Egzantrk kasnağı sanırım crower markaydı satmayı düşünürsen alırım geri ben vermiştim enese o zaman senin araban için
Printable View
Egzantrk kasnağı sanırım crower markaydı satmayı düşünürsen alırım geri ben vermiştim enese o zaman senin araban için
PPR ın hatalarını bir çok kişi yazdı. Ama ilk konu başında 2. paragrafta yazılanlara pek cevap verilmemiş konu değişmiş devamlı.
Haklı ya da haksız olabilirsiniz ama burda ki tutum önemli. İş yaptırıp memnun kalanlar da var ama herşey iyiyken iyi gözüyle bakılır.Kötü iş oldu mu telafisi önemli olan
ben sana Adidas saat satıyorum orijinal diye.sen kullanıyorsun bozulunca çakma olduğunu anlıyorsun. bu şekilde de olabilir.
Konu zaten ppr ın net şekilde söylenenleri açıklayamamasından buralara geldi.haklıysa bile herşey şimdiye kadar ortaya çıkması lazımdı.yukarda allah var diyip kenara çekilmek olmaz
saatle araba bir değil ki.. tutup da saati zorlayamazsın ama motoru zorlarsın, yağını suyunu eksik bırakırsın vs. Sıfır araba alsan bir şekilde motoru kırsan, vw'ye vayy ben vw diye almıştım, ama sen x şirketine yan sanayi ürettirmişsin parçaları diyemezsin..
ben konu sahibinden roll ve boy konularında açıklama bekliyorum, çünkü şimdiye kadar hep "bir kere gazladım onda da motor kırıldı" diyordu..
iki tarafında açıklaması gerekenler var hal ama PPR susmayı tercih etmeseydi konu buralara gelmezdi orası kesin.söylenen parçaların kullanılmaması bi yana elbette ama roll yapıp üstüne teşekkür edilmeside tartışmaya açık.
adama kendi üretim bandımı durduruyorum diye açık açık yazıp 2500 TL egzantrik için para iste 6-7 ay sonra egzantriğin hünerde yapıldığını kendisinin aracı olduğunu herşey ortaya çıkınca itiraf et hüner kime 2000-2500 tl para çekmiş egzantrik için sen bunu hünerde yaptırcam deseydin adam gider direk hünerden egzantrik yaptırır alırdı ki bisimoto egzantrik isterken adam arabasında senin yüzünden hüner egzantrik kullanıyor daha fazla paraya haberi bile yok
adama bisimoto subap alacam diye bisimoto subap parası al herşey ortaya dökülünce türk malı daha iyi ben böyle düşündüğüm için aldım de ama fiyat farkı önemli deil nasılsa üste kalan para senin cepte
bunlar ve daha fazlasına cevap veremiosun kalkmış adamın ataşehirde 10.000tl harcadığı ama 140hp alabildiği civic si ile gaza basmasından yakınıyorsun bu ne alaka ne maydanoz turşusu ?
adam oraya bitmemiş yağ yakan sorunlu bir araçla deneme yapmayamı gitmiş sordunmu ? insanları farklı yönlere çekmeye gerek yok
yanlız araba kol kitlemiş ve kol cıkarmıs
yazılımla beyinle alakasını tam anlamadım piston zaten orjinalmiş
adam duman dumana ayara gitmiş bu sekilde gazla bisey olmaz denmiş
herkes kendine gore haklı motoru toplayan ustadamı kabahat yani
Konuyu okuyorum tarafsız yazamayacağım çünkü sundan sebep 2 arabamıda kaan yaptı 2sindede söylediği güçleri cıkardı ve 2 arabamda sıkıntısız hala ben satsamda devamlı yarışlarda ve gaz basılıyor parça olarak ise kaan paket olarak söylüyor hepsi bir fiyat verir öte yandan ne cok düşene vurun yapılmış aklım almıyor.
Simdi geri donup baktim adam gelmis kaygusuz niki direk yeni uye olmus boyle boyle bunun neresi hak hukuk? Ayrica bunu yazan bi ben degilim hayirdir ne oluyor. Selcuk sana durumu izah ettim koksalda nerde es gecmis onu bilmiyorum burasida yeri degil mevzuyuda uzatcak deglim. Oyuzden sende uzatma sana demek istemedigimi soyledim.
Ins konu biran once cozulurde olay ortaya cikar kaan hakliysa ozur dileriz skinti yok ama kendini ispatlasinki ticaret ahlaki sarsilmasin
R böyle bişey :D
R lik durum yok.insanlar objektif bakmiyorsa benim yapabilecegim birsey yok.konu sahibi ben olmadigim icinde ugrasamam kimse ile.
Madem adam okadar iyi ozaman dicek ben sana bunlari yaptim sen sunu yapmadin motor gitti.yada duzgun esnaf ise bukadar savunuluyorsa ozaman incelesin motoru hata onda ise ticaret ahlakini gosterir.ama adam bilirkisi ile ispatlarsa ozaman r nasil oluyor okuruz burda.yada konu sahibimi r yapmistir sallamistir onuda okuruz.
Şu konulara konu sahibi, muhatap ve adminler dışında yorum yapmaması lazım bence.
Yoksa daha çok kişi ortalığı kızıştırır Pırpır Kaan der bilmem ne der. Ortalığı kızıştırınca elinize ne geçiyor anlamıyorum ki?
Onuda aciklayayaim adam hic kendini savunmadi bugunde yazdim cok gec yorumunu yaptin diye.pirpir gbi ucup kacti misali yazdim zaten onu.bunda kotu bi anlamda yok.kimseye kufur vs etmedik tanidik tanimadik.nyse dedigin gbi bizlerin degl artik konu sahibinin birseyler yazmasi lazim