canözcan d16a9 makına sıkıntılı bır makına 7200 den sonra fazla devır donmek yag pompası yetıstırmıyor ve yatak sarıyor tabı yag pompasına modıfıye etmedıysenız kolda cıkar bacakta ...
Printable View
canözcan d16a9 makına sıkıntılı bır makına 7200 den sonra fazla devır donmek yag pompası yetıstırmıyor ve yatak sarıyor tabı yag pompasına modıfıye etmedıysenız kolda cıkar bacakta ...
yapılmadı diyorum ya neden defalarca yazdırıyorsunuz. bana bisimotodan kaliteli dediği egz.ler 11.5 cr olarak verdğim aracımı 9.5cr ye düşürdü. .çünkü hatalıydı dereceler. comp. zamanı emmeler açık kalıyordu. aynı şekilde yayları iki parmağımla bastırabiliyordum. üzerinde hiçbir marka yazmıyor. subaplar zaten kaandan önce yapılmıştı ona da para alındı onlarda markasız. krank hafifletme ve volant yapılmadı s2000 kelebek takılmadı. yataklarım yenilenmedi ama rektifiye parası alındı. vs vs.
Ahmete bu konuya dahil olma dedim ama mekanik bilginiz olmadığı halde MASTER ! gibi yazılar yazıp biirde talepte bulunmanızda ilginç
Regrinding işlemi yapılan oem egzantriklere mecburen subap yaptırmanız gerekir oem subapları kullanamazsınız
Nasıl bisimoto regrinding yapıp kendi urettigi subapları veriyorsa kaanda egzantrigi işledikten sonra ona uygun subapı yaptırması gerekiyor ki ne supertech nede bisimoto işinizi görmez
kaanın burda yapmış oldugu işlem yanlış değil
ayrıca siz bisimoto alalım demişsiniz ama hiçbiryerde kaan ben supertech takıcam yazmamış yada benim gözümden kaçtı bunu siz iddia ediyorsunuz
Krankta hafifletme yapılmamış burda siz haklısınız ki zaten yatak sarmışsınız size krank alıp yollamış
Her araçta sorunlar olabilir mekaniktir kimse garanti veremez bence vermemeli çünkü müşterinin aracı nasıl kullanacağını bilemezsiniz ben şahsen müşterilerimi bizzat araca oturtup 1 saat kullanma dersi veriyorum neler yapıp neler yapmaycaklarını anlatıyorum ki kendim nasıl sorun yaşamıyorsam onlarda yaşamaması için ama her nekadar kendi aracımın motoru gibi toplamış olsamda motora asla garanti vermiyorum
şimdi nerden bilicez sizin kullanıcı hatanızın olmadığını ?
ayrıca sizin istediğiniz parçaları kaan göndermiş mağduriyetinizi karşılamış siz eksik parça çıkar demişsinizde kaanla alakalı olmayan parçalarda kaanın ne suçu var ?
neden bir kaç ay sonra paranın bitince kaandan 3000 tl yı foruma konu açarım tehditi ile talep ediyorsunuz ?
diyelimki kaan bu parayı size verdi ilerde yine paranız bitince bir kaç bin tl dahamı isticeksiniz yani sizin maddi durumunuzun kötü zamanlarında kurtarıcınız kaan mı olucak ?
Herkesin ticari sırları vardır kimseyle bunu paylaşmak zorundada değildir bazı şeyleri farklı söyleyebilir öğrenmemeniz için çünkü bu işten para kazanmaktadır bu onun en doğal hakkıdır
siz sanayide aracınızı servis yaptırırken misal fren balatalarını hangi marka nerden aldın diye soruyormusunuz ama ustanız yan dükkanından 20 tl ya X marka balatayı alıp size 80 tl yazıyor bunuda size anlatmak zorunda değil frenin tutuyormu tutuyor olay bitmiştir
seninde motorun çalışmış aracın yürümüş heee vaadler biraz saçma olmuş 200 hp mümkün değil benim biraderde yazmış insan açar googledan bakar ki bence bakmışsınızdır cünkü bisimotoya mail bile atmışssınız bence ne güçler alındıgını gayet iyi biliyorsunuz yani gelipte burda ben google a bakmak zorundamıyım falan diye ayak yapmayın lütfen gülünç oluyor
siz sadece dünyada ilk 200 hp D serisi hayaline kendinizi kaptırmış ve teslim olmuşsunuz sonucunda olmamış ve motor kırmışsınız kaanda size motorunuzu toplamanız için gerekli bütün parçaları alıp göndermiş sizde şimdi çıkmış 3000 tl daha yolla hakkımı helal edeyim diyorsunuz
kusura bakmayın ama siz hiç dürüst bir insan değilsiniz bu yüzdende kaandan aynı şekilde karşılık görüyorsunuz
Şimdi benim için şakşakçı diyecek olan arkadaşlar olucak onlarda iyi bilsinlerki ben kaana hayatımda 1 sefer emme manifoldu yaptırdım onunda parasını ödedim ve inanın hiç memnun kalmadım biz en baştan komple tekrar yaptık
şu anda da bana K serisi bir kapak işliyor çünkü K makinada kendisine sonuna kadar güvenirim ama sadece kapak
Bazı yaptığı işleri bilirim çoğu arkadaşımda onun kapağı var hatta müşterilerimin bile araçlarında malzemeleri var sorun yaşıyoruz diyemem ayıp olur
kaan
her araçta başarılı olucaksın diye birşey yok ve sen setup dizecek biri değilsin
senin işin kapak emme kelebek işlemek kardeşim
sen sadece işini yapsan hem daha çok para kazanırsın hemde daha çok tecrübe edinirsin benden de sana sürekli söylediğim tavsiye budur
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum lüleburgazdan biri yazdığında kaale almayın çünkü onlar geçilmezler çünkü onlar en iyi kapağı işlerler çünkü onlar en iyi mekanikerdir çünkü onlardan daha iyi kimse araba yürütemez çünkü onlar herşeyi iyi bilirler çünkü onlar birbirlerini şakşaklamayı çok severler onları 5 boy geçerseniz 1 boydur
hayırlı geceler
Ben hilmiyim bu arada yazmayı unutmuşum kapakta hafifletme olmadığını yazanda bendim bilginize
yahu valla üzülüyorum arap saçı olmuş durumda mevzu... bi şekilde orta yol bulunsa araya birileri girse helalleşip kapatın konuyu
Kardeşim bisimotodan daha iyidir demiyorum ama sana soruyorum sen nerden biliyorsun bisiden iyi olmadığını ?
belki bisiden daha iyi o sana yapılanlar bunu bilebilmen için bisiden o egzantrikleri alıp aynı gün iki egzantrikle dyno yapman lazım bunu ne sen bilebilirsin nede kaan
o yüzden hem kandırılmışta olabilirsin hem olmayadabilirsin buna kesin birşey söyleyemezsin bizde bir yorum yapamayız samimi söylüyorum daha iyisi yapılamaz diye birşey yok
ama daha önce kaan yapıp test etmediği halde nasıl ben daha iyisini yaparım diye sana vaadde bulunmuş bunu bende anlamıyorum ve yine söylüyorum üzerine basa basa yaptığı cam ler bisiden daha fazla güç çıkartamaz kimse diyemez test etmek lazım
:) tabiki hayır bişiy yapamasssın sadece seni bilgilendirmek amacım yoksa ben kimseye bişiy diemem kendim için elimden geleni yaptım sana sadece amacım birçok hilminin dediği gibi saçma sapan sey yazılmış konu tartışııyorsa sende bazı seyleri bilmelisin sen son kullanıcısın bişiy diemem tabiki
ben dürüst değilim... birde şu açıdan bakabilir misin ? param olduğu için kaanı idare ettim aylarca. ve artık param kalmadı borcunu ödemesini istiyorum. param varken mi zorla isteyeydim yani ?? o zaman mı dürüst olacaktım.
ayrıca madem hatasını kabul etti krank verdi kol verdi. e o kol bloğuda deldi, kepide parçaladı karteri de deldi, silindiride mahvetti ??? o bloğu kim alcak o pistonları kim alcak bunun rektefiyesini kim ödicek bunları neden ben ödüyorum ? yapma kırılmasın motor dediğim işte ? madem setupçu değil benim motorumda neden arge yapıyor ? ben ona sadece kapak işle bisimoto egzantirik yay subap şapka kasnak tak timing yap yolla dedim. ben sadece takozlardan bağlığım çalıştıryım dedim. neden motoru yolladıktan sonra iş kranka giriyor itb yapcağım yerde 1000tl emmeye alınıyor yapma dediiğm halde. hadi çıkardık verdik parasını bizde para ***. ben mi dedim ona benim arabamı araştır geliştir. onun hatalarının bedelini ben neden çekiyorum ?
iki taraf içinde zor bi durum,umarım çözüme ulaşır,
Yazmiycam diyorum ama duramiyorum ozcana yaptim deyipte yapilmayan islemlerin parasi verilcekmi verilmeycekmi
Bence yanlış düşünüp yanlış yorumluyorsunuz ben parça aldığım yavuz abiyi aradığım kardeşim yan sanayimi olsun orjinal mi olsun yad 1. kalitemi olsun 2.kalitemi olsun diye soruyor.Sen bizden daha fazla sanayide zaman geçiriyorsun abi ama bence yanlış düşünüyorsun eğer bir ürün bisimoto istiyorum deyip te başka birşey çıkarsa bence sizde memnun kalmazsınız düşünsenize mado ya gittin künefe istedin kabı bi açtın baklava gelmiş garson diyo abi baklava daha iyi boşver sen bunu ye dese kardeşim şakamı yapıyorsun git benim künefemi getir dersiniz bence 2 olayda aynı şeye çıkıyor.He bisimoto yapmak zorunda degildir bisimoto olmuyordu egz ye ama bisimoto fiyatı almakta dolandırcılıga girmez mi sizce.Su olayda size kesinlikle katılıyorum Mekanik hiçbir zaman garanti değildir haklısınız usta hiçbir zaman garanti veremez vermemelidir de sanayinin girişinden çıkarken bi sn dalgınlık gelir tırın biri bi çarpar otur başında ağla yada tam sıkarken kol çıkartırsın otur başında ağla mekanik hiç bir zaman garanti değildir insan yapımıdır.