User Tag List

Sayfa 31/52 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
977 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canözcan d16a9 makına sıkıntılı bır makına 7200 den sonra fazla devır donmek yag pompası yetıstırmıyor ve yatak sarıyor tabı yag pompasına modıfıye etmedıysenız kolda cıkar bacakta ...
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisimoto kaliteli oldugu konusunda kandırıldım kısmını öncelikle geçeceksin hocam. Kalite göreceli bir kavramdır. O, onun kaliteli olduguna inanıyordur vs
    Parası ödendiği halde yapılmayan işler, eksik parçalar ve farklı marka takılan parçalar konusunda da eğer bunlardan bir tanesi ucundan kıyısından bile varsa : bu işin adı dolandırıcılıktır.
    Ancak söylenen herşey yapılmış ve takılmışsa ancak işçilik konusunda şikayet varsa ; bu da o kişinin esnaflığına kalmıştır. Ancak kimse ne dolandırıcı diyebilir ne de başka bişey.

O yüzden sayfalarca yazmaya gerek yok. Soru gayet basit : parası alınan işlemlerin tamamı yapıldı, parçalar da takıldı mı?
    yapılmadı diyorum ya neden defalarca yazdırıyorsunuz. bana bisimotodan kaliteli dediği egz.ler 11.5 cr olarak verdğim aracımı 9.5cr ye düşürdü. .çünkü hatalıydı dereceler. comp. zamanı emmeler açık kalıyordu. aynı şekilde yayları iki parmağımla bastırabiliyordum. üzerinde hiçbir marka yazmıyor. subaplar zaten kaandan önce yapılmıştı ona da para alındı onlarda markasız. krank hafifletme ve volant yapılmadı s2000 kelebek takılmadı. yataklarım yenilenmedi ama rektifiye parası alındı. vs vs.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bukadar para harcadığım ve hayallerimin olduğu aracına bir başkasına kesinlikle vermem tabiki. dynodan sonra eksilen yağı elimde kalan motul yağ ile tamamladım zaten. krank tekrar takılırken yatakların yenilenmesi hadi yenilenmedi aynı sırayla takılmamasından başka ne gibi bir sebep olabilirki başka ? yatak sarması için ?
    yatak boşluklu
    yağ pompası kesmesi
    güzel temizlenmmemesi
    yağ yetinin kırılmasından dolayı gelen yağ basıncı va vs svs bisürü sey olabilir ki segman blowbyolmuştur havalandırmaya yağı basmıştır mesela hydrolock olmuştur vsvsvs bunlar sadece fikirler
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canözcan d16a9 makına sıkıntılı bır makına 7200 den sonra fazla devır donmek yag pompası yetıstırmıyor ve yatak sarıyor tabı yag pompasına modıfıye etmedıysenız kolda cıkar bacakta ...
    hmm ozaman bizim turbo Crx i 10 bin km den sona bi sokelim bakalım bizmikde sarabilir yani 8000 de
    www.drecu.com

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm ozaman bizim turbo Crx i 10 bin km den sona bi sokelim bakalım bizmikde sarabilir yani 8000 de
    baytar bana gore cöp makına sıkıtıı yanı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmete bu konuya dahil olma dedim ama mekanik bilginiz olmadığı halde MASTER ! gibi yazılar yazıp biirde talepte bulunmanızda ilginç

Regrinding işlemi yapılan oem egzantriklere mecburen subap yaptırmanız gerekir oem subapları kullanamazsınız

Nasıl bisimoto regrinding yapıp kendi urettigi subapları veriyorsa kaanda egzantrigi işledikten sonra ona uygun subapı yaptırması gerekiyor ki ne supertech nede bisimoto işinizi görmez

kaanın burda yapmış oldugu işlem yanlış değil

ayrıca siz bisimoto alalım demişsiniz ama hiçbiryerde kaan ben supertech takıcam yazmamış yada benim gözümden kaçtı bunu siz iddia ediyorsunuz

Krankta hafifletme yapılmamış burda siz haklısınız ki zaten yatak sarmışsınız size krank alıp yollamış

Her araçta sorunlar olabilir mekaniktir kimse garanti veremez bence vermemeli çünkü müşterinin aracı nasıl kullanacağını bilemezsiniz ben şahsen müşterilerimi bizzat araca oturtup 1 saat kullanma dersi veriyorum neler yapıp neler yapmaycaklarını anlatıyorum ki kendim nasıl sorun yaşamıyorsam onlarda yaşamaması için ama her nekadar kendi aracımın motoru gibi toplamış olsamda motora asla garanti vermiyorum

şimdi nerden bilicez sizin kullanıcı hatanızın olmadığını ?

ayrıca sizin istediğiniz parçaları kaan göndermiş mağduriyetinizi karşılamış siz eksik parça çıkar demişsinizde kaanla alakalı olmayan parçalarda kaanın ne suçu var ?

neden bir kaç ay sonra paranın bitince kaandan 3000 tl yı foruma konu açarım tehditi ile talep ediyorsunuz ?

diyelimki kaan bu parayı size verdi ilerde yine paranız bitince bir kaç bin tl dahamı isticeksiniz yani sizin maddi durumunuzun kötü zamanlarında kurtarıcınız kaan mı olucak ?

Herkesin ticari sırları vardır kimseyle bunu paylaşmak zorundada değildir bazı şeyleri farklı söyleyebilir öğrenmemeniz için çünkü bu işten para kazanmaktadır bu onun en doğal hakkıdır

siz sanayide aracınızı servis yaptırırken misal fren balatalarını hangi marka nerden aldın diye soruyormusunuz ama ustanız yan dükkanından 20 tl ya X marka balatayı alıp size 80 tl yazıyor bunuda size anlatmak zorunda değil frenin tutuyormu tutuyor olay bitmiştir

seninde motorun çalışmış aracın yürümüş heee vaadler biraz saçma olmuş 200 hp mümkün değil benim biraderde yazmış insan açar googledan bakar ki bence bakmışsınızdır cünkü bisimotoya mail bile atmışssınız bence ne güçler alındıgını gayet iyi biliyorsunuz yani gelipte burda ben google a bakmak zorundamıyım falan diye ayak yapmayın lütfen gülünç oluyor

siz sadece dünyada ilk 200 hp D serisi hayaline kendinizi kaptırmış ve teslim olmuşsunuz sonucunda olmamış ve motor kırmışsınız kaanda size motorunuzu toplamanız için gerekli bütün parçaları alıp göndermiş sizde şimdi çıkmış 3000 tl daha yolla hakkımı helal edeyim diyorsunuz

kusura bakmayın ama siz hiç dürüst bir insan değilsiniz bu yüzdende kaandan aynı şekilde karşılık görüyorsunuz

Şimdi benim için şakşakçı diyecek olan arkadaşlar olucak onlarda iyi bilsinlerki ben kaana hayatımda 1 sefer emme manifoldu yaptırdım onunda parasını ödedim ve inanın hiç memnun kalmadım biz en baştan komple tekrar yaptık

şu anda da bana K serisi bir kapak işliyor çünkü K makinada kendisine sonuna kadar güvenirim ama sadece kapak

Bazı yaptığı işleri bilirim çoğu arkadaşımda onun kapağı var hatta müşterilerimin bile araçlarında malzemeleri var sorun yaşıyoruz diyemem ayıp olur

kaan

her araçta başarılı olucaksın diye birşey yok ve sen setup dizecek biri değilsin

senin işin kapak emme kelebek işlemek kardeşim

sen sadece işini yapsan hem daha çok para kazanırsın hemde daha çok tecrübe edinirsin benden de sana sürekli söylediğim tavsiye budur

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum lüleburgazdan biri yazdığında kaale almayın çünkü onlar geçilmezler çünkü onlar en iyi kapağı işlerler çünkü onlar en iyi mekanikerdir çünkü onlardan daha iyi kimse araba yürütemez çünkü onlar herşeyi iyi bilirler çünkü onlar birbirlerini şakşaklamayı çok severler onları 5 boy geçerseniz 1 boydur

hayırlı geceler
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hilmiyim bu arada yazmayı unutmuşum kapakta hafifletme olmadığını yazanda bendim bilginize
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bukadar para harcadığım ve hayallerimin olduğu aracına bir başkasına kesinlikle vermem tabiki. dynodan sonra eksilen yağı elimde kalan motul yağ ile tamamladım zaten. krank tekrar takılırken yatakların yenilenmesi hadi yenilenmedi aynı sırayla takılmamasından başka ne gibi bir sebep olabilirki başka ? yatak sarması için ?
    yağ pompası ne durumda ?
    enjektörler ne durumda açık kalıp hydrolock olmus olabilir

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yatak boşluklu
    yağ pompası kesmesi
    güzel temizlenmmemesi
    yağ yetinin kırılmasından dolayı gelen yağ basıncı va vs svs bisürü sey olabilir ki segman blowbyolmuştur havalandırmaya yağı basmıştır mesela hydrolock olmuştur vsvsvs bunlar sadece fikirler
    bunlara benim kullanıcı olarak yapabileceğim birşey var mı ? yağ yakar hale getirilmiş motorumun yağını tamamlamaktan başka ne yapabilirimki adam gazla dedi sonuçta

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu valla üzülüyorum arap saçı olmuş durumda mevzu... bi şekilde orta yol bulunsa araya birileri girse helalleşip kapatın konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet konu açıldığından beri tekrar tekrar yazıyorum ama nedense hep kırılmaya çekiliyor. bilirkişi vs. tutsam zaten 10 + motor + önceki modifikasyon için harcadığım 5000tl ödencekmiydiki...

yapılmayan işler krank hafifletme ve volant taşlama ve s2000 gaz kelebeği
    söz verilip takılmayan markalarda var yukarda belirttim. bisimotodan daha kaliteli olduğu yönünde kandırıldım.
    Kardeşim bisimotodan daha iyidir demiyorum ama sana soruyorum sen nerden biliyorsun bisiden iyi olmadığını ?

belki bisiden daha iyi o sana yapılanlar bunu bilebilmen için bisiden o egzantrikleri alıp aynı gün iki egzantrikle dyno yapman lazım bunu ne sen bilebilirsin nede kaan

o yüzden hem kandırılmışta olabilirsin hem olmayadabilirsin buna kesin birşey söyleyemezsin bizde bir yorum yapamayız samimi söylüyorum daha iyisi yapılamaz diye birşey yok

ama daha önce kaan yapıp test etmediği halde nasıl ben daha iyisini yaparım diye sana vaadde bulunmuş bunu bende anlamıyorum ve yine söylüyorum üzerine basa basa yaptığı cam ler bisiden daha fazla güç çıkartamaz kimse diyemez test etmek lazım
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlara benim kullanıcı olarak yapabileceğim birşey var mı ? yağ yakar hale getirilmiş motorumun yağını tamamlamaktan başka ne yapabilirimki adam gazla dedi sonuçta
    tabiki hayır bişiy yapamasssın sadece seni bilgilendirmek amacım yoksa ben kimseye bişiy diemem kendim için elimden geleni yaptım sana sadece amacım birçok hilminin dediği gibi saçma sapan sey yazılmış konu tartışııyorsa sende bazı seyleri bilmelisin sen son kullanıcısın bişiy diemem tabiki
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmete bu konuya dahil olma dedim ama mekanik bilginiz olmadığı halde MASTER ! gibi yazılar yazıp biirde talepte bulunmanızda ilginç

Regrinding işlemi yapılan oem egzantriklere mecburen subap yaptırmanız gerekir oem subapları kullanamazsınız

Nasıl bisimoto regrinding yapıp kendi urettigi subapları veriyorsa kaanda egzantrigi işledikten sonra ona uygun subapı yaptırması gerekiyor ki ne supertech nede bisimoto işinizi görmez

ayrıca siz bisimoto alalım demişsiniz ama hiçbiryerde kaan ben supertech takıcam yazmamış yada benim gözümden kaçtı bunu siz iddia ediyorsunuz

Krankta hafifletme yapılmamış burda siz haklısınız ki zaten yatak sarmışsınız size krank alıp yollamış

Her araçta sorunlar olabilir mekaniktir kimse garanti veremez bence vermemeli çünkü müşterinin aracı nasıl kullanacağını bilemezsiniz ben şahsen müşterilerimi bizzat araca oturtup 1 saat kullanma dersi veriyorum neler yapıp neler yapmaycaklarını anlatıyorum ki kendim nasıl sorun yaşamıyorsam onlarda yaşamaması için ama her nekadar kendi aracımın motoru gibi toplamış olsamda motora asla garanti vermiyorum

ayrıca sizin istediğiniz parçaları kaan göndermiş mağduriyetinizi karşılamış siz eksik parça çıkar demişsinizde kaanla alakalı olmayan parçalarda kaanın ne suçu var ?

neden bir kaç ay sonra paranın bitince kaandan 3000 tl yı foruma konu açarım tehditi ile talep ediyorsunuz ?

diyelimki kaan bu parayı size verdi ilerde yine paranız bitince bir kaç bin tl dahamı isticeksiniz yani sizin maddi durumunuzun kötü zamanlarında kurtarıcınız kaan mı olucak ?

Herkesin ticari sırları vardır kimseyle bunu paylaşmak zorundada değildir bazı şeyleri farklı söyleyebilir öğrenmemeniz için çünkü bu işten para kazanmaktadır bu onun en doğal hakkıdır

siz sanayide aracınızı servis yaptırırken misal fren balatalarını hangi marka nerden aldın diye soruyormusunuz ama ustanız yan dükkanından 20 tl ya X marka balatayı alıp size 80 tl yazıyor bunuda size anlatmak zorunda değil frenin tutuyormu tutuyor olay bitmiştir

seninde motorun çalışmış aracın yürümüş heee vaadler biraz saçma olmuş 200 hp mümkün değil benim biraderde yazmış insan açar googledan bakar ki bence bakmışsınızdır cünkü bisimotoya mail bile atmışssınız bence ne güçler alındıgını gayet iyi biliyorsunuz yani gelipte burda ben google a bakmak zorundamıyım falan diye ayak yapmayın lütfen gülünç oluyor

siz sadece dünyada ilk 200 hp D serisi hayaline kendinizi kaptırmış ve teslim olmuşsunuz sonucunda olmamış ve motor kırmışsınız kaanda size motorunuzu toplamanız için gerekli bütün parçaları alıp göndermiş sizde şimdi çıkmış 3000 tl daha yolla hakkımı helal edeyim diyorsunuz

kusura bakmayın ama siz hiç dürüst bir insan değilsiniz bu yüzdende kaandan aynı şekilde karşılık görüyorsunuz

Şimdi benim için şakşakçı diyecek olan arkadaşlar olucak onlarda iyi bilsinlerki ben kaana hayatımda 1 sefer emme manifoldu yaptırdım onunda parasını ödedim ve inanın hiç memnun kalmadım biz en baştan komple tekrar yaptık

şu anda da bana K serisi bir kapak işliyor çünkü K makinada kendisine sonuna kadar güvenirim ama sadece kapak

Bazı yaptığı işleri bilirim çoğu arkadaşımda onun kapağı var hatta müşterilerimin bile araçlarında malzemeleri var sorun yaşıyoruz diyemem ayıp olur

kaan

her araçta başarılı olucaksın diye birşey yok ve sen setup dizecek biri değilsin

sen sadece işini yapsan hem daha çok para kazanırsın hemde daha çok tecrübe edinirsin benden de sana sürekli söylediğim tavsiye budur

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum lüleburgazdan biri yazdığında kaale almayın çünkü onlar geçilmezler çünkü onlar en iyi kapağı işlerler çünkü onlar en iyi mekanikerdir çünkü onlardan daha iyi kimse araba yürütemez çünkü onlar herşeyi iyi bilirler çünkü onlar birbirlerini şakşaklamayı çok severler onları 5 boy geçerseniz 1 boydur

hayırlı geceler
    ben dürüst değilim... birde şu açıdan bakabilir misin ? param olduğu için kaanı idare ettim aylarca. ve artık param kalmadı borcunu ödemesini istiyorum. param varken mi zorla isteyeydim yani ?? o zaman mı dürüst olacaktım.

ayrıca madem hatasını kabul etti krank verdi kol verdi. e o kol bloğuda deldi, kepide parçaladı karteri de deldi, silindiride mahvetti ??? o bloğu kim alcak o pistonları kim alcak bunun rektefiyesini kim ödicek bunları neden ben ödüyorum ? yapma kırılmasın motor dediğim işte ? madem setupçu değil benim motorumda neden arge yapıyor ? ben ona sadece kapak işle bisimoto egzantirik yay subap şapka kasnak tak timing yap yolla dedim. ben sadece takozlardan bağlığım çalıştıryım dedim. neden motoru yolladıktan sonra iş kranka giriyor itb yapcağım yerde 1000tl emmeye alınıyor yapma dediiğm halde. hadi çıkardık verdik parasını bizde para ***. ben mi dedim ona benim arabamı araştır geliştir. onun hatalarının bedelini ben neden çekiyorum ?

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki taraf içinde zor bi durum,umarım çözüme ulaşır,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bisimotodan daha iyidir demiyorum ama sana soruyorum sen nerden biliyorsun bisiden iyi olmadığını ?

belki bisiden daha iyi o sana yapılanlar bunu bilebilmen için bisiden o egzantrikleri alıp aynı gün iki egzantrikle dyno yapman lazım bunu ne sen bilebilirsin nede kaan

o yüzden hem kandırılmışta olabilirsin hem olmayadabilirsin buna kesin birşey söyleyemezsin bizde bir yorum yapamayız samimi söylüyorum daha iyisi yapılamaz diye birşey yok

ama daha önce kaan yapıp test etmediği halde nasıl ben daha iyisini yaparım diye sana vaadde bulunmuş bunu bende anlamıyorum ve yine söylüyorum üzerine basa basa yaptığı cam ler bisiden daha fazla güç çıkartamaz kimse diyemez test etmek lazım
    zaten o egz.ler yapılırken kaan yurt dışındaydı. daha iyisi olmadığını biliyorum çünkü aracım 2cr düştü

dr.mechanic
    Misafir
    Yazmiycam diyorum ama duramiyorum ozcana yaptim deyipte yapilmayan islemlerin parasi verilcekmi verilmeycekmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmiycam diyorum ama duramiyorum ozcana yaptim deyipte yapilmayan islemlerin parasi verilcekmi verilmeycekmi
    bence de beni sevenler ve benim mağdur olduğuma inananlar yazmasın artık. rahatsız olunuyor

Silvia17
    Misafir

kaan

hayırlı geceler

Bence yanlış düşünüp yanlış yorumluyorsunuz ben parça aldığım yavuz abiyi aradığım kardeşim yan sanayimi olsun orjinal mi olsun yad 1. kalitemi olsun 2.kalitemi olsun diye soruyor.Sen bizden daha fazla sanayide zaman geçiriyorsun abi ama bence yanlış düşünüyorsun eğer bir ürün bisimoto istiyorum deyip te başka birşey çıkarsa bence sizde memnun kalmazsınız düşünsenize mado ya gittin künefe istedin kabı bi açtın baklava gelmiş garson diyo abi baklava daha iyi boşver sen bunu ye dese kardeşim şakamı yapıyorsun git benim künefemi getir dersiniz bence 2 olayda aynı şeye çıkıyor.He bisimoto yapmak zorunda degildir bisimoto olmuyordu egz ye ama bisimoto fiyatı almakta dolandırcılıga girmez mi sizce.Su olayda size kesinlikle katılıyorum Mekanik hiçbir zaman garanti değildir haklısınız usta hiçbir zaman garanti veremez vermemelidir de sanayinin girişinden çıkarken bi sn dalgınlık gelir tırın biri bi çarpar otur başında ağla yada tam sıkarken kol çıkartırsın otur başında ağla mekanik hiç bir zaman garanti değildir insan yapımıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kimsin ? merak etttimde

bence de beni sevenler ve benim mağdur olduğuma inananlar yazmasın artık. rahatsız olunuyor

nedemek bu şimdi ? bizemi bu laf teknik konuşmakmı sıkıntılı oldu yanlış bişiymi yazdık ?
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler