Dava aç diyip vergi levhasız ticari iş yapmak işte risk budur
Hersey ap acik yazilmis ppr kaan orjinalden dumen yapmis adam basinda degil diye bizde esnafiz 10 liralik yemekte yapsak musteri begenmediyse karsisinda egilir bukuliruz yemegin iyi oldugundan emin olsak dahi, burda ppr kaanin yapmasi gerekenin musterinin isteklerine yanit bermek diger yazilanlarin yazdiklarinin hepsi dumen aksama kadar 50 bin kisiyle muhattap oluyorum boyle bi konuyadq ilk kez yorum yApiyorum adam otuz kusur yasinda yalan soyliyecek hali yok bende s4 topladim suan power garagede her an basinda durdum ben yoksam yapma d3dim ustaya, usta milleti bu okşandikca kalkar
E. DEMIR
Hangi bilgi birikimi dersen,bu işler ile uğraşmış ve dili yanmış insanlar derim ki onlardan biri olan Aykut yazmış zaten.He ben bahsettiğin gibi bir kapak falan da satmadım benim aracımın üst kapağını da Cem Taşçı kendisi işleyeceğini söylemişti fakat sonradan duyduğum kadarı ile sen işlemişsin ama o da sonradan çalındı maalesef ve bulunamadı.Sen nereden böyle bir birikimine ulaştın açıklarmısın?
Allah yardımcınız olsun umarım zararınızı bi şekilde geri alabılırsınız sizin adınıza üzüldüm
Sağlam motorun zayi olması bi yana çekilen sıkıntılar bi yana boşa giden o kadar para emek bi yana hepsi ayrı ayrı büyük sıkıntı yerinizde olmak istemezdim geçmiş olsun
genelde bi tip konular hep araç başında durmayınca oluyor ya işçilik çok kötü yapılıyor ya dandik malzeme kullanılıyor yada taktım denilen malzeme takılmıyor
ppr kaan ın bu olayın çözülmesi için yapması gereken 200 hp lik ayarda yapılmış bir motoru o araca bir kuruş almadan takıp ayarlarını yapıp anahtar teslim etmektir
dürüst esnaflık budur.
insanlar dişinden tırnağından arttırdığı paraları veriyorlar, aracım güzel olsun, iyi gitsin vs.. sonra onu bi kalemde çöpe at '' abi pardon kapağın kenarını taşlamayı unutmuşlar'' desinler yok öyle bir dünya.
mağdur arkadaş hakkını sonuna kadar aramalıdır
adamın arabasının anasını ..ikmişsin gelmişsin burda yok yorum yapmıycam, yok bilirkişi raporu yok bilmem ne, hakaret edenlere dava açıcam, froumun sahibi arkadaşım(azcık güvenim varsada o caps'den sonra bi *** kalmadı)
iki kere iki dört abiler esnaflık basit bişey değil
ne diyosan onu yapcaksın
yapamıyosanda işinin malının arkasında durcaksın
gerekirse zarar edeceksin ama yaptığının arkasında duracaksın
şimdi git benide dava et...
Birilerin cani yanmasi gereklimi gercek esnafi bulmak icin? Tekrardan gecmis olsun hakli isen ki bence haklisin allah sana bi yol gosterir.oteki adamda is yapamaz hale gelir ins allah buyuk
dostum arac basindada olsan . parca ya yolda ya geliyor ya gumrukte takilmis vs vs oluyor. Herkesin bir meslegi var, o ca parayi odeyebilmek denk getirmek icin calismak gerekiyor. E haliyle arabanin basinda 1 olursun 2 olursun 3 olursun. o kadar parayi ver birde arac basinda dur e o zaman zaten bu isler icin adam tutmaya gerek kalmaz. Ben zamanindada keske adam tutmayip bu sahislada is yapmasaymisim. Sonucta tamamlandi denen aracin butun eksiklerini ben kendim hallettim.![]()
Genele bakincada bu konu boyle uzar gider..
okudukca sasırıyorum
ben zamandan cok maddiyata sasırıyorum
verilen 10 lirası, saglam motorun mındar olusu, o motorun toplanması yani baslangıc noktasına donebilmek için belki tekrar bir 5 lira ihtiyacı, gittisi geldisi, yedisi içtisi, girdisi cıktısı belki orda bir clio rs parası gitmiş
paraya acıdım dogrusu
Ticaret güvene ve müşteri memnuniyetine dayanır ki bunu ticaret yapan, yapmak isteyen, yapacak olanlar bilir..
Büyük markalar boiuna büyük olmuyor, "İnsanların güvenini kaybektense para kaybetmeyi tercih ederim" sözüyle ilerleyen kuruluşun yerindeki sağlamlığı ortada..
Bu saatten sonra PPR dene firma kaybettiği güveni nasıl telafi eder yada edebilir mi çok merak ediyorum.. Ama firmanın yazdıklarını okuyunca da pek birşey beklemiyorum..
Arkadaşın başı yanmış, bari başkaları yanmasın..
snki kendi başımıza gelmiş kadar çok üzülüyoruz sinir bozucu bi durum,,paranın olması bile yetmiyo çalıştıgın insanlar saglam olacak yoksa elindeki prayı alırlar arkaya dönüp bakarsınki ortada hiç bişi yok
Daha gecen konuda gercekler yuzune vurulunca nasil sinirlenip kifurler saydirdigini hepimiz hatirliyoruz ama ici bos laflardi hepsi bakalim
Burada ne zaman show yapacak
hesapsız yapılan işler sonucu aracın yanma ısısı aşırı yükselmiş ve yüksek egt sonucu segmanlar yapışmış ve bu yüzden duman atmalar oluşmuş. kapaktaki yağ yakma nedeni ise yay şapkaları subap lastiklerine çarpmasından subap lastiklerini parçalamış. kırılma sebebi ise krank söküldükten sonra aynı yataklarla muhtemelen yataklar yine çıktığı yerlere değil karışık takılmış ve 3. silindir kol yatağı sarıp kolu kitlemiş. kitlenen kolda eğilmeye maruz kalıp kırılmış. kırılan kol ise önüne gelen her yeri dağıtmış. bilir kişilerin incelemesi sonucu budur.
![]()
Ohaaa Site arkadasimin olanlari anlatirsan konuyu sildirtirim ne demek ya ? Demekki boyle bisi yapmis ki bunu soyleyebilme hakkini buluo kendinde Yarın oteki gun konu kalkarsa hic sasırmam bu laftan sonra. Nitekim gecen haftalarda batman konusundada yine ayni kisi icin yazilanlar komple konu ile birlikte silinmisti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)