User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
129 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kilo Aldırmak

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle ekmek vb. gibi ürünlerden kaçın.

Daha çok protein ağırlıklı beslenin + Body olarak tabir ettiğimiz Fitness veya Kondüsyon yapın.

Yağsız kilo alın.Yağlı olmak çok kötü birşey

İsterseniz Link bu siteyede bakabilirsiniz
    Serdar TURGUT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yiyip yiyip kilo almayanlara uyuz oluyorum
    al bendende o kadar ya.

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece proteinli gıdalar ile kilo almak çok uzun sürer karbonhidrat takviyesi olmaksızın hacim yapmak imkansızdır. o nedenle karbonhidrat + protein bonus olarak mineral almak gerekir ve hepsini mümkğn mertebe aynı öğünde.

örnek gıda alımı :
    Protein olarak : Et, yağsız tavuk eti, hindi eti vb. yumurta beyazı (ort. bir öğünde 8 yumurta beyazı haşlanmış)
    Karbonhidrat : Pilav, makarna ve türevleri
    Mineral: Salata tabağı, domates, yeşil biber vs.
    +mix içecek süt ile bal muz karıştırıp içilmesi. bunları her öğün yaparsanız sporcu gıdasına aman aman gerek kalmaz.

ancak hepimiz çalışan kişileriz o nedenle gün içerisinde bunları yapmak çok olası değil.
    suplamentlere devam

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda vücut geliştiren arkadaslar olduğunu gormek güzel
    bikac seyde ben ekleyeyim..

günde 7-8 yumurta beyazını yiyebilirsiniz ama bunları sakın çiğ yemeyin.. haşlanmış tüketmek mantıklıdır..
    eger imkanınız varsa 5-6 ogun yemeye calısın.. protein değeri yüksek besinlerle beslenin..
    vücut geliştiriyorsanız ve kilo almak amaclı gittiyseniz ilk 3 ay boyunca herhangi bir ek besin (supplement) almanıza gerek yoktur. daha sonra hocanızla konusup onun tavsiyesi dogrultusunda alabilirsiniz.
    pirinc, makarna, beyaz et, kırmızı et, meyve suları, bulgur mutlaka yemelisiniz.
    üstte sezai'nin de yazdığı gibi kendinize süt ve meyvelerle shake hazırlayabilir ve ara ogunlerde onu icebilirsiniz..
    aklınıza takılan sorular olursa bende yardımcı olurum..
    hayatını spora adamış birisi olarak
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan 1 buçuk sene önce 90 kilo geliyordum şu anda 76 kiloyum Hazır fazla yağları atmışken bende çalışma olayına girmek istiyorum,özellikle kol bölgesi için konuşuyorum,özellikle tavsiyesi olan varmı kol bölgesi için vede bu bu aminoasit vücutda ileri zamanlarda hasar yaratıyor gibi şeyler duymuştum,doğruluk payı nedir?
    teşekkürker şimdiden cevaplar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı justin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda vücut geliştiren arkadaslar olduğunu gormek güzel
    bikac seyde ben ekleyeyim..

günde 7-8 yumurta beyazını yiyebilirsiniz ama bunları sakın çiğ yemeyin.. haşlanmış tüketmek mantıklıdır..
    eger imkanınız varsa 5-6 ogun yemeye calısın.. protein değeri yüksek besinlerle beslenin..
    vücut geliştiriyorsanız ve kilo almak amaclı gittiyseniz ilk 3 ay boyunca herhangi bir ek besin (supplement) almanıza gerek yoktur. daha sonra hocanızla konusup onun tavsiyesi dogrultusunda alabilirsiniz.
    pirinc, makarna, beyaz et, kırmızı et, meyve suları, bulgur mutlaka yemelisiniz.
    üstte sezai'nin de yazdığı gibi kendinize süt ve meyvelerle shake hazırlayabilir ve ara ogunlerde onu icebilirsiniz..
    aklınıza takılan sorular olursa bende yardımcı olurum..
    hayatını spora adamış birisi olarak

kardeşimsin

Muvaffak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla tesekkur ederiz guzel bi konu oldu ama dedigin gibi oturup bu dediklerini hazirlamak icin vakit yok sabir da yok ;D suplamentlere saldiricaz peki ben bir zamanlar protein kullandim baya ama ailemden ve cevremden bunlar hakkinda hic saglikli seyler olmadiklarina dair seyler duydum dogrumudur? soyumuzu devam ettirmekle ilgili sorunlar yasamayalim sonra ;D ;D
    http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg

JDMWorks
    PHOTOWORKS
    Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende zayıfım boy 1.88 kg 64 1 hafta once spora basladım duzenli bir sekilde spora gitmeden 30dk once protein tozumu alıp ole baslıorum evt bobreklere fln cok zararı var ama bende de sabır yok bi deri bi kemik kaldım careyi tozlarda buldum ama abartmadan yapıorum simdide 2 kg aldım daha bi hayata sıkı baglandım fit oldum diyebilirim spor insani havayamı sokuo ne

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslarınızdan duyduklarınızı unutun.. işin içine girmeyince ne olup olmadığını bilemezsiniz..
    bende cok duydum, ilerde sıkıntı cekersin, bırakınca sarkarsın, o ilaclar saglıklı deil vs gibi şeyler..
    ama emin olun kullanmasını bilirseniz hicbir zararı olmadığını goreceksiniz. tabi bu soylediklerim supplement hakkında, ve ozellikle protein tozu hakkındadır.. cünkü proteinin fazlasını vücut ayrıstırmadığı zaman atar..
    ama daha baska sevdalara yelken acıp creatin olaylarına girerseniz, onları mutlaka kullanma talimatına gore kullanmalısınız.. yoksa bobreklerinizi bırakabilirsiniz neyse konu da o değildi zaten

vücudun her ogunde alabileceği protein miktarı 20-25 gr'dır arkadaslar.. fazlasını içerseniz, yada yerseniz çope gider. aklınızda bulunsun
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalorilerimizi yakalım göbeklerden kurtulalım

Ocaktan sonra kısmetse başlıyoruz düzenli spora...seneye yaza üçgen sipek girelim
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 1 buçuk sene önce 90 kilo geliyordum şu anda 76 kiloyum Hazır fazla yağları atmışken bende çalışma olayına girmek istiyorum,özellikle kol bölgesi için konuşuyorum,özellikle tavsiyesi olan varmı kol bölgesi için vede bu bu aminoasit vücutda ileri zamanlarda hasar yaratıyor gibi şeyler duymuştum,doğruluk payı nedir?
    teşekkürker şimdiden cevaplar için
    amino asidin vücuda etkisi; antremanda çalışılan bölgeye fazladan kan pompalanması ve antreman sonrası protein kullanımda ise adele içinde yaşanan yıkımı onarmada yardımcı olur. emin olun bişey yapmıyor 2 yıldır kullanıyorum. bu ara günde 4400 mg amino kullanıyorum bi halt olduğu yok

kol içinse benm yazın başında uyguladığım prog. sana tavsiye ederim;

1.gün kol programı: 4 hareket 4 tekrarlı
    2.gün göğüs programı
    3.gün dinlenme
    4.gün tekrar kol programı
    5.gün omuz.
    6.gün dinlenme.
    7.gün tekrar kol prog.

Alıntı Muvaffak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tesekkur ederiz guzel bi konu oldu ama dedigin gibi oturup bu dediklerini hazirlamak icin vakit yok sabir da yok ;D suplamentlere saldiricaz peki ben bir zamanlar protein kullandim baya ama ailemden ve cevremden bunlar hakkinda hic saglikli seyler olmadiklarina dair seyler duydum dogrumudur? soyumuzu devam ettirmekle ilgili sorunlar yasamayalim sonra ;D ;D

herhangibir yan etkisi yoktur soyunu devam ettirmek için ise meraklanma bi etki yapmıyor hatta soyunu devam ettirmen için sana teşvik edebilir
    "bazı" ürünlerin yan etkileri var, testesteron içerenlerin tüylenme vs gibi etkileri uzun vadede görülüyor, bunlara bulaşmıyoruz zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslarınızdan duyduklarınızı unutun.. işin içine girmeyince ne olup olmadığını bilemezsiniz..
    bende cok duydum, ilerde sıkıntı cekersin, bırakınca sarkarsın, o ilaclar saglıklı deil vs gibi şeyler..
    ama emin olun kullanmasını bilirseniz hicbir zararı olmadığını goreceksiniz. tabi bu soylediklerim supplement hakkında, ve ozellikle protein tozu hakkındadır.. cünkü proteinin fazlasını vücut ayrıstırmadığı zaman atar..
    ama daha baska sevdalara yelken acıp creatin olaylarına girerseniz, onları mutlaka kullanma talimatına gore kullanmalısınız.. yoksa bobreklerinizi bırakabilirsiniz neyse konu da o değildi zaten

vücudun her ogunde alabileceği protein miktarı 20-25 gr'dır arkadaslar.. fazlasını içerseniz, yada yerseniz çope gider. aklınızda bulunsun
    Kesinlikle katılıyorum

+ Olarak gerçekten çok yararlı birşey kişinin ne istediğine bağlı gerçi ama..

Vücut geliştirme çok sağlıklı başladığınız anda hayatınızdan bir parça oluyor bırakamıyorsunuz ''Gerçi ramazan dolayısıyla ara verdim ama ''

BodyBuilding 4Eva
    Serdar TURGUT

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pilav + makarna + tavuk göğsü + yumurta + meyve + meyve suları + sebzeler + düzenli spor..

bende zayıflamak için gidiyorum salona 1 ayda 5 kilo verdim anca daha ilk ayım 28 inden sonra 2. ay başlamış olacak.

isteyerek düzenli şekilde yaptıktan sonra çok güzel bir vucuda sahip olabilirsin ama en önemlisi sabır..hergün aynanın karşısına geçip kilo almışmıyım kas olmuşmu diye bakma bi 4 ay sonra filan bayağı fark edilir derecede değişim olcak..1 2 aydada oluyor tabi ama tam olarak 4 ayda çok güzel vucudun olur..birde haftada 3 gün normalde body yaparken bol bol dinlenmen gerekiyor..ben 5 gün hatta bazen 6 yapıyorum benim amacım farklı olduğu için..
    90 kg a düştükten sonra vucut geliştirmeye dahada ağırlık vercem şimdi sarkmalar filan olmasın diye alet çalışıyorum 45 50 kg kadar..90 olduktan sonra bunları arttırcam.

bu sitedende bilgi alabilirsin http://forum.gym-center.com/forum/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herhangibir yan etkisi yoktur soyunu devam ettirmek için ise meraklanma bi etki yapmıyor hatta soyunu devam ettirmen için sana teşvik edebilir
    "bazı" ürünlerin yan etkileri var, testesteron içerenlerin tüylenme vs gibi etkileri uzun vadede görülüyor, bunlara bulaşmıyoruz zaten.
    Bende şöyle birşey sormak istiyorum..

Yaş 19,kilo şuan 115.2 sene önce başladım bu işe önceki salonumda hocaların dediğine uydum kütle arttırmaya yönelik çalıştırdı çok pişman oldum.Geçen sene zayıflamaya yönelik çalıştım son 1.5 ay falan biraz ağır bastım.Fakat şimdi farkediyorum ki hafiften vücutta sarkmalar var sporu ramazandan 1 hafta önce bıraktım yani 5 hafta oluyor.Fazla uzatmadan soruma geçeyim..

Yağlardan tamamen hangi programla kurtuluruz..Kafam bu konuda çok karışık
    Serdar TURGUT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ayrıca şöyle bir durum var, bu ürünler sağlık ve tarım bakanlığı onayı ile ülkeye giriyor. zararı yan etkisi olan gıdaların satışı zaten yasak .

Muvaffak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

faydali bilgiler icin kendi adima tesekkur ederim valla konunun buralara gelecegini tahmin etmezdim super oldu simdiden kilo aldim
    http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg

JDMWorks
    PHOTOWORKS
    Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şöyle birşey sormak istiyorum..

Yaş 19,kilo şuan 115.2 sene önce başladım bu işe önceki salonumda hocaların dediğine uydum kütle arttırmaya yönelik çalıştırdı çok pişman oldum.Geçen sene zayıflamaya yönelik çalıştım son 1.5 ay falan biraz ağır bastım.Fakat şimdi farkediyorum ki hafiften vücutta sarkmalar var sporu ramazandan 1 hafta önce bıraktım yani 5 hafta oluyor.Fazla uzatmadan soruma geçeyim..

Yağlardan tamamen hangi programla kurtuluruz..Kafam bu konuda çok karışık
    koşu koşu koşu..... koşmadan yağ yanmaz. yediklerini dengeli yemelisin günde 5 6 öğun ye ama çok az bi şekilde bu sayede metabolizma hızını 2 kat artırıyosun ve vucut sindirim sistemi iiçin 2 kat fazla calori tüketiyor yani sadece yeme şeklini değiştirerek direk yağ yakmaya başlıyorsun. ekmek ve hamur ürünlerini asla yeme devamlı hareketli olmaya çalış çok rahat verirsin.
    utku selamoğlu

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kendı yaptığım kadarını söyleyim çoğu arkdaş ben bu ilaçları kullanırken..ya boşver cınsellık gıder yada vb şeyler gıbısınden saçma düşünceler içine gırmeyın öyle birşey yok

arkdaşlar kalkıp gun boyu masa başında oturup sonra spor yapmadan bu proteın yada amıno asıtı kullanırsan kötu sonuclar elde edersın

ama dzenlı haftada 3kez sporunu yapıp her antremandan 3 saat önce guzl beslenıp antreman esnasında proteın tozu amıno yada sutlu proteın tozunu kullnarak ve sıkı antremanla 2.5 ayda guzl bı vucud kalıtesı ortaya cıkar

bırde suvar ben 1ay çalıştım olmadı vucudum..zaten ılk 1 ay hiç bir fııtness egıtmenı agırlıga sokmaz sporcuyu yada müşterısını ılk baş belırledıgı programla vucud fıtnesse kasları agırlıga alıştırı bu programı ısteyen varsa söylerım ben yardımcı olurum zaten 2 aydan sonra belırlı verılen metodlar dogrultusunda agırlıga gecılır agırlıgın kaldırma derecsıne gore program zaten yapılmıştır...

yanı korkucak bişi yok tozu duzenlı kullanımda farkı anlarsınız zaten ekmekten kaçının

sabahları yumurta omlet peynır sut bıldıgımız domates bu besınler bolca tuketılmelı

oglen beyaz tavuk gogsu yada kanat patates puresı rus salatası 3 saat sonra antreman...

bıde su var antremanlarda ben fazla agırlık kaldırayım daha cok olsun hayır bu yanlış...kas yapılarınız elverışlı olmayabılır ıyı bır streching yapımından sonra antremana başlanmalı..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utku ısın yoksa sasmaza gel ıftara nasıl kılo alınır gosterıyım ıftara gıdecegız kazım abı ıle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)