User Tag List

Sayfa 13/52 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
977 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ateş etti ateşşş
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan bazı olay lari düzeltmeleri yapmalı yaparda ama bu kadar forum a yansiyana kadar yapılmadiysa hata zaten var zaman para sinir bozukluğu yaşananlar ha bende is yaptım kaan la ufak hatası oldu telafi edebildiği kadarını etti bizde kendi cerememizi çektik zaman işçilik vs
    ama kaan başka arkadaşlar la çalıştı sorun olmadı hatta kaan dan emme alacaktim yakın zamanda a3 1.8t icin crx yaptılar işlemler var araba 10 numara kaldiki atmosferik
    neyse inşallah hatalar düzeltilir ama arkadaş i cidden mağdur gördüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseyi ne sushi ne ocak başında görmüşlüğüm selam vermişliğim yoktur... bu tarz konuları okudukça üzülüyorum, 20 li yaşlarımın başı geliyor aklıma, 3 kuruş biriktirir bir şeyler yaptırmaya çalışırdık, şimdi o 3 kuruşlar 5bin 10bin tl oldu... motor gönderiliyor 5-6 ayda bitmiyor, bu nasıl iştir?ben işimi 3 gün geciktirsem ceza ödüyorum ama insanlar artık rahat rahat sallıyorlar her şey parayı alana kadar, bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir, mutlaka doğru iyi yaptıkları işler vardır bu arkadaşların ama, kendi aleyhlerine bu kaçıncı konu? yazık günah insanlar aylarca arabasız ne yapıyor diye düşünmüyorlar... işini yanlış yapmış zaten ama bir iş nasıl seneye yayılıyor, içten değil de dıştan yanmalı motor bulundu da ona mı çevriliyor? yapmayın, yazık günah... Allah korkunuz olsun biraz, eğer bu işten ekmek yiyorsanız böyle yapamazsınız...
    Allah korkusu?? Bayadir bircok insanda(!) denk gelemedigim bi vasif mi acaba?

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı senın bu yorumun ıcın gercekten tebrık ederım belkıde ustaların bu sevıyeye gelmesını bız saglıyoruz sankı bız para kazanıyoruz gıbı davranıyoruz hadı abı yaparsın abı aslansın abı ulan soracan olurmu olmazmı kac para bu para yazıcan cızıcen sonrada ustunu ıstıyınce sıktırı cekıcen bu lafım butun bu sekılde dusunen ustalara gelsın ustune alınanda alınsın
    valla butun hıyarlık 3 kurus bırıktırıp bızım gıbı ustaya aglayarak araban yaptıranda

gtr gotur bakalım sıkıyorsa sallasın yada kafasına gore yazıp cızsın bu ulkede heryede oldugu gıbı garıban s..... yıne garıban
    bı motor yapılacak 5 6 ay sankı duny bastan yapılıyor 3 gun ya parcalar hazır olsun hadı ıs geldı ıvır zıvır oldı 10 gun olsun ınsaf valla ınsaf
    hepımızde aynı dert var
    valla okuduktan sonra aynı şeyi bende yazacaktım ama sustum... halbuki gerçek olan bu

Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah korkusu?? Bayadir bircok insanda(!) denk gelemedigim bi vasif mi acaba?
    uzun süredir buna bende rastlamıyorum tam aksine varmış gibi gösterip senii gafil avlıyorlar... geçen gün bir yerde okumuştum pek alakası yok ama benzer bişey, 800 TL ye 16 saat işçi çalıştırıp sigortasından emeğinden alın terinden hakkından çalıp 5 vakit namaz kılanlar.. diye bir yazıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drahte'yi saygıyla anıyorum.geçen sene pprın konuya yazınca taşlamıştı bi grup insan ama adam haklıymış...

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk öncelikle gerçekten üzüldüm. Hayalleriniz maddiyatınız gitti en önemlisi psikolojı tabi.

ben Sİ lerle ugraşıyorum az cok benı tanıyanlar bilir.

Sizin motorunuz ikilerde toplanırken ordaydım. Mutluhandan gelen gürcan abi (yalnış olmasın ismini öyle hatırlıyorum) o ilgilendi motorunuzla.

Hem murat ustaya hm gürcan abiye dedım kapagı protları emme ve kelebegi gördügümde ilk dedigim sey abi bunu böyle toplamayın bu motor yürümez çalışsa bile motor kırılacak dedim.

Murat abi dedi PPr yaptı motor biz toplayıp adamlara vericez adam işini biliyor dedi bende söyle dedim motor 1 defa gazlanacak sonra gene kırılacak oda ben orasını bilmem bana motoru topla dediler topluyoruz.

motordaki hatalar:

1. üst kapak yanma odaları artı şekillinde araları kaynakla doldurulmuş sıkıştırma artışı için. ben hiç tavsiye etmem kesinlikle yanma odasına kaynak olmasını. he araştırdım normal kapak ile jdm kapaklar arasındaki farkı kapatmak için yapılmış bir uygulama imiş yanma odasını kaynakla doldurmak. fakat sizinki düzensiz ve ortası doldurulmuştu.

2. egzantirikleri işlendiğini görünce merak ettim custom uygulamaları sahibindende görüyordum 10 hp ye kadar ilanlar diye onlar yaptı herhalde, gene kaynak ve torna işlemleri egzantrige yapılmış ve usta sibob ayarını yaparken baktım vidalar en sonda ayar yapıldı.

3. port polish işlemi yapılırken sibob gayıtlarınız kesilmiş oda sibobunuzun sağlıklı çalışmamasına yol açmış.

4. PPR bu işlerden anlayan biri kişi olarak race port işlemi yapıp emme portpolihs yapılıp neden oem kelebek bırakılmış en az 60-65 mm kelebek lazımdı bence o araca.

aracın altı ben gelmeden önce toplandığı için incelemedim.

gelelim Araç sahibi olarak sizin hatanıza.

1. PPr ile anlaştınız iyi güzelde arkadaşım D16A9 tr de Kaç hp yapılmış neler yapılmış belli idi sen daha fazlasını istedin denenmemişi denemek NA da en hızlı araba yapmak istedin başka modifiye eden adamlara bir danışmak fikir almadın mı? yada başkalarından fiyat almadın mı?

2. arabanın başında olmadan uzaktan yapılan her iş böyledir. Yapılan ticaret anlayışı ne yazıkki böyledir çünkü herkes kendınce birseyler yapar. küçük bir örnek bir iş yaptıracam 500 tl istediler beni bekleyın kesinlikle yapmayın gelicem bana anlatacaksınız öyle yapıcam dedim, anlattılar ben 50 tl ye sorunu cözdüm.

3. Motorunuz ikilerde toplandı orada aldınız kendınız taktınız en büyük hatanız orada ikilerde motor takılıp tüm herseyı kontrol edilip yola cıkacaktınız yalnış birsey varsada orada bırakıcaktınız aracınızı.

tabi yazdım bukadar affınıza sıgınarak bence iki tarafınca burada hatası var PPR TR de yapılmamışı deneyıp kendı tecrübelerinle NA dan en yüksek gücü almak için proje yapmış arkadaşımızda sansı yaver gitmemiş bu konudaki her gazlayan herzaman motor modifiyesi yapan kişiler çok çok iyi bilirler MODİFİYE EDİLEN GAZLANAN HER ARABA BİR GÜN KIRILACAKTIR bu senın için degil sadece benım veya bir başkası içinde gecerlidir. bu işin kendısı büyük bir RİSK tir. Kimse diyemez sana motoru modifiye ettim 50 -100 bın km garanti gidersin.

bazı anlaşmazlıklar olmuş sıkıntılar yaşanmış inşallah aranızda çözümlenmesi dilegiyle ama bu forumdan nasıl çözülür bilemem fakat bu tarz işlerde bir şözleşme yapılması iki tarafın magduriyetının azalması bakımından çok iyi olucak çünkü söz ucar yazı kalır misali arkadaş ben böyle dedım PPR ben böyle dedım diye bir yere varılması zor.

Hakkınızda en hayırlısını dilerim inşallah en kısa zamanda magduriyetınız hallolur aracınıza keyifle binersiniz.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk öncelikle gerçekten üzüldüm. Hayalleriniz maddiyatınız gitti en önemlisi psikolojı tabi.

ben Sİ lerle ugraşıyorum az cok benı tanıyanlar bilir.

Sizin motorunuz ikilerde toplanırken ordaydım. Mutluhandan gelen gürcan abi (yalnış olmasın ismini öyle hatırlıyorum) o ilgilendi motorunuzla.

Hem murat ustaya hm gürcan abiye dedım kapagı protları emme ve kelebegi gördügümde ilk dedigim sey abi bunu böyle toplamayın bu motor yürümez çalışsa bile motor kırılacak dedim.

Murat abi dedi PPr yaptı motor biz toplayıp adamlara vericez adam işini biliyor dedi bende söyle dedim motor 1 defa gazlanacak sonra gene kırılacak oda ben orasını bilmem bana motoru topla dediler topluyoruz.

motordaki hatalar:

1. üst kapak yanma odaları artı şekillinde araları kaynakla doldurulmuş sıkıştırma artışı için. ben hiç tavsiye etmem kesinlikle yanma odasına kaynak olmasını. he araştırdım normal kapak ile jdm kapaklar arasındaki farkı kapatmak için yapılmış bir uygulama imiş yanma odasını kaynakla doldurmak. fakat sizinki düzensiz ve ortası doldurulmuştu.

2. egzantirikleri işlendiğini görünce merak ettim custom uygulamaları sahibindende görüyordum 10 hp ye kadar ilanlar diye onlar yaptı herhalde, gene kaynak ve torna işlemleri egzantrige yapılmış ve usta sibob ayarını yaparken baktım vidalar en sonda ayar yapıldı.

3. port polish işlemi yapılırken sibob gayıtlarınız kesilmiş oda sibobunuzun sağlıklı çalışmamasına yol açmış.

4. PPR bu işlerden anlayan biri kişi olarak race port işlemi yapıp emme portpolihs yapılıp neden oem kelebek bırakılmış en az 60-65 mm kelebek lazımdı bence o araca.

aracın altı ben gelmeden önce toplandığı için incelemedim.

gelelim Araç sahibi olarak sizin hatanıza.

1. PPr ile anlaştınız iyi güzelde arkadaşım D16A9 tr de Kaç hp yapılmış neler yapılmış belli idi sen daha fazlasını istedin denenmemişi denemek NA da en hızlı araba yapmak istedin başka modifiye eden adamlara bir danışmak fikir almadın mı? yada başkalarından fiyat almadın mı?

2. arabanın başında olmadan uzaktan yapılan her iş böyledir. Yapılan ticaret anlayışı ne yazıkki böyledir çünkü herkes kendınce birseyler yapar. küçük bir örnek bir iş yaptıracam 500 tl istediler beni bekleyın kesinlikle yapmayın gelicem bana anlatacaksınız öyle yapıcam dedim, anlattılar ben 50 tl ye sorunu cözdüm.

3. Motorunuz ikilerde toplandı orada aldınız kendınız taktınız en büyük hatanız orada ikilerde motor takılıp tüm herseyı kontrol edilip yola cıkacaktınız yalnış birsey varsada orada bırakıcaktınız aracınızı.

tabi yazdım bukadar affınıza sıgınarak bence iki tarafınca burada hatası var PPR TR de yapılmamışı deneyıp kendı tecrübelerinle NA dan en yüksek gücü almak için proje yapmış arkadaşımızda sansı yaver gitmemiş bu konudaki her gazlayan herzaman motor modifiyesi yapan kişiler çok çok iyi bilirler MODİFİYE EDİLEN GAZLANAN HER ARABA BİR GÜN KIRILACAKTIR bu senın için degil sadece benım veya bir başkası içinde gecerlidir. bu işin kendısı büyük bir RİSK tir. Kimse diyemez sana motoru modifiye ettim 50 -100 bın km garanti gidersin.

bazı anlaşmazlıklar olmuş sıkıntılar yaşanmış inşallah aranızda çözümlenmesi dilegiyle ama bu forumdan nasıl çözülür bilemem fakat bu tarz işlerde bir şözleşme yapılması iki tarafın magduriyetının azalması bakımından çok iyi olucak çünkü söz ucar yazı kalır misali arkadaş ben böyle dedım PPR ben böyle dedım diye bir yere varılması zor.

Hakkınızda en hayırlısını dilerim inşallah en kısa zamanda magduriyetınız hallolur aracınıza keyifle binersiniz.
    Yahu arkadas sen komple konuyu okudunmu
    Araca konulan parcalarla konusulan parcalar tutmuyor
    Yapilan yapildi denilen iscilikler cikmamis
    Adami 6 ay bekletmis
    Araba kasasi ztn gitmemis komple motor calisir vaziyetteykrn sokulup gonderilmis

Atacin kirilma kismida bunlarin cabasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadas sen komple konuyu okudunmu
    Araca konulan parcalarla konusulan parcalar tutmuyor
    Yapilan yapildi denilen iscilikler cikmamis
    Adami 6 ay bekletmis
    Araba kasasi ztn gitmemis komple motor calisir vaziyetteykrn sokulup gonderilmis

Atacin kirilma kismida bunlarin cabasi
    ilk yapıldıgından beri aracın nasıl gidecegini takip edenlerden biriyim. haberlerini aldıydım onceden ve konunu büyük kısmını okudum.

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk yapıldıgından beri aracın nasıl gidecegini takip edenlerden biriyim. haberlerini aldıydım onceden ve konunu büyük kısmını okudum.
    Sen hic arabanin kasasini istanbulda gordunmu araba gitmemiski guvenr dayali motor komple gonderilmis komple geri toplanip iade edilmis araca takmasiyla olaylarin alakasi yok zaten motor ist de takilsa gene ayni seyler olacak onu soyluyorum arabanin komple gitmesi hic bisryi deistirmicek kisacasi adam 10 bin zarar eymis kulliyen bide bunun motorun cop olmasi var ankarada adamlar d16a9 dan 160hp alio 2 3 liralik islemlerle su cikan dynoya bak 10 bin ver 146hp demesin araba bide ilk gazlamada kirsin adami asarlar

dr.mechanic
    Misafir
    Sunuda kafanizdan atin araca guc kazandirdin oem gibi olamz kirilcak diye bir olay olamaz
    Biz ne yuklu makinalar bilioruz duzgun malzeme duzgun iscilikle oemlere bile tas cikaran motorlar
    Bir araba bilincsiz yuklenir kirilir asiri guc olur kirar dayanmaz iscilik kotudur malzeme dandiktir kirar
    Ama 130hp lik bi arac 15hp alipta duzgun iscilikle malzemelerle kiramaz kiriyorsa o aracin sucu deil yapanin sucu bukadar basit

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş çok çok mağdur durumda kalmış sanırım bu gün gibi ortada...
    Yukarılarda bir arkadaş güzel bir konuya değinmiş insanları biz bu hale getiriyoruz doğru
    Banada en yakın arkadaşım eşimin aracında beyinle alakalı sorun var dedim baktı 1.000 küsür hallederiz dedi
    Opel servisine gittim biryere yönlendirdiler 400 tlye sorunsuz yaptırdım.
    Burda suç benim iş yapan arkadaşımda değil bende neden mi ;
    Herkes nefsimizden ala insan ancak bazılarına adamsın uçurursun yaparsın edersin diyorsun
    Oda kendini Lord ilan ediyor
    Konuda dava aç vs. denilmiş çok çok komik adam zaten arabasız kalmış 10.000tl side gitmiş parçalar sanayi işi vs. vs....
    Senin paranla cebine sigara eline telefon alsın birde karşına geçip böyle konuşsun vay efendim vay...
    Normalde konulara yazmam okur bilgi alırım. ancak arkadaşın maduriyeti gece oturduğum yerde beni bile çileden çıkardı konuyu okurken 1 paket sigara bitti.. Yazık.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özcan abiyi dolaylı yoldan tanırım.Aynı şehirde ikamet ediyoruz. Bu tarz konulardaki ilk yazımdır. İnşallah kimsenin başına böyle sorunlar gelmez. Kendisi motoru söküp kargolarken bile çok heyecanlıydı. o zamanlarda görüşmüştük. Kısmet değilmiş çok üzüldüm. Umarım firma kendisinin mağduriyetini giderir.
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hic arabanin kasasini istanbulda gordunmu araba gitmemiski guvenr dayali motor komple gonderilmis komple geri toplanip iade edilmis araca takmasiyla olaylarin alakasi yok zaten motor ist de takilsa gene ayni seyler olacak onu soyluyorum arabanin komple gitmesi hic bisryi deistirmicek kisacasi adam 10 bin zarar eymis kulliyen bide bunun motorun cop olmasi var ankarada adamlar d16a9 dan 160hp alio 2 3 liralik islemlerle su cikan dynoya bak 10 bin ver 146hp demesin araba bide ilk gazlamada kirsin adami asarlar
    araç istanbula duman ata ata geldi yalnışım varsa sahibi düzeltsin murat abiye sebebini sordular oda nedir ne degildir bakayım demış. ne yapıldıgını görmedim daha sonra aracın sahibi arkadaş gayıt aldı oem takıldı veya takılmadı bir bilgim yok.

şimdi kusura bakmada kimse kimseyi asamaz onada kolay kolay kımsenın cesareti olamaz varsada cesareti asacak olan adam PPR yeri yurdu belli. biz ne arabaların dynoda kırıldıgını hatta onca para yatırılıp binemeden kırıldıgını duyduk daha yolda ayardayken yatak vuranlar mı dersın neyse bu uzar gider.

ben arkadaşın arabasının motoru toplandığında ordaydım kendi gözümle eksikleri yalnışlıklarını söyledim.

İnşallah arkadaşın magduriyeti en kısa zamanda çözülür ve arabasına rahatlıkla sorunsuzca biner.

dr.mechanic
    Misafir
    Arac dynoda kirilabilir ama adam kendisi ucuza kacar kirilir bu adamin gunahi ne en pahalisi en iyisi olsun die milyarlar saymis kendi dedikleri konmamis dandik ucuz parcalarla arac topalanmis diorum sen hala dynodada kiran var diosun bu adam verdigi paranin karsiliginda soylenen iscilikler parcalar cikmadi die yanio sen hala isin kirilma kismindasin olaya nerden bakionuz anlamiomki elle tutulur savunulcak bir yani yok ppr nin adaminda hic bi hatasi yok olaya objektif bakamiosunuz sanirim

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayal kırıklıgının ve kaçan hevesin maddi bir telafisi yok maalesef. konuyu bastan sona okudum . cok gecmiş olsun. umarım mağduriyetiniz giderilir ki 3-5 liralık bir mağduriyet değil bence !!! . Gerçekten boyle konuları gördukce insanın araba yapası kaçıyor . allah yardmcınız olsun ....

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibine çok geçmiş olsun Hîç umudum yok ama inş uzlaşırsınız sizide bi konuda tebrik ederim sizde Peygamber sabrı var helal olsun iyi sabrediyosunuz.

Benim anlamadığım sizde Din iman Allah korkusu nerde noldu bu değerlere çoluk çocuğunuzdamı yok krem peyniremi tapıyosunuz nabıyonuz bu nasıl bi iştir.
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar geçenki konuda konu silinmeden o Tartışmaların vs hepsini okudum orada drahte nin tek hatası Kaan'a daha doğrusu ailesini olaya karıştırmasıydı onun haricinde Çoğunluğun bilmediği bir çok şeyi ortaya çıkardı ve Karşılığında Kaan'dan küfür yedi tehdit edildi aile olayı hepimizi Aşar kimse dil uzatmaz uzatamaz , ancak yapılan iş yanlışsa tokatlamaya çalışıyorsa burda kimse keriz değil Hesabını sorar insanları küçük görmek en büyük yanlışınız cebe birax para girince ister gel ister gelme diye post atması kolay
    Sen asıl mahvettiğin motoru ve yıktığın hayallerin Hesabını öde öyle reklam yap, neymiş de Dünya'da adı geçiyormuş adama Gülerler be

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun iki tarafida tanimam fakat kaybedilen zaman yipranan hayat 10 bin etmez kimsenin hakki kimsede kalmaz
    HoLiGaN 106

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de vergi lehvası durumu gerçek mi acaba? eğer doğru ise bimer'e şikayette bulunacağım. ben ve ailem eşekler gibi çalışıp çatır çatır vergisini öderken böyle bir işletme vergi ödemiyorsa bunun hesabını vermeli. ama öyle bir şey yok ise ortadaki bu itham çok yanlış..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler