User Tag List

Sayfa 17/22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
412 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Emir_b16a;7652232]
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

malesef o fiyatta çalışıyorlar arkadaşım işe yeni girdikleri zamanda noc mühendisi diye işe alıp 1100 lira maaş teklif ediyorlar

konuyu uzatmıcam ama dayanamıyorum terörist gruplarla baş edemicek kadar güçsüz bi askeri birliğimiz yok 1 kaşık suda boğarız politika sıkıntılı ısrarla sölerim bunu
    Biz inşaatla uğraşıyoruz bünyede makineden Elektriğe kadar mühendis var ilk defa sizden duydum 1000 tl ye elektronik müh Çalışıyor diye yeni mezun olmuş mühendis nereye giderse gitsin kasap dükkanı hariç 2000 tl den kapı açarlar en az ilk defa sizden duydum
    Tikkat Laz

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=bilalasmali;7652235]
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz inşaatla uğraşıyoruz bünyede makineden Elektriğe kadar mühendis var ilk defa sizden duydum 1000 tl ye elektronik müh Çalışıyor diye yeni mezun olmuş mühendis nereye giderse gitsin kasap dükkanı hariç 2000 tl den kapı açarlar en az ilk defa sizden duydum

keşke öyle olsa aylarca iş arayıp bulamayan çok adam var piyasada malesef her gelen yeni mezuna sen gel 2000 lira verelim kimse demiyor
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzelim ben yazmadan zaten bunlari dusunup yazip okuyan bir insanim , ne ima ettigim gayet acik sen anlamadiysan sozum zaten sana degil bosa avukatlik cabalarina girme olur mu ?

Hizir gibi de yetisirim , yeri gelir gormezden de gelirim , Omer abi fotograf boyutuyla ilgili pm atmis o sayede baktim konuya , ha ilgilenmedigim konudan da ornek vereyim " bi bitmediniz " konusundaki ergen makasci da pm atmis hakaret ediyorlar konuyu silin diye , ilgilenmiyorum neden cunku adminiz dedigin gibi
    Admin sen çifte standart yapıp adamın ağzına lafı sokma he birde Adminsin sen güzelim müZelim konusmak yakışmıyor sana ben sana güzelim diye konustugumu hatırlamıyorum
    Tikkat Laz

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılan siyaset boş, yapılan savunmalar boş hep atar hep gider ülkenin nere gittiğini bilemem ama toplumcak hiç iyi gidemiyoruz hiç bi konuda.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir polis günde ortalama 16 saat civarı çalışır. Ek mesai ücreti ALMAZ. Tüm lig maçlari, secim gezileri ,bakan ziyaretleri ,toplantilar , koopaeatif secimleri, u14-15..19 maclari , vb. Satranç turnuvalari dahil olmak üzere adliye hastane gibi bilimum yerlerde çalıştırılır. Kumanyasi genelde ekmek arası kaşar ve su olur. Haftada 6 gün çalışır ve pazara gelen izinler yanar. Bot'un içine giyilen gri çoraptan ceza yer , dış görevlerde otobüste günlerce uyur yer dinlenir. Aynı zamanda yüzlerce arabayi durdurup kimlik kontrolu yapar.
    Kontrol saati 21:00 -23:00 olur. 07:00 da alınan görevden çıkış saatine kadar bir kere bile oturmamis ayakta durmustur. Amir müdür baskisi , yorulmuş ayaklar ,açıkmış bi mide, saatlerdir konuşulmams bir sevgili sonucu sinirler gerilir. Elinden geldiğince kibar olursun. Biri gelir atar yapar polis alttan alir. 2 -3-4 alırsın. Sonra biri derki sen kim oluyosun da bana kimlik soruyosun.
    Güzel kardeşim ben; vatana hizmet etmek adına 2 üniversite okuduktan sonra severek ve isteyerek 640 gün her sabah güneş doğmadan sakal traşi olup eğitim yaparak polis olan biriyim. Robot değilim. Benim de hislerim duygularim var. Sen batıda starbucks da vaytmoka nı içerken ben -30 larda Van/özalp da her an roket gelebilir kaygısı ile gözümü kirpmadan nöbet tutuyorum. Sen vatanin için retweet yaparken ben vatanim için canımı veriyorum. Ben kim miyim ? Polisim kardeşim. Gözünüzde zerre değeri olmayan polis..
    bunu etiketlemeyi unutmuşum; ben de iki üniversite okudum hem de çift ana dal ve işsizim. işim olan çağrı merkezinde çalışırken de hem okuyup hem günde 9 saat haftada 6 gün 920 tl maaşla çeşitli vardiyalarda başımdaki amirimin fırçası ayrı,telefondaki müşteri ayrı bağırıp küfrederken günde 1 saat kalkma hakkım var koltuktan tuvalet yemek hepsi içinde karnım aç uykusuzum vs vs alttan alın halimi; BEN BU YÜZDEN YAPARIM! maruz görün diyemedim. ve bu halden daha kötü durumda insanlar var. görevin neyse onu yapmak lazım şimdi sen vatan millet sakaryaya girersen sen de biz de hepimiz yanarız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size Tek Bişey Diyicem Bu Değil Ama Benimde Başıma Bu Polislerden Dolayı Çok Geldi Köprü Son Çıkısı Bilirsiniz Beşiktaş Balmumcu Hemen Köşede Otobüs Durağı Var Karşıya Gidicem Yol Tarifi Almam Lazım Ailem Var Abada Girdim Oraya Telefonla Konuştum Polis Geldi Yanıma Ruhsatı İstedi Verdim İndim Arabadan Dedi Ön Cam Yan Arka Tavan Film Var Bende Adama DiyorumKi Ön De Var Ama Diğer Hiç Bi Yerde Yok Neyse Baktı Dediğim Gibi Ön Camda Var Tamam Yazabilirsiniz Dedim Haksızım Bu Sefer De Neden Buraya Girdin Dedi Durumu Anlattım Beni İlgilendirmez Burda Durmak Yasak Arkada Dursaydın Diyince Emniyet Şeridinimi Kapatıyim Yada Seyir Halindemi Gidiyim Dedim Banane Diyince Bende Onuda Yaz Lan Dedim Tabi Sinir Üst Seviyeye Çıkınca Ben Ağzımdan Herşeyi Saydım Elinden Ruhsatı Aldım Ailem Arabadan İndi Filan Ayırdılar Cezaya İmza Atmam Lazımmış Geldim Cezayı Aldım Yırttım Attım Arabaya Bindim Sinirli Bi Şekilde Bişeyde Yapamıyorsun Zoruna Gidiyo Yanından Tam Geçerken Seninle Uğraşmayan O.ç Dur Dedim Banada Sen Saten Ölesindir Diyince El Frenini Çektim İndim Baya Kapıştık Ayırdılar Filan Bindim Gittim Neyse Bu Adamın Sicil Nosunu Buldum Bimere Olduğu Gibi Ettiğim Küfürleri De Yazarak Yazdım 1e1 Olarak 2 Hafta Sonra Beni Karakola İfade Vermeye Çağırdılar Verdim İfademi 2 Hafta Önce Karar Geldi Kademe Düşürülmüş Yüz Yüze Özür Dilemesini İstiyorsanız Gelip Dilensin Dendi Ben Kabul Etmedim İlk Fırsatta Bimere Yazmanızı Tavsiye Ederim Bakmazlar Filan Demeyin Çok Önemsiyolar..
    2013 Toyota Auris Active Skypack

Made İn Japon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis Gelicek Benim Kız Arkadaşımın Adını Sorucak Okuduğu Okulu Sorucak Bende Hepsini Cevaplıcam Yok Arkadaş Öle Bişey Polissiniz Diye Herşeyde Kendiniz Üstün Göremezsiniz Ben Ne Kadar Artislenirsem Artisleniyim Sen Bana Laf Ebeliği Yapamazsın Bu Sizin Eğitimlerinizde Var Ben Küfürde Etsem Sen Bana Bişey Diyemezsin Dersen Ceza Yersin Şikayet Üzerine Eğitim Alıyorsunuz Sonuçda..

Bizzat Geldi Başıma Çünkü.
    2013 Toyota Auris Active Skypack

Made İn Japon

Smt_Krblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bizim çocuklarla sıkıldık dur dedik zaten kaç saattir çalışıyoruz,morallerde bozuk kızlada konuşamadık ne zamandır dur dedik bi çevirme yapalım. durdurduk bi tane punto baktık arada bayanda var indirdik şöförü dedikki sen korsan taksisin kardeş olmadığına ikna et bizi. oda değilim dedi inanmadık bayanıda gördük yanında e ben kız arkadaşımla konuşamıyosam onunda arası bozulsun dur rencide edelim dedik hem eğlenirizde biraz, şeklimizi yaptık tavrımızı koyduk o bize şekil yapabiliceğini sandı yazdık cezayı arabayıda bağladık gönderdik... şimdi yorgunluğumuz mu geçti bizim? şimdi biz kız arkadaşımızla görüşememenin acısını çıkarttık mı ? ayaklarımız şişmişti o da yürüsün dedik onun arabayıda bağladık. adamız ya biz bayanın yanında şekil koyduk egomuzuda tatmin ettik... o düşünsün şimdi cezayı nasıl öder nasıl kanıtlar haklı olduğunu bana ne ? bana ne ? diye düşünen adam hizmet etmesin abi ne ülkesine ne milletine...
    konuyu baştan sona okudum, büyük geçmiş olsun gerçekten. yaşım küçük yazmakta haddime değil belki ama yazıp yazıp siliyorum.
    empati kurabilmek çok onemli bi yetenek bence, polisim deyip meslektaşlarını savunan zihniyetler yüzünden halkla polisin arasında bi bağ kalmadı zaten. geçmiş olsun arkadaşım bende polisim yardımcı olabiliceğim bişey varmı demek yerine görmediğin bilmediğin olayı yorumluyosun, yetmiyo bide bilmeden senin tavrın yanlıştır zaten diyosun, şimdi ben 19 yaşında bi genç olarak seni mi görüp örnek alıcam kendime ? allah kimseyi anlayışsız insanlarla muhattap etmesin...

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle geçmiş olsun sen az bile yapmışın. senın yerın de ben olsa belkı o kadar sabırlı olamayabilirdim teelfon ile ev adresını alıpta napıcakmış o polıs sorması ayıp sorucaksa adam gibi soru sorsun. Sakın olmalıydın diyen arkadaşa seslenıyorum. Sen sakin olmaya devam et yarın bı gun sırf uzerınde unıforma var dıye yanından sevgılını,karını alırlar. yine sen dirayetını koru tamamı ?
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse alınmasın gücenmesin bir eleme usulumuz olmadığı için

nerde bir baltaya sap olamamış / iş bulamayan / ezik / kafasız varsa ya uzman çavus yada polis olup gotunu askeriyeye/polise dayıyo 500 tl maaş alamayacak adam alıyor min. 1,5-2bin TL sgirota ıvır zıvır devlet ocagı kovulma riski yok vs vs.
    1881 - 193

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sorcaktımda banlanmış arkadaş.

suk3b3 ne zaman tayin oldun ?

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byAuris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size Tek Bişey Diyicem Bu Değil Ama Benimde Başıma Bu Polislerden Dolayı Çok Geldi Köprü Son Çıkısı Bilirsiniz Beşiktaş Balmumcu Hemen Köşede Otobüs Durağı Var Karşıya Gidicem Yol Tarifi Almam Lazım Ailem Var Abada Girdim Oraya Telefonla Konuştum Polis Geldi Yanıma Ruhsatı İstedi Verdim İndim Arabadan Dedi Ön Cam Yan Arka Tavan Film Var Bende Adama DiyorumKi Ön De Var Ama Diğer Hiç Bi Yerde Yok Neyse Baktı Dediğim Gibi Ön Camda Var Tamam Yazabilirsiniz Dedim Haksızım Bu Sefer De Neden Buraya Girdin Dedi Durumu Anlattım Beni İlgilendirmez Burda Durmak Yasak Arkada Dursaydın Diyince Emniyet Şeridinimi Kapatıyim Yada Seyir Halindemi Gidiyim Dedim Banane Diyince Bende Onuda Yaz Lan Dedim Tabi Sinir Üst Seviyeye Çıkınca Ben Ağzımdan Herşeyi Saydım Elinden Ruhsatı Aldım Ailem Arabadan İndi Filan Ayırdılar Cezaya İmza Atmam Lazımmış Geldim Cezayı Aldım Yırttım Attım Arabaya Bindim Sinirli Bi Şekilde Bişeyde Yapamıyorsun Zoruna Gidiyo Yanından Tam Geçerken Seninle Uğraşmayan O.ç Dur Dedim Banada Sen Saten Ölesindir Diyince El Frenini Çektim İndim Baya Kapıştık Ayırdılar Filan Bindim Gittim Neyse Bu Adamın Sicil Nosunu Buldum Bimere Olduğu Gibi Ettiğim Küfürleri De Yazarak Yazdım 1e1 Olarak 2 Hafta Sonra Beni Karakola İfade Vermeye Çağırdılar Verdim İfademi 2 Hafta Önce Karar Geldi Kademe Düşürülmüş Yüz Yüze Özür Dilemesini İstiyorsanız Gelip Dilensin Dendi Ben Kabul Etmedim İlk Fırsatta Bimere Yazmanızı Tavsiye Ederim Bakmazlar Filan Demeyin Çok Önemsiyolar..
    bimere şikayette bulundum.mahkemeyede verdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byAuris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noktayi virgulu gectim de, her kelimeyi buyuk yazmak zor olmadi mi ? Ilk satiri okudum sonra biraktim okumayi

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noktayi virgulu gectim de, her kelimeyi buyuk yazmak zor olmadi mi ? Ilk satiri okudum sonra biraktim okumayi
    ben de direk bıraktım okumayı
    bu hükümetin yaptığı en büyük kötülük oldu bence devlet kurumlarına olan güveni yok etti.. herkes devlet memurunu yandaş olarak belliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bişey olamıyorsan git polis ol diye boşuna demiyorlar. Komiser ile polis memuru arasında 100 yıl fark var. Herkes komiser olamıyor okul okuması eğitim alması şart ama herkes polis olabiliyor.
    IN BOOST WE TRUST

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada araç ve ceza ne oldu aracı çıkartabildinizmi son durum nedir
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözden kaçmış sanırım araç ve kesilen ceza ne oldu bilgilendirirseniz sevinirim.
    ilerde bizimde başımıza gelmiyeceğinin garantisi yok bilelimki tedbirli olalım.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün yazdım cevaplamadın, tekrar soruyorum bu kadar sorun yaşadım diyorsun koyduğun ceza makbuzunda niye imzan var? Imzadan imtina etme hakkın var , birde mahkeme dilekçeni de koyarmısın buraya sadece cezaya mı itiraz ettin memurlardan da şikayetçi oldun mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün yazdım cevaplamadın, tekrar soruyorum bu kadar sorun yaşadım diyorsun koyduğun ceza makbuzunda niye imzan var? Imzadan imtina etme hakkın var , birde mahkeme dilekçeni de koyarmısın buraya sadece cezaya mı itiraz ettin memurlardan da şikayetçi oldun mu?
    önce cezaya itiraz eder kazanırsa memurdan şikayetçi olabilir aynı mahkeme 2 farklı suça bakamaz..
    ayrıca cezayı imzalaması arkadaşın yalancı ya da korsan taksi olduğu anlamına mı geliyor?
    imzalamasa ne olacak polisi savunacak bir şey mi arıyoruz?

her polis konusunda bi açık arıyorsun bulamayınca foruma kızıyorsun abi saygı kurallarını aşmak istemem ama bu ülkede ki en hukuksuz kurum bir çok kişinin gözünde emniyet bunun sebebide emniyet güçleri biz değiliz
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya beyler yazı yazarken lütfen arada bir enter'e basın satır başı yapın. Noktalama virgül falan kullanın. 2-3 üniversite bitirdik yok şunu olduk bunu olduk falan demeyi biliyorsunuz.

Gelip şuraya anlaşılır okunaklı bir yazı yazamıyorsunuz ya. Vallaha okuyasım gelmiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)