Benim görüşüm herkesin bu olaya elinden geldiğince duyarlı ve sakin yaklaşması sapkınlığa kaçanları susturmak için en güzel cevap olacağı.
Printable View
Benim görüşüm herkesin bu olaya elinden geldiğince duyarlı ve sakin yaklaşması sapkınlığa kaçanları susturmak için en güzel cevap olacağı.
Akli selim sakin davranin diyosunuzda klise gibi olucak ama aynisi size yapildimi sakin olurmusunuz olamazsiniz.daha sert adimlar atilmali.
Bahçelievler de bir kadına apartman girişinde taciz etmeye çalışırken kadının bağırmasıyla çocukları tarafından yakalanıp bir güzel dövülüp polisler tarafından kurtarılıp daha sonra yaklaşık 10 kadının daha şikayetçi olduğu anlaşılan(eminim şikayetçi olmayan daha fazladır)18 yaşından gün almış adi şerefsiz sapık şuan dışarıda.tek sıkıntısı hergün karakola gidip imza atmak...bu adi herif hergün karakola gidip imza atmaktan ders alıp bir dahada böyle şeyler yapmayacaktır.adalet sistemi değişmediği sürece malesef böyle yüreklerimizi yakan olaylar son bulmayacak.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.özgecan kardeşimize ve onun gibi günahsız nicelerine rahmet eylesin.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28222284.asp
Bu hukuk sistemiyle bir iş olmaz. Burda iki gün konuşur sonra normale döneriz. Yine el elden üstündür kurallarıyla yaşar gideriz.
http://www.yeniakit.com.tr/haber/naz...rdi-52602.html
birde habere burdan bak bakalım pankartlarının önünde ne yazıyor yakışmış mı?
Arda kuafor yaziyor
Verdiğin linkteki gazetenin 80 yaşındaki yazarı 14 yaşında kıza tecavüz edip sonra serbest kalan Hüseyin Üzmez(öldü gerçi rahmet okumak bile gelmiyor içimden) şerefsizinin yazar olduğu AK-İT değil mi? Bırak Allah'ını seversen. Gelmiş bir de burda bık bık konuşuyorsun. İlk önce çuvaldızı kendine batır da sonra burada siyaset muhabbeti, namus, ar, şeref muhabbeti yap.
Okuduğun gazeteyi değiştir önce.
kaynagını sevim senin :) E herlade özgecan için panakrt açmışlar ama olayı anlamak istemiyorsun sanırsam.Dans zaten hertürlü yapılacaktı.Ayrıca kimi dans eder protesto eder kimi aglayarak.Size ne abi ? Kime ne ? Ben kendim söylüyorum çevreme ben ölürsem kesinlikle ama kesinlikle aglama üzülme istemiyorum ne hoca ne hacı ne dua , 80 ler pop/rock çalıp biraları tokusturarak anacaksınız beni.Herkesede söylerim çevremde.Kime ne abi bırakın bu işleri
Dünyanın en kısa fıkrası = "Bir haber kaynağı olarak yeni ak-it"
Bir gazete milletvekiline kıvırıyor diye başlık atar mı, ne iğrenç bir ülke olduk.
aaa ama pardon, imam osurursa cemaat sıçardı dimi...
Allah bütün bayanlara güç versin, mekanı cennet olsun Özgecan'ın, umarım artık bu tarz olayların önünün kesilmesi için kapkaçta alınan gibi caydırıcı önlemler alınır
tarafsız olması gereken yemini olan bir cumhurbaşkanı daha evvel başkanı olduğu parti için seçimde oy ister mi araya sıkıştırır mı bunları abi mesela? geçelim hepsini bu işlerin yorma kendını hiç boş yere...
neyse inşallah 1 hafta 10 gün sonra ateşimiz soğuyup unutup gitmeyiz bu olanları bitenleri...
Hala siyasete bağlamayın diyen beyin fukuraları gözünüzü açın . Devlet dün münevvere bugün özgecana yarın senin benim kızıma tecavüz edilsin diye o ipnelerin taşaklarını sıvazlıyor. Kimi suçlayım laaan. Bacının bileklerini kesip şah damarına bıçak vuruyorlar sen kimi suçlarsın bi konuşun. Nası insanlar oldunuz bi iti savunacam diye adamlığınızdan vazgeçtiniz oç hüseyin üzmezi savundunuz yeri geldi nihat doğanı bile savundunuz. ta ki yılan sizi sokana kadar. yılan sizi sokarsa herşeyi anlarsınız. Rabbim böyle bişeyi düşmanıma yaşatmasın. En çok kızım olsun istedim hayatta sonu bu mu olmalı ? Dua tabii ki edicez yalvaracam rabbime onu cennetine al günahlarını affet yapanları iki cihanda kahret diye ama rte çıkıp fatiha okuyun derse cinnet geçiririm. Ben fatihamı senin demenle mi okuyacam . Seni Allah yerine koyanlara borun söker. Ne yazıkki onlarda bu ülkede çoğunluk. O yüzden bu partiye düşmanlığım. O yüzden siyasete bağlarım. Yinede bu partiyi tutan arkadaşlarım bana kırılmasınlar ben insancıl bi adamım kırdıysam gene affola.
Yahu siyasete çekmeyin ne demek siyasetin babası bu olay babası... Bu tarz ölümler , cocuk istismarları , sübyanlarla evlilik , Özgecanlar , Ali İsmailler , Berkinler kusura bakmayın da ***** partiye oy verenlerin , o oy verdikleri eline sıçramıştır bu kan.Temizlemeye uğraşmayın çıkmaz.Ha biz karşıt görüşler (***** partiye karşıt görüşler) biz hatasızmıyız hayır bizde suçluyuz çok fazla sessiz kaldık.Yanlış yollar izledik... Ama lütfen çıkıpda siyaset karıştırmayın demeyin...
siyasete bağlamayın spora bağlayın mesela tüm bunların sorumlusu fenevbahçeli çemildir
Nasıl siyasete bağlamayalım kanunları kendi menfaatleri doğrultusunda değiştiren düzenleyen bunlar değilmi?cezalar yaptırımlar ağır olsa bu ve bunun gibi adiler böyle şeylere cesaret edebilirlermi?ot tan *** tan iyi hal indirimi al birde üstüne af çıksın 3 5 sene yatıp çıksınlar.kanunlar böyle olduğu sürece bu pislikler azalırmı?ve yine soruyorum kanunları düzenleyen şerefsizlerin bu suçları işleyenlerden farkı varmı?
bide bu vardı arkadaşlar
Fatmanur; evine gelen bilgisayar tamircisi tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüleli 3 sene oldu..
Başı açık değildi, mini etek de giymiyordu..
http://www.zaman.com.tr/gundem_fatma...i_2085682.html