Ben kimle konuşuyorum şuanda?Okan,Bülent,İbo?biliyimki ona göre cevap vereyim.
Printable View
Buyuk harflerle yazıcam VERMİYORUM 3000 tl
Adam gibi yazma müritlerinle hakaret edecek şekilde yaz 20 kişi dönüp dönüp aynı şeyleri sonra vereceğin 3000 tl
3tl alamazsın neden biliyomusun uslubun yanlış gazlamadım diyosun gazlarken araba bağlatıyosun sonra 6000 7000
Böle iş olmaz en başından adam gibi yazsaydın bu iş buralara gelmezdi telle aradım ben faceten yazacağım konuşmam dedin olay sonunda
supsan ı duydum merak etme. 2003 yılı zamanında aldıkları QS9000 Bureau veritas denetim raporuna bakabiliosan orada benim denetim gözlemcisi olduğumu görürsün. Senin dediğine göre yurtdışından falan subap almana gerek yok en iyisini zaten supsan üretiyor. Doğru mudur?
evet konuşmam dedim çünkü telde ne yapıp edip benim aklımı çeliyorsun. fazla ikna yeteneğine sahip bir insan değilim.
dediğin 20 kişiyi hiç tanımıyorum. doktor mekaniğini de bu akşam öğrendim.
gazlarken araba bağlatmadım. hatta araba bağlatmadım.sadece evraklarım alındı. yolu bilmediğim için yakalandım.
en başından adam gibi yazdım 5000tl istedim eylülde öderim dedin senet vermedin. motoru toplatmaya karar verdim bari parça paralarıyla hesabı kapatalım istedim. seni hiçbir zaman zor durumda bırakmak istemedim. motor yapılırken seni aylarca bekledim sesimi çıkarmadım. ne zaman ne istediysen borç alıp gönderdim. sende 1 kuruşum kaldımı ? yada 1 saat geç ödeme yaptımmı ? seni hiç zor durumda bırakmadım. ama sen bana yanlış yaptın olmadı kaan bu parçalarla işim olmuyor dedim banane dedin fırsatçılık yaptın... bak sadece 3000 tl işimi görücek diyorum. ve bu olay burda kapansın artık ver paramı hakkımı helal edeyim sen de hakkını helal et olsun bitsin....
abilerim kardeşlerim özellikle 3. şahıslar saygı sınırını aşmadan yazın. bi olay yüzünden çıkıp birbirinizi mi vuracaksınız...
Kusura bakmayin ama esnaflikla uzaktan yakindan alakaniz yok ayrica burda usluptan bahsedipte herkese acik bir platformda ustelik musterilerinizin ve potansiyel musterilerinizin bulundugu bir yerde amkli, lanli, lunlu konusmanizda cok ironik..
Konuya şu 3. Şahıslar yorum yazmasa artık ? Sizin boş muhabbetiniz yuzunden konu kilitlenicek en sonunda!
Supsanla alakalı herseyı senden ıyı bılırım merak etme :) ne kalıtede ıs yaparlar kımlere mal verırler kımlere oem yaparlar.... Bı cok aracın oemlerını fabrıkalara kendı ellerımle teslımata gıtmısımdır sırf merakımdan.babam supsanda 25 + sene ınsan kaynakları yonetıcısıydı,araba kullanmayı dahı supsanın ıc yollarında ogrendım ben ;) TB nın supsan bahcesınde dunya fotosuda mevcut :D ahahaah ayrıca kaana katılıyorum olm senın bılmedıgın bı halt varmı ???
Konu sahibi arkadaşta,ppr da,diğer arkadaşlarda kusura bakmasın.Ben bu dr makaniğin mesajlarını görünce yazmadan edemiyorum.Çünkü ta bir kolpa kendisi daha kim olduğunu bile bilmiyor.
çelişiyor gibi demeden önce sorsanız ? o hesap bülentin değil o hesaptan onun yazdığını bu akşam öğrendim diyorum. ve biz bülentle motorum kırıldığı zamanlaran beri konuşmuyoruz. konuyu nerden öğrendiğini de bilmiyorum. konuşmadığım adam bu konuyu görünce yardımcı olmaya uğraşıyor. sonuçta proje başlangıcından beri benimleydi.