User Tag List

Sayfa 19/26 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
484 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim görüşüm herkesin bu olaya elinden geldiğince duyarlı ve sakin yaklaşması sapkınlığa kaçanları susturmak için en güzel cevap olacağı.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akli selim sakin davranin diyosunuzda klise gibi olucak ama aynisi size yapildimi sakin olurmusunuz olamazsiniz.daha sert adimlar atilmali.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçelievler de bir kadına apartman girişinde taciz etmeye çalışırken kadının bağırmasıyla çocukları tarafından yakalanıp bir güzel dövülüp polisler tarafından kurtarılıp daha sonra yaklaşık 10 kadının daha şikayetçi olduğu anlaşılan(eminim şikayetçi olmayan daha fazladır)18 yaşından gün almış adi şerefsiz sapık şuan dışarıda.tek sıkıntısı hergün karakola gidip imza atmak...bu adi herif hergün karakola gidip imza atmaktan ders alıp bir dahada böyle şeyler yapmayacaktır.adalet sistemi değişmediği sürece malesef böyle yüreklerimizi yakan olaylar son bulmayacak.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.özgecan kardeşimize ve onun gibi günahsız nicelerine rahmet eylesin.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28222284.asp

Bu hukuk sistemiyle bir iş olmaz. Burda iki gün konuşur sonra normale döneriz. Yine el elden üstündür kurallarıyla yaşar gideriz.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisine eksik arastirmissin demeden once insanin kendisi arastirmasi lazim Siyasiler de bu konuda kendisine tepki gosterirken yok efendim Fatiha okusunmus derken bilmeden salliyordu....

http://www.onebillionrising.org/
    https://www.facebook.com/1BillionRisingAnkaraTurkey

Organizasyon budur. 1 Billion Rising her ulkede yapilir 14 Subatta.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/naz...rdi-52602.html

birde habere burdan bak bakalım pankartlarının önünde ne yazıyor yakışmış mı?

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda kuafor yaziyor
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğin linkteki gazetenin 80 yaşındaki yazarı 14 yaşında kıza tecavüz edip sonra serbest kalan Hüseyin Üzmez(öldü gerçi rahmet okumak bile gelmiyor içimden) şerefsizinin yazar olduğu AK-İT değil mi? Bırak Allah'ını seversen. Gelmiş bir de burda bık bık konuşuyorsun. İlk önce çuvaldızı kendine batır da sonra burada siyaset muhabbeti, namus, ar, şeref muhabbeti yap.

Okuduğun gazeteyi değiştir önce.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/naz...rdi-52602.html

birde habere burdan bak bakalım pankartlarının önünde ne yazıyor yakışmış mı?
    kaynagını sevim senin E herlade özgecan için panakrt açmışlar ama olayı anlamak istemiyorsun sanırsam.Dans zaten hertürlü yapılacaktı.Ayrıca kimi dans eder protesto eder kimi aglayarak.Size ne abi ? Kime ne ? Ben kendim söylüyorum çevreme ben ölürsem kesinlikle ama kesinlikle aglama üzülme istemiyorum ne hoca ne hacı ne dua , 80 ler pop/rock çalıp biraları tokusturarak anacaksınız beni.Herkesede söylerim çevremde.Kime ne abi bırakın bu işleri
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünyanın en kısa fıkrası = "Bir haber kaynağı olarak yeni ak-it"

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar ilk postunun cevaplarini sonuncu postta vermissin. Yahu akkoyunlarin ne oldugu belli onlarin nesini anlamaya calisayim nesine saygi duyayim? Memleket bunlar yuzunden bu hale geldi, herkes birbirine dusman oldu, guven kalmadi. Allah akepeninde onlara destek cikanlarinda bin turlu belasini versin.
    cehalette son nokta...söylenecek birşey yok ...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gazete milletvekiline kıvırıyor diye başlık atar mı, ne iğrenç bir ülke olduk.

aaa ama pardon, imam osurursa cemaat sıçardı dimi...

Allah bütün bayanlara güç versin, mekanı cennet olsun Özgecan'ın, umarım artık bu tarz olayların önünün kesilmesi için kapkaçta alınan gibi caydırıcı önlemler alınır
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayram vs. her milli günde binasını komple bayrakla kaplayan Bostancı Filli Boya 'nın bugün yaptığı beni çok duygulandırdı, sizlerin de görmenizi istedim. İşte toplumsal duruş bu olmalı. Kendilerini tebrik ediyorum.

dün akşam reklam kuşağında ekranları karartan filli boyaymış.Reklam kuşağını almış.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gazete milletvekiline kıvırıyor diye başlık atar mı, ne iğrenç bir ülke olduk.

aaa ama pardon, imam osurursa cemaat sıçardı dimi...

Allah bütün bayanlara güç versin, mekanı cennet olsun Özgecan'ın, umarım artık bu tarz olayların önünün kesilmesi için kapkaçta alınan gibi caydırıcı önlemler alınır
    tarafsız olması gereken yemini olan bir cumhurbaşkanı daha evvel başkanı olduğu parti için seçimde oy ister mi araya sıkıştırır mı bunları abi mesela? geçelim hepsini bu işlerin yorma kendını hiç boş yere...

neyse inşallah 1 hafta 10 gün sonra ateşimiz soğuyup unutup gitmeyiz bu olanları bitenleri...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala siyasete bağlamayın diyen beyin fukuraları gözünüzü açın . Devlet dün münevvere bugün özgecana yarın senin benim kızıma tecavüz edilsin diye o ipnelerin taşaklarını sıvazlıyor. Kimi suçlayım laaan. Bacının bileklerini kesip şah damarına bıçak vuruyorlar sen kimi suçlarsın bi konuşun. Nası insanlar oldunuz bi iti savunacam diye adamlığınızdan vazgeçtiniz oç hüseyin üzmezi savundunuz yeri geldi nihat doğanı bile savundunuz. ta ki yılan sizi sokana kadar. yılan sizi sokarsa herşeyi anlarsınız. Rabbim böyle bişeyi düşmanıma yaşatmasın. En çok kızım olsun istedim hayatta sonu bu mu olmalı ? Dua tabii ki edicez yalvaracam rabbime onu cennetine al günahlarını affet yapanları iki cihanda kahret diye ama rte çıkıp fatiha okuyun derse cinnet geçiririm. Ben fatihamı senin demenle mi okuyacam . Seni Allah yerine koyanlara borun söker. Ne yazıkki onlarda bu ülkede çoğunluk. O yüzden bu partiye düşmanlığım. O yüzden siyasete bağlarım. Yinede bu partiyi tutan arkadaşlarım bana kırılmasınlar ben insancıl bi adamım kırdıysam gene affola.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu siyasete çekmeyin ne demek siyasetin babası bu olay babası... Bu tarz ölümler , cocuk istismarları , sübyanlarla evlilik , Özgecanlar , Ali İsmailler , Berkinler kusura bakmayın da ***** partiye oy verenlerin , o oy verdikleri eline sıçramıştır bu kan.Temizlemeye uğraşmayın çıkmaz.Ha biz karşıt görüşler (***** partiye karşıt görüşler) biz hatasızmıyız hayır bizde suçluyuz çok fazla sessiz kaldık.Yanlış yollar izledik... Ama lütfen çıkıpda siyaset karıştırmayın demeyin...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyasete bağlamayın spora bağlayın mesela tüm bunların sorumlusu fenevbahçeli çemildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl siyasete bağlamayalım kanunları kendi menfaatleri doğrultusunda değiştiren düzenleyen bunlar değilmi?cezalar yaptırımlar ağır olsa bu ve bunun gibi adiler böyle şeylere cesaret edebilirlermi?ot tan *** tan iyi hal indirimi al birde üstüne af çıksın 3 5 sene yatıp çıksınlar.kanunlar böyle olduğu sürece bu pislikler azalırmı?ve yine soruyorum kanunları düzenleyen şerefsizlerin bu suçları işleyenlerden farkı varmı?

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bu vardı arkadaşlar

Fatmanur; evine gelen bilgisayar tamircisi tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüleli 3 sene oldu..
    Başı açık değildi, mini etek de giymiyordu..

http://www.zaman.com.tr/gundem_fatma...i_2085682.html