hayatlarında hiç koşmamış, hiç bi spor dalında faaliyet göstermeyen kişiler belli oluyor![]()
utku selamoğlu
ben bi 4-5 ay gittim gitmedim yani ozaman da max 72 kilo olmustum sonra ustunden 2 sene fln gecti su an 68 kilo fln im max ciddi sekilde yardima ihtiyacim var eskiden atletizim yapiodum fln TR 6. si olmustum ayiptir solemesi sene 1995
neyse yani kisa surede toplarlicama inaniyorum ama anlamadigim konu gece gec saatlerde ve gun icinde cok acikip yemek yiyorum sisko arkadaslarimdan cok yiyorum yani ama yok abi ayniyim ayni ...ciddi sekilde kilo almak istiyorum yeter ;D
valla yardim etsin sayilir bu dediklerini uygulicam en kisa zamanda bir salona giricem duzenli yemek uyku kismi yalan olacak gibi islerden 5-6 saat ile idare edicezsimdiden cok tesekkurlerr valla
aklima geldi HardLINE miydi onu kullanmistim bi ara cikolatali protein kocama biseydi onu sutle karistirip cok iciyordum eskiden salona gittigimde simdiden baslasam mi onu icmeye? 2 hafta icinde anca salona yazilicam ama simdiden kullanmam da bir sorun olurmu aceb?
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Muffynin konusundaki fikirleri buraya tasıyorum hem konusu dagılmasın hemde daha yararlı bılgıler cıkabılır![]()
KA Style
yok sabah sabah seeda sayan töbe töbee![]()
arabam sanayide yapılırken her ne kadar sanayi ciğeriyle beslensem de sanayi 2 ayda 6 kilo verdim. hatta ustaya götürdüğümüz yemeği yolda utkuyla yedik. ama nafile yine de kilo verdim. bu kiloları yeniden almak istiyorum, utku yardımcı olur musun?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
istanbulda anadolu yakasinda toplanip body e gidelim spor yapalim hadi - techbody-![]()
bu dediğini yaparsan ham mide olarak kilo alırsın, ve ülser olma ihtimalinde artar,
muffy kardeşim en güzeli seninde dediğin gibi bir salona git tekrar kaydını yaptır, bahsettiğim gıdaları kullan hoca sana göre birde program yazsın, olmadı beraber istediğin bölgeye göre özel program yazarız, (misal kolun büyümesini istiyorsan oraya özel antremanlar hazırlayacaksın 12 haftalık prog. gireceksin sonra bi bakacan kol olmuş kocaman)
hardline ve GNC yerli üreticiler ve işlevselliği diğer ithal markalara göre az.
ben gnc de hardline da denedim yok abi etkisi daha az. bunu hissedebiliyorsun.
en güzeli WEIDER ve Universal Nutration. bu iki markanın ürünlerini al kullan. internnetten kredi kartına taksitle adresine teslim de alacağın yerler var.
www.gym-market.com ben burdan bayaa yüklü ürün aldım
daha önce yapmışsın sende biliyorsundur, bu sporda en önemlisi azim, yavaş yavaş, hafif ağırlıklarla başlayarak kendini geliştirmek, ego tatmini yapıp x 50 kg kaldırdı ben 60 kg yapmalıyım olayına girenler 2 hafta sonra sporu bırakır
ve mutlaka kendine bi body bul. yani2 kişi gitmeye çalışbirbirinize hem yardım edersniz hemde teşvik.
bende senin gibi sorun yaşıyodum kilo ile ilgili ama bunu şuan çözdüm ve de çözüm yolunda devam ediyorum. o nedenle seni en iyi anlayanlardan biriyim
hertürlü destek konusunda yardım ederim kardeşim.![]()
Harbiden ya bende yiyip yiyip kilo alamıyorum bi yardım etseniz![]()
Bodyde yaptım herşeyi denedim kilo alamıyorum..
Keçiboynuzunu değil keçiyi bile denedim hesabı oldu biraz ahaha![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
bakın kılo almak ısteyenler besınlerıne dıkkat etmelı yeterlı kıloya gelındıkten sonra,spora başladıgınızda arkdaşlar ekmekten uzak durun,daha çok tavuk,et turu seyler sebze patates püresi rus salatası,bu tür meyva suyunuz eksık olmasın ve kılo aldıktan sonra bu besınlerın yanında amıno asıt gıbı bır sporcu gıdasıda kullanabılrsınız
şahsen ben suan zayıfladım ama vucudum spora yatkın buhafta başlıcam![]()
Aynı sorun bendede var normal insanların iki katı yesem klo alamıyorum. Ama spor çok faydalı salana gittiğimde 4 ayda 8 kg almıştım ve yağ kütlesi değildi ama askerlik sağolsun hepsi kayboldu eksiye bile girdik. Birde üniversitede ev taşırken kilo alıyodum amelelik işte![]()
emre ekınle tanıstım tanısalı 10 kg verdım emre ekınle alakanı kes mfy
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)