Gördümde senin gibisi ilk.
Printable View
Okumadan cevap yaziyorsunuz yada maksadiniz ortaligi germek, 2 yada 3 sayfa once kaan post unda huner in cift egzantrige ne kadar para istedgni yazmis ustunede kendi icin bir fiyat yazicak tabiki.
Ayrica arac sahibide bunu ilk post unda yazdi ben bisimoto istedim ama kaan Türkiye de kendinin yaptiricagini soyledi diye yaziyor sonradan aciklanmis bir durum degil
Subab konusunda arac sahibi hakli olabilir cunku bisimoto subablar icin verilmis o para o belirtilmemis kaan tarafindan
Orjinal beyin ile gazladiysa arabanin o duruma gelmesi cok dogal ki arac sahibide yazmis arac asiri isinmadan kilitledi diye.
2 tarafida zerre tanimam ama yorum yaparkende 2 kere dusunmenizi tavsiye ederim bosu bosuna ortaligi germemek icin
Özcan konuşamadık kavacıkta bağlandığın akşam çok güzel koşmuştu araban Maşallah izledim seni çok şaşırmştım swap zannediyordum sonradan d olduğunu söylemişlerdi supertech yay filan var elimde gene yapacaksan arabanı görüşelim
. anladigim kadariyla bu ifade yalan..Alıntı:
Çıktım daha ilk denememde araba tak dedi yolun ortasında *** gibi kaldım
bana parasını isterken micro polish demedin hafifletme dedin. ne yapayım ben micro polishi. çok riskli iş dedim hafifletme istemiyorum dedim en ufak balans hatası motorumu kırar dedim. sen ise agresif yüklü bütün araçlarda var dedin roll 106 da ac 106 vs var dedin. 200hp gibi güçler istiyorsan bunu mutlaka yapmamız lazım dedin. micropolishin güçle ne alakası var. ki micropolishte yok zaten. yada yapılmaya çalışılmışta olabilir. neyse okadar ısrar ettinki içimden galiba 1000tl acil para lazım buna dedim. bloğa elleme dedim. 5bin tl harcadım o bloğa dedim. kırılır dedim biz profesyoneliz dedin bilmem ne falan filan.... çıkarttım yolladım parayı. daha sonra benden işin sonunda rektefiye parasıda istediniz. aynı yataklarla geri toplamışsınız. erkutun modifiye ettiği yataklar çıktı içinden. neyin rektefiyesi bu ?? ne silindirle oynandı ne piston segman değişti siz 1000tl de reftefiye işçilik parası aldınız işin sonunda.
egzantrik konusuda krankla aynı. yok bizim yaptığımızı takalım biz ppr egzantiriğiz bisimitonunki (en agresifi 2013 te yeni çıktı) dereceleri düşük biz 305 derece yapıcaz. yok dedim istemiyorum. hem daha fazla para verip hem daha düşük performanslı neden alıyorsun dedin sonradan 2000tl oldu egzantirkler... yok dedim ısrarla istemiyorum dedim hatta gece rüyama girdi ertesi gün tekrar kendim aradım istemiyorum bisimoto olsun. okadar çok ısrarcıydınki nasıl bir bahane uydursamda ısrarlarını kesse diye düşünürken aklıma ben elimde orjinal egzantirkler kalsın istiyorum satarken sökicem bisimotoları dedim. ben sana yanında oem egzantriklerde veririm dedin. bir türlü ikna edemedim istemediğimi. bisimotodan iyi mi biliyorsunuz diyemedim ozamanlar severdim kendisini çünkü kalbi kırılmasın dedim. bana hünerde yaptırcam dese kesinlikle kabul etmezdim. biz ppr olarak kendimiz yapıcaz dedi ppr marka olucak dedi. üzerine hksm yazdırmam diyor ya kendisi o sıra yurt dışında olduğundan yazılmış yazıldığından kendisininde haberi yoktur. emme manifolduna ppr motorsport levhası kaynatılmış onuda ters kaynatmışlar. madem senin üretimin emmeye niye ppr egzantriğe hksm yazılıyor. haberi yok çünkü. sonra ortaya çıkınca biz orda çalışıyoruz kimene oluyor....
http://i.hizliresim.com/5oo895.jpg
http://i.hizliresim.com/n55A75.jpg
http://i.hizliresim.com/6llZ5k.jpg
http://i.hizliresim.com/l00kdk.jpg
tavırdan bahseden arkadaş paraları aldıktan sonraki tavrı... ki benim tavrım kırıldığı günden sonra bile çok çok iyiydi.
http://i.hizliresim.com/LYYpbj.jpg
sorunlar sorunlar hep sorunlar 2000tl aldığı sözde ppr enginering marka hüner egzantrikler ters yönden yapılmıştı ve yanlış zamanda açık kaldığından comp. kaçakları yapıyordu. adam daha inç i milimetreyi bilmiyor bana cr den bahsediyor. tabi iş işten geçmiş paralar gitmiş geri dönüş yok. bahsettiği conta ile oem conta arasında sadece 0,6mm fark vardı oda 0,2 cr bile yapmıyordu. düşük kompresor çıkmasının sebebi olarak bir türlü hatalı egzantrikleri kabullenmiyordu. ince contaya bağlıyordu.
http://i.hizliresim.com/ayyonQ.jpg
sorunlar çözülemeyince üste yağ gibi çıkmalar bana durduk yere bana patlamalar vs vs..
http://i.hizliresim.com/D88lbZ.jpg
Greetings Ozcan,
Hope you are off to a great start this week and thank you for your interest in Bisimoto technology for your build! Bisimoto camshaft reprofiling service and Bisimoto valvetrain components would be a perfect choice for your high performance street/strip project. This service will require your factory camshaft cores to be sent to our facility for precision machining and regrinding to increase lift and duration to Bisimoto specification. However, at this time the Bisimoto adjustable cam gears for the ZC application has been discontinued. Your pricing is as follows:
Bisimoto Level 2 regrind service ZC/A9 (requires cam cores) $349.00
Bisimoto Pro Springs with titanium retainers $365.00
USPS Shipping to Turkey $158.27
Total USD $872.27
Quotation is valid for 48 hours
If you have any further questions please do not hesitate to ask.
dolar 2,5 iken 2100tl ye alıncak olan egzantrik ve yay şapkalara 2800 tl kendi kafasına göre yaptığı malzemelere 2800 tl para aldınız. okadar kaliteli dediğin yayları ben iki parmağım bastırabiliyorum... subap daha önceden yaptırığım kapağa bunlar oem subap hiçbirşey yapılmamış dediniz hadi ya dedim neyse kaç para dedim 800 tl supertech dediniz iyi madem dedim çat yolladım. nede olsa kaan beni kazıklamaz...
şener ustanın arabası astra ecotech tüplü. denemede 200 metre yok. zaten hiçbir zaman 1 2 3.viteslerde 6000, 4te 5000deviri geçirmedim.5.viteste hiç gazlamadım bile
külliyen yalan oem beyinle kimseyle deneme yapmadım.
buda yalan. itb ile araba çiğ benzin atmaktan bırak gazlamayı 100tl ile 100km yol gidemiyordu. çiğ atmaktan arabanın içinde bile zehirleniyorduk. hemen çıkarttık.
burdada araba 3. vites 6000 4.vites 5000 mantığıyla kullandım arabayı. kaanla konuştuktan sonra erkutların söylediği : biz ayar yapıyorduk seni görmedik bile ...
fn2 typerlara gelince buraya yazmaya utanmışın bile. ordada yine 3. vites 6000 4.vites 5000 mantığı ile kullanıyorum. ben fn2 leri geçtiğimi bile fark etmedim zatende. durduktan sonra kaan gelip, ohaa aq typerla arkamızdan basıp geçtin bizi. hadi ya ben hiç farketmedim vs.. o iş gene beni keklemekmiş. fn2 yi kendi kullanıyordu zaten gaz kesmişler bana tezgah işte........ zaten ağzına kadar dolu arabayla 2 kişi typer geçermi hiç yaw.....
http://i.hizliresim.com/J77YY5.jpg
http://i.hizliresim.com/D88M93.jpg
BENİM YUKARIDA YAZDIKLARIMI YALANLAYA BİLİYORMUSUN İKİMİZİNDE COLUĞU COCUĞU VAR BEN HAKSIZSAM BENDEN
CIKARSIN SONUNA KADAR O MOTORU O KADAR RAHATIM....
evet gördüğün gibi yalanlayabiliyorum. çünkü yalan. ve SEN BENİ KAZIKLADIN. BU DÜNYADA HAKKIMI ALAMASAM BİLE ÖBÜR DÜNYADA MUTLAKA ALACAĞIM.
şuan çok önemli işim var gerisini dönünce anlatacağım. özür dilerim diğer arkadaşlardan.
Arkadaşa geçmiş olsun inşallah en kısa sürede uzlaşırlar ppr ile.Ama okuduğum kadarıyla çok fazla gaz veren ver sorunlar onu bunu gazlayarak çözülmez arkadaşlar.Çok yardımcı olmak istiyorsanız ara yol bulmaya çalışın 2-3 kişinin yorumu harici hepsi belden aşşağı olmuş bu kimseye yakışmıyor kaç yaşıa gelmiş adamların kullandıkları kelimeler ilk okul çocuundan farksız.
Bu dr.mechanic denilen eleman her denemede kevgire dönen sarı megane lı arkadaş değil mi zaten 12656 tane üyeliği olan?Her konusunda tartışma çıkıyor zaten adamın foruma düzgün mesajı yok girin bakın kimse bu çocuğun laflarını kaale alıp gaza gelip yazmasın ppr ın yaptığı arabalarada geçildiği için hırsını burdan çıkarmaya çalışıyor bence.
Bak Özcan yazdıklarımı iyi oku kesip kesip yapıştırıyorsun araba ilk basmamda kırıldı dedin bak gören kaç kişi var
İlk zaten olay bişimoto olarak geçti bu arada bişimoto d serisine göre egzantirik üretmiyor senin egzantirik üzerinde oynuyor.
Bişimoto uzun süre zarfı idi gönder tekrardan geri gönder kargosu var dedin TAMAM BURAYA KADAR TAMAM
BİŞİMOTO DEDİN hüner cıktı diyosun bende sana bant üretimi durdurulup yapılıyo diyorum hüner için bu zaten böle hünerle çalışan bilir
peki öyle ise band üretimini nerden cıkardın bişimoto için değil bu lafı hüner için kullandım.
gelelim ilk gazlamamda araba kırıldı demene o kadar söylediklerin o zaman senin hayal dünyandan ibaret açıkcası sabaha kadar yazı kopyala bende
buraya SABAHA KADAR YAZICAM.
İlk öncelikle o kadar cok alakası olmayan adam yazmışki cok takılmıyorum baştan alıp yazıcam bunuda özgün yaz dedi diye
yazıyorum.
Ya insanız hata tabiki yapabiliriz hata yaptığımda oldu telafi ettim etmedim değil.
Şimdi bundan 1 seneyi aşkın evvel bir problem yaşadım tabiki kimseyi ilgilendirmez bahanede etmedim etmiyorumda
o dönemde 4 araba vardı haliyle sorunlar yüzünden birden işleri bırakıp gittim o dönem işlerle ilgilenen 2 kişi vardı
ellerinden geleni yaptılar zamandan dolayı mağduriyet söz konusu oldu haklılar.
Öte yandan sinirlenip olmayan şeyleri burda oldu gibi gösterip zaten düşmüş bize inanırlar sanıyorlarsa yanılıyorlar bu konuda
sırf size değil bir çok kişiye iş yaptım her arabaylada ayrıca ilgilendim müşterilerimizle.
Şimdi bu arkadaşın arabası ile ilgili yazayım.
1.Krank oynanmamış deniyor hafifletme deniyor akabinde krankımla oynandı arabam kol cıkardı deniyor şimdi oynandımı oynanmadımı
Cevap:Evet krank yapıldı işlemin adı micro polish micro
2.Egzantirik konusu kırıcı olmadan yazayım ben hünercamsahft iş yaptırıp bu su marka desem o adamlara egz kenarına
hüner camshaft yazdırmam
Cevap:Bir dönem hüner camshaftla çalıştık değerleri tamamen biz verdik bize tek egzantiği 900 tl çift egzantiriği
1400-1600 tl den yaptırdı ve ben ne zaman hüner ile çalışsam memnun kaldım egzantiriğe benim isteğim doğrultusunda yapılan
dokunuşlar hep yerindeydi.Size egz şu marka bu marka demedim 2000 tl almaya gelince o egzantirik için 4 5 defa o tarafa
gidip geldim artı bilgi.
3.Valfler nerde ben size şu marka bu marka koyacağım dedim topkapı diye küçümsediğiniz sübaplar çıktı bana bir gösterin
Cevap:Bugün sizlere topkapı aksaray diye küçümsediğiniz sübapların yapılış şeklinin bir videosunu koyacağım umarım
gördükten sonra tekrar küçümsersiniz.Ben yurt dışından malzeme almaya kendimce karşıyım.Ve o sübapların o mallardan
sağlam olduğunada eminim
Herkez kendi açısından yorum yapar doğanın yaşayışın şekli bu değişk açılardan bakıp yorum yapan azdır.
Okadar typer s2000 106 gibi arabalar yaptık yurtdışında olmayan güçler cıkardık oem fabrikasyon parçaları
modifiye ederek hangi birinde sıkıntı cıktı kilometrelerce gazlayanlar var yüksek güçlerde.
Bir işi yaparsın iyi olur kimse isim vermez araba hemen sahiplenilir bazı işlerde hata olur vurun kafasına olur.
Aranızda müslümanım diye geçinip cok büyük hainler 50 kişinin arasında kış ayında tamponuna filtre için
yerlerde ördek gibi sürünüp ufak çakı ile delik açmışlığım bile var bir laf var halik bilmese balık bilir...
ARABA YAPILDI motor bitti toplandı yollandı.
Kendi ağzından söylediklerini yazıyorum:
Şener ustanın arabasıyla gazladım 10 boydan fazla geçtim sayılmıyor boylar ellerine sağlık.(araçta beyin stock afr baya fakir ama hatırlamıyorum şuan)
Daha önceden 2 boy geçtiğim 106 gti ı 7-8 boy yaptım cok sağol (beyin hala stock)
Aradan zaman geçti beyin ve conta ve t.body yapılması gerektiğini söyledim t.body aldı orada montajladılar
sanırım yalan olmasın beyinsiz 1 ay kadat t.bodyler ile gazladı
Aradan yine zaman geçti araba ağzına kadar eşşalarıyla bir arkadaşıyla istanbula geldi bende ataşehirdeydim
yanıma geldi söylediği cümleler erkutla ahmet usta arabayı bokladılar ama ağzına kadar dolu arabamla 4 viteste
arkalarından tam gelip gecicem gaz kestiler söylediği araba sarı f7r den bahsediyor ve arabam dolu ellerine sağlık dedi
hala oem beyin ile gazlıyor.
BENİM YUKARIDA YAZDIKLARIMI YALANLAYA BİLİYORMUSUN İKİMİZİNDE COLUĞU COCUĞU VAR BEN HAKSIZSAM BENDEN
CIKARSIN SONUNA KADAR O MOTORU O KADAR RAHATIM....
Aradan yine zaman geçti beyini taktı istanbula geldi özgün sağolsun okadar işi arasında beni bekledi bu arabayı
ayarlamak için şimdi burda bir kesip konuştuğumuzu aktarayım dyno günü
Dialog şu sekilde Özcan bey bu standart kelebek ile ince conta olmadan ve t.body yakıt olmadan cok ciddi güç
bekleme Özcan beyin bana söylemi şu yönde yok zaten onları yapıcaz sonra bir daha bakıcaz tamam öle olucak zaten dedim.
Özgünde bilir özgüne şahit bu konuşmalara
Timming ile güç beklememe gelince:
Benim amacım üstteki eğriyi biraz daha düzeltebilmekti öğle bir güç beklentisi kensinde var ise bilemiyorum
Şimdi size sorayım o kadar araba yapmış uğraşmış bu parçalar ile o gücü beklemek mümkün olurmu??
Dyno kısmına geri dönelim dynoda özgün arabaya ayara başladı özgün güç 145.8 kadar cıktı buda
paşaoğlu vs diğer dynolarda 170 hp gibi bir güç 50 küsür mm kelebek ile.bana göre başarı
Yüzüme gülüp arkamdan devamlı konuşan işi geç veriyorsun diyen arkadaşlarıma bir kaç satır yazayım
iyilik yaptımmıki kötülük bulayım demişler atalarımız!!!
İşini 3 kuruş ucuza hatta bedavaya yaptırmaya çalışmak için iyi günümde poh pohlayan arkadaşlarım
CANLARIM sizleri öpüyorum iyiki varsınız böle bir konu olduğunda beni yanlız bırakmıyorsunuz birazdan kendi
üstüne alınanlar beni aramaya başlayacak :) :)
Tekrar gelelim konuya:
Konuya yazmamamın sebebi okadar kalitesizleştiki ortam evde bilgisayarına klavyesi bağlı olan herkez yazmış
kime ne anlatıcaksın aynı arkadaş baştan sona yazıyor beş dakika sonra sondan başa aynı şeyleri yazıyor
Dr.mechanic nicli arkadaş Okan dır cook öncelerden clio rs zamanından bana buyuk kuyruk acısı vardır
Kim geçti videosunu bilenler vardır ordan beri gelen olay böle klavyeden yazarak kendini mutlu etmektedir.
2.Siteden sildirirm lafı ise bana ilk cümlesi kaan böle böle oldu nasıl yapalımda işi cözelim olmadı
ilk kelimeleri seni heryere rezil ederim oldu bu şekilde ahlaksız yaklaşan birine benimde cevabım
bu şekilde oldu görüyorumki toplumumuz bir hayli bozulmuş ve yozlaştırılmış şekilde yargısız infaz ve
sazı eline alan ver yansız etmiş..
Bir diğer önemli konu ise ben bu arkadaşa istediği malların kargoladım sonrasında fix miyiz diye bir cümle kurdum
evet dedi malın kargo ücretini dahil cebimden ödedim yolladım malı yolladığım zaman aralığı 6 koskoca Ay sonrası
cıkıp benim param ne olucak diyor daha sonrada ilk başta para yollamayı kabul ettiğim seyleri kullanarak zamanını
bekledim diyerek algı operasyonu yapıyor.O kadar zaman nerdeydin ?? Okan sana baskı kuruyo diyordun konu açalım
diye başarılıda olmuş.
Bu arabayı sırf ben yapmadım aracı oldum ikiler yaptı özgün yaptı kefil oldum ama yaklaşım şeklin yanlışlığından dolayı
buralara geldik size bu saatten sonra bırakın yardım etmeyi İNSAN yerine koymam.
ALLAH a ve adaletine inanıyorum.
Eğer sizde HAKKIM VAR İSE O PARA BENDEN CIKSIN TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM.
Son postu yanlışlıkla kopyaladım.
Ben hatırlamıyorum arkaan kaptırıp gelmeyelim yazmışın kendi yalanını kendin ortaya cıkarıyorsun ya özcan beyefendi nasıl bir adalet bu hem hiç gazlamadım beyinsiz diyorsun sonra arkadan kaptırıp geçmiş olmayalım diyorsun sonra boy hesabı yapıyorsun sunu taksak böle olur bunu taksak böle olur diye eee sen hani ilk gazlamanda araba kırılmıştı ÖZCAN bey nasıl tezatlık al kendin kopyaladın buraya amacını söyle amacını ben yine yardımcı olayım son kez soruyorum sana
Benden kargo ile aldıkların istediklerin:
Kutu içeriği
D16a9 krank
d16a9 oem çok iyi durumda egzantirikler
Ana kol yatak (japon malı)marka aklımda yok
Gez ayları
Kol
conta
daha sonra yine kol ve kayış istedin sonra kayış tamam dedin
kol yoktu bir adet bulamadık motorunu topladın hatta faceten takip ettin çalıştırdın aracı
sonra başka eksiğim olmazsa tamam diyerek teşekkür ettin.
2 haziranda parçaları yolladım 6 aralıkta para ne olucak dedin bana amacını söyle ordan yola cıkalım boklayarak söle böyle diyerek bir yere varamassın.
Özcan inan facebook kayıt yok bende yeterince o tarihlerde iyi yaptın koydun Özcan bey yukarda ilk gazlamada kırıldığı dediğini unuttu
Arkadaşlar bilin burda afr ciddi fakir ve devamlı gazlanıyo o dönemde duman yok.Bütün bir rolling akşamı denedi daha bir çok kişi yazar bunu
http://i.hizliresim.com/g44Ak3.jpg
Kaan gerginligijden anlamamissin sanirim,adam orda hani egzoz takim 5 hp ,filtre takim 10hp manasinda yazmis. Senin aklin aliyo mu o yazilanlarin dgruluguna ben bu sekilde anladim o kismi.
Arkadan kaptirip gecme muhabbetide hani hizimi alip siz tam basiyoken vs gecmis olmim manasinda. Sen yazilanlari birak ki ayni konusmayi seninle yapmis bu adam kaan,sen hatirlamaya calis gazladi mi gazlamadi mi ? Bu daha mantikli olur kurcala kafayi birwz sakinles sinirliysen.
Sinirliyken dogru dusunup yanlis vs yazabilirsin belki.
Cozun insallah sorunu.
Selamlar
D series crespo stage4 egzantirik var isterseniz 5000-6000rpmde. FaZla dönebilirsin o camsler ile o zaman kaptırmadan geçersin
diğer konular karışık ama egzantrik konusunda PPR in hiçbir suçu yok gibi.
1- arkadaşin koyduğu konuşmada PPR aldigin fiyatlar uygun istersen onlari tercih et diyor..
2- adam custom egzantrik demiş derecelerini vermiş yaptirtmiş. ne bekliyorsunuz? eğer çıkan egzantrikler hüner in ürettiği standart bir egzantrikse yine bir derece ama PPR in verdiği değerlerle üretilmişse bu gayet normal birşey.
fiyat içinde 1600 lira verdim diyor. 400 lirada kendine yazmiş demekki. bu rakam kimine göre çok kimine gorre normal bir rakam.
daha önce konuya 1 mesaj yazmiştım ondada ppr in doğru düzgün cevap vermediğini yazmıştım.
gelmiş açıklamasını yapmış onun sorduklarinada konu sahibi arkadaşin cevap vermesi gerekli.
adam harbi bildiğin mikser, utanmasa konu sahibi yerine kendi yazacak :))))
özetle konuşmalardan çıkarabileceğimiz sonuclardan biriside, aracın yapılan işlemlerden sonra oem ecu ile vs gazlamış olduğu. Ben Kaan'a hiçbir iş yaptırmadım şimdiye kadar, Kaan bu işi yapmaya başladığı yıllarda bende clio rs'imi yeni almıştım ve cok hevesliydim, o zamanlar bile yaptırmadım ki şimdiye göre piyasa oldukca ucuzdu, neden? Fırsatım olmadı, bir şekilde 300-500 lirayı denkleyemedik yaptıramadık herneyse, yazacaklarımın bu adama bir iş yaptırdığım için yada ondan bir menfaatim olduğundan veya herhangi yanlı bir düşünceye sahip olduğum için yazıldığını kimsenin düşünmesini istemem. Fakat görünen şu ki, ortada bu konuyu okuyanlardan bir kısım sadece mağdur diye adı geçen vatandaşın yazdıklarının bir kısmını okuyor gibi duruyor, Kaanın yazdıklarının ise nerdeyse hiçbirisi okunmuyor gibi yorumlar yapılıyor. 25 sayfa konu olmuş, totalde mağdur diye anılan arkadaşın toplasan 10 kayda değer mesajı, kaanın ise totalde belki yine 10 tane açıklama içeren ciddi mesajı vardır. Bu işte cebine para girmeyecek yada cebinden para çıkmayacak kimse yorum yapmamalı arkadaşlar, olacak bitecek birşey tatlıya baglanıp karşılıklı anlaşmayla bile çözülebilecekken, şu yazılanlar yüzünden iki tarafıda sinir edici konulara girip yorumlar yazılıyor ki buna üzülmemek elde değil. Tekrar merakımdan soruyorum, birisi net bir cevap verse aslında ; bu arabayla oem ecu varken işlemler sonrasında gazlanıp, arkadaşında yazdığı gibi arkadan gelinip geçildimi? yada geriden kaptırmalı felan ortaya karışık bir rolling gecesi tarzı bişey yaşandımı, yaşanmadı mı? Buna cevap verebilirse ortak fikri savunan yada karşı olan herkes, gerçekten faydalı olacak.
Saygılar.
Aaraç sahıbıde haklı yerıne gore
Yerıne gore Kaan da haklı..
Pekı benım tek merak ettıgım konu var
Arac yapılmıs OEM beyın ıle ataşehire gelmiş
sonucta bir kısı oraya arabasını gostermeye gelmez
gostere gostere aracını baglatmaz
Hıcmı gaz basmadın o sekılde ? merak ettım oem beyın ıle boyle bır set up yapılmıs arabada gazlamak ne kadar saglıklı olabılırkı ?
ayrıca araba hemen kırılmaz tamam ama buyuk yaraları o sekılde gazlandıgı ıcın almıs olabılır
bunlar yasanan problemler sıkıntılar
gecmıs olsun her ıkı tarafa ...