ne söylemişim telde özel birşey konuştuğumu sanmıyorum seninle ? abi delikanlıysan ben o kapaktan memnun değilim komple geri al ve bana kapak için harcattığın paraları ve stock kapak gönder.
Printable View
ve o yaptığın kapağı başka bir motora tak ve hatalarını gör...
bu iş bence burada çözülmeyecek, konu ilahi mahkemeye kaldı.
adam nerdeyse uste para vericek pozisyona dusucek:D pes dedim valla
kaan zaten acıkca demiş benden bisey beklemeyin, saygı duymak lazım, herkesin kendi kararı
arac sahibi ona gore yolunu cissim
araba yukluceklerin dikkatine, sayfalarca yazı yazıldı cıkan sonuc hic bir parcanın hicbir işçiligin hicbir emegin garantisi yok
100 lirada harcasan 1 lirada harcasan arkana donup bakmıcaksın, bakarsan kabahatlisin aga
yanlız sunuda merak ediyorum millet bir telefonu garantiye gonderiyor ki resmi urun
kullanıcı hatasından geri geldimi memleketi ayaga kaldırıyor
insallah bundan sonra kimse cıkıp demez motoruma su oldu kapagıma bu oldu parcalarımı 3 5 ay alamadım arabam yatak sardı
su saatten sonra verilcek cevap belli, kendi dusen aglamaz...
Özcan sana kısaca geçmiş olsun, üstüne bir bardak soğuk su iç, tecrübe bedava kazanılmıyor ne yazık ki!
Yorum yazarken objektif ve tarafsız olma gayretindeyim ancak çok zor!
Doğru gördüklerimi yazssam sanki taraf tutup karalıyormuş gibi olacam, yazmasak kendimizle ters düşüyoruz!
Tekrar söyliyeyim, ben neticeye bakarım, ne istendi, ne verildi, ödeme zamanında ve eksiksiz olarak yapıldımı? sonuç ne? Bu sorularımın cevabı zaten ortada.
Yok öle olmuş böle olmuş fasa fiso.
Biz ppr motorsport olarak yaptığımız işte kesinlikle hatamız olmadığına inanıyoruz bu öncelikle bilinsin hata gördüğün kapağı lütfen yollayın bizde inceliyelim hata sizde dağil olsa düzeltelim tekrardan size yollayalım bu firma burda kalitesiz kişiler tarafından tartışalacak bir firma değil.
Yalanınız cıkmasına rahmen gazlamadım deyip gazlamanıza rahmen bunu hem kişiler tarafından yazılsada cizilsede kabul etmediniz kendi yazınızdada var onuda buraya kopyaladınız gazladığınız bariz şekilde açıktır ki bize denediğiniz araçlardan verdiğiniz havadisler onları saymıyorum insanlar ilk sayfayı okuyup yorum yapıyor ve insanları yargılıyor bakın ben ilk tezatlıkları size belirteyim artık yazmayacağım diyorum yazıyorum benim işimide alı koymaya başladı
Tezat 1 verdiğiniz setup bilgisi
Bisimoto egzantrikler
Race Port Kapak
Bisimoyo yay
Bisimoto Şapka
Ayarlı Kasnak (kendi önerdiği güzel bir marka)
Burda aklınıza gelmemiş sübaplar (ben size ne herhangi bir yerde sübap markası ile ilgili liste verdim nede yay hakkında komple kapak olarak fiyat verdim)
Bişimoto egzantirik yazıyo custom yapıcaz diye anlaşıldığı halde tarafınızdan neden burda bisimoto demişizde yapmamış gibi gösteriyosunuz keza yaylarda öle
Hangi ahlakla yazdınız hangi ahlak ile talep ediyosunuz bizden cok yazıldı cok cizildi bu setuplar sırf sizin arabanız için böyle değil ben her yaptığım arabada genel olarak aynı ürünleri kullanıyorum
insanlar benim yazdıklarımın hiç birini okumamış ve okumuyor.
Aynı ip den 20 kişi farklı farklı yazıyor tanımıyorum diyorsunuz yazık yazık insanlar hala su iç diyorlar akıl yaşta değil başta kesinlikle.
Sana son sorum sonra yapacaklarıma gelecek yazacağım kısım
Ben sana bu parçaları yolladıktan sonra arabayıp toplanmış halini ve calışır yurur halini attınmı atmadınmı onu söyle dürütsce ben kesinlikle gördüm böle bir video.
Yapıcaklarım:
Kapağı yollarsınız memnun kalmadığınız hatırlarsanız bize geldiğindede taşlanma payının sınırlarında idi sizin hatanızdan dolayı olsa bile kapağı yenisi ile değişip
portlanmış sekilde sağlıklı test videolarını cekip kabulunuzden sonra size yollarız ne sıkıntısı var ise yaparız.
Bunu yapma sebebim işime odaklanamıyorum hayır kabul etmiyorum diyorum baş sayfayı okuyan kişiler tarafından itiliyoruz yeterki eksik kalmış kendini böle konularda bir adım öne cıkarmaya calışan kişiler susun.
işin şöyle bir yanıda var size hakkımı helal edermiyim ALLAH la benim aramda.Özellikle ben sizden bir şey istiyorum siz bana kapağınızı çözsemde hakkınızı helal etmeyin umarım son yazılarımdan insanlar ne demek istediğimi anlamışlardır.
Ortada hatali toplanan motor var yanlis anlamiyorsam.. İlkmarsta yag duman atmaya basladigi soylendi.
Bunun sorumlulugunu kimse ustune almayacak saniyorum. Motorun toplanmasi sorumlulugu kimde? Arac sahibinde mi islemleri yapan tarafta mi?
"siz sanayide aracınızı servis yaptırırken misal fren balatalarını hangi marka nerden aldın diye soruyormusunuz ama ustanız yan dükkanından 20 tl ya X marka balatayı alıp size 80 tl yazıyor bunuda size anlatmak zorunda değil frenin tutuyormu tutuyor olay bitmiştir"
Öyle ustanında esnafında ustasına güvenmeyen gider malzemeyi alır işçiliği verir.
senin dediğin kul hakkıdır .
Adamın geçen sene çalışan güzel bir civic si ı vardı
10.000 tl gönderdi hayalleri vardı inandı güvendi
şuan kapısının önünde motorsuz yatan bir civic kasası var kandırıldı
şimdide hala adama sen gazladın gazlamasaydın olmazdı saçmalıkları söyleniyor gazlamadığı halde.. ( gazlamasın diyemi dandik markalar konuldu 10.000 tl para alınıp? )
konunun cevap özeti şu biz seni *** gibi bıraktık ne *** yersen ye bu saatten sonra
özcan kardeşim boşver Allah bi yerden çıkaracaktır nede olsa 10.000 haybeye para kazanır 100.000 kaybettirir bi bakmışın batmış kapatmış ;)
enazından soranları var yada ben hep onlara denk geldim yan sanayisi var orjinali var diye gidiyor kutusunda alıp aha bu diye gosteriyor, yada su dükkandan al takalım diyende oldu.
ayrı konu yapmak isteyen yan sanayiyi orjinal diyede gazlar o ayrı artık kisinin/ustanın hatta servisin karaktersizligine kalmış birşey
şikayetvar diye bir site varsa demekki her alanda memnun olmayan müşteri vardır ve çözüm için herkes bir yol seçer bu arkadaşta burayı seçmiş ama konuya yorum yapmaya gerek yok iki kişi arasındaki problemleri yazar. Eğer ben ppr da bir iş yaptırmak istersem yazılanlardan haklıyı seçer ona göre karar veririm 33 sayfa olmuş kim haklı belli değil.
Böyle karmaşa olunca çamur at izi kalsın gibi oluyor. Forumlarda her zaman aynıdır kimin tanıdığı ve seveni ağır basarsa o haklıdır.
benim bildiğimde usta dediğin insan parça tedarikçisi değildir kazancı başka yerden aldığı mala olmayan bir fiyat çekip parçadanda para kazanmak değil zaten doğru bir kazanç olsa onun faturasınıda kendi kesmesi lazım onun gerçek işi yaptığı işçilikten alın teriyle para kazanmaktır. 20 tl ye mal alıp 80 lira bunun fiyatı demek nasıl bir ustalıktır ya birde buna normal gözüyle bakmak nasıl bir esnaflıktır ?
araya 20bintane konu girdi dagılmasın diye kurcalamıyım diyorumda bazen illa yaz oluyor.
niye tedarikci olsun yanda yada baska biyerde 30 liraysa zahmet ette gidip al 30 liraya sonra niye 80 deme hem kendi aracına parca almaya gitmicen hemde usta komisyon koydu diye sikayet etcen. ayrıca hiçte zor degil satıcının 80e sattım diye fis fatura kesmesi illa istiyosan. elden ustan adama kdvsini verir iş biter
ppr yada baska biri içinde demiyorm bunları. kusura bakmada istedigi fiyata satar, kime ne satın alacak kisinin kafasına silah dayamıyor ya satıcı aha malım bu fiyatıda bu diyor ister 80 istern 1000 koyar ister zarar eder 10 der
endonezyada vatikanda hindistan tarzı yerlerde 5-10 hadi 20liraya ürettirdiği tekstil ürününü; atıyorum calvin klein, armani,lacoste vs. vs gibi markalar 300 500 1000 ne tuttursa satıyor ozaman dedinmi hiç bu nasıl esnaflık napıyon gardaş diye
Özcan bey evden dışarı çıktıktan sonra bile ölüm riskiniz var
Her işin riski vardır sende bunu göze almasaydın kpağı işetmezdin
Yolladığın paranın tamamını isteyemezsin parçalarını yollamış ama bir insanın işçiliğine ödediğin para geri verilmez emegini vermiş
Sen amerikadan kapak alsaydın sökme takma işçilik vermicekmisin sen istiyorsunki herşeyi kaan ödesin oldu olucak arabanıda satın alsın
Bikere uslubun yanlış paran bitince forum konu açma tehditi ile 3000 tl talep etmen aylar sonra çok saçma
Önce okuduğunu iyi anlamak var sadece 1 mesajı okuyup yorumlamak ile olmaz kardeşim
Konunun bütününe bakıcaksın ben bu örneği niye vermişim ona bakıcaksın
Özcan bey diyorki ppr egzantrik yapacaktı ama hunere yaptırmış bana 2000 tl ye sattı diyor bana söylemedi diyor
Hünere egzantriği naıl işleyeceğini öyleyen kaan zaten tabiki nerde yaptırdıgını söylemicek ve bilgii karşılıgında da ücretini alacak anladın mı şimdi benim o örneği neden yazdığımı örnek yazıyorum örnek
"Müşteri daima haklıdır"
Konu bu eksenden çıkmış birkere.
Anladığım kadarıyla,
motoru yapan kuruluş, motorun bu haliyle kullanılmaması gerektiğini, bu motoru çalıştırabilecek kapasite de beyin vb. tedarik edilmesini önermiş.
Lakin kullanıcı buna riayet etmemiş ve kullandığı için de zarar görmüş.
Eğer anladığım gibiyse, burada ilgili kuruma bu durumu yani önerisini, eğer zorunlu olarak görüyorsa tavsiyesini;
Bir imza ile kullanıcıdan motoru teslim ederken alması gerekirdi.
Eğer böyle bir prosedürünüz yoksa, bundan sonraki çalışmalarınızda bunları süreçlerinize dahil etmenizi öneririm.
Eğer bu durumu, yani, motorun sağlıklı ve sorunsuz çalışması için kullanıcıya şu bilgilendirmeler yapılmış ve onayı alınmıştır,
ibareli müşteri kabulününde olduğu bir belgeyi şuanda buraya koysaydınız, tartışma uzamayacak ve belkide bu sorun ortaya çıkmayacaktı.
Saygılarımla