çok doğru yere barnak batın yemin ediyorum :D 106 gti dan iyiymiş malifotlu şahin-doğan öyle diyorlar :D
Printable View
1.6 ies özellikle bizim burda herkesin ki jet mübarek, 5,500 den sonra sahibi vtec açanı gördüm.
Birisi yazmasın isteniliyor ise özel bir ortamda konuşacaksınız o zaman.Burası forum ve üye olan herkes istediği yere yorum yazar.
adam kibarca yazmasın diyor üstüne gitmenin manası yok varsa problem konuşulur telefonlaşılmış galiba uzatmanın manası yok
1.6i ES i olan adam bmw gitmiyor diyor hahahaha
para kimdeyse o hızlıdır tartısmayın boşu boşuna
tofaş derim ben...
bmw den bile daha iyi drift yaptıgını iddaa eden arkadaslarım var:D
bizim burda yeni modada egz takmaları... egz takanlarda altlarında slr var zannedior :D
Dostum haklisin ancak konumuz modifiye degil, yalnizca gidis, honda eskide kaldi umarim toplar , zamaninin en iyi motorlarini yapti eyvallah ancak suan yetersiz kaliyor Stock hondalar, yeni typerla toplicak ins, o kadar citkirildim degil yeni araclarda , uzun uzun bas bisey olmaz, dsg basmayincada bozuluyo :D
tofaş 3.20 ve altı gitmiyor bence
bağlığı okuyunca bende ikinci el talep olarak sandım :)
Evet 240+ beygirlerde.İlavlerin sonuçlarını bilemiyorum.Ama ağır 1500 kg.Ya benim söylemeye çalıştığım 220 den sonra yavaş hızlanıyor.Ama 220 ye kadar inanılmaz.Yoksa kadranı kapatıyordu.Bu arada 250 gösteriyor araba.Benim araçta istediğim son hız her şartta yapabildiği.Yokuş yukarı bile yapabilmeli.Ama millet sağlam bir iniş buluyor, rüzgarı arkasına alıyor sonra yardırıyor.Adana otobanında Tekirden Adanaya uzuuun ve dik bir iniş var.Boşa atıyorsun 160 yapıyor.Orada torosla 160 yaptım.Ama düzde 140 ı pek geçemiyor gibi.Sende öyle bir yer bul 240 yaparsın kardeş :)
Benim galant gibi sleeper bir aracın varsa Türkiye'de giderleri çok abartılan arabaları en öncelikli görebiliyorsun.Adamlar dışarıdan bakıp bir şeye benzetemiyorlar galantı, ondan sonra kafaya takıyorlar ve peşinden basıyorlarda basıyorlar.İşin kötüsü kendilerini tehlikeye atıyorlar ve bu yüzden ya bırakıyorsun gitsin ya da ufukta kayboluyorsun :) Bu arabalarını hızlı sana araç sahiplerinde ilk sırayı honda civic alıyor.Accordcular daha mütevazi. 2. toyota corolla ve maalesef yine avensisçiler daha mütevazi.Sonrasında model farketmeksizin bmw sahipleri geliyor. 3.16 sahipleri bile galanta geçilmeyi kaldıramıyor. Peşinden ticariciler geliyor ki bunların içerisinde en ateşli ikili wv cady ve ford connect sahipleri.Arada focus sahiplerinide unutmamak gerekiyor tabi. Hadi düzde kasıyorlar neyse ama Mersin-Antalya karayolunda geçmeye çalışanlar var ki o yolda her hangi bir tekçeker arabanın 1,5 katta hızda hareket ediyor galant.Bu sakin kullanımda böyle.Allah var dediğim yolda bir tane subaru legacy ciddi rakip olmuştu bana ama arabası atmosferik olduğu için geçemedi. Ha birde modifiyeli tofaş gurubu var ki evlere şenlik.Kontağına yarışa çıkalım diyor slx'çinin biri :) Çünkü arabası galanttan 4 yaş genç.
Sözün özü konuya tam anlamıyla dönersek 1.6 atmosferik 110-130 beygirlik arabası olan insanlar arabalarını en hızlı sanıyor :)