User Tag List

Sayfa 5/19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
357 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray başkanı yüzyuze görmesekte Cs ekibi olarak biliriz dün gece Birsey dikkatimizi çekti Levo sanırım Eray Başkan konu açmış Kızmış diyince 32 Kişilik oyunda bi anda kimse kalmadı Helal valla bu cok seveni oldugunu gösterir bundan sonra TT sen ver mpawa

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın tekinden 1 yıllık antrenman bedeli aldın (şimdilik ismini vermiyoırum) 2500tl yi alıp antrenmana cıkmamıs arkadasına ya kardeş kbakma hiç çıkmadın antrenmana al paranı iade vereyim dedinmi kardeş insanlardan yarış katılım parası almicaz deyip gelince para aldınız. 1000tl eğitim parası aldınız yemeği bile biz kendımız orda parasını verip yedik. yazıcam daha neler yazıcam bekle sen
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hala cevap veremedın benım sorduklarıma benı bana sormadan kulüpten nasıl attın abi bana bunu acıkla benden antrenmana girebilmem için 1000tl alıp sonra sorgusuz sualsiz benı nasıl atarsın bunun hesabını ver bana hadi
    Ben sana bunu 3 yildir anlatamadim. Bu konuya da yazdim senin ne sebeplerden atıldığını. Ama anlamak zor iş senin icin tabii.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana bunu 3 yildir anlatamadim. Bu konuya da yazdim senin ne sebeplerden atıldığını. Ama anlamak zor iş senin icin tabii.
    bana elinde kanıtlarla gel benım taşkınlık yaptıgım bir antrenmanı söyle biriyle münakaşamı söyle kavga gürültü söyle bir tane söyle anırırım burda mustafa kendı kendınıze element uydurup hala yalan konusuyosun burda terbiyesizlikten başka bişey değil bu ben sana benı neden cıkardıgını söyledim

grup içinde soru sormak bu neden böyle demek yasak sizde ortaya fikir koymak yasaktı ozamanlar buna neden para veriyoruz diye ilk soran bendim günah keçiside ben seçildim hay hay hesabını ödeme vakti geldi sevgili drifter mustafa
    Dr. Ecu

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir soru sormak istiyorum. Sizin bir derneğiniz var bu adam size para ödüyor bir anlaşma yapiyor musunuz.

Hani sözleşmeler falan imzalanıyor mu? Yapiliyorsa böyle birşey erayın imzalı sözleşmesini buraya koyar mısınız?

Ve bu sözleşmede dilediğiniz zaman erayı bu klüpten ayırabileceğinize dahil bir madde var mı?

varsa onuda koyar mısınız.

Böyle birşey söz konusu ise eray başından bunu göze almış demektir. Ama ortada bir sözleşme yoksa ve dilediğiniz zaman onu bu klüpden atabileceğinize dahir bir madde yoksa siz kafanıza göre üye adı altında para alıyorsunuz. Fatura kesmiyorsunuz, üstüne vergi kaçırıp insanları kafanıza göre klüpten atıyorsunuz anlamına gelir.

Hani hukuken bunun adıda GASP olur. Sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bildiğim kadarıyla benım zamanımda bu saydıklarının hiç biri yoktu olgar benden sonra g.t korkularına faturada kesmeye basladılar anlasmada yapmaya basladılar çünkü birinin gözü açıktı biri hesap soruyodu
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bildiğim kadarıyla benım zamanımda bu saydıklarının hiç biri yoktu olgar benden sonra g.t korkularına faturada kesmeye basladılar anlasmada yapmaya basladılar çünkü birinin gözü açıktı biri hesap soruyodu
    Sen bu parayı el ile mi verdin hesaplarına mı gönderdin. Parayı verdiğini kanıtlayabilir misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parayı OĞUZHAN ODOBAŞ ile birlikte verdik şahidim odur oda aynı zamanda benle eğitim almıştır beraber elden teslim ettik.... beraber eğitim aldık o konuda sıkıntı yok
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parayı OĞUZHAN ODOBAŞ ile birlikte verdik şahidim odur oda aynı zamanda benle eğitim almıştır beraber elden teslim ettik.... beraber eğitim aldık o konuda sıkıntı yok
    O zaman al şahitleri yanına gidin vergi dairesine bir ihbar mektubu yazın. Onun üstüne parayı verdiğinizi ve size vaad edilen hizmeti almadığınızı belirtip birde şikayetçi olun. 1 sene boyunca paranı gasp ettiklerini belirtin.

Ak *** kara *** çıksın ortaya. Bu forumuda bu konuyuda referans gösterin. Karşı taraf parayı aldığını kabul etmiş. Ortada faturada yok.

IP isterlerse muhattabın kim olduğunu kanıtlamak için techturkey sağlayacaktır. Yazı göndermeleri yeterli.

Ben olsam madem bu kadar müzdaripsin bu olaydan aynen bunu yaparım.

Üstüne birde senin adına açmış doluğu dolandırıcı konusunundan şikayetçi ol. Kişisel hakaret vs den birde tazminat iste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana mantıklı cevap versin yeter savcılıkla işim yok bana dolandırıcı diye konu açtı bu kkonuyu bırak o konuyu savcılıga götürsem götündeki dona kadar alırım ama çok şükür onun boklu donuna ihtiyaccım yok adam olsun yeter
    Dr. Ecu

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Eray abiyle aynı dönem eğitim alan biri olarak yazma gereği duydum ...

Eğitimi 2 gün almak için verdik aynı şekilde parayı .. İlk gün derslik gibi bir yerde oturduk ''Faruk'' geldi tahta da bize yarım saatlik falan teknik bilgi verdi .. Ben kendi arabamla katılmıştım .. Herkes sırayla çıkıyor slalom , yuvarlak vs yapıyor tabi ben hep spin atıyorum Kimsenin karışmadığı , birşey söylemediği normal bir antreman gününden bir farkı yoktu bence .. Yani özellikle bir eğitim aldım diyemem .. Zaten bilinen ve herkesin hep söylediği ortak şey ;'' İlk girdiğin sabahla akşam arasında kendinde farkı hissediyorsun , bu işler deneme ve antreman işi anlatarak olmaz .. '' Benim gözümde '' İlk eğitim '' para karşılığında '' 2 güne özel ve sıra bekleyerek deneme yanılma ile birşeyler öğrenmeye çalıştığın birşey.. Diğer antreman günlerinden tek farkı , eğitim de 2 gün antreman için 1.000 lira veriyorsun , diğerinde yıllık antremanların tamamı için 2.000 lira veriyorsun ..

Bu yazdıklarım sadece eğitim adı altında verilen hizmet ile alakalıdır.. JDM Works , Mustafa , Mert , Ahmet , Mehmet ile alakalı değildir.. Diğer ticari ilişkileri buraya karıştırmak , memnuniyet ve memnuniyetsizlikler tamamen başka konulardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arif valla küfür ederim bak açık açık herşeyi yaz buraya yedikleri b.kları sana yaptıklarını neden drift i bıraktıgını anlat burda senın gibi 10 larca kişi yazıcak korkmayın artık nesinden korkuyosunnuz anlamıyorum sizi ya hala üstü kapalı tatlı dille yazıyosun yüzyüze gelince ana avrat sövmediğinizz kalıyo utanın kendınızden adamlıgınızdan ya
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı o yazmıyo bu yazmıyo yazık günah milli servet çıkar şunların yüzünden drifti bırakanlardan kaç araba çöp oldu kaç kişi driftten soğudu zorla yazdırıcam yazmayanlarında ağzından ben yazıcam aha buraya yazıyorum kim bana gelip sitem edip dert yandıysa hazır olsun hepsi aklımda yarın akşama kadar onlara izin veriyorum
    Dr. Ecu

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya o degilde o 1000 tlyi senden nasil aldilar ona kafam basmiyor
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arif valla küfür ederim bak açık açık herşeyi yaz buraya yedikleri b.kları sana yaptıklarını neden drift i bıraktıgını anlat burda senın gibi 10 larca kişi yazıcak korkmayın artık nesinden korkuyosunnuz anlamıyorum sizi ya hala üstü kapalı tatlı dille yazıyosun yüzyüze gelince ana avrat sövmediğinizz kalıyo utanın kendınızden adamlıgınızdan ya
    Abi kimden neyden çekindiğimizi , korktuğumuz gördün .. Drifti bırakma sebebim belli .. 4 senede 6-7 kere piste çıkıp 3 defa motor yaptırdım .. Bir e36'a ne kadar para harcanabilir ve harcanan paralara rağmen nasıl binilemez onu çok iyi öğrendim.. Ama benim kişisel sorunlarım ile Drift Klübü oluşumunun ne alakası var .. Eğitim adı altında alınan paranın nasıl saçma olduğunu , aslında eğitim namına birşey verilmediğini ... Yıllık 2.000 lira tüm antreman için istenirken 1.000 TL 2 gün için mecburi verdiliğini ve yazık olduğunu yazdım zaten ..

Benim kişisel sorunlarımın yazılacağı çizileceği yer burası değil ki .. Bana bir yere gitmeyin illa bizle drift yapın denilmedi , denilemezdi de çünkü drift yapıcak kadar süre yürümedi arabam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o degilde o 1000 tlyi senden nasil aldilar ona kafam basmiyor
    Olm şu dünyada eraydan para alabilen yegane insan herhalde bunlar. Saygı duydum yani benimde kafam basmadı bu olaya. Benim bildiğim hep para alan mal alan taraf eraydır aksjhdasjhd

Adamlar çok yetenekliymiş. asdasd

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray oluyom 50 tl iste vermez ama mezar kazar duani okur helal olsun valla adamlara eraydan para almislar
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,

Ismim Ozer Mollamehmetoglu. Yanilmiyorsam 2006’ydi, CNR daki ilk drift showdan itibaren isin kiyisinda kosesindeyim, 2 senedir profesyonel pilot olma yolunda ilerliyorum.

Klavyem elverdigi sekilde dogru bildiginiz yanlislari veya yanlis bildiginiz dogrulari ve asilli yada asilsiz iddialarin bildigim cevaplarini sahsimca cevap vermeye calisacagim.

Oncelikle şunu belirterek baslayayim, konuyu burada açmış olan Eray Bey’i tanimam ve herhangi bir yerde tanistigimizi da hatirlamiyorum, kendisi de bunu teyit edecektir. Ayrica biraz daha ileri gideyim kulup icerisinde hic adini dahi duymadim, yani klubumuz icerisinde dusundugu gibi surekli ismi gecen meshur bir arkadasimiz degil.

Yazismalarin sirasina gore ilerlersek, oncelikle egitim konusundan bahsedelim. Mustafa Bey’in de ifade ettigi gibi disaridan ayni gibi gorulse de isin icinde Yigit Dergi, Dirft Akademi ve Drift klubu olarak 3 farkli olusum soz konusu. Siz hepsini ayni olarak algilasaniz da hepsinin gorev tanimlari ve amaclari birbirinden farkli. Egitim konusu akademinin gorev tanimi altinda bulunmaktaydi ve akademinin amaci otomobil sporlari sevdalilarini Driftle bulusturup bu spora kazandirmakti. Begenebilir yada begenmeyebilirsiniz elbette ama burada teorik ve pratik olmak uzere iki gunluk egitimler verilerek insanlar gercek driftle tanistirilmaya calisiliyordu. Egitmenler ise birisi halen elinde drift rekoru bulunduran Herald Muller digeri ise Amerikada Profesyonel pilotluk yapan ve gecen sene kendi serisini 2. olarak tamamlayarak buyuk bir basariya imza atan Faruk Kugay’di. Elbette 2 gunluk egitimle pilot olunsaydi etraf pilottan gecilmezdi, bu egitimlerin amaci isin temel felsefesini ve mihenk taslarini yerine koymaktir, sonrasi surekli pratikle beyni ve vucudu egitmekten, aracinizla bir butun olarak hareket edebilmekten gecer, yani sizin anlamadiginiz konu buradan yani en bastan basliyor. 2 gobek cizip etrafinda donduruyorsunuz demissiniz, siz yukarida bahsettigim egitmenlerden, Keichi den, Japonyadan, Avrupadakilerden , Amerikalilardan daha iyi biliyor olmalisiniz ki tum dunyanin yaptigina yanlis diyebiliyorsun. Drift’in temeli zaten daire cizebilmekten ve bunlari baglayan sekizlerden olusur. Bahsettigin Apex noktalari ve diger ileri duzey argumanlar antrenmanlarda kendini gelistirerek gidecegin nokta. Bebek bile once emekler sonra yurur sonra kosar, dogada herseyin bir sirasi vardir!

Antrenman konusuna gelince, egitim ve antrenman birbirinden farkli kavramlar. Oncelikle antrenmana girebilmek icin temel egitimi almis olmaniz sarti dogru, sebebi motorsporlari cok ciddi bir istir ve sakaya gelmez. Evet siz cok iyi drift yapiyor olabilir yada yaptiginizi zannediyor olabilirsiniz, biz biliyormuyuz? Hayir. Oncelikle egitime gelip yeterliliginizi gosterebilmelisiniz ki sizi diger pilot arkadaslarla ayni piste alabilelim. Ha bu arada egitim almis olmaniz antrenmana girebilceginiz anlamina da gelmiyor. Neden? Bizim kural ve sartlarimiz net ve kisiden kisiye de degismiyor, sizin icinde ozel bir kural koymadik, onceden de bahsettigim gibi burada ki herhangi bir arkadasimizdan farkin yada ayricaligin yok. Cadde de yanlamak, insanlara genclere cocuklara yanlis ornek olacak davranislar da bulunmak, illegal drift videolari koymak ve ortam kurallarina aykiri hareket etmek yasak. ( bunlari yazarken senin yapip yapmadigini iddia etmiyorum, bilmiyorum cunki genel kurallari yaziyorum ama okuduklarim da fikir sahibi ediyor elbette).

Gelelim kulup uyeligi konusuna, burada mevzuatlardan, yonetmeliklerden vs den haberiniz olmadigi kanisina variyorum cunku kavramlar biribirine karismis sanirim. Egitim aldiginizda kulup uyesi olamazsiniz sadece bu klupten egitim almis bir arkadasimiz olursunuz ve antrenmanlara katilabilme sansi elde etmis olursunuz. Egitimlerde de bizimle beraber olabilirseniz kulubumuzun birbirinden degerli pilotlarindan bir tanesi olursunuz.

1000 TL konusuna gelelim. Odediginizi belirttiginiz o gunku bedel, almis oldugunuz egitimin bedelidir. Antrenmanin degil. Antrenmanin bende dahil olmak uzere elbetteki hepimizin odedigi bir bedeli var ve olmali. Neden? Cunku bizim antrenmanlarimiz bos otoparkta otomobil cevirmeye veya kose basinda arabanin arkasini attirmaya benzemez. Kulubun sabit giderleri, otoparkin kirasi, gelen ambulansin parasi, itfaiyenin veya yangin sonduruculerin parasi ve bakimlari, pist ekibinin maliyeti, guvenlik gorevlilerinin maliyeti, pit ekibinin maliyeti, guvenlik maliyetleri vs. vs uzar gider. Biz ornek teskil ediyoruz, dolayisiyla bunlardan taviz veremeyiz.

Mecburiyetim yok bunlari aciklamaya ama uzun uzun yaziyorum ki 7 senedir anlasilamayan seyler biraz daha anlasilsin ki bir daha bunlari konusmayalim, onumuze bakalim. Bilen de bilmeyen de klavye kahramanligi yapmasin orda burda.

Yarislara baskasini almama konusuna gelelim. Drift Otomobil sporlari klubu dunya da bir ilki gerceklestirerek ilk defa bu sporu bir federasyon catisi altina almayi basarmistir ve bu sporun ulkemizde gelismesine yardimci olabilmek adina en buyuk adimlardan birini atmistir. Dolayisiyla Turkiye Otomobil Sporlari Federasyonu da bu konuda bir kural kitapcigi yayinlamis ve bu sartlara uyan herkes bu yarislara katilma hakkina sahiptir!, iddia ettiginiz gibi yarisa almamak soz konusu degildir ki 2014 yarislarimizin karilimcilarina bakarsaniz disaridan yanilmiyorsam 4 yada 5 pilot arkadasimizin olacagini goreceksiniz.

Baska yarislara veya organizasyonlara gitmememe mevzusuna gelince, burada da hataniz yada eksik bilginiz var. Son Tekirdag organizasyonundan bahsetmissiniz, organizasyondan bir hafta oncesinde bizim tum pilotlarimizla bir toplantimiz vardi ve orada ifade edilen gitmek isteyenin gidebilecegi yonundeydi. Tek ve en onemli uyarimiz, guvenlik acigi sezerseniz piste cikmayin. Sebebini burada yazmama gerek yok sanirim, ***** olaydan dolayi pisligi temizlemek millete laf anlatmak bizlere dusuyor. Sonuc olarak Tekirdagdaki organizasyona kulubumuz pilotlarindan bir arkadasimiz gitmek istedi gitti ve bizi en iyi sekilde orada temsil ederek geri dondu. Biz kimseye sen buraya gideceksin yada gitmeyeceksin demiyoruz da diyemeyizde. Kimse cocuk da degil, akli fikri olmayan insanlarda degil, dusunmeden bu sekilde ifadeler kullanarak insanlari hangi konuma soktugunuzunda farkinda olmanizi isterim, onun icin size onerim birsey soylemeden once lafin nereye gittigini iyi dusunmenizdir. Ayrica organizasyonun oldugu hafta zaten bizimde kendi antrenmanimiz ve Televizyon cekimimiz oldugundan sadece bir pilotumuz katildi. Keske drift neden ileri gitmiyor diye bir konu acarken ortaya sahsi meselelerinizi kulubumuzle bagdastirmayip, insanlari ve kurumlari zan altina sokmayip konuyla alakasiz onune gelenin bu islere bulasmamasi gerektiginden, medyadan her otoparkta araba cevirenin, her cadde de gazlayanin medyada driftciler sunu yapti bunu yapti yonunde cikan haberlerden ve benzer konulardan sikayet etseydiniz.

Antrenman ucretlerinin aylik senelik mevzusuna gelelim. Tekrar soyleyecegim, gundemde siz hic yoksunuz, kisilere gore hareket edilmemekte. Sizi degil pilotlarimizi dusunuyoruz, yillik ucret almak bir hata ise bizim icin, bir kac kisi icin 22 pilotumuza ceza cektirmeyiz hic merak etmeyin. Kulubumuz icin uygun olanin bu olduguna karar verildi bugun boyle gidiyor yarin baska turlu olur ama inanin o gunde sebep siz olmazsiniz.

Ozur dileyerek yaziyorum, G.... b... bos alan demissiniz, madem o kadar onemsizdi neden burada bu kadar bu konu uzerinde vakit harciyorsunuz cidden merak ettim. Burada eminim ki kimse aptal degil, insanlari da aptal yerine koymayiniz. Yine konu kisisel meselenize donuyor, birseyler tutturabilmek icin kusura bakmayin ama nereden saldiracaginizi sasirmissiniz.

Baska kulub istemiyormusuz, tekel olmak istiyormusuz gibi bir iddianiz var. Uzgunum ki burada da cok bilgi eksikliginiz var. Biz bu isin oncu kulubu olarak her sehirde, her bolgede kulublerin kurulmasini destekliyoruz ve bizi abi, kardes veya kulub olarak sayip danisanlara da 7 yillik tecrubemizi paylasip dogru bildiklerimizi anlatmaya calisiyoruz. Madem bu isin bu kadar icerisindesiniz sorup ogrenebilirsiniz. Buradan da bu kadar net yaziyorum!

Din, iman konusuna deginmissin. Burada biraz sert olacagim belki ama sen kimsin ki insanlarin dinini ve imanini tartiyorsun, Resulullah bile birisi hakkinda kotu konusan sahabeye acip kalbini baktinmi? diye sorarken. Haddini bil ve haddini aşma ki seviyeli sekilde tartisip varsa karanliklari aydinlatabilelim.

Yarislarda insanlarin kayrildigindan bahsetmissiniz, yine uzulerek belirtiyorum ki bilgi eksikligin soz konusu. Bizim her yarisimizda bir hakem mutlaka yurtdisindan gelir, ki su an yukarida da bahsetmisler o kisilerden biri Teklirdag da da hakemlik yapti ve boyle bir durumun soz konusu olmadigini o da soyleyecektir. Yine senin dedigin gibi olsaydi yonetimde olanlardan bahsediyorum, Kemal 8, Mustafa 9 Mert bilmem kacinci olmazdi! Lutfen camur at izi kalsin anlayisini birakin ve Apexmasters Yarislarimizi itibarsizlastirmaya calismayin. Asilsiz iddialarla bunu basaramazsiniz.

Diger insanlardan bahsetmissin yazacak. Volkan’dan bahsediyorsan, kendisi arkadasimdir ayni zamanda. Abdurrahman abi ile kendi sahsi meselesi vardir ki
    bu ne bizi ilgilendirir ne de konumuzdur. Abbas’tan bahsediyorsan, cok fazla tansikligim yok ama merabamiz var. Tanidigim kadariyla soyleyebilirim, duzgun bir adamdir, bir sorunumuz yok. Her ikisi de kendi yollarini cizmistir drift mevzusunda. Tum samimiyetimle soyluyorum Allah yollarini acik etsin. Eger bizim kulub olarak farkinda olmadan yaptigimiz birsey varsa ozur dilemesini de biliriz, cevabimizi vermesini de.

Abdurrahman Özen’in lafi gecmis. Burada da bence bir hata soz konusu. Kendisinden kotu bir uslupla bahsedilmis ve madem sorununuz vardi neden bugunu beklediniz. Abdurrahman bey su anda hasta yatagindadir ve bilinci kapali durumda hayat mucadelesi vermekteyken, bu konulara meze yapilmasi hic hos olmadi ve yakisik almadi bence. Kaltiginda hesabini sorarsaniz varsa probleminiz. Insanlar birbirini sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorundadir.

Daha cok konu donecektir eminim ama genelde ayni seyler olacaktir mevzulari cok uzatmayi da sevmem. Tum konulara aciklik getirmeye calistim dilim dondugunce. Her yazilana cevap vermeyecegim simdiden belli edeyim, sonra Mustafa saat 3 de yatmaya gitmis, kacti gibilerinde yorum yapilmis bu tarz yorumlari da muhatap almaycagimi bastan belirteyim.

Ustune basarak tekrar yaziyorum sahsi meselelerle bir toplulugu ilgilendiren meseleleri lutfen karistirmayiniz.

Saygilarimla,
    Ozer Mollamehmetoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhabalar. Eray abi facebookda adliye görüntüleri ile filan eglencesine dolandırıcılık sube fotoları yükleyerek bu konularla hep dalga gecdi ama şimdi iş ciddiye binmiş.
    2010 senesinde telefonla 5/6 dakika konusduk ve arabamı cekıcıyle yolladım kendisine. 10.000 tl lik iş yaptırdım. Yüzünü hiç görmedigim adama basda 2.5 lira havale ettim.iş bitti arabam şehrime geldiginde 7.5 lira borcum vardı
    Araamı teslım ettı ve aracda parcadan dolayı cok ufak bi sıkıntı bile olsa arkasında durdu.
    Kendi hatamdan dolayı sanzıman kırdım sanzıman yolladı. Sene 2014 ben borcumu geçen ay kapatabildim.bu süreçde ona lazımsa aradı yolladım bana lazımsa aradım bana parca veya borc para yolladı. 4 yıl içerisinde borcumu kapattım birgün kötü olmadık be borcum bitincede gene devam etti ticaretimiz. Bana lazım olan parçaları veresiye yolladıgı çok oldu.
    Bende ona güvenip hep ihtiyaclarına yardımcı oldum hiçbir zamanda korkum olmadı.
    İşi gücü para olan abilerimizden farkını anlatmak istedim sadece . Hilmi Doğan kayseri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler