User Tag List

Sayfa 30/52 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
977 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda zaten bu adama inanlar açık yazıyorum gelmesin vallahi gelmesin.

Ya bakın müslümanız türküz diyoruz kuranı evliya carpsın o kadar yıl yurt dışında setup yaptım kapak yolladım böle sorun yaşamadım iş değerli arkadaşlarımı kayırarak yazıyorum
    konuyu 1574 üye okumuş misafirin haddi var hesabı yok...

biz bu olaydan önce sizden peak serdar usta,iskender usta, dr. oz , emre levent , paşaoğlu gibi çok değer gören yurtdışında bilinen bi insan(firma) olmanızı temenni ederken beklerken siz bu hareketlerinizle bir daha duyulmamak üzere siliniyorsunuz...
    dostlarım diyorsunuz bu hareketlerinizle onları da kırıyorsunuz.
    herkes size %100 suçlu demiyor adamın 15 bin lirası 1.5 senesi gitmiş daha ne kaybedecek adam elinizi sizde taşın altına 3 bin lira kadarda siz koyun bu olay kapansın. zaten bir daha birbirinizi görmeyeceksiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özcan konuyu baştan sona takip ediyorum mahduriyetini biz zaten baştan beri biliyoruz alttan aldın bence gerektiği kadar bana göre çözülücek bir konu değil burda bu hakkını hukuki yollarda araman daha mantıklı önünde sonunda çıkıcaktır ortaya zaten para kolay kazanılmıyor hepimiz biliyoruz sen kendi paranla rezil oldun boşa giden bir sürü zaman sinir stres ALLAH sabır versin arkadaşım

herkes kendine göre haklı malesef..

askanzengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu uzatmaya calismiyorum gelip benim postuma tutulana kadar arkada 100 tane post var. İki tarafin anlasmasindan baska bir sey istemeyiz
    Birincis sana tutulduğum yok farkındaysan konuya dahil olanlar yazıyo şuanda sen sadece mualefet oluyosun bu saatten sonra senin oraya yazıcağın şey ne iyi ne kötü sadece uzatıyo konuyo ok bundan bahsediyorum
    SONAX BUTİK
    DR.ECU
    PPR motor sport

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki tarafıda tanımam.kaanla bugun telde konuştuk kendisine kapak yaptırıcam.birkaç sey istedim abi olmaz sıkıntı olur dedi,yaptırırım su para arada sunu alırım dedi çok açık söledi.istese yaparım der para alırdı.fiyat verdi kullanıcağı malzemenin markasını saydı.yannış anlaşılmasın bedava yapmıycak.garanti verdi bende ok dedim,sunu yapalım bunuda yapalım demedi,yaptığı araçları söyledi kullandığı malzemeleride saydı.bunlar benim izlenimlerim,gayet acık yazdım.konuyuda baştan sona okudum hangi taraf yazıyosa o haklı oluyo ama çelişkiler var.kimse ayar vermese daha kolay çözülür.iki tarafada geçmiş olsun.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı suan kaaan benim itibarımı sirketim hakaret die tazminat davası açsa kazanır biliyorsunuz değilmi

3 milyar verince düzelicekmi bu konu ? size ne verdi bu kkaan peki suanda exttra 3 lira daha istiyorsunuz?

ayrıca bu araba ayar gayar için gelmeden ben gazına bile basmam bunu düşünmedinizmi siz? yoklamak bile segmana zarar vericek bunu bilmiyorumusunuz? peki siz bilmiyorsunuz toplayan ustanız motoru ütüne atan ustanızdamı size bişiy söylemedi ? anlamadığım bişiy daha var kol neden çıktı ? yatak sardıdamı çıktı? belliimi ? ne yağ kullandınız ? yağ sewiyesi nasıldı ? yağ varmıydı bunları bilir kişi olmadan açıp koyduğunuz için keisinlikle kkanı suclayamassınız bizim teknanın motoru yağ değişiminden 5 saat sonra 3.0 tdi makinamız yatak sardı ellemeden bilir kişiyi çağırdık hallettiler servisten paramızı aldık cidddide bir para 60 lira gibi bir rakam sende bunu yapsan daha mantıklı olmazmıydı ? burası karar mercihi değil tabiki biz ellimizden geleni yaparız ama malesef bizimde elimizden gelen biyere kadar burda bazı saksakcılar var ÇOK Bİ ... BİLİYORMUS GİBİ yazan karakterler var esnafıda var ustasıda ama burda bukadar abartılmalımıydı herifi yerden yere vurmanız mana getiremedim

ayrıca ben kaaanla iş yapıyorum daha sorun çekmedim allaha şükür onuda belirtim evet tasvip etmediğim düşünceleri var ama benimde her isana göre var burdaki herkesinde var yani biraz abartı olduğunu düşündüm sanki
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk öncelikle gerçekten üzüldüm. Hayalleriniz maddiyatınız gitti en önemlisi psikolojı tabi.

ben Sİ lerle ugraşıyorum az cok benı tanıyanlar bilir.

Sizin motorunuz ikilerde toplanırken ordaydım. Mutluhandan gelen gürcan abi (yalnış olmasın ismini öyle hatırlıyorum) o ilgilendi motorunuzla.

Hem murat ustaya hm gürcan abiye dedım kapagı protları emme ve kelebegi gördügümde ilk dedigim sey abi bunu böyle toplamayın bu motor yürümez çalışsa bile motor kırılacak dedim.

Murat abi dedi PPr yaptı motor biz toplayıp adamlara vericez adam işini biliyor dedi bende söyle dedim motor 1 defa gazlanacak sonra gene kırılacak oda ben orasını bilmem bana motoru topla dediler topluyoruz.

motordaki hatalar:

1. üst kapak yanma odaları artı şekillinde araları kaynakla doldurulmuş sıkıştırma artışı için. ben hiç tavsiye etmem kesinlikle yanma odasına kaynak olmasını. he araştırdım normal kapak ile jdm kapaklar arasındaki farkı kapatmak için yapılmış bir uygulama imiş yanma odasını kaynakla doldurmak. fakat sizinki düzensiz ve ortası doldurulmuştu.

2. egzantirikleri işlendiğini görünce merak ettim custom uygulamaları sahibindende görüyordum 10 hp ye kadar ilanlar diye onlar yaptı herhalde, gene kaynak ve torna işlemleri egzantrige yapılmış ve usta sibob ayarını yaparken baktım vidalar en sonda ayar yapıldı.

3. port polish işlemi yapılırken sibob gayıtlarınız kesilmiş oda sibobunuzun sağlıklı çalışmamasına yol açmış.

4. PPR bu işlerden anlayan biri kişi olarak race port işlemi yapıp emme portpolihs yapılıp neden oem kelebek bırakılmış en az 60-65 mm kelebek lazımdı bence o araca.

aracın altı ben gelmeden önce toplandığı için incelemedim.

gelelim Araç sahibi olarak sizin hatanıza.

1. PPr ile anlaştınız iyi güzelde arkadaşım D16A9 tr de Kaç hp yapılmış neler yapılmış belli idi sen daha fazlasını istedin denenmemişi denemek NA da en hızlı araba yapmak istedin başka modifiye eden adamlara bir danışmak fikir almadın mı? yada başkalarından fiyat almadın mı?

2. arabanın başında olmadan uzaktan yapılan her iş böyledir. Yapılan ticaret anlayışı ne yazıkki böyledir çünkü herkes kendınce birseyler yapar. küçük bir örnek bir iş yaptıracam 500 tl istediler beni bekleyın kesinlikle yapmayın gelicem bana anlatacaksınız öyle yapıcam dedim, anlattılar ben 50 tl ye sorunu cözdüm.

3. Motorunuz ikilerde toplandı orada aldınız kendınız taktınız en büyük hatanız orada ikilerde motor takılıp tüm herseyı kontrol edilip yola cıkacaktınız yalnış birsey varsada orada bırakıcaktınız aracınızı.

tabi yazdım bukadar affınıza sıgınarak bence iki tarafınca burada hatası var PPR TR de yapılmamışı deneyıp kendı tecrübelerinle NA dan en yüksek gücü almak için proje yapmış arkadaşımızda sansı yaver gitmemiş bu konudaki her gazlayan herzaman motor modifiyesi yapan kişiler çok çok iyi bilirler MODİFİYE EDİLEN GAZLANAN HER ARABA BİR GÜN KIRILACAKTIR bu senın için degil sadece benım veya bir başkası içinde gecerlidir. bu işin kendısı büyük bir RİSK tir. Kimse diyemez sana motoru modifiye ettim 50 -100 bın km garanti gidersin.

bazı anlaşmazlıklar olmuş sıkıntılar yaşanmış inşallah aranızda çözümlenmesi dilegiyle ama bu forumdan nasıl çözülür bilemem fakat bu tarz işlerde bir şözleşme yapılması iki tarafın magduriyetının azalması bakımından çok iyi olucak çünkü söz ucar yazı kalır misali arkadaş ben böyle dedım PPR ben böyle dedım diye bir yere varılması zor.

Hakkınızda en hayırlısını dilerim inşallah en kısa zamanda magduriyetınız hallolur aracınıza keyifle binersiniz.
    Konudan uzaklaşılıyor da şu kısımlar hala cevaplanmadı..

Gerçekten yazmak istemiyorum iki tarafın da illa ki haklı yönleri vardır, yani yoksa da yaratılır.. Ama ben bu yukarıda verilen cevabı ve Aren abinin yazdıklarını unutmuyorum.. Galiba D16 ile ilk defa uğraştığınız bir proje bazı yönlerde elinize yüzüne bulaştı. ARGE yapmaya çalışırken yaşanılan sıkıntıların sonucuyla karşılaşıyoruz. Benim komple 30 sayfadan çıkardığım sonuç bu..

evet yağ yakan arabayı duman atan arabayı bırakın otobana çıkarmak gazını yoklamak marş basmam, bu da araç sahibinin en büyük hatası..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olm nekadar çok usta ne kadar cok tuner ne kadar cok arabayı yapan bilgi sahibi insanvarmış lan forumda

10 tane guide i kesik araba gördüm Tercih meselesi kesinlikle bence ahmet usta yapar mehmet usta yapmaz
    regrind yapılan egzanttiriklere bakalım lütfen nasıl ayarlanır yazın bizde bilelim
    türk malı subab dediğiniz subablarda örnek mami makinenın 106 sında vardı 9 donuyorduk sonuc neoldu ??? HICBIR SIKINTI YOK

madem hepiniz biliyorsunzu süpersiniz yapsaydınız sizde D abcdefgh serisi görseydik herkesin düşüncesi olabilir ama görüş bildirilir lütfen yazılara dükkkat edelüüm
    www.drecu.com

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanı suan kaaan benim itibarımı sirketim hakaret die tazminat davası açsa kazanır biliyorsunuz değilmi

3 milyar verince düzelicekmi bu konu ? size ne verdi bu kkaan peki suanda exttra 3 lira daha istiyorsunuz?

ayrıca bu araba ayar gayar için gelmeden ben gazına bile basmam bunu düşünmedinizmi siz? yoklamak bile segmana zarar vericek bunu bilmiyorumusunuz? peki siz bilmiyorsunuz toplayan ustanız motoru ütüne atan ustanızdamı size bişiy söylemedi ? anlamadığım bişiy daha var kol neden çıktı ? yatak sardıdamı çıktı? belliimi ? ne yağ kullandınız ? yağ sewiyesi nasıldı ? yağ varmıydı bunları bilir kişi olmadan açıp koyduğunuz için keisinlikle kkanı suclayamassınız bizim teknanın motoru yağ değişiminden 5 saat sonra 3.0 tdi makinamız yatak sardı ellemeden bilir kişiyi çağırdık hallettiler servisten paramızı aldık cidddide bir para 60 lira gibi bir rakam sende bunu yapsan daha mantıklı olmazmıydı ? burası karar mercihi değil tabiki biz ellimizden geleni yaparız ama malesef bizimde elimizden gelen biyere kadar burda bazı saksakcılar var ÇOK Bİ ... BİLİYORMUS GİBİ yazan karakterler var esnafıda var ustasıda ama burda bukadar abartılmalımıydı herifi yerden yere vurmanız mana getiremedim

ayrıca ben kaaanla iş yapıyorum daha sorun çekmedim allaha şükür onuda belirtim evet tasvip etmediğim düşünceleri var ama benimde her isana göre var burdaki herkesinde var yani biraz abartı olduğunu düşündüm sanki
    segman zarar görünce kol yatak sarar mı ve kol kırılır mı ?
    bana ayardan önce kendisi gazlatıyordu. yağ yakıyor diye istanbula geldiğimde. 1. 2. viteste hiçbirşey olmaz sık bi göreyim diyordu.

benmi hakaret ettim şirketine ? ben sadece bana yaşattıklarını anlattım.

bilirkişi diyorsunuz ama ben ondan kırılan motorun parasını istemedimki. söz verilip olmayan parçaların parasını istedim. kendisi biliyor hangi parçaları taktığını. bunun için bilirkişiye gerek var mı ?

yağ konusuda parasını yolladım kaan bana yağ gönderdi. ve onun söylediği yağı kullandım. seviye olarak ise dynodan çıktığım geceyi hatırlıyorsanız ogunun ertesi gün kaan aradı gazla dedi gazladım kırıldı. birtek bana mal etme ayardan sonra kırıldı dikkatini çekerim dedi. ben sizi arasaydım ayar yaptınız kırıldı kaan öyle diyor deseydim kaanla sorun yaşamazmıydınız. kaldıki ben öyle bir polemik yaşatmadım sizlere. şimdi yeri geliyor söylemek durumunda kalıyorum. şahsen ayardan sonra kırıldığını kesinlikle düşünmüyorum. çünkü siz zaten aracın motoru hasta dediniz.yağ yakıyor dediniz. bu şekilde yüklenirsem motor kırılır o yüzden min. ayar yapıyorum dediniz. deviride güvenlik için 7500 de kestiniz.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özcan kardeşim kusura bakma senin konunla alakalı değil, Kağanıda tanımam ama İlla şu parayı öde diyen dostlarımız var!!!

Bugün bir çok dünya markası bile kendini haklı çıkarttığı yada kendini haklı saydığı konu için kılını bile kıpırdatmıyor. şimdi buradaki olay o kadar çok çeliştiki Kağanın haklı olma ihtimali bile doğdu ( yazılanları varsayarsak ) şimdi durum buyken Kim olursa olsun neden verecek o parayı ? ki daha öncesinde de elinden geleni yapmış parça göndermiş

Allah aşkına sizlerde her iki taraf içinde empati yapıp konuşun Laf olsun diye yazmayın yada ortamı germeyin Hanginiz kendini haklı sanırken Tamam yaaa deyip susar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben anlamadım şimdi söz verilip parası ödendiği halde farklı marka takılan ya da hiç takılmayan ürün var mı? ya da yapılması için parası ödenen ama yapılmayan bi işlem?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olm nekadar çok usta ne kadar cok tuner ne kadar cok arabayı yapan bilgi sahibi insanvarmış lan forumda

10 tane guide i kesik araba gördüm Tercih meselesi kesinlikle bence ahmet usta yapar mehmet usta yapmaz
    regrind yapılan egzanttiriklere bakalım lütfen nasıl ayarlanır yazın bizde bilelim
    türk malı subab dediğiniz subablarda örnek mami makinenın 106 sında vardı 9 donuyorduk sonuc neoldu ??? HICBIR SIKINTI YOK

madem hepiniz biliyorsunzu süpersiniz yapsaydınız sizde D abcdefgh serisi görseydik herkesin düşüncesi olabilir ama görüş bildirilir lütfen yazılara dükkkat edelüüm
    Estagfurullah elimden iş gelir de ustalık büyük iştir ben kendime çırak bile diyemem, şimdi sen yazana kadar bu alıntıya kimse cevap yazmadı Özgün abi, bizim de görmek istediğimiz bu işte.. Teşekkür ederim mesajları birleştirdiğiniz için bu arada..

Ben bırak arabamı all motor yapmayı bir eksantrik takacağım 4 aydır sadece custom map için MKT'a yüzlerce soru sordum zaten 1-2 hafta içinde benim epromu falan yollayıp senin başını da ağrıtırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben anlamadım şimdi söz verilip parası ödendiği halde farklı marka takılan ya da hiç takılmayan ürün var mı? ya da yapılması için parası ödenen ama yapılmayan bi işlem?
    evet konu açıldığından beri tekrar tekrar yazıyorum ama nedense hep kırılmaya çekiliyor. bilirkişi vs. tutsam zaten 10 + motor + önceki modifikasyon için harcadığım 5000tl ödencekmiydiki...

yapılmayan işler krank hafifletme ve volant taşlama ve s2000 gaz kelebeği
    söz verilip takılmayan markalarda var yukarda belirttim. bisimotodan daha kaliteli olduğu yönünde kandırıldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estagfurullah elimden iş gelir de ustalık büyük iştir ben kendime çırak bile diyemem, şimdi sen yazana kadar bu alıntıya kimse cevap yazmadı Özgün abi, bizim de görmek istediğimiz bu işte.. Teşekkür ederim mesajları birleştirdiğiniz için bu arada..

Ben bırak arabamı all motor yapmayı bir eksantrik takacağım 4 aydır sadece custom map için MKT'a yüzlerce soru sordum zaten 1-2 hafta içinde benim epromu falan yollayıp senin başını da ağrıtırım
    görüşler göreceli kesinlikle kim 13.1sıkstırmanın üstüne Gt45 takar? akıllı işimi hayır mesela hilmi stock k20ye 1.5 1.6 lara kadar bastık kim basar ? akılllı işi değil bazı seyler için bazı seyleri gözden çıkarmak lazım seçim meselesi bu
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    segman zarar görünce kol yatak sarar mı ve kol kırılır mı ?
    bana ayardan önce kendisi gazlatıyordu. yağ yakıyor diye istanbula geldiğimde. 1. 2. viteste hiçbirşey olmaz sık bi göreyim diyordu.

benmi hakaret ettim şirketine ? ben sadece bana yaşattıklarını anlattım.

bilirkişi diyorsunuz ama ben ondan kırılan motorun parasını istemedimki. söz verilip olmayan parçaların parasını istedim. kendisi biliyor hangi parçaları taktığını. bunun için bilirkişiye gerek var mı ?

yağ konusuda parasını yolladım kaan bana yağ gönderdi. ve onun söylediği yağı kullandım. seviye olarak ise dynodan çıktığım geceyi hatırlıyorsanız ogunun ertesi gün kaan aradı gazla dedi gazladım kırıldı. birtek bana mal etme ayardan sonra kırıldı dikkatini çekerim dedi. ben sizi arasaydım ayar yaptınız kırıldı kaan öyle diyor deseydim kaanla sorun yaşamazmıydınız. kaldıki ben öyle bir polemik yaşatmadım sizlere. şimdi yeri geliyor söylemek durumunda kalıyorum. şahsen ayardan sonra kırıldığını kesinlikle düşünmüyorum. çünkü siz zaten aracın motoru hasta dediniz.yağ yakıyor dediniz. bu şekilde yüklenirsem motor kırılır o yüzden min. ayar yapıyorum dediniz. deviride güvenlik için 7500 de kestiniz.

canozcan ben sizinle konuştum yedik içtik su bile olsa başımla beraber yendiden gelin elimden geleni yaparım ama ben doğruyu sölerim kimse kusura bakmasın ben dönmem dedim istemiyorum dedim bakalım die ısrarlardan sonra dedikki baqın duman fazla ben böyle bişiy yapamam cevirmeyelim etmeyelim ama elimden gelen bişiy olsa emin olun yaparım yeniden ama benim yağ yakma olayında sölediğim sey suydu eksilmiş ise ciddi miktarda yatak sarıp kol çıkarmış olma istimaliniz var sizden baska kullanan yok dimi yanlış anlamayın sorununuzu bulmaya çalışıyorum mesela birine arkınıza es dostunuza verdinizmi yanlış vites atmış olabilirmi ? vsvs ben olasılıkları düşünüyorum sıkıntı yok bana söledim ama 3-5 kişi ortalığı karıştırıyor teknikte konuşan yok eEee ne .. yazıon ozaman can kendini savunuyor o tamama ama can baslık bile dava için bir sebeb olabilir yanlış anlamaın avukat varsa yazsssın valla bilmiyorum tam
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görüşler göreceli kesinlikle kim 13.1sıkstırmanın üstüne Gt45 takar? akıllı işimi hayır mesela hilmi stock k20ye 1.5 1.6 lara kadar bastık kim basar ? akılllı işi değil bazı seyler için bazı seyleri gözden çıkarmak lazım seçim meselesi bu
    Doğrudur dediğim gibi ben kılı kırk yararım, o yüzden bir vidaya tornavida değiyorsa onu sorarım. İlk yorumda arge kısmından da bahsettiğim buydu eğer ki böyle bir şey varsa D ile hiç uğraşılmadan bu motorda eksantrik subap vs. denenirken araç sahibinin haberi yoksa hoş bir durum olmaz. Haberden kastım bu parçayı ilk defa sizin arabada deniyorum tarzı. Yoksa Hilmi abiye "bak dostum durum bu ben stock k20 ne bunu basacağım, mapi de ona göre agresif yazıyorum sen de istiyor musun bir şey olursa göze alıyor musun? " o da "evet" der sonra tunerlığınızı gösterirsiniz. Ben konuya daha fazla dahil olmayayım konu sahipleri konuşması gerekirken, hayırlı geceler herkese, herkes için hayırlısı olur umarım

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle kim haklı kim haksız bunu sorgulamak yerine burada Türk insanın vazgeçemediği düşene bir tekme sen de vur olayı vardır.Kaan ıyı ,kotu doğru yanlış yapmış olabılır.Peki buradaki klavye delikanlıları acaba bu eleştiri sınırlarını aşan yorumlarını Kaanın yüzünede yapabılır mi_Adamı ne pır pırlığı ne ticari itibari ne iş bilmezliği daha neler neler yazanlar var.Bu adamın yaptığı arabaların sahipleri,memnun olanlar yazarsa ne olacak peki.Sayısıda azınsanmıyacak kadar çok..Ama Kaan sanmıyorm ki kimseyi arayıp yazın desin.Modifiye her zaman risktir.Bu riski araç sahibi,motor ustası,rektefiyecisi ayarcısı,port polİshçisi paylaşır.Bır olayda sebep tek bir kişi olamaz.Bir grup birleşip bir kişiyle yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor ancak timsahlar hazırda beklıyor.Ve bu timsahların birçoğu kaanı tanımaz etmez.Benim etrafımda arabasını Kaana yaptıran çok arkadaşım var.Plaka plaka isim isim yazmanın manası uok.Ama genel olarak benim gördüğüm ufak tefek sıkıntılarda olsa Kaanın ilgilendiği problemleri çözmek için yardımcı olmak istemesidir.Bu arada buradakı yorumlara göre Kaana araba yaptırmıcaksanız oda sizin fikriniz saygı duyarım.Ben kaanın bilgi ve becerisine inananlardaN ve gözlemleyenlerdenim.Herkese saygılar özellikle TİMSAHLARA..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canozcan ben sizinle konuştum yedik içtik su bile olsa başımla beraber yendiden gelin elimden geleni yaparım ama ben doğruyu sölerim kimse kusura bakmasın ben dönmem dedim istemiyorum dedim bakalım die ısrarlardan sonra dedikki baqın duman fazla ben böyle bişiy yapamam cevirmeyelim etmeyelim ama elimden gelen bişiy olsa emin olun yaparım yeniden ama benim yağ yakma olayında sölediğim sey suydu eksilmiş ise ciddi miktarda yatak sarıp kol çıkarmış olma istimaliniz var sizden baska kullanan yok dimi yanlış anlamayın sorununuzu bulmaya çalışıyorum mesela birine arkınıza es dostunuza verdinizmi yanlış vites atmış olabilirmi ? vsvs ben olasılıkları düşünüyorum sıkıntı yok bana söledim ama 3-5 kişi ortalığı karıştırıyor teknikte konuşan yok eEee ne .. yazıon ozaman can kendini savunuyor o tamama ama can baslık bile dava için bir sebeb olabilir yanlış anlamaın avukat varsa yazsssın valla bilmiyorum tam
    bukadar para harcadığım ve hayallerimin olduğu aracına bir başkasına kesinlikle vermem tabiki. dynodan sonra eksilen yağı elimde kalan motul yağ ile tamamladım zaten. krank tekrar takılırken yatakların yenilenmesi hadi yenilenmedi aynı sırayla takılmamasından başka ne gibi bir sebep olabilirki başka ? yatak sarması için ?

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ulan arkadaş çekirdeği kilo ile aldım bittide bu konu bitmedi . nasıl iş yaw..
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet konu açıldığından beri tekrar tekrar yazıyorum ama nedense hep kırılmaya çekiliyor. bilirkişi vs. tutsam zaten 10 + motor + önceki modifikasyon için harcadığım 5000tl ödencekmiydiki...

yapılmayan işler krank hafifletme ve volant taşlama ve s2000 gaz kelebeği
    söz verilip takılmayan markalarda var yukarda belirttim. bisimotodan daha kaliteli olduğu yönünde kandırıldım.
    Bisimoto kaliteli oldugu konusunda kandırıldım kısmını öncelikle geçeceksin hocam. Kalite göreceli bir kavramdır. O, onun kaliteli olduguna inanıyordur vs
    Parası ödendiği halde yapılmayan işler, eksik parçalar ve farklı marka takılan parçalar konusunda da eğer bunlardan bir tanesi ucundan kıyısından bile varsa : bu işin adı dolandırıcılıktır.
    Ancak söylenen herşey yapılmış ve takılmışsa ancak işçilik konusunda şikayet varsa ; bu da o kişinin esnaflığına kalmıştır. Ancak kimse ne dolandırıcı diyebilir ne de başka bişey.

O yüzden sayfalarca yazmaya gerek yok. Soru gayet basit : parası alınan işlemlerin tamamı yapıldı, parçalar da takıldı mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler