Şu estetiğe, ar-ge'ye, kaliteye, aerodinamiğe, bütünlüğe bakarmısın arkadaş. Bildiğin pisburun ayakkabı olmuşYalnız şu bir gerçek, ***** sitede satılan dünyada tek üretilmiş kayık salata tabağı kılıklı o beyaz arabaya alternatif olmuş.
![]()
Şu estetiğe, ar-ge'ye, kaliteye, aerodinamiğe, bütünlüğe bakarmısın arkadaş. Bildiğin pisburun ayakkabı olmuşYalnız şu bir gerçek, ***** sitede satılan dünyada tek üretilmiş kayık salata tabağı kılıklı o beyaz arabaya alternatif olmuş.
![]()
+
=
Trafiğe çıkacak hali kalmamış. Bari koleksiyon diyelim de başarısızlığımız anlaşılmasın demişler.
Koleksiyon olayıyla son noktayı koymuşlar helal olsun.![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Sahibi bile dalga geçti, hatta yapan ustalarda bile yorum yaparken anlamsız bir yüz ifadesi vardı, acıyla gülme arası.![]()
ben o kadar çok yazdım ki hem face sayfasına özelden hemde duvarlarına adamlar msj atmamı engellemişler şu karlıkçı halili değiştirin dedim 1000 kere. araç sahibide bi ilginç hiç mi bu programda daha önce hangi arabalar katledilmiş diye açıp incelemedinde arabanı emanet ettin ?
Sarı olan araba 2 ay öncede öyledi zaten. Beşevler göbekte denk gelmiştim akşam trafiğinde. 2-3 ay önce çekip şimdi mi yayınlıyorlar acaba?
programı şimdi izleyebiliyorum yaw bu karlıkçı halil ne kullanıyor ya hayal ettik öle yaptık böle ettik fln diyor yaw hayalinize sizin. Maliyetten bahsediyolardı airride takmışlar 406 ya , düzgün bi usta bulsun şu program az mod yapılsın kaliteli güzel olsun ama
lastikler çıkma sanki 2. el
bence de resmen araç yapılsında nasıl olursa olsun ayarında bir program fenalarda![]()
Abi ne rezil ülkeyiz
Cidden merak ediyorum acaba trtnin bunlardan haberi var mı ?
Yoksa ciddi ciddi şikayetle kan alırlar heralde
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
aktifhat@trt.net.tr
mail adresine şikayet mail i yazdım.
kimse kimsenin duygularıyla oynayamaz.millet bir umut ile başvuruda bulunacak .beyfendiler eşlerinin dostlarının araçlarını yapacak.hemde rezaletlerini övünerek sergileyecekler.
buyrun yazdığım mail.
Yetkili mercilere;
Kanalınızda yayınlanan % 100 Oto programı hakkında ortalıkta dolaşan ve gerçekliği kanıtlanması çokta zor olmayan şahsım adına rahatsız olduğum durumlar mevcut.
Otomobil sever aynı zamanda modifikasyon heveslisi olarak, yayınlanan programın gün geçtikçe fiyasko ve rezalete dönüşmesi ve ardından gelecek bölümlerinde bu durumlara gebe olduğunu üzülerek iletmek istiyorum.
Bahsi geçen programın ilk bölümü yayınlandığında merak ve bugüne kadar yapılamayanı görmek umuduyla izledim .Eksik yanların zaman ile düzeleceğini düşünerek
takipte kaldım fakat yayınlanan bölümlerde dikkatli şekilde izlenildiğinde yanlış yönlendirmeler yapıldığına şahit oldum.
Örnek vermek gerekirse öğretim yıllarında görülen fizik dersinde mutlaka her insan metalin ısıya maruz kaldığında yapısının değişeceğini ve genel özelliğini yitireceğini ya da zayıflayacağını bilir.
otomobillerin denge ve kontrol parçalarından biri olan helezon yaylar metaldir ve herhangi bir ısıya maruz kaldıklarında kırılabilir yada dengesiz şekilde sönüm hareketi yapabilir.
3.bölümde yayınlanan opel marka aracın yayları araca sportif görünüm katmak için oksijen kaynağıyla ısıtılarak gevşetilip aracın ağırlığıyla tüm yükü amortisöre bindirilmiştir.
Amortisörler tek başlarına araçların ağırlığına tepki vermek için yeterli değillerdir ve helezon yaylar yardımıyla çalışırlar.
Yapılan uygulamada insan hayatını tehlikeye atacak durumlar oluşmuştur.Seyir halinde ısı uygulanan yayların kırılma riskleri arttırılmış ve bunu program dahilinde birçok kişiye örnek oluşturabilecek şekilde gösterilmiştir.Trafikte oluşabilecek bu tarz bir durumda kaza olması kaçınılmazdır.
Büyük bir yanlış uygulamayı programı takipte olan ve bunun gibi durumları örnek olarak anlatabilecek binlerce otomobil sevdalısı genç arkadaşlara cesaretlendirecek şekilde sergilenmesi kabul edilir bir durum değildir.
Tam tersi adı geçen programın eğitsel düzeyde olup doğru şekilde yönlendirme yapması gerekmektedir.
İkinci bir konu ise programın her geçen gün kurgulanmış bir animasyon olduğunu ortaya çıkarmaktadır. Araçları programa kobay olarak çıkarılan kişilerin gerçekte araç sahipleri olmadığı , araç sahiplerinin ise programın sunucusu , ustası veya ustasının akrabası olduğu yönde ifadeler yer almaktadır.
Yüzlerce takipçisi olan bu programın bu denli yanlış bir tutum içerisinde olmasını kabul edilir bulmuyorum.
Programı takip eden ve aracını program formatında uygulanan tarzlara sokulmasını bekleyen ve gerçek manada bunun için başvuru yapan kişilere haksızlık yapılmakta ve duygularıyla oynanmaktadır.
Aynı zamanda programın her geçen gün otomobil katline son verilip ciddi manada bilgili ve eğitici şekilde döndürülmesine veya bu şekilde devam edecek ise kaldırılmasını diliyorum.
TRT gibi devlet adına değerli bir kuruluşun kaliteli , öncü ve sorumluluk sahibi olması gerekmektedir .Konu hakkında araştırma yapmanızı arz ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)