User Tag List

Sayfa 37/52 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
977 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Ortak zannetim" olayına sadece gülüyorum,konu açacam vs. dediğinde açarsan aç vs. ters konuşma muhabbetide gayet saçma,o dönem senin için üzülmesem ,erkutun düştüğü duruma üzülmesem banane amk derdim,aranıza girmezdim.T-shirt muhabbetine gelince o dönem takım ruhu ile 15 kişi birden giydik ettik,şehir şehir ayar için erkutla dolaşmadık siz rica ettiniz burgaza geliyodu erkut bende geldim.
    Herneyse geldi geçti,kötü biri olmadığını biliyorum ama mağdur olunca garip işlere kalkıştığını gördüm, kal sağlıcakla

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Ortak zannetim" olayına sadece gülüyorum,konu açacam vs. dediğinde açarsan aç vs. ters konuşma muhabbetide gayet saçma,o dönem senin için üzülmesem ,erkutun düştüğü duruma üzülmesem banane amk derdim,aranıza girmezdim.T-shirt muhabbetine gelince o dönem takım ruhu ile 15 kişi birden giydik ettik,şehir şehir ayar için erkutla dolaşmadık siz rica ettiniz burgaza geliyodu erkut bende geldim.
    Herneyse geldi geçti,kötü biri olmadığını biliyorum ama mağdur olunca garip işlere kalkıştığını gördüm, kal sağlıcakla
    abi sen hep gül ben senin hiç üzülmeni istemem ama kıvırıyorsun deme sil adımı dedin hemen sildim sonuçta. silmesem kıvırmıyor olacaktım bu demene göre. sende sağlıcakla kal abicim

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5-6 yil dir bu forumu takip ederim bu kadar uzayipta çözülmeyen yada kilitlenmeyen konu örneği nadirdir sanirim, ya hakikaten bi karalama politikası yada cidden bi magduriyet var,muamma tabi tum konuyu okumayana.minikslerden hilmi yazdi sanirim , araban dynoya cikti vaad edileni vermedi birak abi arabayi orda al kardeşim vaadin olmamış... bu heyecanmidir başka bi durummu siz bile bilirsiniz biz bunun yansimasindan yapacagimiz yorumla yanilir günaha gireriz hak değil.. Yeni motorlu arabada köfteci dumani görünüyorsa neden kullanılir ve 100 kusur km ki hizlar yapilir ayri bi muamma tabi...hicmi uyaran olmadi ,bu islere bu kadar uzaksinizda madem neden en uçlari istersiniz..isin sahibi dahil burda kendisi dyno da oldugu gibi sorumludur bana gore..burada kadir abinin yazdiklarini pekiştirerek düşünüyorum ve bu saate kadar mağdur olduğunu düşündüğüm araç sahibi arkadaşın mağdur olmadigi hatali olduğu kanaatindeyim.. Herkesin bildigi durumlari o kadar para vermisken gormezden gelebildigi icin..Su durumda ben vaad veren olsaydim hic bir suçlamaya cevaben sorumluluk almazdim...herhangi tarafi tanimam fakat olmaz arkadaş iki tarafta da ciddi eksik var,bu oluşan düşüncelerle ppr kaan esnafligim zedelenmesin benden ciksinida demisken konu sahibi arkadaş bence çokta uzatma derim.herkes hakkini helal etsin..

Silvia17
    Misafir
    Alıntı imparatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5-6 yil dir bu forumu takip ederim bu kadar uzayipta çözülmeyen yada kilitlenmeyen konu örneği nadirdir sanirim, ya hakikaten bi karalama politikası yada cidden bi magduriyet var,muamma tabi tum konuyu okumayana.minikslerden hilmi yazdi sanirim , araban dynoya cikti vaad edileni vermedi birak abi arabayi orda al kardeşim vaadin olmamış... bu heyecanmidir başka bi durummu siz bile bilirsiniz biz bunun yansimasindan yapacagimiz yorumla yanilir günaha gireriz hak değil.. Yeni motorlu arabada köfteci dumani görünüyorsa neden kullanılir ve 100 kusur km ki hizlar yapilir ayri bi muamma tabi...hicmi uyaran olmadi ,bu islere bu kadar uzaksinizda madem neden en uçlari istersiniz..isin sahibi dahil burda kendisi dyno da oldugu gibi sorumludur bana gore..burada kadir abinin yazdiklarini pekiştirerek düşünüyorum ve bu saate kadar mağdur olduğunu düşündüğüm araç sahibi arkadaşın mağdur olmadigi hatali olduğu kanaatindeyim.. Herkesin bildigi durumlari o kadar para vermisken gormezden gelebildigi icin..Su durumda ben vaad veren olsaydim hic bir suçlamaya cevaben sorumluluk almazdim...herhangi tarafi tanimam fakat olmaz arkadaş iki tarafta da ciddi eksik var,bu oluşan düşüncelerle ppr kaan esnafligim zedelenmesin benden ciksinida demisken konu sahibi arkadaş bence çokta uzatma derim.herkes hakkini helal etsin..
    Benim yorumuma baya yakın bir yorum olmuş bu yorumu görünce yanlış düşünmediğimi fark ettim.konu cok uzadı ben olsam kaan abi yerinde asla sorumluluk almazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imparatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yorumuma baya yakın bir yorum olmuş bu yorumu görünce yanlış düşünmediğimi fark ettim.konu cok uzadı ben olsam kaan abi yerinde asla sorumluluk almazdım.
    kendisi gazlatıyorduki ayardan önce ki kendisi ayardan sonra arayıp gazla dedi. ve yağ yakması ilk teslim aldığım tarihten beri vardı.ve defalarca söyledim. ve tekrar gönderdim kapağı. tekrar devam etti. hem kaldıkı kırılması kaanla alakalı olmasa bile vaad edilen liste ve işçilik yok deyip duruyorum kaç mesajdır. farzedin benim hatamdan kırıldı. Eee içini açtık baktık söylenenler yok bu durumda ne yapardınız ?

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tarafta yüz yüze yan yana gelmeden konuşulmadan bu sorun çözülmez(nokta).

Silvia17
    Misafir
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendisi gazlatıyorduki ayardan önce ki kendisi ayardan sonra arayıp gazla dedi. ve yağ yakması ilk teslim aldığım tarihten beri vardı.ve defalarca söyledim. ve tekrar gönderdim kapağı. tekrar devam etti. hem kaldıkı kırılması kaanla alakalı olmasa bile vaad edilen liste ve işçilik yok deyip duruyorum kaç mesajdır. farzedin benim hatamdan kırıldı. Eee içini açtık baktık söylenenler yok bu durumda ne yapardınız ?
    Bak özcan abi bir sayfa önce sana bir yorum attım tekrar atıyorum aynısını

Eğer bi araba yaptıracaksan önce araştıracaksın ve diyeceksin ki bu zamana kadar yapılmamış olan bir aracı yaparsam başıma neler gelebilir % desel olarak motor kırma ihtimalim diğerlerine göre daha yüksek olur düşüncesini bir kere kafana koyacaksın.

Eğer bu aracı yapmaya kalkıyorsan (Türkiye'de örneği olmayan 200 hp bi d16a9) ne kadar güvensen de babanın oğlu değil sonuçta aracının başında olacaksın.1 sene sürdü diyorsun madem 1 sene boyunca aracını bekleyeceksin eğer başında durursan o araç 1 ayda çıkardı.

konuya devam edelim aracın başında dursan neler neler yaptıklarını görebilirsin ya bu olmamış bak şurasında hata var biraz daha uğraşalım titiz olalım güzel olsun dersen araç çok daha farklı seviyelere gelirdi.aracı tamamladınız dynoya çıktınız bi baktın araç köfte arabası gibi direk dyno'dan inip ya bune böyle bu olmamış kaan şuna bi el at da şunu düzeltelim dersin aracı alıp ataşehire gazlamaya gitmezsin.sözde gazlamaya gitmedim diyorsun ama 100+ hızlara çıkmıssın benim aracım köfte arabası gibi duman atıcak bırak 100+ hızlara çıkmayı sanayiden bile çıkarmam o aracı ppr önüne çekerim sabah ilk işim arabaya el atmak olur.

kaan abi de sen böyle yaklaşırsan oda bi insan evladı zaten sana ya projede eksikler hatalar olmuş büyük ihtimalle kapagı açar tekrar güzeltir kapatırdı.aracın Saglıklı bir şekilde yürürdü.dyno sonunda ayarını yapar aracına paşa paşa binerdin.

Söylediklerimi kesinlikle yanlış anlama kardeşin yaşında birisiyim ppr motorsuda senide tanımam etmem ama şu hayatta bu konuya örnek teşkil edecek 2 kural vardır.

Para ile alınamayacak yapılamayacak şeyler vardır.10 bin lirayı basıp herşeyin mükemmel olmasını bekleyemezsin....
    insanlar günlerce vaktini ayırıp arabasını güçlendirmek için sanayi de vakit ayırıyor emek harcıyor yeri geliyor ustaya bazen tornavida veriyor yardım ediyorken senin proje bölümüne arabanın konusunu aç deseler konuya ekleyecek bir tane fotoğrafın yok.

Mekanik her zaman hata çıkartabilir.Hiç bir şeyin garantisi yoktur çünkü insan yapımıdır insanlar hata yapabilirler.

Konuya bir de bu tarafından bak bence.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak özcan abi bir sayfa önce sana bir yorum attım tekrar atıyorum aynısını

Eğer bi araba yaptıracaksan önce araştıracaksın ve diyeceksin ki bu zamana kadar yapılmamış olan bir aracı yaparsam başıma neler gelebilir % desel olarak motor kırma ihtimalim diğerlerine göre daha yüksek olur düşüncesini bir kere kafana koyacaksın.

Eğer bu aracı yapmaya kalkıyorsan (Türkiye'de örneği olmayan 200 hp bi d16a9) ne kadar güvensen de babanın oğlu değil sonuçta aracının başında olacaksın.1 sene sürdü diyorsun madem 1 sene boyunca aracını bekleyeceksin eğer başında durursan o araç 1 ayda çıkardı.

konuya devam edelim aracın başında dursan neler neler yaptıklarını görebilirsin ya bu olmamış bak şurasında hata var biraz daha uğraşalım titiz olalım güzel olsun dersen araç çok daha farklı seviyelere gelirdi.aracı tamamladınız dynoya çıktınız bi baktın araç köfte arabası gibi direk dyno'dan inip ya bune böyle bu olmamış kaan şuna bi el at da şunu düzeltelim dersin aracı alıp ataşehire gazlamaya gitmezsin.sözde gazlamaya gitmedim diyorsun ama 100+ hızlara çıkmıssın benim aracım köfte arabası gibi duman atıcak bırak 100+ hızlara çıkmayı sanayiden bile çıkarmam o aracı ppr önüne çekerim sabah ilk işim arabaya el atmak olur.

kaan abi de sen böyle yaklaşırsan oda bi insan evladı zaten sana ya projede eksikler hatalar olmuş büyük ihtimalle kapagı açar tekrar güzeltir kapatırdı.aracın Saglıklı bir şekilde yürürdü.dyno sonunda ayarını yapar aracına paşa paşa binerdin.

Söylediklerimi kesinlikle yanlış anlama kardeşin yaşında birisiyim ppr motorsuda senide tanımam etmem ama şu hayatta bu konuya örnek teşkil edecek 2 kural vardır.

Para ile alınamayacak yapılamayacak şeyler vardır.10 bin lirayı basıp herşeyin mükemmel olmasını bekleyemezsin....
    insanlar günlerce vaktini ayırıp arabasını güçlendirmek için sanayi de vakit ayırıyor emek harcıyor yeri geliyor ustaya bazen tornavida veriyor yardım ediyorken senin proje bölümüne arabanın konusunu aç deseler konuya ekleyecek bir tane fotoğrafın yok.

Mekanik her zaman hata çıkartabilir.Hiç bir şeyin garantisi yoktur çünkü insan yapımıdır insanlar hata yapabilirler.

Konuya bir de bu tarafından bak bence.....
    tamam kardeşim ama söylediklerinle alakalı bir durum yok.

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liste koyun ozaman karşı tarafın araca şu parçaları taktım dediği bir mesaj gösterin.Sürekli söylenen parçalar yoktu yazıyorsunuz ama elinizde kanıt yoksa boş yazıyosunuz demektir.Hermesajın screenshotını almışsınız öyle bir liste varsa onunda almışsınızdır illaki.

Silvia17
    Misafir
    tamam kardeşim ama söylediklerinle alakalı bir durum yok.
    Nasıl yok Allah aşkına ya beni bile delirttin abi.

varmı daha önce d16a9 motordan 200 hp alan yok peki yapmadan önce araştırdın mı hayır araştırmadın
    devam ediyorum aracı duman atarak dyno ya cıktıktan sonra arabayı alıp sokaga cıktın mı cıktın ben olsam ppr a bırakırdım dedim hala da öyle bırakırım

ataşehir'De 100 + km hıza ulastın mı ulastın gören bir sürü insan var.köfte arabası gibi giderken bu hız yapılır mı kaan gazla dedi bende gazladım böyle birşey var mı ya ya ölmezsin köprüden atla ben atladım daha önce dese atlayacaksın sanki görüyorsun arabada hatalı birşey var hala o gazla dedigi halde gazlıyorsun.

sonuç ne peki benim arabam motor kırdı paramı istiyorum kırar tabi o haldeki bir araba ile onları yaparsan motorda kırar motoru içeriye alır senide öldürür.

Cahil bir insan degil 30 küsür yasında bir abimizsin ama bazı şeyler de hatalı oldugunu görmelisin bence abi....

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen deki kaan arkadaş kırılan motordan sorumlu degildir hepsi benim hatam,oda senin dedigin parçaları takmadım artık farkı ne kadarsa versin yada para yerine, ortak motoru tamir vs bişiler yapın işte ,benim düşünçem bu yani,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl yok Allah aşkına ya beni bile delirttin abi.

varmı daha önce d16a9 motordan 200 hp alan yok peki yapmadan önce araştırdın mı hayır araştırmadın
    devam ediyorum aracı duman atarak dyno ya cıktıktan sonra arabayı alıp sokaga cıktın mı cıktın ben olsam ppr a bırakırdım dedim hala da öyle bırakırım

ataşehir'De 100 + km hıza ulastın mı ulastın gören bir sürü insan var.köfte arabası gibi giderken bu hız yapılır mı kaan gazla dedi bende gazladım böyle birşey var mı ya ya ölmezsin köprüden atla ben atladım daha önce dese atlayacaksın sanki görüyorsun arabada hatalı birşey var hala o gazla dedigi halde gazlıyorsun.

sonuç ne peki benim arabam motor kırdı paramı istiyorum kırar tabi o haldeki bir araba ile onları yaparsan motorda kırar motoru içeriye alır senide öldürür.

Cahil bir insan degil 30 küsür yasında bir abimizsin ama bazı şeyler de hatalı oldugunu görmelisin bence abi....
    iyide kardeşim arabam motor kırdı paramı ver demiyorumki. arabamda olması gerekenler yok paramı ver diyorum. screenshotta koyicam birazdan.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazışma herşeyi özetlemiş, zaten mağdur, mağdur ettiğini iddia ettiği kişinin direk şahsına şikayetlerini ve yol haritasını belirtmiş.
    Konu gayet açık net ortada, anladığım o ki, mağdur epey süredir zararının tazmin edilmesi yönünde çaba sarfetmiş, aylar sonrada burada forumda konuyu açmış.

Hilmi, bu alıntıyı bir daha okuyup lütfen görüşlerini tekrar belirt, empati yap, senin başına gelmiş gibi yorumla . Benim başıma gelmez deme, empati lütfen !
    Abi ben kimseyi savunmuyorum farkindasiniz dimi

Yahu bunlar olmus yasanmis da kaan diyorki benden ne parca talep ettiyse ben ona yolladim diyor

ufak tefek eksigim cikar dedigi silindir kapagimi Allah askina
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Silvia17
    Misafir
    iyide kardeşim arabam motor kırdı paramı ver demiyorumki. arabamda olması gerekenler yok paramı ver diyorum. screenshotta koyicam birazdan.
    Arabanda olması gerekipte olmayan şeyleri liste halinda buraya yazarmısın abi.

Bide araban motor kırdıktan sonra sana gelen parçalarıda yaz.

hepsinin yanına fiyatlarını da yaz.

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam biz millet olarak cok severiz hazir olandan pay almayı,kolaydir cunki ekmek..modifiye konusundada senin bahsettiginin dişina ikna olmuslugun söz konusu burada tikaniyorsun bana göre, ben sana 200 vaad ettiysem ve olmadiysa o arabayi vaad sahibine teslim ederim o anda al birader vaadini yerine getir ...ben vaad karsiligina bakarim saglik gerekçelerinin devamina odaklanirim 200 ü aldıktan sonra tabi nelere dikkat etmeliyim gibi..kimse bu parayi kolay kazanmiyor kabul ediyorum bu işlerde duygusalliga samimiyete pek yer yok acikcasi oem olmadigi için ..seni ikna ederim 200 PS hazirlarim ve sunarim sonra kirilir dagilir orda hak iddaa ederim .. Ama sen verdiginin karsiligi olmamisken baska kanallara giriyorsun..abicim sen araban olmadan olmayacağı belli iken yasamissin bunları..bana vaad ettiğini ver olmazsa hak ararim sana söylemek zorunda değilim nar içinde kaç tane boyut sakladigini nerden bilim başka yerde satmayacagini TR de olmayana ulasmisken...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanda olması gerekipte olmayan şeyleri liste halinda buraya yazarmısın abi.

Bide araban motor kırdıktan sonra sana gelen parçalarıda yaz.

hepsinin yanına fiyatlarını da yaz.
    önceki postlarımda var kardeşim

Silvia17
    Misafir
    önceki postlarımda var kardeşim
    tek tek liste olusturmusun abi ben şimdi seni daha borçlu cıkartıcam cünkü haksızsın bence.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidiyorum geliyorum konu brezilya dizisi gibi
    su saatten sonra kimse araba yüklemesin cözüm basit
    en iyi araba orjinal araba
    araba yukledin para harcadın, olduya bide gazladın kırdın, ilk markette dur bir soguk su al devam et
    ben arabamı yetkili serviste forged lattım zamanında bide ustune parcalar dahil garanti bile verildi 2 sene
    cokta cüzi bir isçilik yazdılar. ne kadar kafam rahatmıs yav
    böle bisey olmaz ya baslarım modifiyesinede parcasınada parasınada dedirtti konu
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben kimseyi savunmuyorum farkindasiniz dimi

Yahu bunlar olmus yasanmis da kaan diyorki benden ne parca talep ettiyse ben ona yolladim diyor

ufak tefek eksigim cikar dedigi silindir kapagimi Allah askina
    şuan bi eksik o. diğerlerini ben yaptırdım 3500 tl harcadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler