User Tag List

Sayfa 38/52 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
977 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki postlarımda var kardeşim
    evet öncek pozlarında var fakat biraz karışık bence ilk konuşulan modifiye listesi ne işlem yapılmışsa. sonra kaanın sana gönderdiği parçaların listesi. son olarak biri birsey talep ediyor biri birsey veriyor senın kesin ne talep ettiğini yazarsan bundan sonra olayın çözümü için çok daha iyi olacagı kaanatindeyim.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek tek liste olusturmusun abi ben şimdi seni daha borçlu cıkartıcam cünkü haksızsın bence.
    amacın ne kardeşim ?

Silvia17
    Misafir
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amacın ne kardeşim ?
    Olayı çözmek çok basit olucak özcan abi motor kırdıktan sonra gönderilen parçaları bi yazsa bide ilk bas arabasına takılmayan parçaları yazsa yada takılmyan demiyelim de yan sanayisi takılan parçayı yazzsın yanına birde fiyatlarını yazsın bakın ne akdar basit çözcez olayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunuda ekiyeyım ilk siz kaanla konuştunuz 5 bıne anlaştınız sonra bu 10 bin oldu. yapılan işlemleri fiyatları ile madda halinde, kırıldıktan sonra açtığnızda hangi malzemeler çıkmadı yazarsanız çok açıklayıcı olur.

çünkü tartışmalar laf sokmalar biri sürü post oldu

Silvia17
    Misafir
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunuda ekiyeyım ilk siz kaanla konuştunuz 5 bıne anlaştınız sonra bu 10 bin oldu. yapılan işlemleri fiyatları ile madda halinde, kırıldıktan sonra açtığnızda hangi malzemeler çıkmadı yazarsanız çok açıklayıcı olur.

çünkü tartışmalar laf sokmalar biri sürü post oldu
    aynen böyle motordan cıkmayan parçaları yazsın sonra istenilenleri yazsın bide motor kırdıktan sonra ki yollanan parçaaları yazsın hepsinin yanına birde fiyat yazsın bakın konu nerelere gelicek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye herzaman sıkıntı ustam herzaman der gazlanan her araba kırılacaktır he bu 1 ay olur 1 sene olur bilemezsin.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmazsanız daha screnshoot göndericek beklermisiniz

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    girmeyim yazmayım diyorum yine adım geçiyo kendimi bu konuların içinde buluyorum

özcanın motorunu ilk ben yaptım uzun zaman da gazladı araca ilerde egzantirik port polish ecu gibi eklentiler yapabileceğini söylemiştim pm3k pistonlar cometic 0.27 conta gibi parçalarla içini topladık motorunu sorun da yaşamadım ödemeleri düzgündür D motor sevenlerdendir pahalı olsun iyi mal olsun tarzı çalışır yani benle öyleydi

daha sonra kaanla devamını yapmak istemiş okuduğunuz şeyler yaşanmış falan ankaraya kırık motor geldiğinde baktım kol çıkarmış blok ve alt kep patlamış rektevecimi çağırdım (serdar motor yenileme şirzat usta ) kolların sıkılığına dikkat çekti (eskiden biz 3.9 kg torklamıştık 5.5 kiloda zor gevşediler) ona göre ayarlıydı arada krank sökülmüş dış noktaları telle parlatılmış ama hafifletme işlemi falan yoktu tekrar toplanırken oluşmuş sorunlar bunlar segmanlar kötü durumdaydı subap lastikleri yanıktı gaydlardan yağ indirmişti egzantiriklerde hksm yazıyodu özcan teyit etti arayıp diğer parçalardan kasnaklar sadece aftermarketdi subap yaya şapka gibi şeyler görmedim volan standartdı işlem ya da değişme yoktu benim gördüklerim bunlar motorda rekevecimin söylediğini de net biçimde belirttim zaten ankarada yetkili dahil çoğu honda motorlarını onlar yapar

D serisi konusunda biraz uzman olduğumu düşünüyorum benim motordan gördüğüm sorunlar motoru tekrar toplayan kişilerdedir bi motor krankına kollarına kadar sökülmüş yeniden rekteve edildi mi edildiyse kim yaptı ki edilmeli yataklar yeniden ölçüldü mü en merak konusu şey neden eski yataklar vardı (taiho marka değikleri bir metrik genişletişmiş yatakları ben taktım söktüğümde de aynılarını gördüm ) segmanlar yenilendi mi bunlarla ilgili pek bişey yazılmamış kaan zaten motor ustası değil toplayamaz o ara TR de mi değil mi onu da bilmiyoruz kimler topladıysa orada bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum kol çıkarması konusunda

motoru yaparlarken özcan arada arıyodu şunu aldık bunu yapıyoruz gibisinden bisimotodan egzantirik almalarını ben önermiştim (senelerdir çalıştığım firmadır) özcan önce bisi den gelecek egzantirikler dedi ben de daha önce bisiyle d16a9 hakkında görüşmüştüm stage 1 ve stage 2 yapıyolardı kendi egzantiriğini yollamanı istiyolar sen egzantitiğini yolladım mi dedim özcana yok dedi bi süre sonra da bisimotodan yanlış egzantirik gelmiş typer a göre gelmiş benimkiler burda custom yaptırılacakmış dedi zaten o ara kaan da rusyadaymış falan filan

bu muhabbet ne şekilde aralarında geçmiştir bilemem ama bisi oem egzantirik gelmeden egzantirik yapmıyo d16a9 a ayrıca typer a da egzantirik yapmıyo hiç bi tasarımları yok k serisine

gelelim benimle ilgili açılan konu muhabbetine daha sonra özcana blok çöp olmuş uğraşmayalım dedim öyleydi de ve o ara kıbrıstan motor geliyodu biz de özcana aldık motorun parasını da verdik herşeyini de ama aylar geçti gelmedi motor özcana doğanın numarasını verdim az da sallamış sonra telefonlara çıkmaz olmuş sonunda anladıkki bi güzel dolandırılmışız özcan karşı tarafa (kıbrısa) ulaşamayınca o gün ben ve kadir abinin adını da katarak dolandirildim mi diye konu açmış ben de olaydan habersiz bodrumdaydım cebim çekmeyen bi bölgedeydi yani bana telim kapalı diye ulaşamamış aynı gün herneyse

bu olayın üzerine özcanın bana ödediği para 9.700 tl idi ben de ona 190 hp lik sohc vtec motorumu vermeyi önerdim (elimde fazla seçenek yoktu öbür taraf bize iyi geçirmişti ) özcan bu şekilde senin motorunu almam olmaz bana senet ver dedi
    9.700 tl parasını 11.000 tl lik senetle vadeli biçimde verdim ki hala da ödüyorum

haa sağolsun techturkey yönetimi benim asıl dolandırılan olduğumu müşterime ödememi yaptığımı benden başka mağdur olan kalmadığı halde özcan konuyu kaldırın dediği halde kaldırmadı ve google a adım yazıldığında dolandırılıdım mı gibi bi konuda adım geçiyo konuyla full alakasız kadir abinin de adı geçiyo kaç yaşında evli barklı adam herkes her konunun sonunu okumaz bu siteye girmeyişimin sebebi de budur haa öğrendimki özcanın şahitliğiyle mahkeme kararıyla kaldırıyomuş artık onu yapıcam
    ECUTECH İstanbul

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin boyutu değişiyor...

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim şuydu başından beri senin subapları supertech sanman ama motor açılınca supertech olmadığını sonradan anlamandı.Ama hiç bir mesajda zaten supertech lafı geçmemiş konuşmalarda bile yapma subap olduğu söylenmiş.Sen bana supertech dendi diyorsun.

Aynısı egsantrik içinde geçerli ilk mesajında egsantrikler bisimoto diye para verdim diyosun sonra koyduğun yazıda ise istersen bisimoto al daha ucuz denmiş.Ama sende custom olanı tercih etmişsin.. custom egsantriği tercih ettiğin halde ilk mesajında niye peki bisimoto diye para verdim diyorsun?Ben bu kısımları anlamadım.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olayın üzerine özcanın bana ödediği para 9.700 tl idi ben de ona 190 hp lik sohc vtec motorumu vermeyi önerdim (elimde fazla seçenek yoktu öbür taraf bize iyi geçirmişti ) özcan bu şekilde senin motorunu almam olmaz bana senet ver dedi
    9.700 tl parasını 11.000 tl lik senetle vadeli biçimde verdim ki hala da ödüyorum

haa sağolsun techturkey yönetimi benim asıl dolandırılan olduğumu müşterime ödememi yaptığımı benden başka mağdur olan kalmadığı halde özcan konuyu kaldırın dediği halde kaldırmadı ve google a adım yazıldığında dolandırılıdım mı gibi bi konuda adım geçiyo konuyla full alakasız kadir abinin de adı geçiyo kaç yaşında evli barklı adam herkes her konunun sonunu okumaz bu siteye girmeyişimin sebebi de budur haa öğrendimki özcanın şahitliğiyle mahkeme kararıyla kaldırıyomuş artık onu yapıcam

Techturkey konu açılıp sorun çözüldü yazılınca silinen bir platform değildir . Forum demek tüm konuların birleşmesi ile oluşan bir bilgi topluluğu bu nedenle konu silmiyoruz mahkeme kararı ile sizin adınıza konu açan kişiye dava açarsınız mahkeme sizi haklı bulur bize ulaşır ve konu kalkar bize de dava açabilirsiniz yasal olarak avukatlarımız sizin adınıza konu açan üyenin kişisel bilgilerini tüm adli merciler ile sonuna kadar paylaşır o üye ile mahkemede istediğiniz adli yolu sonuna kadar denersiniz ..... (Techturkey de ve tüm forumlarda yazan yazdığından sorumludur ''bakınız üye olurken onayladığınız üyelik sözleşmesi'' .)
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gelen kutu içeriği krank,1kol,birçift oem egzantrik,yataklar,stone conta. olmayanları saymama gerek yok bence. resimlerde var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    girmeyim yazmayım diyorum yine adım geçiyo kendimi bu konuların içinde buluyorum

özcanın motorunu ilk ben yaptım uzun zaman da gazladı araca ilerde egzantirik port polish ecu gibi eklentiler yapabileceğini söylemiştim pm3k pistonlar cometic 0.27 conta gibi parçalarla içini topladık motorunu sorun da yaşamadım ödemeleri düzgündür D motor sevenlerdendir pahalı olsun iyi mal olsun tarzı çalışır yani benle öyleydi

daha sonra kaanla devamını yapmak istemiş okuduğunuz şeyler yaşanmış falan ankaraya kırık motor geldiğinde baktım kol çıkarmış blok ve alt kep patlamış rektevecimi çağırdım (serdar motor yenileme şirzat usta ) kolların sıkılığına dikkat çekti (eskiden biz 3.9 kg torklamıştık 5.5 kiloda zor gevşediler) ona göre ayarlıydı arada krank sökülmüş dış noktaları telle parlatılmış ama hafifletme işlemi falan yoktu tekrar toplanırken oluşmuş sorunlar bunlar segmanlar kötü durumdaydı subap lastikleri yanıktı gaydlardan yağ indirmişti egzantiriklerde hksm yazıyodu özcan teyit etti arayıp diğer parçalardan kasnaklar sadece aftermarketdi subap yaya şapka gibi şeyler görmedim volan standartdı işlem ya da değişme yoktu benim gördüklerim bunlar motorda rekevecimin söylediğini de net biçimde belirttim zaten ankarada yetkili dahil çoğu honda motorlarını onlar yapar

D serisi konusunda biraz uzman olduğumu düşünüyorum benim motordan gördüğüm sorunlar motoru tekrar toplayan kişilerdedir bi motor krankına kollarına kadar sökülmüş yeniden rekteve edildi mi edildiyse kim yaptı ki edilmeli yataklar yeniden ölçüldü mü en merak konusu şey neden eski yataklar vardı (taiho marka değikleri bir metrik genişletişmiş yatakları ben taktım söktüğümde de aynılarını gördüm ) segmanlar yenilendi mi bunlarla ilgili pek bişey yazılmamış kaan zaten motor ustası değil toplayamaz o ara TR de mi değil mi onu da bilmiyoruz kimler topladıysa orada bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum kol çıkarması konusunda

motoru yaparlarken özcan arada arıyodu şunu aldık bunu yapıyoruz gibisinden bisimotodan egzantirik almalarını ben önermiştim (senelerdir çalıştığım firmadır) özcan önce bisi den gelecek egzantirikler dedi ben de daha önce bisiyle d16a9 hakkında görüşmüştüm stage 1 ve stage 2 yapıyolardı kendi egzantiriğini yollamanı istiyolar sen egzantitiğini yolladım mi dedim özcana yok dedi bi süre sonra da bisimotodan yanlış egzantirik gelmiş typer a göre gelmiş benimkiler burda custom yaptırılacakmış dedi zaten o ara kaan da rusyadaymış falan filan

bu muhabbet ne şekilde aralarında geçmiştir bilemem ama bisi oem egzantirik gelmeden egzantirik yapmıyo d16a9 a ayrıca typer a da egzantirik yapmıyo hiç bi tasarımları yok k serisine

gelelim benimle ilgili açılan konu muhabbetine daha sonra özcana blok çöp olmuş uğraşmayalım dedim öyleydi de ve o ara kıbrıstan motor geliyodu biz de özcana aldık motorun parasını da verdik herşeyini de ama aylar geçti gelmedi motor özcana doğanın numarasını verdim az da sallamış sonra telefonlara çıkmaz olmuş sonunda anladıkki bi güzel dolandırılmışız özcan karşı tarafa (kıbrısa) ulaşamayınca o gün ben ve kadir abinin adını da katarak dolandirildim mi diye konu açmış ben de olaydan habersiz bodrumdaydım cebim çekmeyen bi bölgedeydi yani bana telim kapalı diye ulaşamamış aynı gün herneyse

erkutun söyledikleri tamamen doğru. erkutla ilk motoru yaptığında verdiği beygirleri fazlasıyla hissettim. 10 boy yediğim arabaya 1 boy atar hale geldi hiç abartmıyorum.15bin km gazladım.daha sonra diğer işlemleri kapak bakımından iyi olduğunu bildiğim için kaana gittim. onunda aynı şekilde hakkını vereceğini düşündüm.ama bu konuda yazan şeyler başıma geldi. bende erkuta gittim b18c motor almaya karar verdim.parasını verdim ama dolandırıldık.adam bir hata yaptı kendi hatası sadece başkasına güvenmek ve esnaf olarak üstüne düşeni ödemesini yaptı kaan neden aynı esnaflığı göstermiyor anlamış değilim...

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim şuydu başından beri senin subapları supertech sanman ama motor açılınca supertech olmadığını sonradan anlamandı.Ama hiç bir mesajda zaten supertech lafı geçmemiş konuşmalarda bile yapma subap olduğu söylenmiş.Sen bana supertech dendi diyorsun.

Aynısı egsantrik içinde geçerli ilk mesajında egsantrikler bisimoto diye para verdim diyosun sonra koyduğun yazıda ise istersen bisimoto al daha ucuz denmiş.Ama sende custom olanı tercih etmişsin.. custom egsantriği tercih ettiğin halde ilk mesajında niye peki bisimoto diye para verdim diyorsun?Ben bu kısımları anlamadım.
    yahu birader hem olayı bilmiyorsun hem konuyu yarım yamalak okumuşsun hem de ortalığı kızıştırıyorsun olayı farklı boyutlara çekiyorsun. adam bir yerde yazdı bak bilmem kaçıncı sayfaya gidersen. supertech konusunu kaanla konuştuktan sonra enesle konuşmuş ve supertech olarak son söz söylenmiş para gönderilmiş parça için. bu supertech kelimesi geçmiyor diyenler konuyu atlaya atlaya mı okuyor yoksa popi olmak için mi yazıyor anlam veremiyorum? tam okumadığınız konuya yorum yapıp insanları zor duruma sokmayın
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Seni tanımam etmem ama sırf bu davranışından dolayı bile takdir-i şayanlıksın. Şahsen Ankara'da yaşıyor olsaydım, aracım senin dükkandan başka yere girmezdi. Esnaflık bence bu. Yeri geldiğinde zarar etmeyi bilmek.

Sanayi çakalı olsa, "Kardeşim paranı x adama gönderdik. Bu dekontu,bu da adamın telefonu. Ara yada ver mahkemeye. Benle alakası yok." der çıkardı işin içinden.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkut bey istanbula taşındı.. Beşyol tarafında diye biliyorum..
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni tanımam etmem ama sırf bu davranışından dolayı bile takdir-i şayanlıksın. Şahsen Ankara'da yaşıyor olsaydım, aracım senin dükkandan başka yere girmezdi. Esnaflık bence bu. Yeri geldiğinde zarar etmeyi bilmek.

Sanayi çakalı olsa, "Kardeşim paranı x adama gönderdik. Bu dekontu,bu da adamın telefonu. Ara yada ver mahkemeye. Benle alakası yok." der çıkardı işin içinden.
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özcan kardeşim dünden beri olay tatlıya bağlansın kapansın diyoruz, sana millete cevap yazma diyoruz isteğini en makul şekilde yaz diyoruz , ne hikmetse herkese Alıntı yapıp cevap yazıyorsun bu tarz Yapıcı mesajlara cevap vermiyor burnunun doğrultusuna gidiyorsun.

Senin amacın mağdur oldum, mağduriyetim giderilsin mi yoksa bağcıyı dövmek mi? Önce buna karar ver millet de ona göre okusun bu konuyu. Eğer mağdur oldum forumu da etkin olarak kullanayım para yada parça istiyorum diyorsan isteğini yaz millete laf yetiştirme, yok benim amacım farklı diyorsan yeri burası değil kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacım senden istediğimiz kesik kesik fotoları buraya koymak değil. Senden şunu istiyoruz ilk kaan ile yapılan anlaşma 5 binlik ne malzeme var ayrıca Modifikasyon işlemi sırasında 5 bin daha gitti ne için gitti onuda yaz. Motor kırıldi motor blogunu parcaladim yok sadece iç gövde de ezilerek yol açtı. Kapağı kullanabilirlik durumu nedir kanın gonderdigi malzemeler ve senin suan talep ettiğin şeyler yazarmisin madde madde halinde resim vs koymadan. Kaan Arkadaşımız da bir yanlış var mı baksın listelerde oda onay veya düzeltme yaptıktan sonra herkesin önünde helallesirsiniz olay kapanır. Senin çözümün budur.
    Şunu diyebilirsin yahu bir dünya yazdın evet yazdınaaa onu laf yetiştirme calismalarin başka arkadaşların yorumları bu konu ile alakasız konuların araya girmesi konuyu okuyanlar kafasını karıştırmıstir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler