User Tag List

Sayfa 7/34 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
635 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Gideri çok abartılan araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacme göre yazılıma kafa yordun bravo alkış. 130 hplik pd130 tdi 1.9 hacmiyle nasıl 350-400 hp güç alıyor bunu da açıkla bakim engin tecrübelerinle
    Basnç acıyordur. Yazılımsa sen diyorsun ki 220 hp alcak inanmam

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.9 tdi yazılımla 220 hp alamaz mı ?

bide dizel araçlara yazılım yapılırken basınç açılmıyor mu da 2-3 kere aynı şeyi yazmışsın ? basıncıyla oynamadan dizel veya benzinli fark etmez turbo araçlara nasıl yazılım yapılır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.9 tdi yazılımla 220 hp alamaz mı ?

bide dizel araçlara yazılım yapılırken basınç açılmıyor mu da 2-3 kere aynı şeyi yazmışsın ? basıncıyla oynamadan dizel veya benzinli fark etmez turbo araçlara nasıl yazılım yapılır ?
    hiç yaptırmadım bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basınç açmadan yazdın da biliyorsun sandım bende. o zaman alınamaz demeden önce bi araştır bakalım.

poloya 100 hp alamaz diyen arkadaşlar yeni BMW 1.6 turbo motorundan 136 hp - 220 hp değişimini de bi açıklar mı acaba?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bazi arkadaslar var aramizda, hangi arabayi alsa en hizli araba hep o oluyor.

Mesela x marka araba aldi, hemen iki sihirli dokunus yapiyor. Araba megerse kimsenin bilmedigi cok potansiyeli olan araba diye tanitiliyor. Iki tane tanidikla video cekiliyor, erken basiyor, hile yapiyor vb.
    2 ay sonra hayirli bir is icin +5 e satiliga cikiyor.

Uyanikliktan biz sıkıldık siz sıkılmadınız.
    Built to fall....

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun buradaki abilerinin çoğu işin içinde olanlar. Bilgi birikimleriyle linç ederler anlayamazsın En temizi benim gibi yap, çok hakimi olmadığın konuları uzaktan izle sadece geyiğini yap,çık. Böylesi daha keyifli

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda. Hepsi iyi gittigi icin hepsi modifiye edilme ihtiyaci duyuluyor , motorlari eski hep belki de ondan.240 bg leon cupra dyno dynamicste sandik motorlu s2000 den fazla guc verir. Full stock fn2 de pek yurumuyor. S2000 cikali kac sene oldu, k20 de ayni sekilde. Geri kaldilar, modifiye sonrasi degil full stok icin konusuyorum maalesef abartiliyor.
    camaro nasıl kanka sen ondan haber ver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basınç açmadan yazdın da biliyorsun sandım bende. o zaman alınamaz demeden önce bi araştır bakalım.

poloya 100 hp alamaz diyen arkadaşlar yeni BMW 1.6 turbo motorundan 136 hp - 220 hp değişimini de bi açıklar mı acaba?
    Öğrenmek için buradayız abi öğret 1.6 tdi a nasıl yazılım yapılıyor

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse ınanmak zorunda değil denedıgımız araçlar bellı sonuçlar belli hadı serp dyno yanlıs olctu 190 değilde dd de 170 verdi. 80hp ye gene ınanmazsınız siz bilen bilir bilmeyen kendi bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun buradaki abilerinin çoğu işin içinde olanlar. Bilgi birikimleriyle linç ederler anlayamazsın En temizi benim gibi yap, çok hakimi olmadığın konuları uzaktan izle sadece geyiğini yap,çık. Böylesi daha keyifli
    Sıkıntı yok abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse ınanmak zorunda değil denedıgımız araçlar bellı sonuçlar belli hadı serp dyno yanlıs olctu 190 değilde dd de 170 verdi. 80hp ye gene ınanmazsınız siz bilen bilir bilmeyen kendi bilir
    Peki abi bu yazılım işinde arabanın hangi özellikleri değişiyor turbo orj de kaç psi verirken yazılım sonrası kaç verdi

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocada durur mu yapıştırmış cevabı

şirokkonun 80 hp aldığına inanıyorsunda polonun 100 hp aldığına mı inanmıyorsun baby ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta basınç saati yoktu. 2.0 bar üzerinde basan arkadaşlarımız var. onlar yanıltmak için emülatör kullanıp daha üstünde basınçlar bastırdılar. avans değerleri yakıt basıncı turbo basıncı ile oynararak yazılım yapılıyor dizel araçlarda benim bildigim. her aracın kapasitesi var. ben polo için 180-190 hp alacaklar dese biri asla inanmazdım. yapıldı gördüm. kamer devamlı bir arada oldugum adam. arabasına büyük turbo takıp bize veya buraya yazmaya çekinecek bi adam değil.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki abi bu yazılım işinde arabanın hangi özellikleri değişiyor turbo orj de kaç psi verirken yazılım sonrası kaç verdi
    turbonun wastegateınde sorun cıktı yaptıramadık mecburen 0 turbo aldım.en başta onun katkısı vardır elbet

yazılımı mehmet gazihan yaptı.bılmedıgım bısıde yorum yapamam ben bu onun becerisi.orjınalde 1.1 falan basıyordu sanırım yazılımla en fazla 1.6 cont la gıdıyorudr daha fazla açınca kendını korumaya alıyor emilator lazım.bizde bu hp leri beklemıyorduk açıkçası.bendeyken serpte 170 verdı mehmet guncelledı yazılımı 190 lara cıktı.

ResuscitateR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıyas neye göre bilemioruz tabi ama Başlangıç konusu araçların stock halleri olduğu için biz 1.7 dti'cıların ağzını bıçak açmıyo
    Fiyat performans olarak düşünülürse 15-20bin arası dizeller için (yüklü) 1.7 dti bence abartılmıyor hakkını veriyor..
    35-40 bin arası dizeller için (yüklü) polo 1.6tdi da abartılmıyor fazlası ile hakkını veriyor..
    Hondaların da hakkını yemiyelim, aracını chipleyen "yok mu vtec.." deniyeeekk diyo çünkü

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yalan soyliyim s2000 icin kicimizi yirttik ne taklalar attik da 30 beygirden bir beygir fazla koyamadik stok hali ustune. Hele bir yerden sonra 1 beygir bile gelse havalara uctuk mutluluktan

Ama bence s2k abartildigi kadar giden bir arac. Bakmayin artik yeni kucuk hacimli turbolar filan baya ilerletti isi de s2k artik yetisemez oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta basınç saati yoktu. 2.0 bar üzerinde basan arkadaşlarımız var. onlar yanıltmak için emülatör kullanıp daha üstünde basınçlar bastırdılar. avans değerleri yakıt basıncı turbo basıncı ile oynararak yazılım yapılıyor dizel araçlarda benim bildigim. her aracın kapasitesi var. ben polo için 180-190 hp alacaklar dese biri asla inanmazdım. yapıldı gördüm. kamer devamlı bir arada oldugum adam. arabasına büyük turbo takıp bize veya buraya yazmaya çekinecek bi adam değil.
    Yazılım dediğiniz olay sadece basınç acılma olmamalı, uluslar arası standartlara göre her arabanın egzoz emisyon değerli saldığı zehirli gazlar yüzünden 1-2 alt kademe güçte verilmiyor mu abi , yazılım atan abilerimiz arabaya yazılım atarak asıl gücünü ortaya çıkarıyor böylece arabada garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Yazılım atalan araba daha orjinaline göre daha fazla CO2 salıyor diye biliyorum.

ResuscitateR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbonun wastegateınde sorun cıktı yaptıramadık mecburen 0 turbo aldım.en başta onun katkısı vardır elbet

yazılımı mehmet gazihan yaptı.bılmedıgım bısıde yorum yapamam ben bu onun becerisi.orjınalde 1.1 falan basıyordu sanırım yazılımla en fazla 1.6 cont la gıdıyorudr daha fazla açınca kendını korumaya alıyor emilator lazım.bizde bu hp leri beklemıyorduk açıkçası.bendeyken serpte 170 verdı mehmet guncelledı yazılımı 190 lara cıktı.
    Bende faceten takip ediorum olayı.. Borçlar bitip 1.7dti'dan keyfimi alınca satıp Seat ibiza staionwagon alayım Gazihan'ın oraya çekiyim diorum.. Aile spect takılacaz dışardan.. Müjde Ar'ın içerde fatma dışarda mehtap olayı gibi olacak ama

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama yine de duzelteyim 6 ya cektigi zaman egzantrikli bi s2k yine affetmeyebilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)