User Tag List

Sayfa 6/20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
375 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bülent Arınç:
    Üzülerek ifade edeyim. Olay hepimizi gururlandıracak bir olaydır. Başarı ile tamamlanmıştır ama ne var ki sorumsuz, sadece muhalefet yaptığı zanneden birileri toprak kaybettiğimiz söyleyebilirler. Bizde bunları doğrusu düşündük. Türkiye'deki muhalefetin kalitesi az çok belli olduğu için böyle bir operasyondan sonra acaba ne söylerler? İç politikada ne yaparlar diye de endişe etmiştik.
    "Çok şükür operasyonun her anı Türkiye Devleti'nin izzetini, azametini, varlığını, egemenliğini ortaya koyacak biçimde yapılmıştır. Bir defa toprak kaybetmedik. Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun bulunduğu arazi kadar yine Suriye toprakları içerisinde geçmişte de bir kaç defa nakil yaşandığı için bir arazi üzerinde bu gerçekleştirilmiştir. İkincisi operasyonun her anı kameralarla tespit edilmiştir. Dini merasim yapılmıştır. Nakledilecek kabirin nasıl alınacağı, nasıl nakledileceği her anıyla tespit edilmiştir. Bizim inancımızda dikilen bayrak, bir daha asla inmez. O yüzden Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda bulunan bayrağımız, inmeden hemen nakli gerçekleştirileceği yerde bayrağımız dikilmiştir. Saygı duruşunda bulunulmuştur. Askerlerimiz görevlerini yapmıştır. Oradaki binanın ve bayrak direğinin tahrip edilmesi bizim kararımızdır. Çünkü biz oradan ayrıldıktan sonra İŞİD'in burayı ele geçirmesi, oraya kendi bayrağını asması ve o binada başka gösteriler yapması mümkündü. Biz onun aynısını Suriye eşmesinde gerçekleştireceğiz. Onların eline enkazdan başka bir şey bırakmamak niyetiyle bu yapılmıştır. Buradan muhalefete sesleniyorum. Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz ama bu operasyonun amaçlarını Sayın Başbakınımız belik kısaca arz etti. Zaman içerisinde herkes duyacak ve bilecek. Benim söylediğim çerçeve içerisinde de bunun bir askeri gereklilik olduğunu herkesin bilmesi lazım. Hükümetimizin talimatı, sıfır noksanla, sıfır hata ile gerçekleştirilmiştir. Ne var ki 500'den fazla askerin katıldığı bir operasyonda bir kaza sonucu çok değerli bir kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bu operasyonlarda bu tür zaiyatların yaşanması da tabiidir. İnanıyorum ki çok kısa bir zamanda yeni yerinde nakli kubur suretiyle yine aziz hatırasını yaşatacağız, Türk Bayrağı dalgalanacak ve bundan sonraki ziyaretlerimiz burada yapılacaktır.

Mesele anlattığım gibidir. Muhalefet 'toprak kaybedildi. Çekildik' Bunların arkasına saklanmasın. Bunlarla siyaset yapmasın. Türk halkı bugün olanla yapılanla gurur duyacak bir noktadır. Toprak kaybetmedik. Bayrağımız dalgalanıyor ve Süleyman Şah'ın bizce mukaddes emaneti de şu an da elimizde geçici olarak bulunuyor. Suriye eşmesinde inşallah ikametgahını da en kısa zamanda götürülecektir. Türk milletine de başının dik olmasını, bu operasyonla Türkiye'nin gücünü kanıtladığını da söylemek istiyorum."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözünün içine baka baka, utanma sıkılma olmadan yalan ile savunma yapıyorsunuz ya Allah belanızı versin.. Daha ne diyelim ne edelim sizlere.. İğrenç insanlar..

Hem diyor sınıra yakın yere taşıdık hem diyor çekilmedik.. E bre putperest çekilmeden geriye nasıl taşıyorsunuz.. Bunun adı nedir yaa??

Bu adar yalan dolan olmaz yaa göz göre göre olmaz..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    one mümit operation complated!

Bir dakikada çekildik!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek tek alıntı yapmak istemedim o yüzden genel yazıyorum. Elîmiz kolumuz bağlı değilmiş öyle demiş bir abimiz, ben Türkiye'de ki memurların tercih listesinin ilk sırasında olan, oraya atanmak için araya bin tane adam sokup gelmeye çalıstığı bir yerden 21 yaşında ayrılıp annemi, babamı, sevgilimi bırakıp buralara, bu birime 2 sene önce GÖNÜLLÜ olarak geldim.
    Eğer bahsettiğin gibi padişahı korumak, onun paralı askerliğini dalkavukluğunu yapmak isteseydim Polis okulundayken Başbakanlık korumaya gider, takım elbise, kulaklıkla dev gibi amerikan ciplerinden inmeden görevimi yapardım. Bunu yapacak donanımım, fiziğim, referansımda vardı. Bunları söylememin amacı duygu sömürüsü yapmak değil bahsettiğiniz tarzda ki insanlardan olmadıgımı belirtmek içindi.

Ayrıca her meslekte oldugu gibi polislikte de hiyerarşik düzen var. Sanırsam gezi parkı eylemlerînden bahsediyorsunuz sizde haklısınız belki bu kadar sert olmamalıydı polis. Ama sizde biliyorsunuz ki poliste çok tahrik edildi sertliğîn sebebinin bu oldugunu düsünüyorum.

Eğer bizim arkamızda sağlam bir siyasi iktidar bulunsaydı bizde 90 larda ki gibi er meydanına inip, doğuda ki düzeni sağlamayı herkesten çok isterdik.
    Üzerimize piknik tüplerinden bomba yapılıp atılıyor, araçlarımız taranıyor, molotofu veya atılan taşı saymıyorum bile. Buradan anlayın el-kol nasıl cözüm süreci denilen boş fikir için bağlanırmış.

Yeni yasayla ilgili olarakta hepimiz bal gibi biliyoruz ki bu adamlar bunu er veya geç geçirecekler. Suç adamlarda değil, bu adamlara bu yetkiyi veren halkımızda.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la 3-4 saat pc'yi açmıyoruz , her açtığımda bir felaketle karşılaşıyorum. bu akp git gide çıkmaza sürüklüyor ülkeyi.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek tek alıntı yapmak istemedim o yüzden genel yazıyorum. Elîmiz kolumuz bağlı değilmiş öyle demiş bir abimiz, ben Türkiye'de ki memurların tercih listesinin ilk sırasında olan, oraya atanmak için araya bin tane adam sokup gelmeye çalıstığı bir yerden 21 yaşında ayrılıp annemi, babamı, sevgilimi bırakıp buralara, bu birime 2 sene önce GÖNÜLLÜ olarak geldim.
    Eğer bahsettiğin gibi padişahı korumak, onun paralı askerliğini dalkavukluğunu yapmak isteseydim Polis okulundayken Başbakanlık korumaya gider, takım elbise, kulaklıkla dev gibi amerikan ciplerinden inmeden görevimi yapardım. Bunu yapacak donanımım, fiziğim, referansımda vardı. Bunları söylememin amacı duygu sömürüsü yapmak değil bahsettiğiniz tarzda ki insanlardan olmadıgımı belirtmek içindi.

Ayrıca her meslekte oldugu gibi polislikte de hiyerarşik düzen var. Sanırsam gezi parkı eylemlerînden bahsediyorsunuz sizde haklısınız belki bu kadar sert olmamalıydı polis. Ama sizde biliyorsunuz ki poliste çok tahrik edildi sertliğîn sebebinin bu oldugunu düsünüyorum.

Eğer bizim arkamızda sağlam bir siyasi iktidar bulunsaydı bizde 90 larda ki gibi er meydanına inip, doğuda ki düzeni sağlamayı herkesten çok isterdik.
    Üzerimize piknik tüplerinden bomba yapılıp atılıyor, araçlarımız taranıyor, molotofu veya atılan taşı saymıyorum bile. Buradan anlayın el-kol nasıl cözüm süreci denilen boş fikir için bağlanırmış.

Yeni yasayla ilgili olarakta hepimiz bal gibi biliyoruz ki bu adamlar bunu er veya geç geçirecekler. Suç adamlarda değil, bu adamlara bu yetkiyi veren halkımızda.
    Senin gibi durumda olanlar azınlık kaldıkça onurlu yapılmakta olan o görev hep lekeli kalacak malesef.

Allah sizin gibilerin ömrünü o diğer saray kopeklerinden çok eylesin.Sizin hakkınız ödenmez.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bülent Arınç:
    Üzülerek ifade edeyim. Olay hepimizi gururlandıracak bir olaydır. Başarı ile tamamlanmıştır ama ne var ki sorumsuz, sadece muhalefet yaptığı zanneden birileri toprak kaybettiğimiz söyleyebilirler. Bizde bunları doğrusu düşündük. Türkiye'deki muhalefetin kalitesi az çok belli olduğu için böyle bir operasyondan sonra acaba ne söylerler? İç politikada ne yaparlar diye de endişe etmiştik.
    "Çok şükür operasyonun her anı Türkiye Devleti'nin izzetini, azametini, varlığını, egemenliğini ortaya koyacak biçimde yapılmıştır. Bir defa toprak kaybetmedik. Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun bulunduğu arazi kadar yine Suriye toprakları içerisinde geçmişte de bir kaç defa nakil yaşandığı için bir arazi üzerinde bu gerçekleştirilmiştir. İkincisi operasyonun her anı kameralarla tespit edilmiştir. Dini merasim yapılmıştır. Nakledilecek kabirin nasıl alınacağı, nasıl nakledileceği her anıyla tespit edilmiştir. Bizim inancımızda dikilen bayrak, bir daha asla inmez. O yüzden Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda bulunan bayrağımız, inmeden hemen nakli gerçekleştirileceği yerde bayrağımız dikilmiştir. Saygı duruşunda bulunulmuştur. Askerlerimiz görevlerini yapmıştır. Oradaki binanın ve bayrak direğinin tahrip edilmesi bizim kararımızdır. Çünkü biz oradan ayrıldıktan sonra İŞİD'in burayı ele geçirmesi, oraya kendi bayrağını asması ve o binada başka gösteriler yapması mümkündü. Biz onun aynısını Suriye eşmesinde gerçekleştireceğiz. Onların eline enkazdan başka bir şey bırakmamak niyetiyle bu yapılmıştır. Buradan muhalefete sesleniyorum. Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz ama bu operasyonun amaçlarını Sayın Başbakınımız belik kısaca arz etti. Zaman içerisinde herkes duyacak ve bilecek. Benim söylediğim çerçeve içerisinde de bunun bir askeri gereklilik olduğunu herkesin bilmesi lazım. Hükümetimizin talimatı, sıfır noksanla, sıfır hata ile gerçekleştirilmiştir. Ne var ki 500'den fazla askerin katıldığı bir operasyonda bir kaza sonucu çok değerli bir kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bu operasyonlarda bu tür zaiyatların yaşanması da tabiidir. İnanıyorum ki çok kısa bir zamanda yeni yerinde nakli kubur suretiyle yine aziz hatırasını yaşatacağız, Türk Bayrağı dalgalanacak ve bundan sonraki ziyaretlerimiz burada yapılacaktır.

Mesele anlattığım gibidir. Muhalefet 'toprak kaybedildi. Çekildik' Bunların arkasına saklanmasın. Bunlarla siyaset yapmasın. Türk halkı bugün olanla yapılanla gurur duyacak bir noktadır. Toprak kaybetmedik. Bayrağımız dalgalanıyor ve Süleyman Şah'ın bizce mukaddes emaneti de şu an da elimizde geçici olarak bulunuyor. Suriye eşmesinde inşallah ikametgahını da en kısa zamanda götürülecektir. Türk milletine de başının dik olmasını, bu operasyonla Türkiye'nin gücünü kanıtladığını da söylemek istiyorum."
    Yersen !

Ben bunun nesiyle gurur duyacağım? Aksine sizden ve sizin gibi insanlar yüzünden utanıyorum . G.. yalayicilarinizdan utanıyorum . gram hakkım varsa da sizin gibi iktidara hakkımı helal etmiyorum .

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90 yıllık reklam arası bitti osmanlı başladı ya toprak kayıplarıda başladı.şu 21 ağustos 2014 tarihli tweetlerde surda dursun

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözünün içine baka baka, utanma sıkılma olmadan yalan ile savunma yapıyorsunuz ya Allah belanızı versin.. Daha ne diyelim ne edelim sizlere.. İğrenç insanlar..

Hem diyor sınıra yakın yere taşıdık hem diyor çekilmedik.. E bre putperest çekilmeden geriye nasıl taşıyorsunuz.. Bunun adı nedir yaa??

Bu adar yalan dolan olmaz yaa göz göre göre olmaz..

Bildiğim kadarı ile bölgedeki askeri birlikler bi zamanlar her ay değişiyormuş, daha sonra bu 6 ayda bir yapılmış.. Ama son dönemde 8 ay geçmesine rağmen birlik değişimi yapılamamış.. Bölgedeki huzursuzlukdan dolayı bide 400km uzaklıkda olması vs. sanırım.. Ayrıca bildiğim kadarı ile türbedeki mezarın içide boşmuş yani sembolikmiş herşey.. Bu sebeple hem ordaki birliklerin güvenliği hemde herhangi bir müdehale durumunda takviye birliklerin geç kalmaması için taşıma kararı almışlar...

Ne kadar doğru veya ne kadar yanlış bir karar onu kestiremiyorum.. Ama bana mantıklı gelen kısmı, 400km ötede başlarına birşey gelse yetişemeyeceğimiz evlatlarımızın can güvenliği artmış oldu sınırımıza yakınlaştıkları için..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamlar kendi totolarini kurtarmak icin suleyman saha saldirmayi da goze aldi, toprak da verirler vatani da satarlar sikinti yok umrumda degil... sirada kibris ve guneydogu var hayaldi gercek oldu...
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400 km dediğin 20 dk mesafe bir operasyon için.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gibi durumda olanlar azınlık kaldıkça onurlu yapılmakta olan o görev hep lekeli kalacak malesef.

Allah sizin gibilerin ömrünü o diğer saray kopeklerinden çok eylesin.Sizin hakkınız ödenmez.
    Allah razı olsun Abim
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce Habertürk te Dışişleri Bakanı şunu söyledi . Toprak kaybetmedik aksine toprak kazandık ! Ne toprağı kazanmışız biz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarı ile bölgedeki askeri birlikler bi zamanlar her ay değişiyormuş, daha sonra bu 6 ayda bir yapılmış.. Ama son dönemde 8 ay geçmesine rağmen birlik değişimi yapılamamış.. Bölgedeki huzursuzlukdan dolayı bide 400km uzaklıkda olması vs. sanırım.. Ayrıca bildiğim kadarı ile türbedeki mezarın içide boşmuş yani sembolikmiş herşey.. Bu sebeple hem ordaki birliklerin güvenliği hemde herhangi bir müdehale durumunda takviye birliklerin geç kalmaması için taşıma kararı almışlar...

Ne kadar doğru veya ne kadar yanlış bir karar onu kestiremiyorum.. Ama bana mantıklı gelen kısmı, 400km ötede başlarına birşey gelse yetişemeyeceğimiz evlatlarımızın can güvenliği artmış oldu sınırımıza yakınlaştıkları için..
    Ordumuzda o kadar jetler, savaş uçakları var.. Kalktıktan 5-10dk sonra oradalar.. Amaç farklı.. Bugün orayı koruyamıyorsak yarın kendi öz sınırlarımıza da saldırı olduğunda sürekli geri çekilmek gerekir..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tsk da komutan yok...

Tsk da komutan varken arkasinda durmassan; bugun tsk ya yapilanin yarin sana girecegini goz ardi edersen, gorundugu uzere maşa kuvvetler ordusu ile karsi karsiya kalirsin. bunun tek sorumlusu koyunlardan olusan halktir, tsk degil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni topraklarımız buymuş.. YPG ile yan yana..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aklıma takılan bir soru var: baştakiler Türklük kavramına ülküsüne birliğine neden bu kadar ters davranıyorlar? Yani bu kadar önemsenmez ancak gelinen kökenler. Şu ülkede hiçbir ırkın etnik kökenin milliyetin, Türklük kadar içi boşaltılmadı sanırım son yıllarda.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aklıma takılan bir soru var: baştakiler Türklük kavramına ülküsüne birliğine neden bu kadar ters davranıyorlar? Yani bu kadar önemsenmez ancak gelinen kökenler. Şu ülkede hiçbir ırkın etnik kökenin milliyetin, Türklük kadar içi boşaltılmadı sanırım son yıllarda.
    Turkiye Cumhuriyetine yada halkina hizmet ettikleri yada oyle bir ulku icinde olduklari bir durum yok ki ...

Siyonizme hizmet eden secilerek getirilmis ve 13 senedir basimizda olan bir takim insanlar bunlar ..
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işid i besleyen kim ? Tayyip. Geçen sene tırlar a dokundurtmayan kim ? Tayyip . Tırların içinde ne vardı ? Silah ve bilimum mühimmat . Nereye gidiyordu ? Işid'e. Türbe ye geliyor adamlar tek mermi sıktıklarını da sanmıyorum , bizden de karşılık yok. Emir de zaten bundan gidiyor ellemeyin abilerinizi diye . Şov yapmak için de 2 3 tane adamlarını yerleştiriyorlar içeri hem durumdan haberdar olsunlar askerler ne yapıyor diye , ve türbeyi patlatarak şov yapıyorlar . Artık şehid olan başçavuş durumu fark etti de engel olmak mı istedi ne olduysa onu da ortadan kaldırdılar .
    Peki bunlar ne için ? Bu adam kendini ortadoğu nun lideri olarak görmüyormu ? Öyle olmaya çalışmıyormu ? Sonuna kadar Türk ordusu ile devam edemez değilmi ? Bu adamlar yaratık , ucube dünya ya gelmiş en lanet varlıklar. Bu artık Türkiye'ye değil her yere aynı . Adamın kurcalamadığı yer yok bozmadığı , pislik yapmadığı yer yok .

Şöyle bir yorum vardı geçmiş sayfalarda . Tamamen katılıyorum . Biz gerçekten yobaz, geri kafalı,hain,cahil ve aşşağılık bir toplumuz . Adamlar artık burası sizin değil diye yarın bütün ülkede milletin kapısına gelse , padişahımız ne yaptığını bilir diyip resmen inek gibi çekip giderler.

Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kovaladı kaca ateş böceği olmuşuz hala bunlar İsrail'in oyunları Seçim öncesi tezgahlar diyorlar ya. Ben uzulmuyorum artik bu kafadaki bi milletle 90 küsür yıl iyi gelmisiz inceldigi yerden kopsun amk.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)