User Tag List

Sayfa 30/34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
635 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Gideri çok abartılan araçlar

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel Mercedes Axor 401 hp. Binlerce NMde torku var. Manueli de var otomatiği de. Arkada dorsesi yokken herkesi geçmesi lazım o zaman.

Hız kavramının şanzıman oranı, devirlenme olanağı, torkun gücün devir bandında yayılması, kaç devirde vites atınca kaç devirde başladığı, aracın ağırlığı vs vs gibi sonsuz değişkeni var. 1000 devirle 4000 devir arasında çalışan aracı basınç artırıp 200 hp yapınca herkesi her yol şartında geçmiş millet. Tabi ki normalinden hızlı olur, ama ben böyle inanç görmedim Biz gerizekalıyız hızlı gidecez diye 15 lt 20 lt yakıt tüketiyoruz. Yarın gideyim de bitane polo alayım, neymiş o öyle biz bilemedik...
    Ya yemin ediyorum sentetik uyuşturucuya hayır...

Şu mesajımı yazmadan önce Mehmet abinin bu konuya yazdığı cevapları tekrar bir okudum. Konuyu takip ediyorum başından beri, Mehmet abiyi de takip ederim; yazdıklarını falan... Tanırım yani az çok. Fakat tekrar bir yazdığı mesajlarına baktım emin olmak için böyle bir söylemi olmuş mu diye...

Yok arkadaş. Yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Adama herkes yükleniyor, herkes dokunduruyor. Adam senin söylediğin tarza yakın 1 cümle bile kurmamış. Aksine, tüm mesajları ılımlı. Gayet açık ve uygun bir dille söylüyor her şeyi. Geçtiği arabayı yazıyor Specleriyle beraber, geçileceğini bildiği arabayı da yazıyor açık açık. Hazımsızlık mıdır bu sizdeki? Her şeyi geçtim; forumda kimseye laf çarpıtmam, ben burada yazılan en gereksiz-en salakça şeyi bile okumaya çalışıyorum birazCIK da olsa bilgime bir şeyler katabilmek için. O yüzden sözüm meclisten dışarı, fakat öyle tipler var ki iki işlem ile bu kadar güç alsa, kuracağı din için mürid aramaya başlarlar... Adam yine de hangi Dyno'da ölçtüğünü, farklı Dyno'da farklı çıkabileceğini, geçebileceğini, geçilebileceğini... Hepsini böbürlenmeden, güzel bir dille yazmış. El-insaf, biraz ayırt edin.

Gerizekalı mısınız bilemem. Fakat önerim yarın gidip Polo alacağınıza, antidepresan alın. Hem hızlandıramadığınız aracınızın üzerinizde yarattığı kompleksten kurtulursunuz; hem de yürümediğini düşündüğünüz aracınızın boşa yaktığı benzin parası cebinize kalır. Selametle.
    K.

Oguz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az yaksın diyorsan tdi alıcaksın ustune rahatıma duskunum diyosan dsg ile dunyanın en iyi kombinini yapıcaksın hızlı gitsin diyosan tfsi alıcaksın daga bayıra vurucam diyosan quattro alıcaksın para *** rahata duskunum diosanda v12 bentley alıcaksın arkasındanda bi sigara yakıcaksın dunya bu sekılde yasıyor zaten vag satısları gm yi ve toyotayı 2020 ye kadar geciyor zaten ������ millet hondayla toyotoyla fortla senelerdir niye fantezi yapıyor anlamıs degilim ������
    Vorsprung durch Technik

RevoTech

Oguz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerdir takip ediyorum dsg ye itafen kotu kelimeler kullanılıyor bu hic etik bir davranıs degil herseyden once dini bir anlamı bile olan bu parca icin boyle kelimeler cumleler kurulması hic hos degil

bkz:https://imageshack.us/i/ey2HX7E2j

Burada papaz dsg sanzımanı kutsuyor vw in KASSEL fabrikasında
    Vorsprung durch Technik

RevoTech

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel Mercedes Axor 401 hp. Binlerce NMde torku var. Manueli de var otomatiği de. Arkada dorsesi yokken herkesi geçmesi lazım o zaman.

Hız kavramının şanzıman oranı, devirlenme olanağı, torkun gücün devir bandında yayılması, kaç devirde vites atınca kaç devirde başladığı, aracın ağırlığı vs vs gibi sonsuz değişkeni var. 1000 devirle 4000 devir arasında çalışan aracı basınç artırıp 200 hp yapınca herkesi her yol şartında geçmiş millet. Tabi ki normalinden hızlı olur, ama ben böyle inanç görmedim Biz gerizekalıyız hızlı gidecez diye 15 lt 20 lt yakıt tüketiyoruz. Yarın gideyim de bitane polo alayım, neymiş o öyle biz bilemedik...
    Kendi söyleminle çelişiyorsun kardeşim. Dediğin gibi dişli oranı meselesi. Almanlar uzun oranlı araç üretir. Dizel olunca bu oran dahada uzar. Turbo dizel bir araçta yaptığın yazılım nereden baksan %50 beygir getiriyor. Bu sadece yazılım. Hadi %30 getirsin. Bu da arabanın son vitesinde çıkamadığı devirlere çıkmasını ve bu devirlere daha serii çıkmasını sağlar. Yazılımlı bir turbo dizel 3. viteste patinaj etmeye çalışıyor ama elektronik sistemler engelliyor. Sonuç inanılmaz bir gidiş farkı. Bende dacia logan mcv vardı, sadece yazılımla rampa çıkarken 2 vites farketmişti. Yani sözünü ettiğin araba hayal değil. Eğer sana uyduruk geliyorsa yazmayı bırak oku ve bi şeyler öğren.
    15-20 litre yakan araba iyi gidecek diyede bir kaide yok. Örneğin hummer. Dünyanın belkide en çok yakan aracıdır. Bunun yanında düzensiz bir şahin doğan da yakar o kadar ve normal yaktığına göre daha kötü gider. Arabanın ne olduğunu belirtirsen yardımcı olabiliriz belki.
    Nadide şeyler değerlidir.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Oğuz. Ciddi misiniz, yoksa bizi biraz olsun güldürmek için mi yazıyorsunuz??
    Real Cars, Real Roads.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Oğuz. Ciddi misiniz, yoksa bizi biraz olsun güldürmek için mi yazıyorsunuz??
    ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil

İlker G.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya yemin ediyorum sentetik uyuşturucuya hayır...

Şu mesajımı yazmadan önce Mehmet abinin bu konuya yazdığı cevapları tekrar bir okudum. Konuyu takip ediyorum başından beri, Mehmet abiyi de takip ederim; yazdıklarını falan... Tanırım yani az çok. Fakat tekrar bir yazdığı mesajlarına baktım emin olmak için böyle bir söylemi olmuş mu diye...

Yok arkadaş. Yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Adama herkes yükleniyor, herkes dokunduruyor. Adam senin söylediğin tarza yakın 1 cümle bile kurmamış. Aksine, tüm mesajları ılımlı. Gayet açık ve uygun bir dille söylüyor her şeyi. Geçtiği arabayı yazıyor Specleriyle beraber, geçileceğini bildiği arabayı da yazıyor açık açık. Hazımsızlık mıdır bu sizdeki? Her şeyi geçtim; forumda kimseye laf çarpıtmam, ben burada yazılan en gereksiz-en salakça şeyi bile okumaya çalışıyorum birazCIK da olsa bilgime bir şeyler katabilmek için. O yüzden sözüm meclisten dışarı, fakat öyle tipler var ki iki işlem ile bu kadar güç alsa, kuracağı din için mürid aramaya başlarlar... Adam yine de hangi Dyno'da ölçtüğünü, farklı Dyno'da farklı çıkabileceğini, geçebileceğini, geçilebileceğini... Hepsini böbürlenmeden, güzel bir dille yazmış. El-insaf, biraz ayırt edin.

Gerizekalı mısınız bilemem. Fakat önerim yarın gidip Polo alacağınıza, antidepresan alın. Hem hızlandıramadığınız aracınızın üzerinizde yarattığı kompleksten kurtulursunuz; hem de yürümediğini düşündüğünüz aracınızın boşa yaktığı benzin parası cebinize kalır. Selametle.
    Gencligine, toyluguna, saflığına, hevesine verip karşılık vermiyorum. Bir daha bana gerizekalı, uyuşturucu müptelası gibi sözler söylersen hiç üşenmem o çok yakan aracıma biner yanına gelirim, sözle uyarmam.

Mehmet Gazihan'ı iyi tanırım. Lafım da ona değildi. O kadar güç çıkmaz tarzı bir şey de söylememişim. O kadar gücü o kadar verimli kullanamayacağını söylemişim. Bazıları dizel poloyla type-r falan geçmiş. Bunlar Gazihan'ın kendi yazıları degil, müşterilerinin yazıları. Müsterisinin böyle bir söylemi Gazihan'a bir şey denmesini gerektirmez.

Uyarımı dikkate al. Beni savcıyla polisle uğraştırma.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gencligine, toyluguna, saflığına, hevesine verip karşılık vermiyorum. Bir daha bana gerizekalı, uyuşturucu müptelası gibi sözler söylersen hiç üşenmem o çok yakan aracıma biner yanına gelirim, sözle uyarmam.

Mehmet Gazihan'ı iyi tanırım. Lafım da ona değildi. O kadar güç çıkmaz tarzı bir şey de söylememişim. O kadar gücü o kadar verimli kullanamayacağını söylemişim. Bazıları dizel poloyla type-r falan geçmiş. Bunlar Gazihan'ın kendi yazıları degil, müşterilerinin yazıları. Müsterisinin böyle bir söylemi Gazihan'a bir şey denmesini gerektirmez.

kim kimi geçmiş ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HONDA'yı ne ezdiniz be... Ne bu çekememezlik

Tekrardan bi paylaşasım geldi. ANLAYAMAZSINIZ
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

[IG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847769_397127240455621_1520840113156280158_n.jpg ?oh=bcb50783ca74667b2994db2b6bc99a9c&oe=55B36B12&_ _gda__=1437051562_f2a687aa5f5174053a6f13378f796e6d[/IMG]
    Mutlu merak ettim şuan ki aracın ne ?
    Honda amca çok dönekmiş
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yalvarıyorum hemen gel.
    K.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep derim, devlet şu araç politikasını değiştirmedikçe; tenekeler, dikiş makineleri, çöp kutuları, gezici tabutlar prim yapmaya devam edecek.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay o polonunda yazdigim postunda allah belasini versin ya.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

[G]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847769_397127240455621_1520840113156280158_n.jpg ?oh=bcb50783ca74667b2994db2b6bc99a9c&oe=55B36B12&_ _gda__=1437051562_f2a687aa5f5174053a6f13378f796e6d[/IMG]
    Sende fazla saçmalamaya başladın.Hiç lüks bir otomobile bindin mi ya da sürdün mü ?

Honda'yı bende seviyorum ama panamera'mı accord'mu diye bir seçenek sunsalar gidip'te accord demezsin kendini kandırma.Bırakın fanatikliği artık.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur mu forumda honda fanı olursan popi olursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panamera verseler tabi alıp binerim o şansı tepmem Aracım 1.4iS (gitmiyor)

Şaka bi yana ciddi abartılıyorlardı iS olsun, iES olsun. HONDA'nın devir çevirebilen araçları hariç olanlar söylendiği kadar gitmiyor orada bende hem fikirim. Bi Accord 320D'yle kafa kafa gidiyor mesela. Ama anlatan insanlardan bi duysanız sanarsın V8 5L makina var içinde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20'leri, 5.20'leri de çok abartıyolar gidiyo ediyo diye ama iES'e geçiliyolar. Var yani farklı farklı örnekler

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve Mutlu 9 lt intercoolerı olan 206 da k24 leri geçiyor. adfhdfghfg

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.8 t grubu.
    Abi niye oyle diyosun 1.4 tsi, 1.8t den hizli arac varmi sanki?
    leyleğiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)