Walla 3 tane s2000 aldim yukledim gazladim 3 unu de Kaana yaptirdim. Hatta en son RED' in kapagini eskaza baska bir ustaya isletmistim. Isletme denmez aslinda ustundeki puruzleri aldirmistim egzantrik takicaz diye. Usta eline yuzune bulastirinca Kaan imdadimiza yetisti cok da guzel is cikartti. Guide lari kesti bicti portlari stage 2 race port yapti. Gayet de guzel ve istikrarli gucler cikmisti. Tabii Ozgunun ayariyla. Ama ben Kaana en son yaptirdigim is sonrasi bana 1000 km gazlamama yasagi getirmisti. 1000 km portlar alismasi icin kurum yapmasi icin gazlama demisti. Hatta ayari da rodaj sonrasi yapti Ozgun. Oncesinde riskli olur dedi. Simdi tam tersi bir olay var ortada. Bana yaptigi her is sonrasi aman abi hemen gazlama diyen Kaan simdi direk telefon acip OEM beyin olmasina ragmen direk gazla diyor. Oldukca enteresan. Demek ki Kaanin sana garezi varmis kardesim. Seni hic sevmiyormus. Ne diyim baska bir sebebi olamaz cunku. Yani bu resmen ekmek yedigi kaba tekme atmak olur.
Ozgun de soylemis zaten bu sekilde ayar yapmam diye.
Bu arada dr.mechanic kardesim konunun seninle uzaktan yakindan alakasi yok. Para senin cebinden cikmamis. Araba senin degil. Senin bu isten kurus zararin da yok. Zarara ugrayan adam senin cok yakin bir akraban veya her zaman her daim yaninda olman gereken kardesin de degil. Yani kibarcasi sana giren cikan birsey yok ortada. Ama dikkat ediyorum her sayfada en az bir mesajin var ve tum mesajlarin direk bir tarafa saldiri niteliginde. Haksizlik oldugunu dusunuyorsan dusunceni dile getirir kenara cekilirsin. Her sayfada bir mesajim olsun her laf atana bir cevabim olsun dersen inandiriciligini ve durustlugunu yitirirsin.
Sana bir atasozu tavsiyesinde bulunayim senden yasca buyuk biri olarak;
"Biliyorsan konus ornek alsinlar, bilmiyorsan sus adam sansinlar."