User Tag List

Sayfa 13/19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
357 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray benim tanidigim ve gozlemledigim kadariyla, istedigi zaman tanimadigi biri icin bile elinden geleni bircogumuzdan fazla yapar, duygusal empatisi yuksek etki tepki ilen calisan bir insan. Ornekler zaten verilmis, isin ozu kimyasi tutan adamla savasa gider, gicik oldugu adam olecek olsa su vermez, tarzi bu. Bu yuzden gicik oldugu adama turlu hinligi yapabilir, sevdigi adama muhtelif kiyaklar da yapabilir ve bunlar yadirganan davranislar olmaz onun adalet kantarinda. Ama birine pislik yapacak bile olsa "sunu dolandirayimda yolumu bulayim" dusuncesinden cok "uyuz oluyorum inege cakayimda kendine gelsin" der, ana mevzusu budur. O yuzden naiftir, cocuksudur bu yaptiklari genelde.

Bunun yaninda ulkenin genel sartlarina uygun, duzensizlikte rahatlikla yasamaya alismis bir adamdir Eray. Kilometrelerce tersten gidebilir, bunu sirf bir inat ugruna ya da gaza getirilmis bir iddia ugruna yapabilir. Yanlis degil mi yaptigi? Tabiki yanlis ve tehlikeli ama etrafinda bu yanlislari ve yaratilan tehlikeyi marifetmis gibi gosteren, bununla eglenen ve mutlu olan insanlarin daha da gaz vermesi ile "ortaminda" iyice yucelir ve yukselir. Yapilan hatalar yuzunden zamaninda uyarilmadigi icin bugun boyle bir karakter haline gelmistir. Artik adalet anlayisida bu baglamda manipule olmustur. Kendi acisindan bakinca yaptiklari son derece normal hatta komiktir, ancak diger acidan bakinca durum vahim ve tehlike icermektedir.

Ozunde izbelik olmayan bir adamin, maruz kaldigi ortam yuzunden karakterinde olusan formasyon boyle bir sonuc vermistir. Bu adam sansli olsa ve dogru insanlarla birlikte dogru ortamda yetismis olsaydi simdi herkes "Aa Eray mi? Pirlanta gibi cocuktur" derdi diye tahmin ediyorum. Ama su an elde ne var? Kalitesiz saksakci cogunlugun ovguleri ile kaliteli insanlarin uzuntu ve endiseli bakislari.

Bakin acik yaziyorum Eray seviyeli ve kurallari olan bir klup icin uygunsuz bir karakterdir. Kurallara uymamaya alistirilmis, adalet icin "agzina geleni soyleyen", hakli oldugu noktalari mutlaka olan ama bunu duzgun izah etmek yerine kavga cikarmayi tercih eden ve bu yuzden masada kaybeden bir insan Ben gordum adamin icindeki iyi tarafi o yuzden anlayabiliyorum konuyu.

Valhasil kelam uzun lafin kisasi, Eray ozunde iyi olan ama deger yargilari da ruhu gibi yarali bir cocuktur. Onu daha fazla tahrik edip uzerine giderek sadece kaos elde edilir bu lafim Mustafa'ya, duysun beni.

Eray sana gelince, soylediklerinde hakli oldugun noktalar olsa bile (ki bazi noktalarda hakli oldugunu dusunuyorum) yapici hicbirsey yok yazdiklarinda. Drift akademi kotu mu? Daha iyisini yap. Adamlar dolandirici mi? Sen dolandirmadan yap. Yoneticileri kotu mu? Sen iyi bir yonetici ol.

Birsey yap dostum, karalayip, yikip, yakip "beni attiniz, agzinizi kiricam oglum" demekten vazgec artik, kocaman adam oldun yahu. Anliyorum seni hakli oldugun seyler var ama bir ipte iki cambaz oynamaz. Sen bunu gorememis olsan bile drift kulubunun bunu gorup seni basta vizyonlarina aykiri bir insan oldugun icin almamalari gerekiyordu, demek ki onlarda yeteri kadar olgun degillermis, yemeyin birbirinizi...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güneş yazının %80 nini kabul etmiyorum sana uzun bir yazı yazmak zorundayım telefondan değil ama eve gidince yazcam sadece son sölediğinin cevabını veriyorum...

Arabanı tamirciye yaptırdın beğenmedin kötüledin git tamirci aç arabanı kendin yap ozaman asıl sana cevabım gece gelicek tokat gibi hemde alınma tabi
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneş yazının %80 nini kabul etmiyorum sana uzun bir yazı yazmak zorundayım telefondan değil ama eve gidince yazcam sadece son sölediğinin cevabını veriyorum...

Arabanı tamirciye yaptırdın beğenmedin kötüledin git tamirci aç arabanı kendin yap ozaman asıl sana cevabım gece gelicek tokat gibi hemde alınma tabi
    Arabani tamirciye yaptirdin begenmedin kotuledin derken?

Olm hala tokat atma pesindesin ona buna, sakinles biraz yahu senin kotulugunu isteyen biri miyim sence?
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek verdim moruk yani demek istedimki herkez beğenmediği bişey olunca o işi yapsın
    Dr. Ecu

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek verdim moruk yani demek istedimki herkez beğenmediği bişey olunca o işi yapsın
    Eray şimdi güneş nokta atışı yapmış kızma adama. Bende haklı buldum. Geldin 30 yaşına cocugun var ailen var. En ufak örnek ama sen haal yollarda drift videoları peşindesin. TV lere sokak teröristi olarak çıkıyorsun sen hala övünme peşindesin.

Facebook kitlesi yapma peşindesin. Açıkca söylüyorum cocukca hareketler geliyor bunlar bana. Yine diyorum bana öyle geliyor.

Harun Taştan ile bir farkın kalmadı.

Ama aranızda bir fark var. O çocuk. Sende aile babası bi adamsın az büyü la artık

Dipnot: Keisnlikle kötü amaçlı yazmadım bazı insanların ruhu cocuk kalır. Aha sen böylesin Hala sokakta futbol maçı yaptığın bende para verdim ver ulan top benim modundasın asjdhasjd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burayı kişi analizine çevirmesek
    Dr. Ecu

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onurcanın yazdıkları gözümün önünden geçti hakkaniyetli yazmıs

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede demiyor ki ağa bu nedir
    Alintiylan filan kasmiycam güneş g nin yazısından kes bic
    Kalitesiz saksakci cogunlugun ovguleri ile kaliteli insanlarin uzuntu ve endiseli bakislari

Bu kadar adama ucundanda olsa iyiliği dokunmuş adama dolandırıcı denilmiş koruma iç gudusuyle herkes başından geceni erayla olan poz. Yazmış sonrada kalitesiz saksakcimi olmuşlar.
    Ben yolda trafikte okudugumumu yanlış anladım yoksa boyle mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray benim tanidigim ve gozlemledigim kadariyla, istedigi zaman tanimadigi biri icin bile elinden geleni bircogumuzdan fazla yapar, duygusal empatisi yuksek etki tepki ilen calisan bir insan. Ornekler zaten verilmis, isin ozu kimyasi tutan adamla savasa gider, gicik oldugu adam olecek olsa su vermez, tarzi bu. Bu yuzden gicik oldugu adama turlu hinligi yapabilir, sevdigi adama muhtelif kiyaklar da yapabilir ve bunlar yadirganan davranislar olmaz onun adalet kantarinda. Ama birine pislik yapacak bile olsa "sunu dolandirayimda yolumu bulayim" dusuncesinden cok "uyuz oluyorum inege cakayimda kendine gelsin" der, ana mevzusu budur. O yuzden naiftir, cocuksudur bu yaptiklari genelde.

Bunun yaninda ulkenin genel sartlarina uygun, duzensizlikte rahatlikla yasamaya alismis bir adamdir Eray. Kilometrelerce tersten gidebilir, bunu sirf bir inat ugruna ya da gaza getirilmis bir iddia ugruna yapabilir. Yanlis degil mi yaptigi? Tabiki yanlis ve tehlikeli ama etrafinda bu yanlislari ve yaratilan tehlikeyi marifetmis gibi gosteren, bununla eglenen ve mutlu olan insanlarin daha da gaz vermesi ile "ortaminda" iyice yucelir ve yukselir. Yapilan hatalar yuzunden zamaninda uyarilmadigi icin bugun boyle bir karakter haline gelmistir. Artik adalet anlayisida bu baglamda manipule olmustur. Kendi acisindan bakinca yaptiklari son derece normal hatta komiktir, ancak diger acidan bakinca durum vahim ve tehlike icermektedir.

Ozunde izbelik olmayan bir adamin, maruz kaldigi ortam yuzunden karakterinde olusan formasyon boyle bir sonuc vermistir. Bu adam sansli olsa ve dogru insanlarla birlikte dogru ortamda yetismis olsaydi simdi herkes "Aa Eray mi? Pirlanta gibi cocuktur" derdi diye tahmin ediyorum. Ama su an elde ne var? Kalitesiz saksakci cogunlugun ovguleri ile kaliteli insanlarin uzuntu ve endiseli bakislari.

Bakin acik yaziyorum Eray seviyeli ve kurallari olan bir klup icin uygunsuz bir karakterdir. Kurallara uymamaya alistirilmis, adalet icin "agzina geleni soyleyen", hakli oldugu noktalari mutlaka olan ama bunu duzgun izah etmek yerine kavga cikarmayi tercih eden ve bu yuzden masada kaybeden bir insan Ben gordum adamin icindeki iyi tarafi o yuzden anlayabiliyorum konuyu.

Valhasil kelam uzun lafin kisasi, Eray ozunde iyi olan ama deger yargilari da ruhu gibi yarali bir cocuktur. Onu daha fazla tahrik edip uzerine giderek sadece kaos elde edilir bu lafim Mustafa'ya, duysun beni.

Eray sana gelince, soylediklerinde hakli oldugun noktalar olsa bile (ki bazi noktalarda hakli oldugunu dusunuyorum) yapici hicbirsey yok yazdiklarinda. Drift akademi kotu mu? Daha iyisini yap. Adamlar dolandirici mi? Sen dolandirmadan yap. Yoneticileri kotu mu? Sen iyi bir yonetici ol.

Birsey yap dostum, karalayip, yikip, yakip "beni attiniz, agzinizi kiricam oglum" demekten vazgec artik, kocaman adam oldun yahu. Anliyorum seni hakli oldugun seyler var ama bir ipte iki cambaz oynamaz. Sen bunu gorememis olsan bile drift kulubunun bunu gorup seni basta vizyonlarina aykiri bir insan oldugun icin almamalari gerekiyordu, demek ki onlarda yeteri kadar olgun degillermis, yemeyin birbirinizi...

pek sevgili Güneş Gizligöz bir nevi illuminatinin masonik sembolünden oluşan bir soyad sahibi ve ateist arkadaşım... öncelikle Allah a inanmayan çok arkadaşım yok hatta hiç yok yalanda yok sevmem bu tarz insanları etrafımdada barındırmam sana göre ben düz mantık bir insanım kütüğüm öküzüm vururum kırarım çobanım kısaca kalitesizim...

evet özüm sözüm bir lafımı kimseden esirgemedim bu yaşıma kadar ve ölene kadarda kralı gelsin esirgemem. ben babamı silmişim hayatımdan yaptığı yanlışlıklar yüzünden seni sizi veya bir mukabele yayşak olan insanlarımı silmiycem diyerek yazıma başlamak istiyorum... bana bir adım atana her zaman koşarak gitmişimdir kendinde cok iyi biliyosun. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık bende yok etrafımda gördüğüğm haksızlıklara her zaman müdehale etmişimdir, eğer bir faydam dokuncagını biliyosam tabi yoksa karışmam ama görmezdende gelmem.

benim babam eskilerdendir yanı senın sölediğin gibi ülkenin eski önde giden sözü geçen insanlarındandır. hatta senin rolling e çıkmak için toplandıgın saatlerce dikildiğin yerlerde biz volta atıyoduk zamanında beni yakınen tanıyan insanlardan coguda bunu bilir... yemiş içmişliğimiz var oralarda büyüdüğüm ortamı şimdi bu yazdıgım ilk satırdan yola cıkarak öne sürersek ben bence bir meleğim çünkü benım yanımda insanlar öldü insanlar sakat kaldı ağlayanlar sızlayanlar merdivenden kayanlar torbacılar tinerciler baliciler vs vs vs saymakla bitmez. ben bunca pisliğin içinde ne alkol ne sigara ne bir uyuşturucu madde kullanmadan büyüyüp bugünlere geldim her türlü şeyide gördüm senın hayal edemiyceklerini bile. bunları niye söylüyorum belliki arkadaş kitlemde hala benı tanımayan beni bilmeyen böyle senın gibi kütük kalitesiz insanlar kalmış bunları sana benı tanı benı tanımayanların benı tanıması için yazıyorum iyi oldu benı gaza getirmen ben gaza gelmeyi severmişim ya eğer ben gaza gelseydim şu anda mustafayı vurmuştum zaten çünkü bu adam yıllardır benım arkamdan eray böyle eray şöyle eray dolandırıcı diye konusuyo sesimi cıkarmıyorum şimdi sesimi cıkarınca eray kötü oldu...

he şunuda söyleyim babamla 6 yıldır görüşmüyorum... sebebi benı ılgılendırır bunuda bilin istedim...

gelelim şakşakçı cogunluga bu saksakcı cogunluk dediğin insanlar benım diğer dolandırıcı konuma yazan insanlarsa seni itin götüne sokar ordanda cıkarmam hatta itle birlikte gömer oraya bide beton dökerim garanti olsun diye bilmem anlatabiliyomuyum. sen kendıne göre yanlıs bildiğin şeyler benim doğrularım olabilir azınlık olabilirsin ben sana azınlıksın diye vuruyomuyum hayır ozaman susmayı bilceksin yorum yapmamayı bilceksin sana bir zararı yoksa etrafındakilere bir zararı yoksa konusmayacaksın empati kurmayı öğreneceksin.

sen bana açık açık eray kulüpte kesinlikle taskınlık cıkarmıstır ve buyüzden kovulmuştur demişsin. bunu kesinlikle kabul etmiyorum çünkü ben öyle bişey yapmadım siz ve senin gibiler sadece dışardan duydukları ile haraket eder ve bilinçsizdirler... bense hayat felsefemi Duyduğumun %1 ' ine Gördüğümünde %50 sine inanmaya endeksleyerek yaşamaktayım... bu yüzden benımle zıt kutupsun sen ve senın gibiler. evet kavga cıkarmayı tercih eden bir yapım var çünkü hiç bir zaman kaşar olamadım kaşar gördüğüm zamanda gerekeni yaparım susmam bu yüzdende hiç bir ortamda sevilmem bu sevilmememin karşılığını veremeyen ahlaksız iki yüzlü insanlar yüzüme bişey söyleyemedikleri için arkamdan DOLANDIRICI der DÜZEN BOZUCU der der de der. demişsinki eray konusarak anlasmak yerine kavgayı seçer tamamen yanlıs ben bu insanlarla yüzyüze tatlı dillede görüştüm ve bu insanlar hariç herkeze ikinci bir şans veririm hata bir kere yapılır ikincisi kesinlikle bilinçlidir ve cezası gereklidir neyse diye diye bu hallere geldiğimiz doğrudur cezasını zamanında vermedik. 3 kurusluk değer bilmez adamlar şu anda ben araba satarken ERAY DAN ARABA ALINMAZ diyecek yüzü bulmuşlardır niye zamanında satırı vurmadık diye... ve ERAY YÜMSEL yine kötü oldu...

Drift akademi kötü ve ben daha iyisini yaparım güneş bana para ver ve otur seyret sadece eğer ki elimze yüzüme bulaştırırsam gel yüzüme tükür sana harcadıgın paranın fazlasını kat kat ödeyeyim madem sana bukadar basit geliyo dışardan bu işler...

Birşeyler yap diyorsun dimi evet ben birşeyler yaptım ve her zaman bu böyle olmaz tek çatı altında bulusup drift in ileri gitmesi için herkezle görüştüm apo hastaneye düştü artık sistem değişir dedim apo nun mantıgı hiç bir spor dalına uymaz hiç bir ticaretede uymaz yanlıs düşünceler yanlıs fikirler. x bir firma yarış düzenlediğinde biz gitmeyiz x yerde org var giden bidaha gelmesin demek benım ıcın yanlıstır. yanı buna ornek verirsek....

real madrid takımına girmek için para ödersen takımdan istediğin zaman cıkarsın cunku onları sen satın almıssındır.
    real madrid takımına girmek için sana para ödedilerse halı sahada dahi gidip maç yapamazsın yat derler yatarsın kalk derler kalkarsın kısacası senı satın almıslardır.

burda satın alınan onlar ben değilim. hem para vericem onları kullanmak için (kurallar çerçevesinde) hemde bana gelicekler yat oglum sürün oglum yakala oğlum afferin oglum al sana mama gerçi mama bile verdikleri yok miğdemizdeki ekmeği bile aldılarya o zamanlar neyse. konu bu değil konu bana yaptıgın yorum.

sonuca gelirsek sevgili Allah sız kardeşim. fok balıkları cok yanlız ve sen beni hiç bir zaman tanıyamadın ve tanımanada izin vermiycem Allah ta tanımana izin vermesin yolda görürsende yolunu değiştir ve sakın arkana bakma....

(eksik yazımlar ve imlalar için affola)
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray şimdi güneş nokta atışı yapmış kızma adama. Bende haklı buldum. Geldin 30 yaşına cocugun var ailen var. En ufak örnek ama sen haal yollarda drift videoları peşindesin. TV lere sokak teröristi olarak çıkıyorsun sen hala övünme peşindesin.

Facebook kitlesi yapma peşindesin. Açıkca söylüyorum cocukca hareketler geliyor bunlar bana. Yine diyorum bana öyle geliyor.

Harun Taştan ile bir farkın kalmadı.

Ama aranızda bir fark var. O çocuk. Sende aile babası bi adamsın az büyü la artık

Dipnot: Keisnlikle kötü amaçlı yazmadım bazı insanların ruhu cocuk kalır. Aha sen böylesin Hala sokakta futbol maçı yaptığın bende para verdim ver ulan top benim modundasın asjdhasjd
    ben tv lere sokak teröristi diye cıkmaktan hiç bir zaman övünmedim övündün diyende gelsin buraya her seferindede o olayın doğru olmadıgını basının yanlıs lanse ettiğinide belirttim ki videoyuda internete veren ben değilim özgürdür.. ben versem dediğin biraz gerçeklilik payı taşır..

facebook kitlesi yapma peşinde biri olsam inan bana su anda milyonlar benı takip eder izlerdi hepsini yapabilcek kapasitedeyim harun taştan la benım adımı yanyana yazman bile benım kalitemi düşürür sana başka bişey demiyorum sende benım hala boş beleş yaşan bir adam oldugumu düşünüyosun ama Allah gerçek kimliğimi göstermesin biz hep dost kalalım maytap yapalım eğlenelim kardeşim... sende sakın alınma
    Dr. Ecu

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray bu Güneş G denen şahsın senin iki konuna da yazan seni seven yüzlerce insana hakaret edip kalitesiz şakşakçı takımı ne kadar yanlışsa bu adamı tanımıyorum ve yazdığına çok uyuz olsamda sana yakışmayan bir yazı yazmışsın kendini açıklama kısmın gayet iyi ama din konusunda bel altı vurmuşsun sana yakıştıramadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan sonra böyle abi ben cok sustum herkez bel altı vurdu sıra bende adam benı tanımadan analimizi yapıyo yüzlerce insan içinde neden ben yanlıs tanınıyorum herkez bilsin kimin ne oldugunu onamı düştü benım ne oldugum ???
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan sonra böyle abi ben cok sustum herkez bel altı vurdu sıra bende adam benı tanımadan analimizi yapıyo yüzlerce insan içinde neden ben yanlıs tanınıyorum herkez bilsin kimin ne oldugunu onamı düştü benım ne oldugum ???
    Hayır kardeşim adam fikrini yazmış buraya yazsın bak millet gibi arkandan konuşmamış yüzüne yazdı sende hayır dersin o öyle değil dersin, bak böyle konular açıldığı senin hayrına oldu ne kadar sevenin varmış onu gördün bu kadar yücelmişken orada kal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yerimden memnunum komserim inanki çizgimi öyle yada böyle bozmam ne yükseklerdeyim ne alçaklarda ortalarda olcaksın her zaman askerde komutanım öyle öğretmişti bana 3 5 insan pofpofladı diye gtm başımda oynamaz 3 5 insan kötüledi diyede moralim bozulmaz ee o yüzden benım çizgim bu beni sevende zaten böyle sever...
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yerimden memnunum komserim inanki çizgimi öyle yada böyle bozmam ne yükseklerdeyim ne alçaklarda ortalarda olcaksın her zaman askerde komutanım öyle öğretmişti bana 3 5 insan pofpofladı diye gtm başımda oynamaz 3 5 insan kötüledi diyede moralim bozulmaz ee o yüzden benım çizgim bu beni sevende zaten böyle sever...
    Millet seni zaten sen olduğun için seviyor, hani bir fıkra var hoca cuma vaazında bağırıyor Cemaate erkek çocuklarınız camiye gelmiyor internetin başında vakit geçiriyor, kızlar desen giyinmeyi unuttu daracık giyiniyorlar diye o esnada camdan hocanın kızı mini etekle geçerken cemaatten biri sesleniyor hoca bu senin kız değilmi bu ne böyle mini etek bir kilo makyaj diye hoca da onlara "ama yakışıyor ırıspıya" demiş sen işte o ırıspı sın başkasında durmayan sende duruyor , başkası yapsa belki kavga sebebi olur sende Gülme sebebi oluyor götünde beyaz tüymü var bilemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu konununda ikili atışmayla benım sahsi konuma dönüşmesini istemiyorum güneş vericek bir cevabın varsa ya verme hayırlısı olsun yada diğer konuya yaz bu konu drift academy ile ilgili ve bu kişilik hakkında daha fazla bişey duymak istemiyorum...
    Dr. Ecu

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray derdin ne ise onu anlat sorunun varsa coz forumdaki herkes kadar ama itin gotune sokup beton dokmeye insanlarin inancina yada inanmayisina laf solemeye kallarsan seni bu forumda tutacak bir guc yok bunu bil ve uslubunu duzelt. Bu sana forum yonetiminin son ve kati uyarisidir !
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet seni zaten sen olduğun için seviyor, hani bir fıkra var hoca cuma vaazında bağırıyor Cemaate erkek çocuklarınız camiye gelmiyor internetin başında vakit geçiriyor, kızlar desen giyinmeyi unuttu daracık giyiniyorlar diye o esnada camdan hocanın kızı mini etekle geçerken cemaatten biri sesleniyor hoca bu senin kız değilmi bu ne böyle mini etek bir kilo makyaj diye hoca da onlara "ama yakışıyor ırıspıya" demiş sen işte o ırıspı sın başkasında durmayan sende duruyor , başkası yapsa belki kavga sebebi olur sende Gülme sebebi oluyor götünde beyaz tüymü var bilemedim
    ya faruk hıyarlı baban olayımda delirt beni gözünü seveyim gece gece güldürme beni
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray derdin ne ise onu anlat sorunun varsa coz forumdaki herkes kadar ama itin gotune sokup beton dokmeye insanlarin inancina yada inanmayisina laf solemeye kallarsan seni bu forumda tutacak bir guc yok bunu bil ve uslubunu duzelt. Bu sana forum yonetiminin son ve kati uyarisidir !
    niye ben adama Allah a inanmı dedim yada baska bişeymi sadece ateist oldugunu belirttim o benım öküz kütük vurdu kırdıcı olarak nitelendirmeyi biliyo tamam beton dökme biraz ağar oldu onu geri alıyorum sadece it olsun
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler