O zaman fazla maceraya gerek yok 1-IĞDIR 2- BATMAN yazıp arkasını prosedür olarak dolduracagim
5 sene çok bitirip balıkesir e gitmek istiyorum bir an önce yapıp döneyim hoş ne hikmetse millet çift dikiş yapıyor nereye giderse
İlk olarak Iğdır yazılabilir , Van da güzel Batma nı tavsiye etmiyorum , Mardin de ii fakat gazlanacak yer yok . Van da yollar düz Van gölü çevresinde de birçok turistlik yerler var, Ayrıca havaalanı var en önemlisi olarak karar sizin kolay gelsin ....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Iğdır yazdığınız yerlere göre mesleki açıdan çok daha rahat olacaktır . Doğubayazıt görev yapıyorum 4 yıldır Iğdır 50 km mesafede 2-3 haftada bir giderim gezmeye. olay bakımından rahattır yani gösteri protesto eylem vs diğer doğu illerine göre çok daha azdır. Azeri nüfus yoğun olarak bulunur bundan dolayı sosyal hayat daha rahattır. D. beyazıtta yerli olan biri el ele gezemezken Iğdır da sarmaş dolaş gezebilir. özellikle bahar ve yaz ayları hareketlidir sosyal olarak hele bekarsanızAğrı Kars Iğdır ve Van hepsini gezdim gördüm. Van büyük şehir sonuçta hayat daha rahat gelişmiş ama olay çok olur bu bakımdan sıkıcı. Ağrı ve Kars ı haritadan silsek bile olur
Doğuda çoğu yerde kepenk kapatma olayları olurken Iğdır istisnadır mesela bu konularda. Erzurum 200 km mesafededir. çok sıkılırsan yada sağlık vs için rahatlıkla gidip gelebilirsin. Kayak yapmak istersen Sarıkamış 2 saat mesafede. iklim olarak doğru dürüst kar yağmadı zaten hatta hiç yağmadı. bile denebilir. sıcaktır doğunun çoğu yerine göre. Ev falan sıkıntın kesinlikle olmaz şehirde hızlı yapılaşma var yeni ve gayet güzel binalar yapılıyor. özellikle valiyolu caddesi tarafını tavsiye ederim.aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım hocam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)