bu bölüm de katlıam yok galıba![]()
Keske surekli boyle olsa katliamdan uzak huzur dolu![]()
Sonunda dogru yolu buldu program katliam bitiyor sanirim
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
aynen öyle ama bu arabayla çok uğraştıkları için heralde süreyi uzattılar normalde 3-4 hafta öncesinden oluyor
koyduğum linkin tarihi 30 haziran
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ben kimsenin araçlarını bunlara emanet ettiğine falan inanmıyorum.
Dün pug_406_hardcore_gangbang.avi olan bölümü izledim, sonra facebookta araç sahibine denk geldim adam karlıkçı halilden çıkmıyor, 1 senedir chech-in yapmış bir sürü.
Her programda bi dolu fail var şurdan 5 adam seçip o bütçeyi verseler şaheser çıkar ortaya![]()
televizyonda hiçbirşey yokken bile izleyemiyorum kapatıp sessizce oturasım geliyo![]()
34 ENZ 75
TORK GARAJ
Jazzın tasarımı Lamborghini Aventador![]()
arkadaşlar
çok çok iyi sonuçlar çıkmıyor tamam
yapılan işler dünya standartlarından düşük tamam
sonuçlar bu foruma yazan bir çok arkadaşın kafasına çoook uzak tamam
fakat bilmiyormusunuz, bu 75 milyonluk ülkemizde otomotivde ne kadar geriyiz?
hala ralli arabalarına taş atılıyor bilmezmisiniz?
modifiye-sport eksoza "abartı eksoz takmışsın" diyen polislerimiz
cut-out eksoz sistemini keşfedince marsa insansız uzay aracı indirdiğini zanneden emniyet müdürlerimiz var.
her sene trafikte yaralanan değil "ölen" 4500-6500 adet insanımız var
ben sizin gibi düşünmüyor ve her ne çeşit, her ne kadar kötü olursa olsun
tüm otomobil programlarını destekliyorum
keşke daha fazla otomobil programı görsek, daha fazla sponsor olsa?
insanlar dahada bilinçlense, daha iyi araba kullanılsa?
aptallar ayıklansa, otomobil kullanmanın oyuncak olmadığı anlaşılsa?
![]()
Ben size katılmıyorum işini iyi yapan insan her zaman tebrik edilir bunlar olayı farklı bi boyuta getirdiler.Tamam keşke daha çok otomobil programı yapılsa daha çok insanlara gösterilse ama reklamın iyisi kötüsü olmaz demek bu olay için bence dez avantaj yaratır.Bu programdan çıkan her araba bir hayli apaçhi bir hayli gel beni bagla polis amca konumunda....
zamanın da bu işlere girişenler veya bu işi yapan hatta ödül bile alan yapımcı bir fırsatını bulsam da ekonomi haberi yapsam derken duysaydınız. Yada erotik dergiden sadece gezmesi bol diye bu işe girenimi ararsınız. Bir otomobilin egzosun da bilye arayanı veya uzun zaman sunuculuk ve yapımcılık yapan biri ilk fırsatta dedikodu haber yaparak başka yöne gitmesi mi. Bu işe yatkın olduğunu göstermek uğruna kendini dağıtanlarımı anlatalım. .... ustanın dükkanında neler öğrendim diye hanım kızlarımızı mı biliyormuydunuz. Filanca ustadan öğrendim diye böbürlenen hanım kızlarımıza o usta senle dalga geçip doğru şeyler söylemediyse ne olacak dediğimizde neler söylediğini duysaydınız. En azından amatör veya yanlış yapıyor. Ben tahmin ediyorum ki bir sürü meraklısı var. Bu dünya sadece İstanbul veya Ankara dan oluşmuyor. O tipteki programlar veya dergiler Anadolunun büyük şehirlere açılan pencereleri olarak görülmeli..
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Jazz süper duruyor keşke bizimkilerde abarttığı zaman bu şekilde bir şey ortaya çıksa amenna sorun yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)