User Tag List

Sayfa 9/52 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
977 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dava aç diyip vergi levhasız ticari iş yapmak işte risk budur
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun ..
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hersey ap acik yazilmis ppr kaan orjinalden dumen yapmis adam basinda degil diye bizde esnafiz 10 liralik yemekte yapsak musteri begenmediyse karsisinda egilir bukuliruz yemegin iyi oldugundan emin olsak dahi, burda ppr kaanin yapmasi gerekenin musterinin isteklerine yanit bermek diger yazilanlarin yazdiklarinin hepsi dumen aksama kadar 50 bin kisiyle muhattap oluyorum boyle bi konuyadq ilk kez yorum yApiyorum adam otuz kusur yasinda yalan soyliyecek hali yok bende s4 topladim suan power garagede her an basinda durdum ben yoksam yapma d3dim ustaya, usta milleti bu okşandikca kalkar
    E. DEMIR

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun keşke ilk fark ettiğinizde hakkınızı arasaydınız yasal olarak...
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dava aç diyip vergi levhasız ticari iş yapmak işte risk budur
    Cunku dava acilmayacagini biliyor. Hepimiz biliyoruz bunu. Konuyu acan arkadas da bi umut parasinin bi kismini kurtarabilirim diye " x zamanda verebilirim" sozlerine inanmak zorunda kalacak.
    O arada benzer konulari gormeye devam edicez.

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz hangi bilgi birikimi ile bu tip bir itamda bulunuyorsunuz sanırım antalya ppr kapak diye başkasına yaptırıp sattığınız kapaktan bahsediyorsunuz uslup çok önemlîdir.

Konunun kısasını yazıyorum heyet bilir kişi raporu istedim gelmedi araç beyin parasını denkleşyiremediği için cok ın dönem oem beyin ile gazladı bunun şahitleride var istanbula yarışada geldi ancak kıtılı biz kötü olduk zaman 15 aylık bir zaman dilimi şu parçaları yolla tamam olalım dedi yolladık kabul etti aradan aylar gecti nerde param dedi böle bir şey varmı ALLAH aşkına.

Bu arada polish değil bizim yaptığımız iş kapak içî açılar ile alakalı hala savunuyorum p72 den iyi olu
    Hangi bilgi birikimi dersen,bu işler ile uğraşmış ve dili yanmış insanlar derim ki onlardan biri olan Aykut yazmış zaten.He ben bahsettiğin gibi bir kapak falan da satmadım benim aracımın üst kapağını da Cem Taşçı kendisi işleyeceğini söylemişti fakat sonradan duyduğum kadarı ile sen işlemişsin ama o da sonradan çalındı maalesef ve bulunamadı.Sen nereden böyle bir birikimine ulaştın açıklarmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun umarım zararınızı bi şekilde geri alabılırsınız sizin adınıza üzüldüm

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlam motorun zayi olması bi yana çekilen sıkıntılar bi yana boşa giden o kadar para emek bi yana hepsi ayrı ayrı büyük sıkıntı yerinizde olmak istemezdim geçmiş olsun

genelde bi tip konular hep araç başında durmayınca oluyor ya işçilik çok kötü yapılıyor ya dandik malzeme kullanılıyor yada taktım denilen malzeme takılmıyor

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ppr kaan ın bu olayın çözülmesi için yapması gereken 200 hp lik ayarda yapılmış bir motoru o araca bir kuruş almadan takıp ayarlarını yapıp anahtar teslim etmektir
    dürüst esnaflık budur.
    insanlar dişinden tırnağından arttırdığı paraları veriyorlar, aracım güzel olsun, iyi gitsin vs.. sonra onu bi kalemde çöpe at '' abi pardon kapağın kenarını taşlamayı unutmuşlar'' desinler yok öyle bir dünya.
    mağdur arkadaş hakkını sonuna kadar aramalıdır

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın arabasının anasını ..ikmişsin gelmişsin burda yok yorum yapmıycam, yok bilirkişi raporu yok bilmem ne, hakaret edenlere dava açıcam, froumun sahibi arkadaşım(azcık güvenim varsada o caps'den sonra bi *** kalmadı)
    iki kere iki dört abiler esnaflık basit bişey değil
    ne diyosan onu yapcaksın
    yapamıyosanda işinin malının arkasında durcaksın
    gerekirse zarar edeceksin ama yaptığının arkasında duracaksın
    şimdi git benide dava et...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birilerin cani yanmasi gereklimi gercek esnafi bulmak icin? Tekrardan gecmis olsun hakli isen ki bence haklisin allah sana bi yol gosterir.oteki adamda is yapamaz hale gelir ins allah buyuk

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlam motorun zayi olması bi yana çekilen sıkıntılar bi yana boşa giden o kadar para emek bi yana hepsi ayrı ayrı büyük sıkıntı yerinizde olmak istemezdim geçmiş olsun

genelde bi tip konular hep araç başında durmayınca oluyor ya işçilik çok kötü yapılıyor ya dandik malzeme kullanılıyor yada taktım denilen malzeme takılmıyor
    dostum arac basindada olsan . parca ya yolda ya geliyor ya gumrukte takilmis vs vs oluyor. Herkesin bir meslegi var, o ca parayi odeyebilmek denk getirmek icin calismak gerekiyor. E haliyle arabanin basinda 1 olursun 2 olursun 3 olursun. o kadar parayi ver birde arac basinda dur e o zaman zaten bu isler icin adam tutmaya gerek kalmaz. Ben zamanindada keske adam tutmayip bu sahislada is yapmasaymisim. Sonucta tamamlandi denen aracin butun eksiklerini ben kendim hallettim.
    Genele bakincada bu konu boyle uzar gider..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudukca sasırıyorum
    ben zamandan cok maddiyata sasırıyorum
    verilen 10 lirası, saglam motorun mındar olusu, o motorun toplanması yani baslangıc noktasına donebilmek için belki tekrar bir 5 lira ihtiyacı, gittisi geldisi, yedisi içtisi, girdisi cıktısı belki orda bir clio rs parası gitmiş
    paraya acıdım dogrusu
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret güvene ve müşteri memnuniyetine dayanır ki bunu ticaret yapan, yapmak isteyen, yapacak olanlar bilir..
    Büyük markalar boiuna büyük olmuyor, "İnsanların güvenini kaybektense para kaybetmeyi tercih ederim" sözüyle ilerleyen kuruluşun yerindeki sağlamlığı ortada..

Bu saatten sonra PPR dene firma kaybettiği güveni nasıl telafi eder yada edebilir mi çok merak ediyorum.. Ama firmanın yazdıklarını okuyunca da pek birşey beklemiyorum..
    Arkadaşın başı yanmış, bari başkaları yanmasın..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    snki kendi başımıza gelmiş kadar çok üzülüyoruz sinir bozucu bi durum,,paranın olması bile yetmiyo çalıştıgın insanlar saglam olacak yoksa elindeki prayı alırlar arkaya dönüp bakarsınki ortada hiç bişi yok

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha gecen konuda gercekler yuzune vurulunca nasil sinirlenip kifurler saydirdigini hepimiz hatirliyoruz ama ici bos laflardi hepsi bakalim
    Burada ne zaman show yapacak

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor neden toplandiktan sonra yag duman atiyordu aciklanmadi. Eksik biseyler mi var ?
    hesapsız yapılan işler sonucu aracın yanma ısısı aşırı yükselmiş ve yüksek egt sonucu segmanlar yapışmış ve bu yüzden duman atmalar oluşmuş. kapaktaki yağ yakma nedeni ise yay şapkaları subap lastiklerine çarpmasından subap lastiklerini parçalamış. kırılma sebebi ise krank söküldükten sonra aynı yataklarla muhtemelen yataklar yine çıktığı yerlere değil karışık takılmış ve 3. silindir kol yatağı sarıp kolu kitlemiş. kitlenen kolda eğilmeye maruz kalıp kırılmış. kırılan kol ise önüne gelen her yeri dağıtmış. bilir kişilerin incelemesi sonucu budur.

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohaaa Site arkadasimin olanlari anlatirsan konuyu sildirtirim ne demek ya ? Demekki boyle bisi yapmis ki bunu soyleyebilme hakkini buluo kendinde Yarın oteki gun konu kalkarsa hic sasırmam bu laftan sonra. Nitekim gecen haftalarda batman konusundada yine ayni kisi icin yazilanlar komple konu ile birlikte silinmisti.

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha gecen konuda gercekler yuzune vurulunca nasil sinirlenip kifurler saydirdigini hepimiz hatirliyoruz ama ici bos laflardi hepsi bakalim
    Burada ne zaman show yapacak
    Bende gordum o konuyu kaldirtmisti bunuda kaldirtabilecegini dusunmus demekki o mesajlari yazarken ama bunlari sakla sakla nereye kadar ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler