Neden insanların üstünde ''kıbrıs''diyince ooo keyif kebap yere düşmüşsün algısı var anlamadım. Hep araştırıyorum millet rezillik çekiyor askerde kıbrısda
imzasız..
Askerlik her yerde çile be kardeşim. Çile o kışladan içeri girdiğinde başlıyor ister Kıbrıs olsun ister Ankara.
Kazasız belasız bitirip dönmeye bak.
Kışlanın kapısından girerken beynimi orda bırakıcamRobot gibi yaşayacağım başka türlü altından kalkılmaz. İngilizcemi ilerletmek için okuma kitapları alacağım yanıma sıkıntı olmaz heralde
Paşa paşa gidip , bitirip geleceğiz ALLAH'ın izniyle beyler.
Bunca zamandır seneler sular seller gibi akıp geçiyorsa , şu askerlikte elbet biter.
Kısa dönemler kış mevsiminin başlangıcında burada olurlar kazasız belasız. Benim gibi uzun dönem gidecekler için seneye bu vakitler buradayız inşAllah. Az sabır..
12 ay sonra tekrar aynı konuya hort yapmak ümidi ile diyorum.![]()
Tabii en azından kitap götürmek lazım illa ki sıkıldığımız boş zamanlarımız olacak . Ben Kuran-ı Kerim'in türkçe mealinden tutun baya bir roman götüreceğim olur ya boş kalırız en azından zamanı anlamlı geçiririz.
imzasız..
Acemilik için kitap götürmeyin okuyacak vaktiniz olmaz, usta birliğine kesin götürün nöbetlerde yada koğuşta okursunuz. Özellikle Kıbrıs' a gidecekler kesin götürsün, adam gibi kitapçı bulmak bile zor valla![]()
diyemedim ya la
Kıbrıs 'ta çoğunluk samsung ace kullanıyor 150 civarı piyasası askerlerin büyük kısmında bu telefon var. Kendi telefonunu götürebilirsin tamamen şansa bağlı üst devreler uyuzluk yapıp didik didik arayabilir yada direk geçebilirsin içeri
Sonradan yollamak daha zor, burdan oraya kargo çok pahalı. Tavsiyem başta çantanın bir yerine gizleyip, bir iki hafta ortalığı ispiyoncuları vs. sezdikten sonra çıkarmak.
diyemedim ya la
Yanınıza pudra almanızı tavsiye ederim sıcakta ayaklar çok pişik yapar. Ben pudra kullanmıştım çok iyi gelmişti.Birde düzgün bi havlu. TSK' nın verdiği havlular %100 naylon olduğundan su emme gibi bi özellikleri yok
Telefonu bence acemiliğe götürmeye gerek yok içeri soksanız bile kullanmaya pek fırsat olmaz gereksiz heyecan olur. Usta birliğine giderken de bi arkadaş şöyle sokmuştu size de fikir olsun kutusunun ağzı büyük olan bi şampuan almıştı telefonu poşetle içine salmış o şekilde geçmiştix-ray falan yoksa şampuanın içine kadar da bakacaklarını sanmıyorum
![]()
acemiye cok esya getirmeyin kitap hic getirmeyiin butun gun yuruyceksiniz gecede erkenden uyuycaksiniz
Tavsiyeleriniz için teşekkürler beyler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)