User Tag List

Sayfa 36/52 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
977 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan, herkes potansiyel bir müşteri.yüzmüş yüzmüş kuyusuna gelinmiş artık.Gel bu adam sana motoru göndersin.Zaten yürümesi hayali ile para harcamış.Para iadesi değil ama motoru yürür hale getir gönder.Bunca kişide bu esnaflığı alkışlasın.sende bozuyor dediğin ticari itibarını kat ve kat fazlasıyla tekrar kazan.Nacizane dileğimdir yanlış anlaşılmasın.Güzel bir hareket olur.bende biliyorum çakmakla tampon kestiğini ucunu ısıttığın zippo benimdi.Ama çok yakışır bir hareket olur esnaflığına.yine söylüyorum nacizane dileğimdir.Saygılar...
    Vorsprung Durch Technik

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de artık uzlaşma yoluna gidilmeli özcan aracı kaan a teslim etsin. kaan da çalışır yürür bir şekilde güzelce ayarını yapıp teslim etsin iki tarafta helalleşsin bitsin. hem kaan esnaf olarak firma olarak kendine yakışanı yapmış olur hemde özcanın mağduriyeti bir nebze de giderilmiş olur. yorum yapan arkadaşlarda artık yapıcı yorumlar yazarsa orta yol bulunacağına inanıyorum
    yeterince herkes birbirini yıprattı zaten,

UmutEKİNCİOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkılmamış boş bir civatanın hesabını yapan milletiz, nasıl olurda motoru gönderip güvenebiliyorsunuz hemde böyle problemlerin yaşandığı bilindiği halde

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş uzar da uzar, bu işi artık çözülsün ve kapansın iki taraf da hatam yok diyor ama hatalılar, karı koca kavgası gibi çözelim, forumda yaşça büyük kişiler araya girsin toplanıp bir karar versinler ikisi de kabul etsin etmeyene mahkeme yolu açık olsun.

Ne burada sucsuzum densin ne de bu konu şantaja dönsün.
    Çözüm için en doğru yorum.. Ne bir taraf ne de diğer taraf..

Objektif, aklı başında, her 2 tarafa da eşit mesafede olan kişiler akılcı bir çözüm önersin; her 2 taraf da uysun... Uymayan, derdine derman aramaya forumda devam etmesin

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeden yorum yapanları es geciyorum.

Burdan yazdık olmadı yollayın tekrar ilgilenelim diye ama hak hukuk işi ayrı yerde tartışılır kimseye kötü olsun diye iş yapmıyoruz hatada olur motorda kırılır biz araba kırıldı arabayı görmedik yollayında dedik ama başka yerlerde açılıp bakıldı tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım.

Telefonda özcanın arkadaşına ulaştılar kendisinin teli kapalı imiş hala haber bekliyoruz tek sıkıntısı kapak dedi bende cözelim dedik daha fazla uzatacaksabız sabah kadar yazın ben adım attım.Daha yapabileceğim bir şey yok
    motor kırıldığında buraya gelip kendin bakabilirdin. bilirkişi vs boş muhabbet. ben senin yolundan geçip ta ankaraya götürdüm motoru. orda bile bakabilirdin. benim için bilirkişi erkuttu götürdüm. ondan iyi d motordan anlayan mı var.

neyse geçelim bunları amacım kötü değil benim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çözüm için en doğru yorum.. Ne bir taraf ne de diğer taraf..

Objektif, aklı başında, her 2 tarafa da eşit mesafede olan kişiler akılcı bir çözüm önersin; her 2 taraf da uysun... Uymayan, derdine derman aramaya forumda devam etmesin
    ben iki seçenek sundum. benden hiçbirşey istemeden bana söz verdiği gibi kaliteli ve markalı malzelerden ya bana kapak yollasın. yada hiç uğraşmasın stock bir kapak versin binlirada kapaktan düşelim 2bin lira versin ben kendim malzeme alıyım topliyim arabamı.

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamda motor yok yatıyor demişsin ama sen daha önceden motorun ile ilgili başka bir problem daha yaşamıştın onun ile ilgilide konu açmıştın.Beyin ayarı yüzünden motorun kırılmıştı sanırım,ayarı yapan kişide sana kendi motorunu yollayacağını söylemişti.O motorda mı kırıldı?
    Bide aynı kişiye 20 farklı nickten yazdırıp karşı tarafa karalama kampanyası başlatıp sonrada adamdan para istemen doğru bir davranış değil.Önceden adam akıllı yazılsaydı bazı şeyler bence uzlaşma yoluna gidilirdi.Ama işin içine hakaret dahil girmiş.Daha uzlaşmayı bekleme bence.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamda motor yok yatıyor demişsin ama sen daha önceden motorun ile ilgili başka bir problem daha yaşamıştın onun ile ilgilide konu açmıştın.Beyin ayarı yüzünden motorun kırılmıştı sanırım,ayarı yapan kişide sana kendi motorunu yollayacağını söylemişti.O motorda mı kırıldı?
    Bide aynı kişiye 20 farklı nickten yazdırıp karşı tarafa karalama kampanyası başlatıp sonrada adamdan para istemen doğru bir davranış değil.Önceden adam akıllı yazılsaydı bazı şeyler bence uzlaşma yoluna gidilirdi.Ama işin içine hakaret dahil girmiş.Daha uzlaşmayı bekleme bence.
    Konunun taraflarını suçlayıcı mesajlar yazıp şu konuyu daha fazla uzattırmayın , artık konu kapansın kabak tadı verdi.

ersandeniz
    Misafir
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight= hep ayni kisinin mi basina gelir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konudan bahsediyorum.Ayar yüzünden kırıldı diye yanlış hatırlıyormuşum.Kusura bakmasın kimse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim sen sakamisin piyangodan mi ciktin. Sanane benim onceki islerimden. Seni ne ilgilendirir onceki motor kirilmis mi kirilmamismi.Burda bana iftiralarda bulunarak insanlarin aklini bulandirmaya calisiyorsun.bilip bilmeden yazma bu konuya birdaha. Beni aciklama yapmak zorunda birakiyorsun. Onceki motor diye birsey yok .beyin ayari denen birseyde yok onu nerden uydurdun. kaandan sonra motorum kirildigi icin 10binlara para verdim swap icin baskasina.motor gelmeyince kendi motorunu yollicakti sonra ortak vaz gectik aramizda senet yaparak cozduk sorunumuzu. Kirilan tek motorum var o da bu kaana yolladigim. Kaanda senet yollasaydi onunlada sorun cozulmustu coktan.
    Ayrica o 20 kisi kimmis. Ozgunun yolladigi resmi diyorsan orda yazan isimler yeni uyelil almaya calisan isimler yani daha uyelik alamis ve o nickler bu konuya yazmamis. İyi oku iyi gör. Arastirmadan .oklama.
    Ve ben sadece hakkimi ariyorum vicdani olan insanlarda destek oluyor. Kimseye hakaret ettigim yok.ne yasandiysa onlari anlatiyorum.zaten olay kabak tadi verdi bi sen germeye calisma kenara cekil sana laf dusmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konudan bahsediyorum.Ayar yüzünden kırıldı diye yanlış hatırlıyormuşum.Kusura bakmasın kimse.
    Kusura baktim bile

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özcan artık millet seni suçlasın yada yanında olsun cevap yazma. Sen Kaan dan talebin nedir sadece onu yaz cevabını bekle. Sen yazarken elini vicdanına koy , abartıp konuyu çözümsüz hale getirme istenebilecek en makul olanını iste.

Başka Yapıcı fikri olan varsa da paylaşsın.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canozcan,
    Forumda maduriyetini gönül rahatlığı ile insancıl yollar ile anlatmana izin verdik gördüğün üzere.
    Kendini ifade ederken en ufak müdahalede bulunmadık Haklısın Haksızsın bizi ilgilendirmez işin 2 tarafıda burda yazışır bir ortayol bulursunuz sorun var ise ortada çözülür birşekilde
    Ancak burda kendini ifade etmene izin verdik diye forumda bunu şova çevirmeye kalkar herkeze kaba bir biçimde laf yetiştirmeye çalışırsan durumlar değişir burası dingonun ahırı değil ki öyle zannedende dingoyla yakından muhattap olur .

Diğer goygoy hoyhoy vayvay cı üyelerimiz ,
    Burada bir konu konuşulurken gaz vermek , boş laf ile konuyu salata haline getirmek için çaba gösterenlerden bahsediyorum yemin ediyorum sizleri sevmiyoruz poppide değilsiniz zorlamayın üzülmeyin ...

Burda yazan herkezin durumun öle kötü böle iyi olmasından değil durumun nasıl ortak bir noktada çözülebileceği konusunda yazması lazım. Ben mavi olmam sebebiyle taraf olamam o nedenle yorumlamıyorum durumu ancak yapıcı yazmayacak kim var ise yazmasın okusun gerçekten bir sonuca ulaşmasını istiyorsanız bu sölediklerimi dikkate alınız .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim sen sakamisin piyangodan mi ciktin. Sanane benim onceki islerimden. Seni ne ilgilendirir onceki motor kirilmis mi kirilmamismi.Burda bana iftiralarda bulunarak insanlarin aklini bulandirmaya calisiyorsun.bilip bilmeden yazma bu konuya birdaha. Beni aciklama yapmak zorunda birakiyorsun. Onceki motor diye birsey yok .beyin ayari denen birseyde yok onu nerden uydurdun. kaandan sonra motorum kirildigi icin 10binlara para verdim swap icin baskasina.motor gelmeyince kendi motorunu yollicakti sonra ortak vaz gectik aramizda senet yaparak cozduk sorunumuzu. Kirilan tek motorum var o da bu kaana yolladigim. Kaanda senet yollasaydi onunlada sorun cozulmustu coktan.
    Ayrica o 20 kisi kimmis. Ozgunun yolladigi resmi diyorsan orda yazan isimler yeni uyelil almaya calisan isimler yani daha uyelik alamis ve o nickler bu konuya yazmamis. İyi oku iyi gör. Arastirmadan .oklama.
    Ve ben sadece hakkimi ariyorum vicdani olan insanlarda destek oluyor. Kimseye hakaret ettigim yok.ne yasandiysa onlari anlatiyorum.zaten olay kabak tadi verdi bi sen germeye calisma kenara cekil sana laf dusmez
    Hayır süper toto dan çıktım.Sana diğer motor ne oldu diye sordum bunun neresinde iftira var?onu sormamın sebebine gelince param kalmadığı için aracı toplayamadım aracım ppr yüzünden 1 senedir yatıyor demişsin.Halbuki araç kırıldıktan sonra 10.000 TL verip motor almışsın demek paran varmış dimi?fakat ordada şansızlıklar olmuş motor eline geçmemiş aracı kişi sana senetle ödüyormuş vs.Burda seni parasız ve 1 senedir arabasız bırakan motor kırıldıktan sonra yaptığın ticaret ama buraya gelip ppr yüzünden 1 senedir toplayaıyorum bütün paramı ona vermiştim gibisinden kendini acındırır gibi anlatman yanlış.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım diye sabrettim ama dayanamadım,
    "Özcan haklı veya Kaan haklı noktasına karışmadan "

Özcan efendi,
    Seninle tanışmıyorduk,benim telefonumu biyerden bulup aradın,Bu arabanın motorunu yaptırmak için beni arayıp ,Erkut'un forumdaki D serisi konusundaki uzmanlığını duyduğunu motorunu modifiye edip edemeyeceğini sordun,bende o sıra tanıştığım Erkuta olan güvenimden tabiki yapar dedim..Sende motoru çeyiz sandığında gönderdin, bi şekilde motorunu yaptırdın.Bülentle geldin bir arabanın bagajında aldın götürdün.O ara Erkutla sürekli konuştun kanka oldunuz,vs. o motordan sıkıntın olmadığı halde daha fazla güçlendirmek için Kaan'a götürmüşsün anlaşmışsınız arabanı teslim almışsın bir süre sonra araban kırılmış ..d16a9 motorun modifiyeye çok açık olmadığını bildiğin halde neden böyle işe girdin dediğimde ,daha fazla güç için yaptığını vs söyledin bir ihtiras uğruna bu noktalara geldin...Motorun kırıldıktan sonra yine bagajında Erkuta geldin,kendi aranızda konuşup anlaşıp Kıbrısdan Doğan üzerinden b18c de karar kılmışsınız.Ödeme vs yapmışsın,bu noktada bana alıyım mı almayım mı napayım diye hiç sormadın,danışmadın bişekilde anlaştınız aradan zaman geçti,Erkut motoru uzun bir süre sana teslim edemediği bir dönemde beni aradın ve "abi benim iş ne olacak dedin"bende Erkutun zor durumda olduğunu,Doğana para gönderdiğini ama motorun gelmedini vs neticede bi şekilde çözeceğini söyledim ,Erkuta ve Doğana ulaşamadığın için beni aradın bende adanada olan Erkutu aradım "abi çözecem merak etmesin"dedi..Ben bu noktada aracı oldum , ne alırken ne anlaşırken ne başka bir noktada olaya dahil olmama rağmen , bir konu açıp benim adımı bokladın,aklınca işin içine benim adımı katarak sorunu çözme yoluna gittin, sen benim adımı katınca ben Erkuttan rica edecektim baskı yapacaktım işin çözülecekti.. Ben o şiddetle seni arayıp benim adımı neden kattığını sorduğumda seni ortağı sandım vs.diyerek kıvırmaya çalıştın adımın silinmesini vs. istedin ama çamur at izi kalsın hesabı lekeledin beni.. Sen önce bi *** yiyosun sonrasında başın sıkışıyo bi şekilde canın yanınca iyice saçmalamaya başlıyosun, Techturkey e konu açmanın mahkemeye dava açmaktan daha geçerli olduğunu çözmüşsün bi şekilde ,..Allah yolunu açık etsin,sen bu kafadayken herzaman mağdur olursun ama her zaman techturkey yanında olmaz...
    Allah yolunu açık etsin umarım bu konu sulh ile çözülür..Ama benim sana kırgınlığım kızgınlığım bitmez..

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlerden anlayan forumdan uzman bir ekip tarafları bıraraya getirip sözkonusu aracın başında makul bir şekilde orta yol bulunur. hem anlaşılmış olur hem de uzman kişiler de şahitlik etmiş olur. para alıp vermekten ziyade aracın eksiklerini tamamlayıp yürütmeye yönelik bir çalışma iki taraf içinde daha iyi olur

Silvia17
    Misafir
    Bu zamana kadar ne kadar ılımlı yaklaşsam da bende chiefkadir abi gibi Özcan abinin haksız olduğunu düşünmeye başladım.

Eğer bi araba yaptıracaksan önce araştıracaksın ve diyeceksin ki bu zamana kadar yapılmamış olan bir aracı yaparsam başıma neler gelebilir % desel olarak motor kırma ihtimalim diğerlerine göre daha yüksek olur düşüncesini bir kere kafana koyacaksın.

Eğer bu aracı yapmaya kalkıyorsan (Türkiye'de örneği olmayan 200 hp bi d16a9) ne kadar güvensen de babanın oğlu değil sonuçta aracının başında olacaksın.1 sene sürdü diyorsun madem 1 sene boyunca aracını bekleyeceksin eğer başında durursan o araç 1 ayda çıkardı.

konuya devam edelim aracın başında dursan neler neler yaptıklarını görebilirsin ya bu olmamış bak şurasında hata var biraz daha uğraşalım titiz olalım güzel olsun dersen araç çok daha farklı seviyelere gelirdi.aracı tamamladınız dynoya çıktınız bi baktın araç köfte arabası gibi direk dyno'dan inip ya bune böyle bu olmamış kaan şuna bi el at da şunu düzeltelim dersin aracı alıp ataşehire gazlamaya gitmezsin.sözde gazlamaya gitmedim diyorsun ama 100+ hızlara çıkmıssın benim aracım köfte arabası gibi duman atıcak bırak 100+ hızlara çıkmayı sanayiden bile çıkarmam o aracı ppr önüne çekerim sabah ilk işim arabaya el atmak olur.

kaan abi de sen böyle yaklaşırsan oda bi insan evladı zaten sana ya projede eksikler hatalar olmuş büyük ihtimalle kapagı açar tekrar güzeltir kapatırdı.aracın Saglıklı bir şekilde yürürdü.dyno sonunda ayarını yapar aracına paşa paşa binerdin.

Söylediklerimi kesinlikle yanlış anlama kardeşin yaşında birisiyim ppr motorsuda senide tanımam etmem ama şu hayatta bu konuya örnek teşkil edecek 2 kural vardır.

Para ile alınamayacak yapılamayacak şeyler vardır.10 bin lirayı basıp herşeyin mükemmel olmasını bekleyemezsin....
    insanlar günlerce vaktini ayırıp arabasını güçlendirmek için sanayi de vakit ayırıyor emek harcıyor yeri geliyor ustaya bazen tornavida veriyor yardım ediyorken senin proje bölümüne arabanın konusunu aç deseler konuya ekleyecek bir tane fotoğrafın yok.

Mekanik her zaman hata çıkartabilir.Hiç bir şeyin garantisi yoktur çünkü insan yapımıdır insanlar hata yapabilirler.

Konuya bir de bu tarafından bak bence.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadir abi erkutun konuyu buraya tekrar yansıtmak istemiyorum. erkutla bir sorunum yok. sen erkutla beraber piston garage tişörtü giyip lüleburgaza ve türkiye geneli ayarlara çıkıp çekindiğiniz fotoları gören herkez ortak zanneder.neyse nasıl ilk 11.5 cr 145hp si projesi için erkuta motoru gönderdiğimde sana sordum evet. b18c projesinde de erkutla konuşurken piston garage deydin sormama gerek mi vardı zaten ordaydın. sonradan başım yandıktan sonra bana dedin doğan kurt dolandırıcı erkuta defalarca söyledim ama yok abi öyle degil dedi diye. baştan söylesen tabiki ben seni dinlerdim.girmezdim o işe. ayrıca motorun kırılması paralarımın boşa gitmesi önemli degil, sonuçta herkez bir arabayla uğraşıyor para harcıyor. bende si ile uğraşmak istedim. erkuttun işçilikleri yönünden hiç sıkıntım yok kaan için diyorum keşke konuşulan gibi olsaydı da kırılsaydı. o zaman benim hatam olur ağzımı açamazdım. acı bir ders olarak bana kalırdı. para benim dert benim kime ne derdim.
    neyse ben konu açmadan önce seni aradım konu açıcam dedim sende açarsan aç dedin bende konu açtım. sen ters konuşmasan zaten ben hiç açmazdım konuyu zaten adında geçmezdi. ortak olduğunuzu düşünmesem adın zaten hiç geçmezdi. öyle dedigin gibi bir .bnelik peşinde olsam konuyu açtıktan sonra beni aradın beni ne kattın vs. dedin. biz ortak değiliz dedin. bende sildim adını hemen. öyle dedigin gibi kıvırıyor olsaydım, seni katarak işimi çözme çabasında olsaydım adını niye kaldırıyımki ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler