User Tag List

Sayfa 48/52 İlkİlk ... 384647484950 ... SonSon
977 sonuçtan 894 ile 912 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürekli büyük harflerle yazmazsan iyi olur.
    Pardon uyari icin tesekkurler.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla bağımsız zaten benim söylediğim , İnan okumana gerek yok benim söylediğim şey ile ilgileniyorsan sadece..
    Insanlar yönetim yapısını sorgular , daha da sorgulayacaktir hatta dediğin gibi ..hatta evet bir numara,,ve bencede hak ediyor hatta. Fakaaaat bir numara ise bosuna olmadı degilmi ? Yada bir numara ise sorumluluğu daha da fazla degilmi Sence de ?
    Dolayısıyla kişi ve kurumları bir kenara bırakacak, kendi yönetimine yada yapısına bir itham, bir pürüz, yada bir iddia ,her ne olarak adlandırırsanız adlandırın , buna karşı biraz katı biraz gerekirse sert bir tavır ,uygulama yada yaptırım gerçekleştirilmemeli , buranın yönetimi o kadar basit sildiririmle kontrol edilemez bunu yanlı yansiz herkes bilmeli ,unutmayalimki her ilden ilçede tayfalardan katılım var , hitap kitlesi çok geniş. Umarım anlaşılmisimdir hayırlı geceler.
    Korhan sen diyorsun ki samimiyeti kullanarak foruma açılan konuyu sildiririm diyen bir üye var bu üyeye karşı sert olun yaptırım olsun diyorsun, moderatör arkadaşlar üyelerin aklından geçenleri de takip mi etsinler konu açılıp sildirse tamam Haklısınız da böyle bir durum mu var silinmiyor ki konu çözülsün konu bile kilitlenmedi, ayrıyeten onun hesabı daha sonra sorulur amaç konu çözülsün.

acn90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bu forumda öğrendiğim en önemli şey yorumları yazan kişilerin yaşadıkları il nedendir bilmiyorum ama zamanla en cok dikkat ettiğim etken bu oldu, bu konuda da görüyorumki bişey değişmemiş

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korhan sen diyorsun ki samimiyeti kullanarak foruma açılan konuyu sildiririm diyen bir üye var bu üyeye karşı sert olun yaptırım olsun diyorsun, moderatör arkadaşlar üyelerin aklından geçenleri de takip mi etsinler konu açılıp sildirse tamam Haklısınız da böyle bir durum mu var silinmiyor ki konu çözülsün konu bile kilitlenmedi, ayrıyeten onun hesabı daha sonra sorulur amaç konu çözülsün.
    Evet aynen bunu demek istiyorum oldukça iyi anlamışsinız, yalnız sadece küçük bir nokta kalmış, oda moderator arkadaşların bunu tahmin etmeye ihtiyacları, öyle bir ihtiyac yok, zira alenen sarf edilmiş bi cümle, artık yönetime bizde üyeler olarak gereken yapıcı bildirimimizi yaptık,fikrimizi söyledik, onlar site adına en iyisine karar verecektir diye umuyorum.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet aynen bunu demek istiyorum oldukça iyi anlamışsinız, yalnız sadece küçük bir nokta kalmış, oda moderator arkadaşların bunu tahmin etmeye ihtiyacları, öyle bir ihtiyac yok, zira alenen sarf edilmiş bi cümle, artık yönetime bizde üyeler olarak gereken yapıcı bildirimimizi yaptık,fikrimizi söyledik, onlar site adına en iyisine karar verecektir diye umuyorum.
    Daha önce konuşuldu bu eğer Kaan silinse herkes yanlış yaptınız Özcan mağdur bırakıldı denmezmiydi, zaten silinmeye gerek kalmadı adam kendini aforoz etti forumdan, 5000 e 10000e alınamayacak itibarı gitmedimi zaten.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su Tabloyu Gorupte Yonetim Birsey Yapmiyorsa Kimse Bu Siteden Esitlik Ve Adalet Beklemesin
    Ayni Zamanda Arac Sahibi Sonuna Kadar Hakli..
    Sildiririm demiş kendince, silmemişiz. 48 sayfa herkesin buraya yazmasına izin vermişiz. Daha ne istiyorsun?
    TT dışında olan bir olay yüzünden üyeyi atsak, senin bi benzerin çıkıp "kendini savunmasına izin vermediniz, yanlısınız" diyecek.
    Konu ortada, yazan yazıyor, silen siliyor. Konunun burada olması da dışarıda "sildiririm, attırırım" diye konuşabileceklerin boş konuştuğuna ve yönetimin de kimsenin keyfine göre konu silmediğine en büyük kanıt.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu tamamiyle takip edenler görmüşlerdir zaten.. Vakti zamanında gene bu arkadaş için şikayet konusu açılmış ve bu konu bir şekilde silinmiş... Yine aynı kişi ile ilgili bir şikayet konusu ve "site arkadaşımın sildiririm" tarzı bir cümle kuracak cesareti bulmuş..
    Yukarıda arkadaşların da dediği gibi benim de kafamda soru işaretleri oluştu, acaba, gerçekten olur mu, bu şekilde kayırma yapılıyor mu diye?.. Geçmişteki konusunun silinme olayın nasıl olduğunu bilmediklerini belirttiler, bu konuda bir duruş sergilediler bu sevindirdi..

Kaan'ın üyeliği silinse de silinmese de Özcan arkadaşımız için bir şeyin değişmeyeceği çok açık ortada.. Çok geçmiş olsun, bir daha kimse bu şekilde mağduriyetler yaşamaz inşallah..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda bir kelime eksik olmuş cümlenin anlaşılması zorlaşmış..

Moderatörlerimiz Geçmişteki konusunun silinme olayın nasıl olduğunu bilmediklerini belirttiler, bu konuda bir duruş sergilediler bu sevindirdi..

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sildiririm demiş kendince, silmemişiz. 48 sayfa herkesin buraya yazmasına izin vermişiz. Daha ne istiyorsun?
    TT dışında olan bir olay yüzünden üyeyi atsak, senin bi benzerin çıkıp "kendini savunmasına izin vermediniz, yanlısınız" diyecek.
    Konu ortada, yazan yazıyor, silen siliyor. Konunun burada olması da dışarıda "sildiririm, attırırım" diye konuşabileceklerin boş konuştuğuna ve yönetimin de kimsenin keyfine göre konu silmediğine en büyük kanıt.
    Öncelikle üyeyi atın atmayın gibi birşeyine adına konuşmuyorum onu belirteyim, sadece yazmış oldugun bir şey adına ufak bi açıklama yapmak istiyorum ,
    TT dışında olusan bir olaydan dolayı üye silemez yada atamazsınız bu çok doğru .
    Fakat o üyenin biri çıkıp diyorki tt ye acsınlar konuyu ben sildiririm sahibi arkadasım diyor.
    Yani tt nin yönetimini direk konunun icine çekip kendi yandaşı gibi gösteriyor.
    Diğer arkadaşlarında tepkisi bu yonde sanırım, araç sahibi Arkadasi konunun silinmesiyle
    Tehdit edebiliyor üstelik TT nin , yani yönetiminizde bulunduğunuz Türkiye'nin kanımca en büyük platformunun adını konuya dahil ediyor. Bu kolay kabul edilebilir birşey olmamalı, çok net bir tavır ortaya konulmalı. Ki bundan sonra insanlar bu sekilde seyler konuşmaya dahi cesaret edemesin.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açılma tarihi:06.Aralık.2014
    bugün: 28 aralık 2014
    bu 903. mesaj
    48. sayfa

yahu arkadaşlar siz kafayımı çektiniz?
    hala konu silinsin silinmesin - yok site sahibi kaanın arkadaşıymış isterse konuyu sildirebilirmiş?
    neyden bahsediyorsunuz? yeter ya

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaslar sirf bu msg silme, editleme. Sorun cozulunce konuyu kaldirtma olaylarindan biktigim icin. Sohbette editi kaldirdim.

Boyle konular acildiginda ozellikle, isim bittiginde konuyu sildirmeyecegim diye soz aliyorum.

Cunku insanlar ne yazdigina, yazdiklarinin sonucunun ne olabilecegine dair hic bir fikir tasimiyorlar. Abuk subuk dusunmeden konusmaya alismislar.

Yazdiklarinizdan sonuna kadar sorumlusunuz, tukurdugunu iki de bir yalayan bazilari artik editleyemiyor.

Soz ucar yazi kalir!!
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öncelikle üyeyi atın atmayın gibi birşeyine adına konuşmuyorum onu belirteyim, sadece yazmış oldugun bir şey adına ufak bi açıklama yapmak istiyorum ,
    TT dışında olusan bir olaydan dolayı üye silemez yada atamazsınız bu çok doğru .
    Fakat o üyenin biri çıkıp diyorki tt ye acsınlar konuyu ben sildiririm sahibi arkadasım diyor.
    Yani tt nin yönetimini direk konunun icine çekip kendi yandaşı gibi gösteriyor.
    Diğer arkadaşlarında tepkisi bu yonde sanırım, araç sahibi Arkadasi konunun silinmesiyle
    Tehdit edebiliyor üstelik TT nin , yani yönetiminizde bulunduğunuz Türkiye'nin kanımca en büyük platformunun adını konuya dahil ediyor. Bu kolay kabul edilebilir birşey olmamalı, çok net bir tavır ortaya konulmalı. Ki bundan sonra insanlar bu sekilde seyler konuşmaya dahi cesaret edemesin.
    Hangi konuya yazdığının farkındasın değil mi? "sildiririm" denilen konunun 48. sayfasına yazıyorsun bu postu.
    Demek ki neymiş, silinmiyormuş. Silmiyormuşuz.. Çok mu zor bunu anlayabilmek..

Ayrıca insanın ağzı torba değil, ağzı olan da istediği gibi konuşur. Biz ne yaptığımızı biliyoruz, o bize yeter.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yargıç mısın hakim misin kardeşim. İki tarafında hataları var. Arkadaşta ayarı olmayan araba ile gazlamış. Keseri istediğiniz tarafa vurmayın hep.
    Ayari olmayan arabayla gazlamis derken rolling mi yaptim demek istiyorsunuz? 6000 deviri gormedi ayardan once.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar sirf bu msg silme, editleme. Sorun cozulunce konuyu kaldirtma olaylarindan biktigim icin. Sohbette editi kaldirdim.

Boyle konular acildiginda ozellikle, isim bittiginde konuyu sildirmeyecegim diye soz aliyorum.

Cunku insanlar ne yazdigina, yazdiklarinin sonucunun ne olabilecegine dair hic bir fikir tasimiyorlar. Abuk subuk dusunmeden konusmaya alismislar.

Yazdiklarinizdan sonuna kadar sorumlusunuz, tukurdugunu iki de bir yalayan bazilari artik editleyemiyor.

Soz ucar yazi kalir!!
    Bu tarz konularda şöyle birsey yapilamazmi.

Anket eklenen konulardaki gibi konuya yazabilecek kisiler belirlense. Ornegin bu konuya kaan ve canozcan dan baskasi yazamasa.veya yazmasi gereken kim varsa onlar dışında kimse yazmasa. boyle bi secenek sunulamazmi.

iki taraf karsilikli konusur 40-50 sayfa uzamaz konu. hem iki tarafinda yandaslari abuk sabuk yazip karsi tarafi rencide edemez.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz konularda şöyle birsey yapilamazmi.

Anket eklenen konulardaki gibi konuya yazabilecek kisiler belirlense. Ornegin bu konuya kaan ve canozcan dan baskasi yazamasa.veya yazmasi gereken kim varsa onlar dışında kimse yazmasa. boyle bi secenek sunulamazmi.

iki taraf karsilikli konusur 40-50 sayfa uzamaz konu. hem iki tarafinda yandaslari abuk sabuk yazip karsi tarafi rencide edemez.
    aynısını önermiştim daha önce bence de en mantıklısı bu, şikayet konusunda konunun tarafları ve yöneticiler dışında kimse yazmasa belki de daha iyi olacak...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama konuyu bilen 3. şahısların görüşleride çok önemli
    hatta biliyorsunuz bazen 2 tarafı hiç tanımayan birisinin yazdığı bile olayı çözebiliyor.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi fikrim, buraya üye olan iki kişi arasında bir şekilde anlaşmazlık çıktığı zaman, üyelerden biri kendini mağdur hissettiğinde konuyu burada dile getirip rahatlıyor, tıpkı arkadaş çevresinde "ya geçen başıma ne geldi, inanamazsınız" gibi cümlelerle başlayan sohbetler gibi. Burada konu açılmasının rahatlıktan ziyade bazı dolaylı etkileri de oluyor, geçmişte örneklerini çok duyduk, çözülemeyen meseleler anında çözülebiliyor, çünkü üye adının burada kötülenmesini istemiyor, ya da bir üyeler arası açık oturum oluyor, forumun genel fikrine göre üye geri adım atıp atmayacağına karar veriyor.

Sözün özü, konu tarafları ve yönetim dışında diğer üyelerin yazmasını engellemek, bu tip konuların açılma amacına ters düşer bence. Onun yerine üyeler olarak bizlerin otokontrol uygulayıp, kendi yazdıklarımızı ölçüp tartıp yazmamız gerektiğine inanıyorum.
    öyle işte.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bi demişsiniz ki sanki silinmesi gereken konular için site içi referanduma felan gidiliyor. Halbuki çok uzağa gitmeye gerek yok, yakın geçmişte ki şu cümleler size tanıdık geliyor mu?:

"Burası özel mülkiyetimiz, adil davranmak zorunda değiliz. Buna en fazla "etik değil" diyebilirsin, o da umrumda değil."

"Eşime dostuma kıyak da geçerim, ceza da vermem. Seni ilgilendirmez. Bu tamamen onunla aramda ki arkadaşlık ilişkisine bağlı. OZ'dan başkasına da hesap vermek zorunda değilim."

"İsteyen kalır, istemeyen gider"

Siz bunları geçmişte haklı veya haksız açılan tüm banlanma ve konu silinme konularına yazın, sizi tanıyan insanlara bu güveni verip temel hazırlayın, sonra birisi çıkıp "orası benim arkadaşımın sitesi, konu açsanda sildiririm" diyince "böş könöşöyörlör, yönötöm köfösönö görö könö sölmöyör" deyin.

Uydu mu, uymadı.

Bugün bu konunun hala burada olma sebebi, silmeniz halinde hem PPR'nin yazdığını doğrulayacak olmanız hem de site yönetimini daha fazla "kankacı" göstermesinden ve ayrıca olası tepkilerden çekinmenizdir. Aksini iddaa etmek, kendinizle çelişmenize yol açar.

Banlıyorsunuz, konu felanda siliyorsunuz ama çalışıyorsunuz. Hamdolsun.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bi demişsiniz ki sanki silinmesi gereken konular için site içi referanduma felan gidiliyor. Halbuki çok uzağa gitmeye gerek yok, yakın geçmişte ki şu cümleler size tanıdık geliyor mu?:

"Burası özel mülkiyetimiz, adil davranmak zorunda değiliz. Buna en fazla "etik değil" diyebilirsin, o da umrumda değil."

"Eşime dostuma kıyak da geçerim, ceza da vermem. Seni ilgilendirmez. Bu tamamen onunla aramda ki arkadaşlık ilişkisine bağlı. OZ'dan başkasına da hesap vermek zorunda değilim."

"İsteyen kalır, istemeyen gider"

Siz bunları geçmişte haklı veya haksız açılan tüm banlanma ve konu silinme konularına yazın, sizi tanıyan insanlara bu güveni verip temel hazırlayın, sonra birisi çıkıp "orası benim arkadaşımın sitesi, konu açsanda sildiririm" diyince "böş könöşöyörlör, yönötöm köfösönö görö könö sölmöyör" deyin.

Uydu mu, uymadı.

Bugün bu konunun hala burada olma sebebi, silmeniz halinde hem PPR'nin yazdığını doğrulayacak olmanız hem de site yönetimini daha fazla "kankacı" göstermesinden ve ayrıca olası tepkilerden çekinmenizdir. Aksini iddaa etmek, kendinizle çelişmenize yol açar.

Banlıyorsunuz, konu felanda siliyorsunuz ama çalışıyorsunuz. Hamdolsun.
    Referanduma demokrasi ile yönetilen ve vatandaşların bulunduğu bir yerde gidilir. Bu sitede vatandaş yoktur, yönetim şekli demokrasi değildir. Dolayısıyla referandum işin fıtratında yoktur. Yönetim olarak içimizde konuyu tartışıp tartışmadığımız ya da buna zorunlu olup olmadığımız da sadece yönetimin bileceği iştir.

Gelelim söylediğime; Evet ben her zaman bunu söylüyorum; söylediğimi asla inkar da etmiyorum. Söylemeye de devam edeceğim. Ben ya da bir başkası isterse; istediği adamı atar istediğini tutar, istediği konuyu siler, istemediğini silmez. Hatta istenirse, Allah seni inandırsın forumu bile kapayacak bir güç var bizim yönetimdeki bazı arkadaşlarda.. Forumu kapamak diyorum bak, konu - mesaj silme de neymiş bunun yanında...

rörörörö'lü embesil lisanını bir kenara bırakırsak; ben ne dedim yukarıda "ben ( Ben'den kasıt yetkisi olan herhangi biri ) istersem" dedim... Biri gelip de "arkadaşım xxx var, sildiririm" dediği için değil. Bu laftan birileri kendine güven çıkarıp "sildiririm istediğimi" gibi saçma laflar ediyorsa, bu konuda da göründüğü üzere ettiği laf içinde patlar. Yönetimsel olarak konuşmayıp bireysel konuşmak gerekirse beni tanıyan insanlardan 1 tanesinde de "istersem istediğim konuyu Evren'e sildiririm" güveni, özverisi, tecrübesi yoktur; olamazdır. Senin nezninde herkese yazıyorum, 1 kişide benim haberim olmadan öyle bir güven, özveri, tecrübe yeşerdi ise içinde tutsun aksi halde çok kötü patlar..

Yetki'den kaynaklanan bir hak ile yetki sahibinin tanıdığının lafı ile hareket edecek olmasını birbiri ile bağlı olarak kullanacaksan; ağzın torba değil büzemem. Kullanırsın, kendi çapında çıkarımlar yapar durursun kendi kendine.. Yönetim kimsenin kafasına göre konu silmiyor, adam atmıyor. Kendi dediğimi bir kez daha tekrarlıyorum bak şimdi.. Yönetim kendi kafasına göre konu kilitliyor / siliyor / adam atıyor.

Benim neznimde; bundan önceki konularda olduğu gibi silmeme sebebim konunun / tarafların zerre umrumda olmaması ve insanların yaşadığı tecrübeleri ya da savunmaları alenen anlatmasını haklı bulmamdır. Bundan önceki benzeri konuları da silmedim, bunu da silmiyorum. Bireysel olarak kendimle çeliştiğim bir nokta da mevcut olmadığından "yol açar" dediğin şey pek umrumda değil..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler