User Tag List

Sayfa 14/22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
412 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var ya okurken ne sövdüm.

Ben olsam psikolojimi bozmasından dolayı tazminat davası açardım o katıksız o.çocuğuna.

takipteyim
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada araç ve ceza ne oldu aracı çıkartabildinizmi son durum nedir

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öpermisin sabahamı bırakırsın durumu tam, iyi polise dalmamışınız,

konuyu takipteyim

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader ben 27 yaşındayim.uni. Grafik tasarım.mezunuyum. besyo terkim. Ilisans mezunuyum ayni zamanda pmyo mezunuyum
    Yani senin okuduğundan cok okudum orası kesin. Lisede ben de cok dayak yedim polisten. Okul önünde gezmeyin der döverlerdi dövüşmeyin der doverlerdi. Ama polislerin anasina sövmezdik. Eve gidince babam ne *** yedin de polis dövdü iyi etmiş derdi. Sizin gibi giderli konusmazdk polise. Ama geldik polis olduk. Köydeki cobandan polis devri kapandi ayrıca. Bakınız pomem.
    Sen yanında hatun var diye alttan alma sonra deki polis ceza yazdı. Yazar kardeşim sen o adami ikna edeceksin ,inandiracaksin. Bu senin isin. Inanmazsa ceza yazmak da onun isi. Bu kadar basit. Yazılan cezayı savunmuyorum ama o adami orda ikna etmek senin görevin. Yazilan cezadan da senin tribin sorumlu.
    Polis misin ? Allah başka dert vermesin. 1-2 sayfa öncesinde bir polis arkadaşımın yazısını paylaştım. Umarım okumuşsunuzdur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis misin ? Allah başka dert vermesin. 1-2 sayfa öncesinde bir polis arkadaşımın yazısını paylaştım. Umarım okumuşsunuzdur
    ence biraz da kendimizi eleştirmeliyiz !
    Size bu sabah yaşadığım bir olaydan kısaca bahsedeceğim.
    Sabah 5:30 da iş yerimde doğru gitmek için evimden tam olarak çıkmıştım ki bir polis kalabalığı gördüm. Fazla aldırış etmeden arkamı döndüm tam gidecektim ki arkamdan bir ses " şşt lan heey sana diyorum baksana buraya nereye gidiyosun sana diyorum" diyerek bana seslendi. Arkamı dönüp efendim dediğim de "sana diyorum nereye gidiyorsun lan sen? Polisim ben !buraya gel diyerek üzerime doğru sivil birisi yürüdü.
    -görmüyomusun lan burda bu kadar polisi neden bakmıyosun buraya? Polis ! Gel !deyince bana kimliğini göstermesini istedim.
    -bu kadar polis var burda hala ne kimliği soruyosun deyince çıkardım bende kimliğimi göstererek iş yerime gittiğimi söyledim. Ben kimlik gösterince adam gibi söylesene lan gerizekalı ne artist artist kimlik gösteriyosun deyip arkasını dönüp gitti. Hayata bakış açısı dar olan bu şahsiyetle daha fazla muhatap olmak istemediğimden dolayı olayı çok büyütmeden döndüm arkamıyürüdüm gittim.
    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursak. Vatandaşımızın çoğunun neden polisten nefret ettiğini eskiden az çok bilirdim ama artık iyiden iyiye anlıyorum. Hayattaki tek başarısı polis olmak olan bu insanlar bu teşkilatta var oldukça insanımız polisine saygı değil nefret duymaya devam edecekler. Bu insanlar ne yazık ki polis teşkilatında bir hayli fazla. İnsanlara saygı duymayan, devletin ona verdiği yetkiyi sorumluluk değilde bir üstünlük olarak gören bu insanlar oldukça polis teşkilatı ne yazık ki yerinde sayacaktır.
    Senin yaptığın operasyondan kimse haberdar olmak zorunda değil! Ya da sen eğer sivilsen ve gelip bir vatandaşa kimlik soruyorsan önce kendi kimliğini ibraz etmek zorundasın. Polis olmak demek devletin sana verdiği yetkiyle kendi vatandaşını hor görmek değildir. Ya da sivil olan herkes potansiyel suçlu değildir. Ne zaman ki bu görevli polisler! nezaketi öğrenir, vatandaşa sadece insan olduğu için değer verirse işte o zaman teşkilat olarak saygıyı fazlasıyla hakeder.
    Polis teşkilatında böyle insanların olduğu ne yazık ki bir gerçek. Ama inşallah eğitim seviyemiz arttıkça, okudukça, geliştikçe bu nesli tükenmekte olan insanlar azalarak bitecekler. Bir kaç "hayattaki tek başarısı polis olmak olan insan" yüzünden koskoca bir teşkilatı gömmek ya da polislerin hepsi aynı yeaa demekte yanlış. Çünkü çok kıymetli insanlarda azımsanmayacak kadar fazla.
    Ben bile bu durumdan bu kadar rahatsız oluyorsam eminim vatandaşımız bu konudan bir hayli müzdarip.
    Tek temennim Polis teşkilatının kısa vadede tamamen düzelerek vatandaşına, personeline daha fazla kıymet veren bir hâl alması. Yoksa işler içler acısı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibinin basina geleni ilk yorumumda belirttim, kesinlikle kabul edelecek sey degil fakat genel olarak polis dusmanligi kabul edilemez, Turk polisi emin olun bircok ulke polisinden daha iyi ve duzgun, cok sukur onlarca ulke gordum ve buna dayanarak soyluyorum.
    Tekrar gecmis olsun arkadasim, insallah hakettigi bulur size bu sekilde davranan polis.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bir hatanız eksiğiniz yanlışınız yoksa fazla muhattap olmadan memurun sorduğuna sadece cevap vermeyi deneyin..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ence biraz da kendimizi eleştirmeliyiz !
    Size bu sabah yaşadığım bir olaydan kısaca bahsedeceğim.
    Sabah 5:30 da iş yerimde doğru gitmek için evimden tam olarak çıkmıştım ki bir polis kalabalığı gördüm. Fazla aldırış etmeden arkamı döndüm tam gidecektim ki arkamdan bir ses " şşt lan heey sana diyorum baksana buraya nereye gidiyosun sana diyorum" diyerek bana seslendi. Arkamı dönüp efendim dediğim de "sana diyorum nereye gidiyorsun lan sen? Polisim ben !buraya gel diyerek üzerime doğru sivil birisi yürüdü.
    -görmüyomusun lan burda bu kadar polisi neden bakmıyosun buraya? Polis ! Gel !deyince bana kimliğini göstermesini istedim.
    -bu kadar polis var burda hala ne kimliği soruyosun deyince çıkardım bende kimliğimi göstererek iş yerime gittiğimi söyledim. Ben kimlik gösterince adam gibi söylesene lan gerizekalı ne artist artist kimlik gösteriyosun deyip arkasını dönüp gitti. Hayata bakış açısı dar olan bu şahsiyetle daha fazla muhatap olmak istemediğimden dolayı olayı çok büyütmeden döndüm arkamıyürüdüm gittim.
    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursak. Vatandaşımızın çoğunun neden polisten nefret ettiğini eskiden az çok bilirdim ama artık iyiden iyiye anlıyorum. Hayattaki tek başarısı polis olmak olan bu insanlar bu teşkilatta var oldukça insanımız polisine saygı değil nefret duymaya devam edecekler. Bu insanlar ne yazık ki polis teşkilatında bir hayli fazla. İnsanlara saygı duymayan, devletin ona verdiği yetkiyi sorumluluk değilde bir üstünlük olarak gören bu insanlar oldukça polis teşkilatı ne yazık ki yerinde sayacaktır.
    Senin yaptığın operasyondan kimse haberdar olmak zorunda değil! Ya da sen eğer sivilsen ve gelip bir vatandaşa kimlik soruyorsan önce kendi kimliğini ibraz etmek zorundasın. Polis olmak demek devletin sana verdiği yetkiyle kendi vatandaşını hor görmek değildir. Ya da sivil olan herkes potansiyel suçlu değildir. Ne zaman ki bu görevli polisler! nezaketi öğrenir, vatandaşa sadece insan olduğu için değer verirse işte o zaman teşkilat olarak saygıyı fazlasıyla hakeder.
    Polis teşkilatında böyle insanların olduğu ne yazık ki bir gerçek. Ama inşallah eğitim seviyemiz arttıkça, okudukça, geliştikçe bu nesli tükenmekte olan insanlar azalarak bitecekler. Bir kaç "hayattaki tek başarısı polis olmak olan insan" yüzünden koskoca bir teşkilatı gömmek ya da polislerin hepsi aynı yeaa demekte yanlış. Çünkü çok kıymetli insanlarda azımsanmayacak kadar fazla.
    Ben bile bu durumdan bu kadar rahatsız oluyorsam eminim vatandaşımız bu konudan bir hayli müzdarip.
    Tek temennim Polis teşkilatının kısa vadede tamamen düzelerek vatandaşına, personeline daha fazla kıymet veren bir hâl alması. Yoksa işler içler acısı..
    Polisin G.t kaldıran bu hukumet.

Gidişat daha da kötüye gider.allah bize sabır versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre polisin bir düşmanı halk dışında yine polis.Elbet babası akrabası vsvs. polis olan çok insan var . Benim de 3-4 arkadaşım var öyle ve hepsi yine kendi meslektaşlarının hareketlerinden rahatsız.

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamda egzoz var diye zamanında tuttuklanan biri olarak söylüyorum.Yaşadığınız bizim ülkemizde çok normal bir olay.
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz yanlış davranışları genellikle yeni ve genç polisler yapıyor. Eskiler daha anlayışlı. Bununda nedeni belli, polisleri niteliklerine göre değilde bağlı olduğu cemaate veya partiye göre seçen devletin polisinden ne beklenebilir. Polisi gectim savcısından, hakiminden ne beklenir. Polis haksızlığı yüzünden bir ceza yersin, hakim haksızlık yaparsa ne olacak onu düşünmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım diyorum günlerdir ama;
    2 sene önce 29 Ekim Ankara Ulus 1inci Meclis önünde yapılan bayram kutlamalarını ve polis müdahalesini özellikle ankara lı olanlarınız hatırlar. o dönemde 72 yaşında olan annem bayram kutlaması esnasında polisin müdahalesi/şiddeti ile 7 kaburgası, köprücük kemiği 2 yerden, kolu tek yerden kırılmış ve göz retinası yırtılmıştır. Dönemin başbakanı meclis kürsüsünden o marjinal terörist kadın diye başlayan bir konuşma bile yapmıştır.
    Gelelim günümüze; yaklaşık 3 ay kadar önce kapı çaldı, açtık, karşımızda 3 polis memuru, annem hakkında mevcutlu olarak savcılığa götürme emri çıkartmışlar. neyse avukatlar vs vs , savcı ile görüşmeler sonucunda 3 saat sonra biz götürdük. Savcı ya çıktık anneme sorulan soru ; bayrama gitme talimatını size kim verdi? neyse bu soruyu atlattıktan sonra esas konu içeriye sırım gibi 3 çevik polis in girmesi ile anlaşıldı. sırım gibi 25 lik 3 delikanlı polisler, annemden(olay anında 72 yaşında) bu teyze bizi darp etti diye şikayetçi olmuşlar. Karşılıklı dava halen sürmekte.
    Yukarda bir arkadaşın dediği gibi eskiden polise kalkan eller kırılsın diyen benden bugün 1 bardak su istemesinler.

http://www.odatv.com/n.php?n=kimseni...ne--3010121200
    http://www.turkhaberler.net/yerel/pe...e-ne-denir.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayım diyorum günlerdir ama;
    2 sene önce 29 Ekim Ankara Ulus 1inci Meclis önünde yapılan bayram kutlamalarını ve polis müdahalesini özellikle ankara lı olanlarınız hatırlar. o dönemde 72 yaşında olan annem bayram kutlaması esnasında polisin müdahalesi/şiddeti ile 7 kaburgası, köprücük kemiği 2 yerden, kolu tek yerden kırılmış ve göz retinası yırtılmıştır. Dönemin başbakanı meclis kürsüsünden o marjinal terörist kadın diye başlayan bir konuşma bile yapmıştır.
    Gelelim günümüze; yaklaşık 3 ay kadar önce kapı çaldı, açtık, karşımızda 3 polis memuru, annem hakkında mevcutlu olarak savcılığa götürme emri çıkartmışlar. neyse avukatlar vs vs , savcı ile görüşmeler sonucunda 3 saat sonra biz götürdük. Savcı ya çıktık anneme sorulan soru ; bayrama gitme talimatını size kim verdi? neyse bu soruyu atlattıktan sonra esas konu içeriye sırım gibi 3 çevik polis in girmesi ile anlaşıldı. sırım gibi 25 lik 3 delikanlı polisler, annemden(olay anında 72 yaşında) bu teyze bizi darp etti diye şikayetçi olmuşlar. Karşılıklı dava halen sürmekte.
    Yukarda bir arkadaşın dediği gibi eskiden polise kalkan eller kırılsın diyen benden bugün 1 bardak su istemesinler.

http://www.odatv.com/n.php?n=kimseni...ne--3010121200
    http://www.turkhaberler.net/yerel/pe...e-ne-denir.htm
    Yok artık. Allah korkusu kalmamış bu insanlarda yemin ederim ya.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya girip sizlerin basinizdan gecen olaylari okudukca dahada cok sinirim bozuluyor. Yazicak tek kelime yok, soylenecek tek soz yok.
    74 model sehpa...

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yazmayayım yazmayayım diyorum ama günlerdir Bir kaç bireysel Hatayı tüm polis Teşkilatı'na yapıştırıp sövenleri izliyorum sövmeyip Yapıcı açıklama yapanları tenzih ederekten... ben ne polisim nede başka bir kişiyim sadece bu ülkenin Ekmeğini yiyen bir TÜRK vatandaşıyım Yakışmaz bize diyerekten
    Konuya gelirsek önceki yorumlarımda arkadaşımız sonuna kadar Haklı diye söyledim ki bizde çok haksızlıklar yaşadık devamı da gelecek her insan evladı aynı mı?.Ne kadar ileri bir medeniyet olsak ta Yaşanacak iyisi var kötüsü var diye düşünüyorum.
    Ayrıca bütün suç Hükümet'in zaten başımızdakilerin diyip kestirip atmak ne kadar doğru onu da anlayabilmiş değilim iki üç kendini bilmez polis çıkıp suçsuz teyzeye su sıkıyor olayda olduğu gbi milleti aşşağı görüp lakayitçe sorguluyor hemen gene hükümet vallahi gülüyorum Dağda kurt ölse gene hükümet
    Tikkat Laz

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lütfen elinizden gelenleri yapınız. İyice azıttı bu polisler . Resmen keyfe keder ceza yazılmış. Allah bin belasını versin o polisin. İnşallah sonuç aleyhinize sonuçlanır da bu poliste açığa alınır . Keşke biz de orada olabilsek ve şahitlik yapabilseydik size. :/
    Burası biraz garip olmuş

Bu arada her zaman derim ki tek tarafın yazdığına göre hiç bir zaman kimseyi yargılamayın, küfür etmeyin hele ki genelleme yapmayın, çok istiyorsanız ceza tutanağından o polisi bulurum cevap hakkını ve olayı da yazdırırım ama konu sahibi ve bir sürü kişinin küfürlerinden dolayı iş çok uzar bence gerek yok

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca polisimize verilecek yetki elinde molotof senin benim vergimizle yapılan ve ALINAN kamu mallarına zarar verenlere polise çocukların arkasından silah sıkanlara veriliyor.
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yazmayayım yazmayayım diyorum ama günlerdir Bir kaç bireysel Hatayı tüm polis Teşkilatı'na yapıştırıp sövenleri izliyorum sövmeyip Yapıcı açıklama yapanları tenzih ederekten... ben ne polisim nede başka bir kişiyim sadece bu ülkenin Ekmeğini yiyen bir TÜRK vatandaşıyım Yakışmaz bize diyerekten
    Konuya gelirsek önceki yorumlarımda arkadaşımız sonuna kadar Haklı diye söyledim ki bizde çok haksızlıklar yaşadık devamı da gelecek her insan evladı aynı mı?.Ne kadar ileri bir medeniyet olsak ta Yaşanacak iyisi var kötüsü var diye düşünüyorum.
    Ayrıca bütün suç Hükümet'in zaten başımızdakilerin diyip kestirip atmak ne kadar doğru onu da anlayabilmiş değilim iki üç kendini bilmez polis çıkıp suçsuz teyzeye su sıkıyor olayda olduğu gbi milleti aşşağı görüp lakayitçe sorguluyor hemen gene hükümet vallahi gülüyorum Dağda kurt ölse gene hükümet
    Su mu sıkıyor.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyi anladım da imzadan imtina hakkın varken niye bu cezayı imzaladın?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)