valla honda bana bişey edemedi bugüne kadar , hep turbolu arabalara bindiğim için hepsiyle oynadım :D (sözüm tayyardan veya s2k'dan dışarı kendini bi *** sanan vtec2 ve ies'lere :D
Printable View
Bu konu atmosferik turbo meselesine döner gibi gidiyor :)
Bence bravoyu çok abartıyonuz.
Bütün postlarınızda oynadım ettim vs demişiniz bende merak ettim bi bravonun fabrika verilerine bakayım dedim. 8.9 sn 0-100 verisi ve 204 km son hız gösteriyo (fiatın sitesi).204 km gps hızı olsa kadran yanılmasıyla 220 230 yaptığını farzedelim.220 yi 1.6 iesimde yapıyodu arkadaşımın vtec2 side , ve siz bu arabalara kendini bi *** sanan arabalar demişiniz nekadar ironik :D
civic si da 1.4 ma bravoyu bozar.
peki gerçekten hakkını verenler hangileri ?
129 hplik 1600 kilo 5.20 varken vtec2 ve ies beni 3 ün sonuna kadar ve 4 ün ortalarına kadar geçiyodu 5. vitese attıgım zaman araya 100 tane kim kardashian kalçası sokuyordum
sen bi turbo 140 lık bravo kullanda sonra gel okan kardeşim. kaç tane öyle fiat mı , pehh diyen insanın surat ifadesini değiştirtip vay bee dedirtti biliyor musun ? bu arada 0-100 km h hızlanması 8.9 sn olan bir araçtan bahsediyorsun vitecle kıyaslarken :) bunu da unutma.
haa ek olarak sizin sayenizde ucuz ucuz bindik turbolu bravolara biz. saolun. ya şahinden inen hondacı tayfa bravo veya 1.4 turbo grubuna sarsaydı kafayı boku yemiştik mazallah , ucuz ucuz binemezdik bu arabalara.
6.vites 4300 devir , 6500 e kadar yolu var.
http://i.hizliresim.com/075a6B.jpg
http://i.hizliresim.com/075a6B.jpg
ibrahim33 bende bi cevap bekliyom :D
0-100 arasındaki fark 0-200 de açılarak devam eder. Turbo motor tork sayesinde üst hızlara çok daha kolay çıkar. Ki arkadaşın aracı multiair'se bu fark artar.Sanırım senin baktığın teknik veriler t-jet'e ait.Bir de bravo'nun turbo sportu var 150 lik.Ondan sa fark tepe noktasına ulaşır. Bu böyle uzar gider ama maalesef bazı hızlı aracı olan markadaki araçlara sahip arkadaşlar o markanın bütün modellerini hızlı sanıyorlar. Olay bu.
Bu şartlar altında tabiki bravo :) Aslında hangisi turboysa. Hondanınde nedense bir turbo düşmanlığı var. Yap sende turbolu bir model marka hayranlarını boynu bükük bırakma kardeşim :D
mevzuu sadece bravo mevzusu değil , tsi yide aynı şekilde savunurum. yanlış anlaşılmasın. turboyla büyüdük biz. :)
[QUOTE=İbrahim33;7802704]sen bi turbo 140 lık bravo kullanda sonra gel okan kardeşim. kaç tane öyle fiat mı , pehh diyen insanın surat ifadesini değiştirtip vay bee dedirtti biliyor musun ? bu arada 0-100 km h hızlanması 8.9 sn olan bir araçtan bahsediyorsun vitecle kıyaslarken :) bunu da unutma.
haa ek olarak sizin sayenizde ucuz ucuz bindik turbolu bravolara biz. saolun. ya şahinden inen hondacı tayfa bravo veya 1.4 turbo grubuna sarsaydı kafayı boku yemiştik mazallah , ucuz ucuz binemezdik bu arabalara.
6.vites 4300 devir , 6500 e kadar yolu var.
1. Si dikkat ettiyseniz ne altı üstü fiat tarzı bi ibare kullanmadım.
2. Si aksine siz şahinden inip civice binen tayfa diye hemen sınıfa soktunuz.
3. Sü 220 de ies 4 ü bitirip 5 e atıyo ama 5 i bitiremiyo bitirin bravoyla 6.cı vitesi bi foto koyunda bende göreyim bari :D
4. Sü bozuk yollarda hiç bişey içebildinizmi bravoyla bunu cidden soruyom boşuna ucuz değil yani biyerden eksileri var.
5. Ci ise tekrar ediyom ben bravo gitmiyo demedim ama 4 kişi bile 120 hp arabaya göre bukadar giden bi arabayla oynuyom diyemessiniz geçersiniz ama oynayamassınız . 1:56 dan izleyebilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=yIXUSKUoEsY
Kardeşim ben onu şakasına yazdım her şeyi amma ciddiye alıyorsunuz ya :) .
Dışarıdan tarafsız birisi okusa şu konuyu , arabadan hiç anlamayan adam bile der ki :"demek ki honda bunlara bir şey yaptı ."
Konunun başlığı ve ana teması çok farklı . Yine de konu döndü dolaştı honda ve honda gitmiyor şöyle böyle .
Her şeyi bu kadar ciddiye almayın beyler :) . Bir mevzuyu da tatlı dilli güzel bir şekilde konuşalım . Yoksa yakında bu konuya da don ikramı gelicek :)