User Tag List

Sayfa 32/52 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
977 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum lüleburgazdan biri yazdığında kaale almayın çünkü onlar geçilmezler çünkü onlar en iyi kapağı işlerler çünkü onlar en iyi mekanikerdir çünkü onlardan daha iyi kimse araba yürütemez çünkü onlar herşeyi iyi bilirler çünkü onlar birbirlerini şakşaklamayı çok severler onları 5 boy geçerseniz 1 boydur

hayırlı geceler

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedemek bu şimdi ? bizemi bu laf teknik konuşmakmı sıkıntılı oldu yanlış bişiymi yazdık ?
    yok ppr için diyorum. sizden yana sıkıntım yok Allah a şükür sonuçta işi dibine kadar biliyorsunuz. kırılır dediniz kırıldı işte.

dr.mechanic
    Misafir
    Ozcan seninle sacma bi konu yuzunden bir senedir konusmuyoruz ama yigidi oldur hakkini yeme demisler sen davanda yuzde yuz haklisin karsi taraf isterse babamin oglu olsun sonuna kadar senin yanindayim elimden gelen herseyi yaparim

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ama yuh yaa hehuehuehuehu çok iimiş hehuehuehuehuheuehuhuehue ya valla yazmayın siz beyler huahuahuahuuahuahuahuah dur dur yarııldım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ama yuh yaa hehuehuehuehu çok iimiş hehuehuehuehuheuehuhuehue ya valla yazmayın siz beyler huahuahuahuuahuahuahuah dur dur yarııldım
    kuzenler olabilir hahahaa

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ppr için diyorum. sizden yana sıkıntım yok Allah a şükür sonuçta işi dibine kadar biliyorsunuz. kırılır dediniz kırıldı işte.

kaan da eminimki bişiyler yazıcaktır ve insalllah aranız tatlıya bağlanır ben fikirlerim isöledim bu cok yazanların hepsinin nekadar kimi neyaptığı Vs görün istedim benden daha faklı bir cvp gelmez daha ben ortada olmak zorundayım burada insalllah sorununuzu çözersiniz

www.drecu.com

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh maşallah :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim lan o öyle okan senmisin yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okanı siteye alıcam yemin ederim yeterki üye olmasın nicklerden
    www.drecu.com

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence yanlış düşünüp yanlış yorumluyorsunuz ben parça aldığım yavuz abiyi aradığım kardeşim yan sanayimi olsun orjinal mi olsun yad 1. kalitemi olsun 2.kalitemi olsun diye soruyor.Sen bizden daha fazla sanayide zaman geçiriyorsun abi ama bence yanlış düşünüyorsun eğer bir ürün bisimoto istiyorum deyip te başka birşey çıkarsa bence sizde memnun kalmazsınız düşünsenize mado ya gittin künefe istedin kabı bi açtın baklava gelmiş garson diyo abi baklava daha iyi boşver sen bunu ye dese kardeşim şakamı yapıyorsun git benim künefemi getir dersiniz bence 2 olayda aynı şeye çıkıyor.He bisimoto yapmak zorunda degildir bisimoto olmuyordu egz ye ama bisimoto fiyatı almakta dolandırcılıga girmez mi sizce.Su olayda size kesinlikle katılıyorum Mekanik hiçbir zaman garanti değildir haklısınız usta hiçbir zaman garanti veremez vermemelidir de sanayinin girişinden çıkarken bi sn dalgınlık gelir tırın biri bi çarpar otur başında ağla yada tam sıkarken kol çıkartırsın otur başında ağla mekanik hiç bir zaman garanti değildir insan yapımıdır.
    Ama kardesim bak simdi ozcan ne diyor ben bisi istedim o beni kendi yaptigina ikna etti diyor yani kandirmaca yok birtek hunerde yaptirdi diye hakli olmaya calisiyor oysaki kendisi kabul etmis

Olmadiysa cr dusuk ciktiysa tekrar islenir talep edersin duzeltirler bu is boyledir yapilmayani yapmak bazen uzun surebilir

Sen mevzuyu en basindan yorumlarsan benim yanlis dusunmedigime kanaat getirirsin
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaçlı kombo yapmış çözemedim, 1 değil 3 değil 5 hiç değil tam tamına 20 kavanoz bal 1 lira :/ gibi bişi oldu koleksiyon niteliğinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozcan seninle sacma bi konu yuzunden bir senedir konusmuyoruz ama yigidi oldur hakkini yeme demisler sen davanda yuzde yuz haklisin karsi taraf isterse babamin oglu olsun sonuna kadar senin yanindayim elimden gelen herseyi yaparim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama kardesim bak simdi ozcan ne diyor ben bisi istedim o beni kendi yaptigina ikna etti diyor yani kandirmaca yok birtek hunerde yaptirdi diye hakli olmaya calisiyor oysaki kendisi kabul etmis

Olmadiysa cr dusuk ciktiysa tekrar islenir talep edersin duzeltirler bu is boyledir yapilmayani yapmak bazen uzun surebilir

Sen mevzuyu en basindan yorumlarsan benim yanlis dusunmedigime kanaat getirirsin
    olmadı tekrar gönderildi zaten gene olmadı hiç olmadı. o aşamada bile hüner olduğunu ayıkamadım. bakmadım hiç üstüne. hüner olsa istemezdim diyorum. üzerine ppr yazdırsaydı emmeye yazdığı gibi ozaman.

Silvia17
    Misafir

İşte kaan abinin burda hünerde yaptığı hata bütün yaptığı güzel şeyleri birden yıkıyor

Ben özcan abinin yerinde olsam dyno'ya cıktığımda köfte arabası gibi duman atan arabayı asla teslim almam ben sana 200 hp araba cıkar mı dedim yoksa köfte arabası yap mı dedim derim al bunu düzelt öyle ver bana derim.Ama özcan abi arabaı almış o halde gitmiş ataşehire gazlayanların yanına.Benim öyle bi aracım olcak sanayiden dahi çıkarmam aracı ve abi sende bilirsin bi araba toplatıyorsan en kadar güvensende en başında yazdım (BABANA Bİlle GÜVENME DEDiM)aracımın yanında beklerdim ben olsam.İşte olay insallah çözülür ama her iki tarafında hataları var insallah hallederler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte kaan abinin burda hünerde yaptığı hata bütün yaptığı güzel şeyleri birden yıkıyor

Ben özcan abinin yerinde olsam dyno'ya cıktığımda köfte arabası gibi duman atan arabayı asla teslim almam ben sana 200 hp araba cıkar mı dedim yoksa köfte arabası yap mı dedim derim al bunu düzelt öyle ver bana derim.Ama özcan abi arabaı almış o halde gitmiş ataşehire gazlayanların yanına.Benim öyle bi aracım olcak sanayiden dahi çıkarmam aracı ve abi sende bilirsin bi araba toplatıyorsan en kadar güvensende en başında yazdım (BABANA Bİlle GÜVENME DEDiM)aracımın yanında beklerdim ben olsam.İşte olay insallah çözülür ama her iki tarafında hataları var insallah hallederler.
    saolasın kardeşim ama motor yağ yakıyor diye koca arabayı orda bırakmak istemedim. çünkü yerleri yoktu ve başka birinin dükkanına emanet bırakılcaktı. kapağı yolladım gitti geldi 1 ayda hala aynı hala yağ yakıyordu motor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

miniks bey daha kaç kere göndermem gerekir ? kapağı dolu olarak komple yolliyim geri ozaman. bana o kapağa harcattğı 3400 tl ve stock dolu kapak yollaması gerekmez miydi ?

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 sayfa oldu bakın ne şunu kullandık nede bunu kullandık dedim regrinding işleminden biraz bahsedeyim bunu hüner veya su firma diye sınıflandıramazsınız şöyleki dönen bir taş var ve haraketli bir tezgah regrind tezgâhları hepsi aynıdır hemen hemen önemli olan oraya verilen harita yani Değerler önemlidir hünerler bir dönem çalıştım su anda tamamen kendimiz yapıyoruz o zamanlarda imkanımız makina olarak yoktu başındada geçemiyorduk ama işlem sonrası kendimiz bütün egzantrik haritasını çıkarabiliyoruz önemli olan dediğim gibi Değerler.Ben asla ve katiyen suçlamaları kabul etmiyorum parçaları yollamamın sebebi ise telde özel bir şey söyledi oda benim delikanlılığıma Yakışmaz burda paylaşmak özelimiz ben paylaşmam neyse .
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Silvia17
    Misafir
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın kardeşim ama motor yağ yakıyor diye koca arabayı orda bırakmak istemedim. çünkü yerleri yoktu ve başka birinin dükkanına emanet bırakılcaktı. kapağı yolladım gitti geldi 1 ayda hala aynı hala yağ yakıyordu motor.
    İşte abi aksilikler zinciri ve anlaşmazlıklar kaan abinin yurt dışında olması herşey zincirleme olmuş hakkınz da hayırlısı olsun abi ama bana kalırsa çözüme kavuşmaz gibi geliyor Kaan abi ile arabanın başına geçip kaan abinın hatalarını telafi etmesi sizinde kendi hatalarınızı maddi olarak halledip aracı tekrar trafiğe çıkarmanızı umut ediyorum.İnsallah sorun cozulur.

Silvia17
    Misafir
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    32 sayfa oldu bakın ne şunu kullandık nede bunu kullandık dedim regrinding işleminden biraz bahsedeyim bunu hüner veya su firma diye sınıflandıramazsınız şöyleki dönen bir taş var ve haraketli bir tezgah regrind tezgâhları hepsi aynıdır hemen hemen önemli olan oraya verilen harita yani Değerler önemlidir hünerler bir dönem çalıştım su anda tamamen kendimiz yapıyoruz o zamanlarda imkanımız makina olarak yoktu başındada geçemiyorduk ama işlem sonrası kendimiz bütün egzantrik haritasını çıkarabiliyoruz önemli olan dediğim gibi Değerler.Ben asla ve katiyen suçlamaları kabul etmiyorum parçaları yollamamın sebebi ise telde özel bir şey söyledi oda benim delikanlılığıma Yakışmaz burda paylaşmak özelimiz ben paylaşmam neyse .
    Kaan abi konu uzarda uzar 32 degil 320 sayfada uzar ben 2nizide tanımıyorum normal bir insanım özcan abinın hatalarını söyledim bence arabanın basına ıkınızde gecip kaputu kaldırıp ya ben burda hata yaptım sende burda böyle bi hata yaptın ben bunları yapayım sende su parayı ayarla su eksikleri alalım arac tekrar trafige cıksın diyebilmelisiniz BENCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler