User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Iğdır yaşamak için nasıldır?

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman fazla maceraya gerek yok 1-IĞDIR 2- BATMAN yazıp arkasını prosedür olarak dolduracagim

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 sene çok bitirip balıkesir e gitmek istiyorum bir an önce yapıp döneyim hoş ne hikmetse millet çift dikiş yapıyor nereye giderse

205-01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak Iğdır yazılabilir , Van da güzel Batma nı tavsiye etmiyorum , Mardin de ii fakat gazlanacak yer yok . Van da yollar düz Van gölü çevresinde de birçok turistlik yerler var, Ayrıca havaalanı var en önemlisi olarak karar sizin kolay gelsin ....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iğdır yazdığınız yerlere göre mesleki açıdan çok daha rahat olacaktır . Doğubayazıt görev yapıyorum 4 yıldır Iğdır 50 km mesafede 2-3 haftada bir giderim gezmeye. olay bakımından rahattır yani gösteri protesto eylem vs diğer doğu illerine göre çok daha azdır. Azeri nüfus yoğun olarak bulunur bundan dolayı sosyal hayat daha rahattır. D. beyazıtta yerli olan biri el ele gezemezken Iğdır da sarmaş dolaş gezebilir. özellikle bahar ve yaz ayları hareketlidir sosyal olarak hele bekarsanız Ağrı Kars Iğdır ve Van hepsini gezdim gördüm. Van büyük şehir sonuçta hayat daha rahat gelişmiş ama olay çok olur bu bakımdan sıkıcı. Ağrı ve Kars ı haritadan silsek bile olur Doğuda çoğu yerde kepenk kapatma olayları olurken Iğdır istisnadır mesela bu konularda. Erzurum 200 km mesafededir. çok sıkılırsan yada sağlık vs için rahatlıkla gidip gelebilirsin. Kayak yapmak istersen Sarıkamış 2 saat mesafede. iklim olarak doğru dürüst kar yağmadı zaten hatta hiç yağmadı. bile denebilir. sıcaktır doğunun çoğu yerine göre. Ev falan sıkıntın kesinlikle olmaz şehirde hızlı yapılaşma var yeni ve gayet güzel binalar yapılıyor. özellikle valiyolu caddesi tarafını tavsiye ederim.aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım hocam.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A.Kepez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iğdır yazdığınız yerlere göre mesleki açıdan çok daha rahat olacaktır . Doğubayazıt görev yapıyorum 4 yıldır Iğdır 50 km mesafede 2-3 haftada bir giderim gezmeye. olay bakımından rahattır yani gösteri protesto eylem vs diğer doğu illerine göre çok daha azdır. Azeri nüfus yoğun olarak bulunur bundan dolayı sosyal hayat daha rahattır. D. beyazıtta yerli olan biri el ele gezemezken Iğdır da sarmaş dolaş gezebilir. özellikle bahar ve yaz ayları hareketlidir sosyal olarak hele bekarsanız Ağrı Kars Iğdır ve Van hepsini gezdim gördüm. Van büyük şehir sonuçta hayat daha rahat gelişmiş ama olay çok olur bu bakımdan sıkıcı. Ağrı ve Kars ı haritadan silsek bile olur Doğuda çoğu yerde kepenk kapatma olayları olurken Iğdır istisnadır mesela bu konularda. Erzurum 200 km mesafededir. çok sıkılırsan yada sağlık vs için rahatlıkla gidip gelebilirsin. Kayak yapmak istersen Sarıkamış 2 saat mesafede. iklim olarak doğru dürüst kar yağmadı zaten hatta hiç yağmadı. bile denebilir. sıcaktır doğunun çoğu yerine göre. Ev falan sıkıntın kesinlikle olmaz şehirde hızlı yapılaşma var yeni ve gayet güzel binalar yapılıyor. özellikle valiyolu caddesi tarafını tavsiye ederim.aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım hocam.
    karsı haritadan silip kayağa sarıkamışa gitmek de güzelmiş =)
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma osman abi buradan emekli olaxak

Ömer kardeşim ah senin bu memleketinin gundileri yok mu? Ömrümü onlar yedi benim. Kimileri iyice paralandi ve bir iki yıldır imanimizi gevrettiler. Ben şahsen, görevle alakalı bir kez daha gelmemek için 2.şark görevimi bitirmenin derdindeyim. O bildigimiz etkenler olmasaydı Diyarbakır gerçekten yaşanası bir yer olurdu. Bundan eminim...
    Ali abi gundi her şehirde vardır Dbakıra özgü bir durum yok yani Bozuk insan illaki her yerde her memlekette vardır.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanıdığım Van'da öğretmenlik yapıyor fazla güzel olmasada rahat diyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karsı haritadan silip kayağa sarıkamışa gitmek de güzelmiş =)
    şehir merkezi olarak dedim ığdır kadar sosyal sıcak değil diye yoksa sarıkamış a laf yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)