[QUOTE=Okan.A.A;7802715]sadece 4. soruna cevap vereyim : ucuz olmasının tek sebebi milletimizin arabadan anlamaması. geri kalan sorularının cevabını ise , sadece bravo değil herhangi bir 1.4 turbo arabaya bindiğinde bulabilirsin :)
Printable View
Neyse fazla uzatmıcam bütün milletimiz maldan anlamıyoda bitek bravocular anlıyo galiba. Konu gidişi abartılan araçlardı galiba bende bravo diyom :D
neyse bende uzatmıyom , dünya kadar hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun der kaçarım. :D
4.cü soru basit bi konfor sorusuydu :D
Sadık bizi bitirdin be . Pazartesi vizelerim var oturdum bu konuyu okuyorum gene kalicam ulan
kim hangi arabaya binerse o hızlı olur diğerleride yavas ve abartmıs olur
Toyotanın giden arabası yok denilmiş, supra unutulmuş. :) Adamlar az ama öz mantığıyla yaklaşıyor galiba olaya. :) Birde t sport var ama onunda yeteri kadar parçası yok sanırım burda.
Sağlıklı manuel vtec2 0-100 9.1 sn. Bravo 8.9 sn arada ahım şahım bir fark yok ki civic altı üstü 110hp bir aile aracı.
@ibrahim33 , Bu kadar fanatik olmayın. Fiat piyasada sevilmiyor ucuz ucuz alın binin. Neden biniyorsunuz diyen mi var? Aracınızın piyasada sevilmiyor oluşunu neden her konuda Honda'lara saldırarak kapatmaya çalışıyorsunuz anlamıyoum. Her konuda Fiat fanatizminizi ve Honda düşmanlığınızı görüyorum..
Ayrıca var, beklerim. Forumda gören arkadaşlar var aracımı. 110k ya kadar düzenli servis bakımlı, ciğeri taze. Yılların eskitmesine rağmende 140lık astra vsle yürüyor. Bravo denk gelmedi hiç.
@B.Kaya :D
Ekleme: Zaten civiclere giderli araba denmesi de yanlış bana göre. Sıradan aile arabası. Konu ne ara düz civic yada emsallerine geldi merak ettim. :) okumadım tüm sayfaları. C sınıfı (sonuna ek almamış) herhangi bir aracın 'gider' kelimesiyle alakası bile olamaz bana göre..
Bence de oynamak için, Fiat'ın spor olarak ürettiği turbolu ve 260 kadranlı aracınızla Honda'nın 10-15 sene önce aile aracı olarak ürettiği araçları seçmeniz doğru olmuş.
Honda'nın spor araçları (turbosuz) 20 küsür yaşlardaki crx, si ve 15 yaşındaki vti o fındık turboyu üzerdi :)
valla ben cupra varken otobanda 2lt dizel/benzin her araca salça oluyodum. çok şükür hiç de üzmedi arabam beni :D ama dediğin gibi abi altındakini uaç sanan çok fazla insan var. 125hp civicle cuprayı geçeceğini iddaa eden arkadaşım bile oldu haha :D ama artık orta şeritten yavaş takılcaz. ***** gaz pedalının altında max 85hp var :(