User Tag List

Sayfa 44/52 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon
977 sonuçtan 818 ile 836 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnde yazimmi cvp degil harf yazamassin harf

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdiginiza maalesef katilamayacagim cunku, ar-ge ni, hesabini kitabini, malzemeni, kullandigin arac gereci olmasi gerektigi gibi yaparsan afr'ni olmasi gereken sekilde ayarlayip (ayarlanmiyosa demek bi seyler eksik), aracin limitlerini bilip ona gore muamele edersen, kullanima gerektigi sekilde ozenirsen hicte kirilmaz.

Ha ancak okuz gibi zorlarsan, keyfin her vites kesicide gezersen sonra motorum kirildi diye uzulemezsin. Atla deve degil, neden sonuc iliskisi.

Eninde sonunda, su veya bu sekilde oleceksek niye yasiyoruz

Bence mkerim abinin de konusmasinda, deginmek istedigi nokta, motorun duzgun toplanmamasi. Kendisi zaten kesin bir sekilde "motor kirilmaz" dememis, "duzgun toplanirsa" motor kirilmaz demis ki burada amaclanan kirilsa bile duzgun degerlerde uzun veya kisa kendinden bekleneni vermesi. Risk hayatta her daim var.
    "Korkmadık, savaştık"

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi durdum diyecektim ki hayatında kaç tane proje arabası yaptın?

Sonra baktım ki http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight= şöyle bir konu açmışsın.

Sonra dedim ki salla gitsin.
    gece gece guldum valla
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    commander yazık kendi kendini imha etti g.zekalı. Ben dedim heralde oyunlara konan bot gibi forum bot u.
    motor kırılma konusuna gelince her motor kırılır. Motor ve mekanik sağlamlık üzerine detaylı çalışmayı bi NASA bi de F1 takımları yapıyordur herhalde. Daha ilk yarışında kırılan motor biliyoruz.
    IN BOOST WE TRUST

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi durdum diyecektim ki hayatında kaç tane proje arabası yaptın?

Sonra baktım ki http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight= şöyle bir konu açmışsın.

Sonra dedim ki salla gitsin.

salla gitsin lafına katılıyorum. proje arabası konusu biraz ağır oldu galiba. 1982 senesinde (zannediyorum senin doğduğun sene ) Çift yatık weberli şahinim vardı. alquatti den eksantrik milini almıştım. Weberleride Hörmann diye bir yerden. O tarihte yapılan araba bile her gün tam gaz kullanılarak bir yıl sorunsuz dayandı. 8000 devir yaparak hemde.

Gelelim konuya :
    Arkadaştan incilere devam. 5 eksen cnc tezgahta işliyorum kapakları dedi. Kısmet, bir iş için kapağı söktüler. Bir ölçersin. her port ayrı ölçüde. Ne biçim iş bu.Daha da var hatırladıkça yazarım.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konuyu okudukça ben üzülüyorum..
    Bence artık herkes kenara çekilmeli, bir tarafta 10 bin TL si hiç olmuş biri diğer tarafta haklı haksız ne olduğu sürekli muallakta olan bir firma sahibi var. Bir şekilde bu durum çözülmeli artık iki tarafta karşılıklı ortak bir çözüm bulmalı, yoksa konu dışındaki insanlar sayfalarca birbiriyle kavga ettikçe bir halt olmayacak

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salla gitsin lafına katılıyorum. proje arabası konusu biraz ağır oldu galiba. 1982 senesinde (zannediyorum senin doğduğun sene ) Çift yatık weberli şahinim vardı. alquatti den eksantrik milini almıştım. Weberleride Hörmann diye bir yerden. O tarihte yapılan araba bile her gün tam gaz kullanılarak bir yıl sorunsuz dayandı. 8000 devir yaparak hemde.

Gelelim konuya :
    Arkadaştan incilere devam. 5 eksen cnc tezgahta işliyorum kapakları dedi. Kısmet, bir iş için kapağı söktüler. Bir ölçersin. her port ayrı ölçüde. Ne biçim iş bu.Daha da var hatırladıkça yazarım.
    Aslında bu tür polemiklere pek girmek istemiyorum, hoş ortada aslında polemikte yok ama ben bu yazıyı yazdıktan sonra polemiğe dönebilir, yazılarınızdan ve anlatım tarzınızdan hala geçmişi bırakamadığınız hissine kapılıyorum, bir yandan da ortada ciddi bir durum üzerine yazışma varken bir anda müdahil olup yazdığınız agresif yorumlar ki geneli gene geçmişten "her ne hikmetse hep cevaben yazdığınız kişilerin temerrüt 'e denk geliyor" verilen örnekler ve bu örneklerin içerisinde bulunan gizli tümcelerle saklı alaylı ithamlar.

İnanın sadece yaşınıza hürmeten bu şekilde kırmadan incitmeden eleştirmeye çalışıyorum, yoksa olması gerektiği gibi Abi/Büyüğümüz/Tecrübelerinden faydalanılması gereken şahsiyet durumu maalesef yok, bu zaten sizin ağır başlı/naif/olgun vb olması gereken tavırlarınızdan kaynaklanması gereken bir durumdu ki " en azından şahsım adına bu ve benzeri hal ve hareketler bende saygı olarak karşı tarafa geri döner" , gene üzülerek ifade ediyorum sizde yok! Bu forumda benden daha büyük olan ve olması gerektiği gibi sevgi saygı içerisinde ilişkilerini yürüten bir çok büyüğümüz var. "Aslında isim vermek isterim ama şahıslarını konuya müdahil etmek istemiyorum"

Hatta bu zamana kadar imzanızda kelam ettiğiniz durumlarda bile bir alaycı tavır mevcut ki bunlardan bir kaç tanesini şahsen eleştirmiş üyelerden biriyim, örnek olarak Japon yapıştırıcısını verebilirim "eminim hatırlarsınız", hoş şuan ki imzanızı da biraz araştırsam gene ironi bulurum.

Anlattığınız tecrübelerinizin hiç mi gerçek payı yok? Eminim vardır, yaşamışsınızdır fakat bu alaycı tavırlarınız, gereksiz agresif yazılarınız ve tutarsızlığınız maalesef amacını aşarak yazmış olduğunuz güzel işleri gölgede bırakıyor, ben gene de haddini aşan düşüncelerim oldu ise özür dilemek isterim fakat şahsınızla ilgili düşüncelerim bundan ibaret.

Konu sahibi ve diğer arkadaşlar konu ile alakasız oldu kusuruma bakmayın lakin düşüncelerimi paylaşmak istedim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Bu arada tevellüt olacaktı, telefondan yazıyorum kafasına göre düzeltiyor, şimdi fark ettim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salla gitsin lafına katılıyorum. proje arabası konusu biraz ağır oldu galiba. 1982 senesinde (zannediyorum senin doğduğun sene ) Çift yatık weberli şahinim vardı. alquatti den eksantrik milini almıştım. Weberleride Hörmann diye bir yerden. O tarihte yapılan araba bile her gün tam gaz kullanılarak bir yıl sorunsuz dayandı. 8000 devir yaparak hemde..
    bizim burdakiler de 30 yıl önce şunu yaptık bunu yaptık diyor da.. şimdi bir halttan anlamıyorlar.. kültürümüzde yaşlıya saygu vardır da, yaşıyla birşeyleri ispat etmeye çalışanlara da hee hee diyesim geliyor..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 1895 o zamanlar f1 yoktu ama ben pancar motoru yapiyordum.

Saksı değilim ben!

Hep bana soracaksınız hep bana!

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiginiza maalesef katilamayacagim cunku, ar-ge ni, hesabini kitabini, malzemeni, kullandigin arac gereci olmasi gerektigi gibi yaparsan afr'ni olmasi gereken sekilde ayarlayip (ayarlanmiyosa demek bi seyler eksik), aracin limitlerini bilip ona gore muamele edersen, kullanima gerektigi sekilde ozenirsen hicte kirilmaz.

Ha ancak okuz gibi zorlarsan, keyfin her vites kesicide gezersen sonra motorum kirildi diye uzulemezsin. Atla deve degil, neden sonuc iliskisi.

Eninde sonunda, su veya bu sekilde oleceksek niye yasiyoruz

Bence mkerim abinin de konusmasinda, deginmek istedigi nokta, motorun duzgun toplanmamasi. Kendisi zaten kesin bir sekilde "motor kirilmaz" dememis, "duzgun toplanirsa" motor kirilmaz demis ki burada amaclanan kirilsa bile duzgun degerlerde uzun veya kisa kendinden bekleneni vermesi. Risk hayatta her daim var.
    En çok kafa patlatılan argenin dibine vurulan yol arabalarına bile örnek teşkil edecek sistemlerin gelişmesini sağlayan nedir

F1 degilmi

orda bile motor kırılıyor

kırılmaz motor kimse yapamaz zaten konuda bu değil iyice dağılmış konu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatık veberler ucan araçlar havalarda ucuyor 2001 de filitre header takarak başladım

2001 de hiçbbi ik bilmiyordum modififye felan kayda deger bişiy yokrtu filitre header vsvsvs sonra
    2003 te 2 arkadaşımla beraber katkılarıyla turbo civic yaptım (kimsede bi s... yoktu ilk turbo Vtec i ben yaptım ) 2004 ye kadar sürdüm dolandım dolaştım gezdim oynadım herkesle denedim kimsecikler yoktu iinanılmaz bir rakam sonra subab ımın minicik yeri kırıldı ve stroker almıştım egzantirik vsvsvs hepsini topluyordum yaptım DYNNDynamics te 530 Beygir çıkardım bazı abilerimin ismi lazm değil kalbimi kırmalarından dolayı satttım arabamı 2007 de suanda 2014 allah izin verdi türkiyenin en hızlı arabalarında imzam var kalbini kırdıklarımda var çok mutlu ettiklerimde kendimce çok iyi yerlerdeyim ben bukadar böbürlenmiyorum 1980 de sen daha doğmamışken sunu yapıoduk diyonuz ya

1980 deki arabalar ozaman neden yok eski herzaman iyidir die bişiy yok sadece deneyeimi arttırır ama unutmayın yenilerin yada yeniliklerin yanında olmazssanız zaman sizi gömer dönüp arkasına bakmaz

KIRILMAYAN araba olmaz amerikanlar neden kırılmaz genelde biliyormusunuz ? ben sölim 8 silindire 40 45 beygir güc gelmesidir 4 de 800 almaya kalkıp sonrada neden kırıldı diyorlar yavas beyler yavas sakin evet

KONUYA acıklık gelicekmi ? yoksa böle kaaanı sokup cıkarıcakmısınız ? konu amacından sapıo hadi beyler
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette her motor kırılabilir. Ama benim aklımda kalan 2 temel soru var:
    1) Markalı parça takacağım denip başka parçalar takıldı mı?
    2) Senin dinamometre ölçümlerine kadar bu araba ile gazlandı mı? Gazlandı ise kimin onayı, bilgisi ile gazlandı?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kırılır, ilk yarıştada kırılır.

amaa..

o motor 4 silindir 1.6 litre ve 160-170 hp değildir..
    ilk marşta kapağı yanlış taşlandığı için her tarafından yağ atmaz..

elma ile armutu da karıştırmayalım..

ortada çok net hatalı işlenmiş ve hatalı montajlanmış bir motor var bunu da kabul etmeyen varsa yanlı/taraflıdır bana göre.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

amaa..

ortada çok net hatalı işlenmiş ve hatalı montajlanmış bir motor var bunu da kabul etmeyen varsa yanlı/taraflıdır bana göre.
    En doğru yorumlardan biri.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

amaa..

çok doğru işte onu anlatmaya çalışıyorum sayfalardır, sonuçta 500 hp araba yapılmamış ki... 4 silindirli bir arabada port polish yapılmış, krank hafifletilmiş ve egzantriklerle oynanmış, ne turbo var ne NOS ne yakıt...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 1895 o zamanlar f1 yoktu ama ben pancar motoru yapiyordum.

Saksı değilim ben!

Hep bana soracaksınız hep bana!
    Olgarcım hep merak etmişimdir pancar motoru yakıtı yine pancar mıdır? Değilse neden pamcar motoru diyorlar ki?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

amaa..

iilk basışta kırılmaz hiçbir motor benim anlamadığım bişiy var kimin ne kazandığı yaptığı umrumda değil madem arabandan korkmuyorsun ayarsız gazlayabiliyorsun eee ozaman neden gazlıyorsun eee kaaan bişi olmaz dedi abim akıl sağlığınız yerinizdemi 220 çarptimi ölmüyorsun elle bişiy olmaz
    aynımantık kızmayın gücenmeyin kaan haksız olabilir ama iki taraf hala haklı sayılmaz benim gözümde

ayrıca silindir başına 40 beygir güzel rakam
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi konu tam olarak nedir?

motorun kirilmasimi? Parcalarin yerli cikmasimi? Yoksa hem kirilip , hem yerli cikmasimi?

F1 de bile motor kirilir diye ornek verilmiş de.F1 de kirilan motorun icini acinca yerli subap , eski yatak , huner egzantrikmi cikiyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler