User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ferrari 488 GTB - V8 Twin Turbo 670 Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat o satilan arabalarin sahiplerine Sor bakalim onlari kim satmis Ferhat mi sinan mi? Daha dogrusu musterileri yonlendiren kimmis. Mustriler kimin yanindan cikip fermasa gidip arabalari siparis etmis. Adam isten ayrilirken italya adama bi suru secenek sundu ortadogu ya da italya diye. Bi yanda Fermasin butun sistemini kuran adamdan bahsediyoruz burada. Diger yanda da arabayi siparis verip daha sonra kazik yedim yan bastim aman siparisi iptal et diip 1 sene sonra G plaka f458 ile dolasan insandan.. Orhan zamaninda konsinye olarak alinan arabalarin vebalinden bahsediyorsan Orhan neden kovuldu onu da biliyorsundur. 0 arabalardan bahsediyorsan da sistem hakkinda en ufak bilgin olmadigi belli. Siparis olmasa bile senelik olarak bir kotan var doldurmak zorunda oldugun. O kota icinde italyaya siparis gecmek zorundasin yoksa musteri araba istedigi zaman siparis gecemiosun bantta araban olmadigi icin. banta araba sokmak icinde o siparisi gecmek zorundasin. Musteri gelip siparis yazdirirsa hemen konfigurasyonu degistiriosun Fermasin siparisi musterinin oluyor. Musteri talebi olmazsa da dedigin gibi mcburen showroomda musterisini bekliyor. Satilmayan 0 araba var mi yok? Demek ki bos konusuosun. Murat inan Fermas a zamaninda benim kadar girmisligin yoktur. O yuzden bilmedigin seyler hakkinda sallama istersen. Haa evet mody sinan i tanimaz dogrudur ama ferhat i cok iyi tanir. Ferhat i sen hic tanimiyorsun onu da biliyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan in kisisel iliskilerle araba satmasi met edilecek biswy degil. Ben oraya kullanilmis 360 almaya gelip f430ferhatin verdigi bir suru satisina sahit oldum. Gecenin bi vakti kendisi genel mudurken ferrari satis muduru yerine ferhati arayan bir suru adami da biliyorum. Hayati ferrari uzerine kurulmus orta okuldan beri manyagi oldugu bir markanin genel muduru olmus bir adama ben onu saticiligini da bilirim diyecek bilgiye de kapasiteye de sahip degilsiniz. Son yazimdir.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper;burada neyı ve kımı kast edıyorsun? " Diger yanda da arabayi siparis verip daha sonra kazik yedim yan bastim aman siparisi iptal et diip 1 sene sonra G plaka f458 ile dolasan insandan.. "
    Ayrıca benım ısmımı kullanarak yazmadıgım seylerı neden bana cevap verıyorsun?MOT yanı Onur'a yazmak koyuyor mu?
    Ferhat kısısel tanıdıgım,hıc bır problemımde olmadı hıc bır zaman ama nedır bu celallenmek,hayrola Alper,hazır metın mı kopyalıyorsun buraya?
    Orhan vs yazmıssında,ne kelalakadır bu? Icındekılerı yada bıldıklerını yada ogrendıklerını dokmek ıcın bahanemıdır?
    Ben neyı BOŞ konusucagım kardesım?Ben nerede 0 arac beklıyor vs dedımisenın hedefın sasmıs,okuduklarını karsıtırmıssın heralde,cevap verıceksen yazdıklarıma ver,baskasının yazdıgını benım uzerımden cevaplama. Neydı o;kızım sana soyluyorum gelınım sen anla...
    Ne sallaması Alper,ne boş konusması,costun gıttın,aloooo,kendıne gel ustad?Bırı kufur mu ettı,serefıne mı dokunduda toz duman Sallayıp Bos Bos yazıyorsun bana??!!
    Senın cevap baskasına Alper,bana degıl. Degıstır hedefını....
    Ayrıca son post'un ok de bu 60 numara garıp kokuyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferhat'ı QMS zamanından bilirim. Fermas'ta o pozisyona nasıl alındığını da bilirim. Ondan daha iyi başka aday varken neler olduğunu bilirim. Büyütmeyin bence.......
    Okumadan imzalamam.....

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7000 devir ferro hıh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada sırf benim doğrudan bildiğim Cali 30, 2 tane Speciale ve beyaz LaF'ı (ki bozulmuş bir işti; Buğra bilir, isterse anlatır) saymazsak doğru henüz 6 ayda pek bir Ferrari satamamış..
    Onur sinan ın arkadaşı olduğun Sinan ı korumaya çalışma. Fermas a 1 kuruş yararın yok arabanın boyasını bile dışarıda yaptırıyorsun. ODD raporları diye bişey var açıp bakarsın . Ferhat ayrıldığından beri satılan araba sayısı toplamda 3. Bunların 2 taneside Ferhatın zamanında siparişi alınıp Eylül ayında gelen arabalar. LaF konusuna gelince de konuyu ne kadar biliosun ya da bildiklerine emin misin? Vural Ak ın siparişini verdiği daha sonra gümrük vs yüzünden kağıtlarını hazırlayamadığı ve yetiştiremediği bu nedenle de arabasının başkasına verildiğini ben çok iyi biliyorum. Vural Bey e sorarsan da söyler. Şu anda arabasını alalı da 1 hafta oldu. Kim yardımcı oldu onu da kendisine bir sor istersen bu kadar kısa zamanda LaF a kimse zırt diye sahip olabilir mi? . Yani söylediklerinin hepsi yalan ve yanlış. Sinan ın yaptığı açıklama ayrıca komik. 5 tane arabanın siparişi hakkında. Şu anda Ferrari Türkiyeye kontenjan vermiyor 2014 2. yarısındaki satış rezilliğinden dolayı bunun dışında gidip sipariş veren adam yok. Ferhatın SS motor olarak Fermastan alıp sattığı 7 tane ikinci el araba var. Daha yazmamı istermisiniz Fermas ın şu anda ne durumda olduğunu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    911TT Murat Engin den özür yazısıdır.

Muratçığım yukarıda senin yazdığını sanıp sinirimin tavan yapması ile yazdığım yazıdan dolayı senden ciddi ciddi özür diliyorum. Yaptığım öküzlüğün haddi hesabı yok. İnan telefonla okurken sen sandım o nedenle yazdım. Başından geçenleri biliyorum tekrar tekrar özür diliyorum. Ceza ne versen haklısın. İstanbul Park ı koşarak bitir de yapiim.(Sakın la sakın)
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la 911 TT yazmışım. 997TT olacak. Gittik başkasından özür diledik
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @em999 noluyo burda 488'ini Ferhat'tan mı almak istersin Sinan'dan mı??

İkisi de arkadaşımdır, okurken üzüldüm ne gereksiz muhabbetler yapmışsınız... vaktinize yazık

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah herkese ferrarisini Ferhattanmi yoksa Sinandan mi alsam derdi versin .

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanKars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @em999 noluyo burda 488'ini Ferhat'tan mı almak istersin Sinan'dan mı??

İkisi de arkadaşımdır, okurken üzüldüm ne gereksiz muhabbetler yapmışsınız... vaktinize yazık
    Kardesim cok dogru yazmıssın.Sinan benim yakın arkadasım ve dostumdur.Ferhatıda Fermas zamanından beri eski tanırım. Bu yazılanlardan dolayı son derece rahatsız olup iki tane kariyerinde son derece profosyonel olan iki insanın boyle herkesin okudugu bir forumda karsılastırmak son derece ahlak dısı olup yakısı kalmamıstır. Kim ne kadar araba satmıs kim ne yapmıs Ferması ilgilendirir bizi degil. Gereksiz yorumlar yapıp insanların arasına nifak sokmak gunahtır gereksızdır.Bunun yorumu biz yakın arkadaslarına bile dusmez degılkı burda baskalarına dussun. Lutfen yazılanlara dikkat edelim.

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur sinan ın arkadaşı olduğun Sinan ı korumaya çalışma. Fermas a 1 kuruş yararın yok arabanın boyasını bile dışarıda yaptırıyorsun. ODD raporları diye bişey var açıp bakarsın . Ferhat ayrıldığından beri satılan araba sayısı toplamda 3. Bunların 2 taneside Ferhatın zamanında siparişi alınıp Eylül ayında gelen arabalar. LaF konusuna gelince de konuyu ne kadar biliosun ya da bildiklerine emin misin? Vural Ak ın siparişini verdiği daha sonra gümrük vs yüzünden kağıtlarını hazırlayamadığı ve yetiştiremediği bu nedenle de arabasının başkasına verildiğini ben çok iyi biliyorum. Vural Bey e sorarsan da söyler. Şu anda arabasını alalı da 1 hafta oldu. Kim yardımcı oldu onu da kendisine bir sor istersen bu kadar kısa zamanda LaF a kimse zırt diye sahip olabilir mi? . Yani söylediklerinin hepsi yalan ve yanlış. Sinan ın yaptığı açıklama ayrıca komik. 5 tane arabanın siparişi hakkında. Şu anda Ferrari Türkiyeye kontenjan vermiyor 2014 2. yarısındaki satış rezilliğinden dolayı bunun dışında gidip sipariş veren adam yok. Ferhatın SS motor olarak Fermastan alıp sattığı 7 tane ikinci el araba var. Daha yazmamı istermisiniz Fermas ın şu anda ne durumda olduğunu.
    Yaz yaz; biraz daha bilgilenelim. Ben son noktayı koyarım.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kimsenin bişeyine nifak falan sokmuyorum. Ama yalan yanlış bilgi ile Ferhat u karalamaya çalışmak ne demek. ODD raporları her yerde var marka marka açın bakın Buna rağmen kim hangi cürretle sistemin nasıl çalıştığını bilmeden haa evet evet alırız der kapora almadan araba sipariş eder. Arabalar showroomda yatar diyebilir. Ayıptır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pramitin tepesi.. Anlayamayız.. Yani en azından ben bakıyorum anlayamıyorum

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi izninle imza yapıyorum bunu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ARUDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adamlar işi bilmiyo v8 twin ile 670 hp almışlar.bizim 1.6 cılar alıyo bu güçleri
    DRİLLGTİ
    ilk değilsin,sonda olmassın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurla da konuşuk telefonda.
    Arabasında boya yokmuş özür dilerim kendisinden. Arabasının bakımları Fermasta yapıldığı için satıştan daha fazla yararı olduğunu söylüyor. Kendisince doğru bence yanlış.
    Fermas konusunda onunda bildikleri var benimde bildiklerim var. Ben onun bildiklerinin yanlış olduğunu söylüyorum ki ODD kayıtları ortada. O da X kişilere arabaları Sinan sattı diyor. Olabilir doğrudur ODD kayıtlarında bir hata var ya da geçmedi bilemiyorum.
    IN BOOST WE TRUST

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sayfa okudum hiç bir şey anlamadım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi laf varda yazmak istemiyorum ortalık iyice kızışmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)