Döşemelere bir tek ben mi bayıldım![]()
Döşemelere bir tek ben mi bayıldım![]()
eyvahlar olsun kopugu fırcası bastı üstüne caktı plastiyilan adam sökiyim dese boyanın altı bombok
![]()
1881 - 193∞
Yakında düşer sahibindene "İlgiden sıkılacaksınız TV'lerin yıldızı TR'de tek yer uçağımı satıyorum" başlığıyla
Pecoya naptılar la öyle bu araba sahipleri nasıl beyeniyorlar bu arabaları nasıl satcaklar lan bunları ?
logoları reklam olmasın diye, sürekli sansürle uğraşmamak için bırakmışlardır diye iyi niyetle düşünüyorumince işçiliği nasıldır bilmem de iç döşemeler güzel gözüküyor. ama yine de niyeyse programdaki ustalar pek bir zoraki iş yapıyormuş gibi hissediyorum
cam filmini ben çeksem daha iyi çekerim iç döşemeleri güzel olmuş dıştanda eh işte de hacı o cant nedir öyle ya eskiye göre okadar da katliam değil hiç olmazsa tabi adamlar 406 dan sonra izleyici kitlesinin algısını fena olmamışa çektilerya daha bir şey demiyorum kendimede sövüyorum![]()
100% TIRT oto programı
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Her arabaya sözde spor görümün vermeseler olmazmı kimisini de aslına uygun yenilesinler arkadaş e36 ne güzel arabaydı içine ettiler resmen her yeri fiber oldu. Senesine uygun olmayan bıyık sacını kırık stopları gördükten sonra acıdım valla arabanını haline.
dk 07:04
S*kecem vitesinizide körüğünüzde ha![]()
![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
yok artık ankara'da m cıtanın da mı fiberi var![]()
ön konsolu boyamamışlar gelişme var ama öncekilere göre bu hardcore![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
E36nın bıyık falan oturmamış yerine emanet duruyor.
Benim anlamadığım orijinal parça marşbieli söküp neden fiber taktılar.
Yada ben mi yanlış gördüm.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)