aslında demek stediğim istenilen 16 milyarlık araba o fiyata bize göre en iyisiydi. altı üstü senden 6 yaş küçüğüm :)
Printable View
özür dilerim...
Tamam kardesim biz akilsiziz haha, ben ufak ufak gidiyordum evet 2 boydan fazlaydi, ama arac yazilimliydi yani stok halinden 3 boy hizliydi :), demek istedigim stok olsa 4 kisi olmasa ayirirdi, berkayin giulietta ile kafa bas gidiyordu iste onun arabayi biliyosan. Ne a3 mus ne vtec mis amk 120 bg arabalar :D
Evet arkadaşlar honda çöp hiçbiri gitmiyor abartılıyor herşeyiyle nedir bu honda düşmanlığı çözemedim Allah aksine düşünen kardeşlerime abilerime gidişi abartılmayan araçlar nasip etsin inşallah
Bir hondasever olarak konu dikkatimi çekti. Bu tür konularda konu hemen hondaya geliyor peki neden bunu sormak lazım öncelikle.
Bir arabanın giderinin abartılması vs. konular göreceli bence kime göre neye göre sorularını sormak lazım. Kimi ferrariye biner bu iyi yürümüyor abartılıyor der, kimi 1.6 dizel aile aracını uçakla yarıştırır. Bu insanların hayat standartları gördüğü geçirdiğiyle alakalı diye zannediyorum. Kendimden örnek veriyorum 04 model civic vtec aracım var 1.6 benzinli aile aracı. Kimisine göre leş yürümez,kimisine göre önüne gelene saplar çok iyi gider. Ben daha hızlı araçlara binmediğim kullanmadğım sahibi olmadığım için aracım bana gayet sağlıklı, 1.6 benzinli standartlarında çok iyi giden gaz tepkimesi çok harika bir araba gibi geliyor ve kullanırken haz alıyorum.
Objektif olmak gerekirse honda araçları daha çok modifiye edildiği,daha çok oynandığı için piyasada bir abartı payı mevcut. Bazıları gerçekten aracını geçilmez zannediyor
filtre egzoz yapılan iese 140 beygir diyenler. Yolda uçana kaçana salça olanlarda yok değil. Ancak zamanında b,k,f serileri gibi çok iyi motorlar çıkarmış kendini kanıtlamış bir markanında bu kadar öldürülmemesi gerektiği kanaatindeyim. Saygılar...
27 sayfadır tartışılan nedir anlayamadım? eski teknoloji hiç bir aracın gidişi, günümüzde bizi memnun etmez... bir BMW ci olarak e36 3.20i bana uçak gibi gelirdi zamanında şimdi ne diyeyim 'giderini çok abartmışız' mı??? 321lik M3 benim için Ferrariden sonra en hızlı araçtı, şimdi ona saygısızlık mı edeyim? şu eski araçları günümüze göre değil de, kendi zamanlarına göre değerlendirirseniz 50 sayfa tartışmak zorunda kalmayız, genç arkadaşlar o zamanları bilmiyorlar, burada kısır bir tartışma oluyor sonrasında...
Dostum dizel araca yazılım yapılırken neler yapildigini nelere müdahale edildiğini ben yazdım önceki sayfalara. Bu isi Yapmıyorum. Yapan tanıdıklarım var. Bugüne kadar bindiğim Butun dizel Araçlarda da yazılım vardı. 1.6 tdi Polodan yazılım ve Egzozla 190 hp çıktı. Denemeleri de var. Bu listeye cooler ve emulator ekleyip 200 üstü hic alan da var. DD ve Mustang üzerinde alır mi almaz mi bilmiyorum. Ben alır diyorum. Neyle denediğini biliyoruz Arabanın.
Konu stock gideri abartılan araçlar.
Tdi lara büyük turbolar takıldı, intercooler lar büyütüldü, yazılımlar yapıldı :)
Biri de B16 yı K20 yi turbolasın da zevkli bi deneme olsun :)
Konunun sonu yok gibi saygılar..
herşeyin büyüğü makbuldur diye kandırılıp zenci lobisinin ağına düştü adam
28. sayfaya doğru gidiyoruz hala aynı muhabbetler... herkes koysun giderli araçlarının 0-100 / 0-200 / 100-200 videolarınıda görelim giderlileri :D
bende de fd6 var, şekli güzel, sorunsuz, yakıtı iyi, orijinal süspansiyonu sert ben eibach yay taktırdım 5 cm araba düştü süspansiyonda bişey değişmedi çok, frenleri hiç iyi değil, arabama bakıyorum temiz kullanırım çok soru soran oldu millette dediğiniz gibi honda logosu varsa uçak sanıyorlar, gücü normal grubundaki arabalarla arasında aman aman bir fark yok, soranlara da artılarını eksilerini hep söylüyorum gözünüzde bu kadar büyütmeyin diye, verim almak için sürekli bağırtmak zorundasın rampa gördüğü zaman yığılıyor arkadan kaptırman lazım, hele ki pozantı rampasında en sol şeritte önündekilerden dolayı yavaşlaman gerekirse hapı yuttun bi daha .ötünü toplayana kadar kaç dk geçiyor, bu yüzden satıp dizel alacağım, bence artık devir tork devri hp bi boka yaramıyor gözümde.
Mehmet kardesim tartışması bol olan Bi arabaya binmek keyifli oluyor dimi :) kazasız belasız maşallah kardesim
Gideri cok abarti tek arac civic 1.4 is 1.6 ies sahipleri ucaga biniyo zannediyo :)))))