:hehe::hehe::hehe::hehe:
Printable View
Ozcan seninle sacma bi konu yuzunden bir senedir konusmuyoruz ama yigidi oldur hakkini yeme demisler sen davanda yuzde yuz haklisin karsi taraf isterse babamin oglu olsun sonuna kadar senin yanindayim elimden gelen herseyi yaparim
http://i.hizliresim.com/yAANqa.png
ama yuh yaa :) hehuehuehuehu çok iimiş :)hehuehuehuehuheuehuhuehue ya valla yazmayın siz beyler huahuahuahuuahuahuahuah dur dur yarııldım
kaan da eminimki bişiyler yazıcaktır ve insalllah aranız tatlıya bağlanır ben fikirlerim isöledim bu cok yazanların hepsinin nekadar kimi neyaptığı Vs görün istedim benden daha faklı bir cvp gelmez daha ben ortada olmak zorundayım burada insalllah sorununuzu çözersiniz
:)
yuh maşallah :d
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: kim lan o öyle :D okan senmisin yoksa :D
okanı siteye alıcam yemin ederim yeterki üye olmasın nicklerden :)
Ama kardesim bak simdi ozcan ne diyor ben bisi istedim o beni kendi yaptigina ikna etti diyor yani kandirmaca yok birtek hunerde yaptirdi diye hakli olmaya calisiyor oysaki kendisi kabul etmis
Olmadiysa cr dusuk ciktiysa tekrar islenir talep edersin duzeltirler bu is boyledir yapilmayani yapmak bazen uzun surebilir
Sen mevzuyu en basindan yorumlarsan benim yanlis dusunmedigime kanaat getirirsin
http://www.youtube.com/watch?v=CfscXEDEcxE
:hihih::hihih::hihih::hihih:
İşte kaan abinin burda hünerde yaptığı hata bütün yaptığı güzel şeyleri birden yıkıyor :(
Ben özcan abinin yerinde olsam dyno'ya cıktığımda köfte arabası gibi duman atan arabayı asla teslim almam ben sana 200 hp araba cıkar mı dedim yoksa köfte arabası yap mı dedim derim al bunu düzelt öyle ver bana derim.Ama özcan abi arabaı almış o halde gitmiş ataşehire gazlayanların yanına.Benim öyle bi aracım olcak sanayiden dahi çıkarmam aracı ve abi sende bilirsin bi araba toplatıyorsan en kadar güvensende en başında yazdım (BABANA Bİlle GÜVENME DEDiM)aracımın yanında beklerdim ben olsam.İşte olay insallah çözülür ama her iki tarafında hataları var insallah hallederler.
32 sayfa oldu bakın ne şunu kullandık nede bunu kullandık dedim regrinding işleminden biraz bahsedeyim bunu hüner veya su firma diye sınıflandıramazsınız şöyleki dönen bir taş var ve haraketli bir tezgah regrind tezgâhları hepsi aynıdır hemen hemen önemli olan oraya verilen harita yani Değerler önemlidir hünerler bir dönem çalıştım su anda tamamen kendimiz yapıyoruz o zamanlarda imkanımız makina olarak yoktu başındada geçemiyorduk ama işlem sonrası kendimiz bütün egzantrik haritasını çıkarabiliyoruz önemli olan dediğim gibi Değerler.Ben asla ve katiyen suçlamaları kabul etmiyorum parçaları yollamamın sebebi ise telde özel bir şey söyledi oda benim delikanlılığıma Yakışmaz burda paylaşmak özelimiz ben paylaşmam neyse .
İşte abi aksilikler zinciri ve anlaşmazlıklar kaan abinin yurt dışında olması herşey zincirleme olmuş hakkınz da hayırlısı olsun abi ama bana kalırsa çözüme kavuşmaz gibi geliyor Kaan abi ile arabanın başına geçip kaan abinın hatalarını telafi etmesi sizinde kendi hatalarınızı maddi olarak halledip aracı tekrar trafiğe çıkarmanızı umut ediyorum.İnsallah sorun cozulur.
Kaan abi konu uzarda uzar 32 degil 320 sayfada uzar ben 2nizide tanımıyorum normal bir insanım özcan abinın hatalarını söyledim bence arabanın basına ıkınızde gecip kaputu kaldırıp ya ben burda hata yaptım sende burda böyle bi hata yaptın ben bunları yapayım sende su parayı ayarla su eksikleri alalım arac tekrar trafige cıksın diyebilmelisiniz BENCE