User Tag List

Sayfa 6/19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
357 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dışardan bakan biri olarak , bir çok araba yapmış ve katılmaya çekinmiş etrafımda insan tanıdım.Dışardan bakıldığında belli düzeyde insanların yapmış olduğu bi oluşum gibi görünüyor , katılındığında sanki kenarda köşede kış denilcek gibi hissediyor insan.Benim fikrim biraz daha insanlara açık ve masrafı minimum olmalı.Evet kesinlikle eğitim adı altında yapılan organizasyonlarda gördüğüm izlediğim kadarıyla 2 3 tur attırılıp yollanıyor pilotlar , para alınıyorsa profesyonelce olmalı.Nasıl giderler gelirler profesyonelce inceleniyosa alınan ucretın karsılıgı o sekılde verılmelı.Bırde su var otoparkta guvenlık 0 , + 5 ila 10 lıra arası gırıs ucretı alınıyor.Nasıl bı organızasyonda bukadar masraf oluyor anlamıyorum , art niyet aramayın sadece bu sporu yapmak istiyen ve çekinen insanları gordukce uzuluyorum...
    RB 26 POWER

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kere motor kirmak kötü olmuş hacı
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuşcan bu isimler arasında sende varsın apex hakkında konustuklarını arkalarından sölediklerini sen sölemezsen ben yazıcam bilgin olsun öyle dışardan izlemekle olmaz karşimmm
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özer bende seni tanımıyorum doğru diyorsun ama faruk kugay a yapılanlardanda haberım var onlarıda yazıcam sıkıntı yok siz yazın hepinize bir cevabım var içerde dönen kaostan biz bize yeteriz defolsun gitsinlerden hepsinden bahsedicez
    Dr. Ecu

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sessiz kalmayi tercih ediyorum arkamdan söylenen carpitilan seylere rağmen. Yaşım kücük saygida kusur etmeyeceğim. Tabi herseyin bi sınırı var.
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

BATU RX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009'daki o yarışı hatırladım ya bende ordaydım. Hatta sadece izlemeye gitmiştim sonra 50 tl verip yarışa katılmıştım. Aldığım toplam puan 2 veya 3'tü ahhaha ama kupam var valla yalan yok.
    Stage 1 **-Drifter
    Sponsor seeker
    Big Time Lover
    #Hoonigan
    Number 89

ByMerih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BATU RX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009'daki o yarışı hatırladım ya bende ordaydım. Hatta sadece izlemeye gitmiştim sonra 50 tl verip yarışa katılmıştım. Aldığım toplam puan 2 veya 3'tü ahhaha ama kupam var valla yalan yok.
    hangi yarış ben hatırlamıyorum

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray abinin dolandırıldığı bi konu vardı bi kaç yıl önce sanki yanlışmı hatırlıyorum.. Eray abi dolandırıcılıktan anlamaz diye tahmin ediyorum..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet konuları karıştırdı artık... O derece.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi size bu işin en basından beri işin içinde olan birinin yazısını kopyalıyorum buraya bu siftah olsun ve en basiti olsun

panpa benim bunlarla bi işim yok. bu sporu bu hale onlar degil onları koyun gibi dinleyen sozde driftciler getirdi. onlarda cekiyor ama halen uyanamadılar. bunlar sığ dusunceli adamlar. tabikide hepsi benim olsun diye kopekler gibi saldıracaklar, ben bekliyodum bunu zaten. benim on gormedigim tek bisey oldu drift sporunu sevdigini soyleyenlerin tutumu! bunlar bizden baskasına gitmiceksiniz demeden ben bunların bole yapacagını soylemistim, ama demistimki adam eger gercekten bu sporu seviyorsa kendisinin gelismesi, bi alternatif daha olması icin, kendisine organizasyon yapan bi grubun daha olması icin, kendisine seat-time (direksiyon basında gecirdigi deneyim suresi) kazandıracak bir grubu daha destekler sanmıstım... ben UK de iken 300mile gidiyodum milletin organizasyonuna katılmaya... ben bizim ulkedekileri de driftci sanmıstım... onlar driftci degil onlar apocu mapocu, onlar gereksiz adamlar bugunlerde drift heyecanlı spor onlar buna bakıyo yarın bisiklet heyecanlı olsun giderler onu yaparlar merak etme...

ben daha UK de iken bi drift forumu vardı orada o zamanlar konusuluyordu kulup olma vs vs isleri o donemde benim soylediklerim herkeze ters geliyordu hatırlarsın eminim... orada yıllar once demistim "siz bu kafayla giderseniz anca olimpiyatta doner birbirnize kupa verirsiniz" diye... nitekim geldikleri hali goruyoruz... grup icinde cok itiraz sesi cok cıkan duzeni bozan olursa hemen bi sonraki yarısta bi kupa alıyor, onlar da bi unvan alıp susuyor hepsine hava hos...

yere göğe sığdıramadıkları apoları bunlar icin federasyondaki drift kurulu toplantısında dediki adamlara antreman yapıyoruz, gelip dağa taşa yanlıyolar dedi... bu adamlar kendi müşterilerine bile bu gözle bakıyorlar... nasıl bir pist hazırlandıgında hangi teknigin gelisecegini bilmediklerinden dolayı beceremiyolar aynı tip pisti kuruyolar bunlarda gidip daga tasa yanlıyolar... genel olarak kurul toplantısındaki kavgacı halleri ve bu iş güzarlıklarından dolayı drift kurulundan atıldılar toplantılara cağırılmıyolardı, tosfed'den Filiz hanıma rica ettim ve drift e oyle veya boyle yatırım yapan bir kurum oldukları icin onların tekrar dan drift kuruluna alınmasını sagladım ama bunlar halen aynı kafada saldırıyolar... valla acımıyorum uzulmuyorum, bunların layıkı bu! hak ettiklerini yasıyorlar... Dogusa yapılanlara bi tanesinin sesi cıkmadı...

Adamların kulubu kurulmus 2011 de benim kulubum 2009 da kuruldu, adamlar kuluplerini otomobil kaydırma sporları olarak aldılar, herkese de bahane olarak drift turkce degil vs vs diye yalan attılar, onların andaval grubuda yedi bunu, heralde dernekler masasına basvurdular drift kulubu diye o isim var dediler ondan bole mal bi isim koydular... ama her yerde kendileri icin drift kulubu diyorlar... mustafa yı 2-3 kere yazılı olarak uyardım mesajla yapmayın bunu diye bana donup diyorki ama biz once kurulduk biz alacaktık alamadık vs vs diyo kafası basmadı cocugun �� dedim ne fark eder sen once kurulmus olsan ne olacak sen otomobil kaydırma diye kurulmussun ben drift kulubu diye benim adımı kullanma dedim baska da bisey demedim... drift zarar gorsun istemiyorum ya halen salagım benim sevdigim spora ole veya bole yatırım yapanlar zarar gorsun istemiyorum sonucta... 29/05/2014 tarihinde avukatımın yonlendirmesi ile tosfede bi mail attım, (bu iş benim avukatımda bu arada) yazdım otomobil kaydırma sporlarının kısaltılması turk dil kurumuna gore drift olamaz kulubumuzun adını kullanarak para kazanıyorlar tosfed i onlarıda mahkemeye verecez diye... tosfed de heralde höt dedi bunlara bunlar birden bire kulup isimlerini drift otomobil sporları kulubu olarak degistirdiler ki drift kulubu diye kısaltma kullanabilsinler... cok sazan gordum hayatımda bu kadar kolay oltaya gelenini gormedim ��

Bu arada ekmegine taş koymadılarımı yazmıssın birader hatırlarsan benim organizasyonum ucretsizdi!!! KOE yapacaktık gezi olaylarındaki milli iradeye saygı yuruyusu ile aynı tarihe gelince iptal ettik (sokakta insanlar oluyodu o guunlerde), o organizasyonda bedava idi... ekmek degilde benim emeklerimi boşa çıkarttılar... bu durumda sadece bu spor kaybetti...sporcusu kaybetmedi zaten bunlar apocu...ben cebimden 50-100bin harcamısım o kadar onemli degil, stress atmıs oldum, bunun icin calısıyorum isimiz gucum yerinde...

adamlar tekirdag da organizasyona gitmedi ustune bide Cagalı lara demiski siz bizi davet etmediniz! ulan dangalaklar dayak buldun kacacan drift buldun yanlıyacan bu kadar basit... padişahın sol taşşagımı sandın kendini sen kimsinde...
    bak tekirdag organizasyonunda herkez gordu ve dediki bunlar olmadan da oluyormuş �� sen dur birader bunlar olmadan da olacak, bunlarda içinde olmak isteyince artık bizler dicez siz hep diyosunuz ya biz bi aileyiz diye bizde bu aileyi istemiyoruz diye...

uzun lafın kısası boşver birader bunlar ve yanındaki sözde driftciler icin ne sinir olmaya nede emek etmeye değmez...arada sırada millet ekran cıktısı yolluyo bak senin ne diyolar diye gulup geciyorum siktir et sende... senin canın sıkılmasından daha degerli degiller koy ver gitsin... ne oldukları belli zaten.

seviyorum senide tuplu m3 unude kendinize iyi bakın... gozunu seveyim bu işe beni bulastırma suyumu bulandırma benim ��
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman yaptıkları gibi kimse bişey yazmasın cevap vermesin diye kendi aralarında konusuyolar aklı sıra avukata vercekmiş o halletcekmiş mustafa mert kazanç kendi ipini kendin çektin kardeş dua ediyorum şikayet edersinde o savcılıga giderim o zaman bana açtığın dolandırıcılık konusundan basına gelcekleri sen düşün cevap ver cevap bu yazılanlara daha hiç bişey yazmadım gerçi yeni başlıyoruz sizin dolandırıcılıklarına tek işim bu bundan sonra bunla ugrasıcam
    Dr. Ecu

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz isin disindayiz ama katilan bazi arkadaslarimizin soyledikleri

Mecbur oldugumuz icin baska imkan olmadigindan bu paralari oduyoruz

Ve Tayfalasma oldugunu herkes soyluyor

Aslinda herkes sikayetci bazi seylerden ama baska imkan pist organizasyon olmadigindan mecbur kaliyorlar anladigim bu

hayirlisi olsun ne diyelim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erayım, keşke şu piyasada insanların arkasından konuşan tiplere uyupta kendini üzmeseydin...

bizim halkımızda şöyle bir şey var Kral yokken hep s...ler. kral yanındayken şaklabanlık yaparlar... şu kısa hayatımda şu sektörde şunu öğrendim ki bir çok insan kendi kafasında hep senaryolar kurup üstüne de oynuyorlar.. bir çoğuda bunu yaparken beraberinde seni, beni ve bir başkasını yanına çekmeye çalışır...

Mustafayı da tanırım iyi biridir. ( kulübü yada içeriğini bilmem ) şahsım adına ters bir şeyini görmedim ancak senin hakkında ona, onun hakkında sana laf taşıyanları bence iyi tart belki doğru belki yanlış ama kıvrak insan çok bizde

BAZEN DOSTUN SANDIKLARIN, ARKANDAN OYNAYANLARDIR... ANCAK ALLAH DOĞRUDAN YANADIR.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray size kafayi takti isim gucum.bu dedi soyluyorum size yazin bir kenara turkiyede drifti bitirir bu herif ortasini bulun adamin 1000 2000 ekstra birseyler verin konu kapansin bu herif burnunuzdan getirir..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o iş geçti cem abi sen olacakları seyret şimdi bende drift yapmam bunlarada yaptırtmam bukadar basit en ufak acıklrından darbe vurmazsam bende adam değilim...
    Dr. Ecu

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biliyorum.moruk yaptirmiycagini o yuzden dedim para isin espirisi..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talihsiz olaylar olmuş.. Herkez için hayırlısı olsun..

Fakat bir konuda anlayamadığım bir durum söz konusu;

Öncelikle bu açılan kulup şirket mi? Yoksa dernek adı altında açılmış bir topluluk mu?

Benim anladığım kadarıyla bu kulup bir dernek ise ; para kazancı nasıl oluyor? Dernekler maddi kâr saglama amacıyla kurulmaz.. Bir amaca bir topluluğa hitab eden kitleyi biraraya getirme amacıyla kurulur.. ..

Dernek maddi kâr sağlayamaz, gönüllü hizmet verir, gelir-gider eşit olmalı.. Bu yüzden vergiden muaftır.. Ben bu kanunlara uyarak hareket eden dernek görmedim duymadım açıkcası..

Diğer bir konuda ise Dolandırıcılık konusu yakışı olmamış, çoluğu çocuğu olan bir adama 250-300 tl için dolandırıcı vasfı antipati oluşturdu.. Bu camiada az çok herkezi bilirim duyarım.. Eray la birkaç defa bende iletişim kurdum bmw m varken daima yardımcı oldu ve dolandırma ile alakalı bir durum yaşamadık.. Mustafa senin şahsi alacagın ya da skntın olabilir bu sizin aranızda, bugunu mu bekledin? , Bu konuyu mu bekledin aranızdaki kişisel sorunu? Ben hiç yakıştıramadım biraz çocuksu olmuş bu tutumun kusura bakma.. Kaç yıldır birbirinizi tanıyorsunuz kendi aranızda çözemeyeceğiniz bir konu değil ki.. Adam drift kulubu için şikayet ediyor sorumlu kimse; sen arkasından konu açıyorsun. Kimse 1000 tl ile adam olmaz zengin olmaz ; ama dolandırıcılık bu dediklerinle olmaz inanan kendi kendine inansın, beyin bedava
    US Performance

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konunun sonu ya hep ya hiç olacak gibi, umarım sonucunda olay tatlıya bağlanır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://vimeo.com/23575382

mustafa mert kazanç tan mükkemmel public drift bostancı virajına bir girmişki anlatamam otobanda gazlamalarıda cabası görülmemesi gereke haraketleer

(lütfen denemeyiniz)
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler