User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
195 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kendimi devamlı yorgun hissediyorum (şunu bir tartışalım)

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşadıımız hayatın monotonlugu herşeyin sıradanlıga kavuşması ve hayatlarımızda yenilik aramamış olmamız

şu lafa çok inıyorum, " yaşınız kaç olursa olsun kendinize hedefler koyun ve bu hedeflerden vazgeçmeyin korkmayın ve kaçmayın sürekli kovalayın "

yenilikler herzaman iyidir.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doktora git ve mümkün mertebe spora yazılın.

Ayrıca insanın akşam vakti olması güzel bir şey eve iş getiren bir hayat yaşayınca bırakın hobi edinmeyi boş zamanınızda sadece uyuyabiliyorsunuz. O yüzden iş dışındaki zamanı iyi değerlendirmek lazım.

Yazılanlar eğer işe yaramıyorsa direk psikiyatriye (psikolog işe yaramaz) gidin ama durumunuzu iyi anlatın bazısı hakikaten alakasız teşhisler koyup saçma ilaçlar yazıp daha kötü hale çevirebiliyor.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mevsimde normal ben ve bi çok iş arkadaşımdada 3 ten önce uyuyamama sabah uyanamama gibi muhabbetler başladı
    Vorsprung Durch Technik

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle hani içinde bir sıkıntı olur ya heh benim içime böyle kamyon park etmiş gibi hani sicilime işlenmeyeceğini bilsem allah ne verdiyse dalıcam birine üç beş tane de bana vurdu mu ne stres kalır ne sıkıntı. Sahi kum torbası alıp deneyen oldu mu hiç ? Şimdi kavga falan yazıldığını görünce aklıma geldi. Ben sanırım içimdeki siniri atamıyorum.

He birde sövemeden çalışıyorum ciddi ortam aşırı asabımı bozuyor kafada başladı sivilceler çıkmaya

@umut: yok hacı daha mayıs ayında geçecek

ne çok dertliymişiz bari bundan sonra herkes sıkıntılarını paylaşsın izlediği yolları paylaşsın da bu konuda da birbirimize destek olalım..

Ben bundan sonra yorgun hissettikçe daha da yoracağım kendimi. Akşamları en iyisi evde oturmamak. Gerekli testleri en kısa zamanda yaptıracağım.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mevsimde normal ben ve bi çok iş arkadaşımdada 3 ten önce uyuyamama sabah uyanamama gibi muhabbetler başladı
    aynısı bende de var. gece 3-4 yatış gündüz 12 kalkış. hiç bir şey yapasım yok. tüm gün evdeyim. sadece dışarda işim varsa çıkıyorum. tüm günü yatağımda geçirsem hiç şikayetçi olmam. yürüyüşe başladım ilk gün bir saat yürüdüm hızlı tempo yürürken canım sıkıldı bir saat boyunca
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle hani içinde bir sıkıntı olur ya heh benim içime böyle kamyon park etmiş gibi hani sicilime işlenmeyeceğini bilsem allah ne verdiyse dalıcam birine üç beş tane de bana vurdu mu ne stres kalır ne sıkıntı. Sahi kum torbası alıp deneyen oldu mu hiç ? Şimdi kavga falan yazıldığını görünce aklıma geldi. Ben sanırım içimdeki siniri atamıyorum.

He birde sövemeden çalışıyorum ciddi ortam aşırı asabımı bozuyor kafada başladı sivilceler çıkmaya

@umut: yok hacı daha mayıs ayında geçecek

ne çok dertliymişiz bari bundan sonra herkes sıkıntılarını paylaşsın izlediği yolları paylaşsın da bu konuda da birbirimize destek olalım..

Ben bundan sonra yorgun hissettikçe daha da yoracağım kendimi. Akşamları en iyisi evde oturmamak. Gerekli testleri en kısa zamanda yaptıracağım.
    Kum torbasını da baya denemiştim ellerim kan içinde nasır tutana kadar dalıyordum ama o da anlık oluyor, ne zaman hava kararıyor ve ben yine eve gideceğimi düşününce afakanlar basardı durumunu anlayabiliyorum hocam net olarak, Aslında bi Fight club kursak tertemiz olacağız hepimizde "döner pıçaklarıyla dalalım abii" ye döner mevzu diye bulaşmıyorum

Şaka bi yana umarım en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan adaş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan ne garip yaratık var ya boş kalırız neden boş kalıyoruz deriz yoğun oluruz boş kalsak deriz. Sıcak olur soğuk olsun deriz soğuk olur sıcak olsun deriz. Cidden şu denge olayı çok zor nasıl kurulur bilmiyorum ama kurduk mu gerisi gelecek gibi.

Babamın 1/10 u kadar olsam yeter bana. Adamdaki yaşama sevincinin %1 i yok bende. Biz fazla rahat büyümüşüz herhalde zahmet çekerek büyüseydik böyle olmazdı.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker AKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir tavsiyede benden burnunuzda et veya kemik var mı hiç baktırdınız mı eğer varsa ve farkında değilseniz nefes almanızı etkilediği için bünye sürekli yorgun oluyor uykular düzensiz oluyo ben sırf bu nedenden pazartesi günü ameliyat olucam bi baktırmanızı tavsıye ederim doktor 2dakkada burnunuzdan soktuğu bir kamera ile bakıyor
    Evet öyle bir sıkıntım var içten yamukluk var nefes almakta zorlanıyorum. Korkmasam ben 3 4 yıl öncesinde yaptıracaktım ama şu ameliyat olaylarında tırsak biriyim. Olunca bana da bilgi verir misin biraz daha bilgi sahibi olayım şuan nasıl oluyor acaba
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada bir gelir böyle mevsimlerden dolayı. Bunu sıkıntıya çevirmek yerine kendi içinizi dinlemeye çalışın, uyuyamadığınızda internetten hoşunuza giden bir filmi ya da diziyi izleyin. Banada geliyor arada ve 1 hafta evden çıkmadığımı oluyor. Sonra dışarı çıkarım 2 gün eve gelmem. Ailem ayarsızsın sen diyor, haklılar

Yapmadığınız şeyleri yapın, gitmediğiniz yerlere gidin. Eğer ki cinsel hayatında hergün birileriyle oluyorsan bir süre ara ver, çünkü bir yerden sonra mutlu etmeyi bırakıyor ve tamamen yalnızlığa dönüştürüyor. Bisikletle gezmeyi deneyebilirsin, sabah ya da akşam yürüyüş yapabilirsin, kitap okuyabilirsin.

Alkole gelincede senede bir kerede olsa insan tam bir şarhoşluk yaşamalı. Böyle bir ortamda herşeyi unutup sarhoş olmaya bakın, tabi yanınızda sizi taşıyabilecek birileri varsa 2-3 bira fayda etmez, samimi bir arkadaşınla oturup rakı keyfi yaparsan bir hafta yeter sana. Üstüne çorba felan içme, direk biraları cilala ki girsin kafaya
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinize farklı meşgaleler,hobiler bulun.Arkadaşların söylediği diğer alternatifler dışında epifiz beziniz kireçlenmiş olabilir.Buda isteksizlik,uykusuzluk malımsı kuzuluk doğurur.Florürlü diş macunlarından uzak durun.Çeşme suyu içmeyin.Bol bol ananas ve fındık tüketmeye bakın,içinde melatonin hormonu vardır.Ayrıca çıplak gözle gün batımına ve gün doğumuna bakarsanız zamanla umarım sorununuz hallolur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir endokrinoloji kliniğinde guatr tahlili yaptırmanı tavsiye ederim.. Belirttiğin şikayetlerle neredeyse örtüşüyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bunu tamamen yaşam şartlarımıza bağlıyorum.. En azından kendim böyle bir döneme girdiğimde.
    İşin stresi, hayatın derdi vs bir noktada tetikliyor bence..Biraz havalar, biraz şartlar derken bu duruma geliniyor.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demir eksikliği olabilir, bi kan tahlili yaptır kontrol ettir. Birde uyuduğun yatak çok önemli farklı bi yatakta yat bi kaç gün belki düzelir..

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendinize grup kurun mesala benim boyle 3 5 arkadasim var grup yapiyoruz
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet öyle bir sıkıntım var içten yamukluk var nefes almakta zorlanıyorum. Korkmasam ben 3 4 yıl öncesinde yaptıracaktım ama şu ameliyat olaylarında tırsak biriyim. Olunca bana da bilgi verir misin biraz daha bilgi sahibi olayım şuan nasıl oluyor acaba
    ben yine isin uykusuzlukla ilgili kismiyla alakali yazicam.

Burunda et veya kemik buyuklugu damakta yumusak doku , çene yapisinin normale gore 1 2 mmmilimetre kisa olmasi gibi sebepler gece uykuda saliselik bir tikaniklik yaratarak vücudun daha önceki mesajda belirttigim o anlik sadece yapisal uyanmasini ve uykunun evrelerini baştan yaşamaya başlamani sagliyor olabilir.

çok küçük bir sikinti ama insanin hayatinj inanilmaz etkiliyor sinir depresiflik moralsizlik ve negatif düşünce yapısı sürekli olarak vücuda hakim oluyor.

Tavsiyem en yakin zamanda bi kbb polikliniğine yada hastanesine giderek 1 gece orda cihazlara bağlı uyuman.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendinize grup kurun mesala benim boyle 3 5 arkadasim var grup yapiyoruz
    Yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. bence mevzuyu biraz açın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer o tarz bir sıkıntı varsa bu ne sporla geçer ne başka bir aktivite ile. Tam anlamıyla sıkıntı burundan kaynaklıysa gözümü karartıp yaptırırım ne gerekiyorsa. Peki o cihazlar evde kullanmalık tarzda ayarlanıyor mu yoksa solunum cihazı tarzında değişik bir aparat mı ?

Bütün tahlilleri de yaptıracağım. Bakalım asıl sorun neymiş

O grup mevzusunu hiç anlamadım.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birçok sebebi var, nefes alma, horlama, fazla kilo, uyku apnesi, yaşadığın yerdeki hava kalitesi, psikolojik sebepler, gün içersinde içtiğin su miktarı, vitamin eksikliği, magnezyum eksikliği.

ben hala dediğin sorunları yaşıyorum, kilom fazla biraz; eskiden çok kötü boyutlardaydı ama onun sebebi de sinir stres meselesi. geceleri dişlerimi parçalıyordum sıkmaktan çenem falan kramplı halde uyandığımı bilirim.

naçizane tavsiyem, sinir stresten uzak dur; yediğine içtiğine önem göster. sebzeyi mevyeyi mevsiminde bol tüket, akşamları mevsim meyveleri ye. ama ne olursa olsun stresten uzak dur.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde mevsimsel oluyor ara ara bana da oluyordu ama geçti çok şükür.Vitamin kullan yeni hobiler edin mesela durumunuz varsa projelik bir araba yapın eli yüzü dağılmışı komple toplayın ya da turbolayın vs maksat bir uğraş olsun en son mutlu da olursunuz içinize sinerse,spor seviyorsanız spora başlayın,hareketli müzikler dinleyin,güzel bi iki mekana gidin akşamları clup,bar tarzı maksat hareketli müzik ve hareketli ortam.her sabah uyanır uyanmaz kesinlikle duş alın uyuşukluğunuzu alıyor.Geçmiş olsun.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)