User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: Ferrari 488 GTB - V8 Twin Turbo 670 Hp

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur sinan ın arkadaşı olduğun Sinan ı korumaya çalışma. Fermas a 1 kuruş yararın yok arabanın boyasını bile dışarıda yaptırıyorsun. ODD raporları diye bişey var açıp bakarsın . Ferhat ayrıldığından beri satılan araba sayısı toplamda 3. Bunların 2 taneside Ferhatın zamanında siparişi alınıp Eylül ayında gelen arabalar. LaF konusuna gelince de konuyu ne kadar biliosun ya da bildiklerine emin misin? Vural Ak ın siparişini verdiği daha sonra gümrük vs yüzünden kağıtlarını hazırlayamadığı ve yetiştiremediği bu nedenle de arabasının başkasına verildiğini ben çok iyi biliyorum. Vural Bey e sorarsan da söyler. Şu anda arabasını alalı da 1 hafta oldu. Kim yardımcı oldu onu da kendisine bir sor istersen bu kadar kısa zamanda LaF a kimse zırt diye sahip olabilir mi? . Yani söylediklerinin hepsi yalan ve yanlış. Sinan ın yaptığı açıklama ayrıca komik. 5 tane arabanın siparişi hakkında. Şu anda Ferrari Türkiyeye kontenjan vermiyor 2014 2. yarısındaki satış rezilliğinden dolayı bunun dışında gidip sipariş veren adam yok. Ferhatın SS motor olarak Fermastan alıp sattığı 7 tane ikinci el araba var. Daha yazmamı istermisiniz Fermas ın şu anda ne durumda olduğunu.
    Ben kimsenin bişeyine nifak falan sokmuyorum. Ama yalan yanlış bilgi ile Ferhat u karalamaya çalışmak ne demek. ODD raporları her yerde var marka marka açın bakın Buna rağmen kim hangi cürretle sistemin nasıl çalıştığını bilmeden haa evet evet alırız der kapora almadan araba sipariş eder. Arabalar showroomda yatar diyebilir. Ayıptır.
    Onurla da konuşuk telefonda.
    Arabasında boya yokmuş özür dilerim kendisinden. Arabasının bakımları Fermasta yapıldığı için satıştan daha fazla yararı olduğunu söylüyor. Kendisince doğru bence yanlış.
    Fermas konusunda onunda bildikleri var benimde bildiklerim var. Ben onun bildiklerinin yanlış olduğunu söylüyorum ki ODD kayıtları ortada. O da X kişilere arabaları Sinan sattı diyor. Olabilir doğrudur ODD kayıtlarında bir hata var ya da geçmedi bilemiyorum.
    Konuyu uzatmıyorum. Sadece söz uçar; yazı kalır. Son kez bu yazılanları toparlayıp cevaplamak için yazıyorum:

1) Hangi döneme ait ODD Raporlarına Alper bakmış bilmiyorum. Ancak benim söylediğim Specialelerden biri 2013 Aralıkta gelen ilk araba. Diğeri de yine kırmızı/Nart stripe'lı 4 nokta kemersiz ve radyo/CD'siz gelen (evet sipariş hatası ama konumuz bu değil); bu 2 aksesuar olmadığı için plakası takılmış olmasına rağmen geri alınan araba. Bu 2 araba da ODD Raporlarında F.A.'nın müdürlüğü zamanında ithal edilmiştir.

2) Cali 30, her ne kadar ben 4 araba yazmış olsam da Alper tarafından 30 tane Cali olarak algılanmış. Halbuki ben makyajlı California'yı söylemiştim (bilindiği üzere 30 kg hafif; 30 hp daha güçlü olduğu için adı Cali 30) Zaten ben TR'de toplamda 30 tane Cali bile olduğunu sanmıyorum. Belki vardır. Bu araba da siyah renk, 800 km'de, Kayseri'ye gitti. Nerden biliyorum? Benim haftasonu servise gittiğim gün serviste Kayseri'ye gönderilmek için çekiciye yüklüyorlardı.

3) Alper'in LaF hakkındaki bilgileri doğru değil. İlk satılan araba (yani Vural Ak'ın evrakları yetişmediği için alamadığı denen araba) aslında Habaş'ın almaktan vazgeçtiği arabaydı. Vural Ak, kendi arabasını aldı. Kendi şirket evrakları yetişmediği için alamadı diye bir olay yok. Çünkü gelen beyaz arabanın ithalatçısı ve gümrükçüsü kendi firması değil.

4) Benim Fermas'a 1 kuruş faydam olmadığı ve arabamı bile dışarda boyattığım konuya da Alper değinmiş zaten. Herşeyden önce ben daha arabamı boyatmadım ki dışarda boyatayım. Ayrıca ben aldığım lastiklerden yaptırdığım rot ayarlarıma, egzost/airbox montajıma kadar herşeyi Fermas serviste yaptırıyorum. Neyi nerde yaptığım; nerden aldığım kimseyi ilgilendirmez. O ayrı ama bu açıklamayı "1 kuruş faydan yok" sözüne karşı ben arabaya bindiğim dönemde servise satıştan (arabayı Fermas'tan alsaydım) daha fazla para kazandırdım sözüydü. Alper Fermas'ın kar marjlarını bildiğini, satıştan çok daha fazla kar edildiğini söyledi. Ben de maliyetine sırf nakite dönsün diye satılan araba biliyorum. Neyse konu benim 1 kuruş bile faydam olmaması ve arabamı dışarda boyatmamdı. Bu arada 2. El Fermas aracı alıp servise bile uğramayan müşteriler varken şu ana kadar ilk anda aklıma gelen benim servisten almış olduğum 4 takım lastik, 2-3 takım (ön-arka) fren balatasının yanında 4 sefer rot yaptırdığım rot ayarı, bilimum sök-tak ayar var. Araçta 7 yıllık bakım paketi olduğu için hala senelik bakımlar ücretsiz. Ordan bir faydamız yok.

5) Fermas'ın 2015'te kotası olmadığı konusunda spekülasyon yapmayacağım. Sene sonu bunu ODD raporlarından görürüz.

6) Kapora konusunda da hangi cüretle kapora alınmadan araç sipariş edildiğini söylediğim yazılmış; ayıp denmiş. O zaman şunu söyleyim; showroomdaki silverstone stripesız arabayı benim müvekkilim sipariş etti. Fakat arabanın zamanlaması, bir takım olaylar, kurlar vs derken alınmadı. İşin daha en başından beri her aşamasından haberim var. Showroomdaki diğer Grigio ferro speciale için de kapora alınmamış. Bunu da "bu arabaya nart stripe içi sarı hiç gitmemiş. Ayrıca neden 4 nokta kemer yok" diye showroomda sorduğumda sipariş arabaydı alınmadı dendiği zaman kaporayı ne yaptınız diye sorduğumda kaporasının alınmamış olduğunu öğrendim.

7) Ben ODD kayıtlarında hata var demedim. X, Y'den daha fazla araba satar/sattı; daha iyi satıcıdır da demedim. Yazdığım tekrar okunursa Sinan daha hiç Ferrari satamadı dendiği için benim bildiğim 4 araba var sattığı dedim. Bunlardan da sadece LaF yeni girişli.

8) Bu konuda Emir'in dediklerine katılıyorum. Bu forumda yazmayan; burayla ilgisi olmayan insanların şu an arkasından konuşuyoruz. Asıl ayıp olan bu. Benim bu konuda yazma sebebim özellikle "Sinan'ın beceriksiz biri olarak gösterilmeye çalışılıp isminin anılmasıydı". Sinanla ilişkim dostumdur. Her hafta ailecek görüşürüz; yurt dışına birlikte tatile gideriz. Bu kadar uzun ve yakından tanıdığım biri hakkında doğru olmayan (hiç araba satamadı) söz çıkarıldığı için yazdım. Kaldı ki Sinan'ın araçlar hakkındaki teknik bilgisi gerçekten çok üst düzeydedir. Serviste işi düşen tüm Maserati ve Ferrari sahipleri bilir.

Sonuç olarak buradan adam karalayıp kötülemek çok kolay. Yazılanlara dikkat etmekte fayda var. Ben kesin olarak bilmediğimi yazmam; spekülasyon yapmam; duyduğuma inanmam, gördüğümün yarısına inanırım.
    ONUR

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son mesajımı bitirdikten sonra aklıma geldi. 2 hafta önce de yine Fermas'tan 4 tane jant (Ferrari Genuine Grigio Corsa Wheels) alıp yine orda mat gold renge boyattım.
    ONUR

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurla da konuşuk telefonda.
    Arabasında boya yokmuş özür dilerim kendisinden. Arabasının bakımları Fermasta yapıldığı için satıştan daha fazla yararı olduğunu söylüyor. Kendisince doğru bence yanlış.
    Fermas konusunda onunda bildikleri var benimde bildiklerim var. Ben onun bildiklerinin yanlış olduğunu söylüyorum ki ODD kayıtları ortada. O da X kişilere arabaları Sinan sattı diyor. Olabilir doğrudur ODD kayıtlarında bir hata var ya da geçmedi bilemiyorum.
    Hacı sen niye böyle yazıp yazıp özür diliyon ya nalmamadım ben

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ferrarimiz olsada keşke hangi satışçı daha iyi muhabbeti yapsak.

Ancak 2 yıl önce şirketten bi arkadaşımızın yüksek lisansı için TR de olan spor oto markalarından birinin yönetici sohbeti istenmişti bizde Fermasdan Ferhat beyle 1 saat güzel bi sohbet yapmıştık. iyi ve bilgili bir insandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)