User Tag List

Sayfa 20/34 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
635 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Gideri çok abartılan araçlar

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim yazma sebebim internette asip kesip gercekte piyasada olmayan fitek2 ciler fd6 cilar, zamaninda izmirdeydim iki sene once filan, her hafta denemeye ciktik konuda actik kimse gelmedi, berkayin giulietta ile deniyorduk hep, hepsi teneke cokta onemli degil ama iki tarafin farkli iddialari vardi, merakimizi gideremedik. Baska yerden vtec2 buldum 122 lik a3 le 4 kisiyken gectim oyle 1-2 boyda degil. bu yuzden honda abartiliyor dedim. Stok s2000 i sciroccoyla gecersiniz bu kadar net. Hicbi stok s2k dynamicste 240 in yanindan gecmez. Manuel stg2 rocconunda hicbiyeri catlamaz patlamaz. Bu arada 1.6 tdilar harbiden yazilimla o gucleri aliyor tartismaya gerek yok bu arada gideri abartilan degilde 231 bg olup yurumeyen rx8 i de listeye ekleyelim
    Konu açtığınız zamanlar ben çoktan satmıştım. Sende a3 varken bir ara deneyecektik denk gelmedi sanırım. Stock s2000 i hangi scirocco geçiyor ? 2.0 tfsi ise zaten downsized konusuna girmiyoruz farkındaysan. 1.4 ise yüklüyken geçer e yüklü araç konusu değildi bu konu.

Ben özel olan hondalar asla abartılmıyor , keyifli , haklı bir şöhrete sahip makul seviyede keyif veren araçlardır diyorum.

Rx-8 kadar dengeli , pistte , virajlı yollarda en keyifli araçlardan biri olabilecek güzellikteki aracı neye göre abartılıyor diyoruz ? Roll performası mı Rx 8 tr şartlarında değerlendirince roll da yürümüyor roccoyla geçtik bunu denir beğenilmez , yurt dışında hangi editör kullansa dengesine keyfine hasta kalır..
    -Fırat

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alimler Diyarına Hoşgeldiniz..
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açtığınız zamanlar ben çoktan satmıştım. Sende a3 varken bir ara deneyecektik denk gelmedi sanırım. Stock s2000 i hangi scirocco geçiyor ? 2.0 tfsi ise zaten downsized konusuna girmiyoruz farkındaysan. 1.4 ise yüklüyken geçer e yüklü araç konusu değildi bu konu.

Ben özel olan hondalar asla abartılmıyor , keyifli , haklı bir şöhrete sahip makul seviyede keyif veren araçlardır diyorum.

Rx-8 kadar dengeli , pistte , virajlı yollarda en keyifli araçlardan biri olabilecek güzellikteki aracı neye göre abartılıyor diyoruz ? Roll performası mı Rx 8 tr şartlarında değerlendirince roll da yürümüyor roccoyla geçtik bunu denir beğenilmez , yurt dışında hangi editör kullansa dengesine keyfine hasta kalır..
    Konumuz gideri abartilan araclar oldugu icin evet rollde rx8 yurumuyor, stock s2000 i de poloya cupraya gerek yok stg2 roccoyla gecersin hondanin keyif verdigi kesin ancak iki aracta 125 bg olup biri agir oldugu halde oburunu geciyorsa o araba basarisizdir. Beygir her yerde beygir isterse 300 nm tork olsun bi arac 120 bgse orda is biter. Denge konusu vs bambaska ancak Tr sartlarinda rx8 mantikli bi arac degil maalesef. Ilgi isteyen farkli bi arac gundelik herkes binmez. Bilstein amortisorlu, bose muzik sistemli r3 s2000 e tercih edilebilir tabiki. Motor harici bence her yonden iyi.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Önemli olan şey geçmek nasıl geçtiği değildir rollde

Bahane üretmek için benden hafifdi nos bastı yok birsey filan bunlar arabasına *** atılmaması için uretilen bahanelerdir.

En verimli motor hondalardı bence hala öyle.

Gideri abartilan stock hondalar diyebiliriz. Ama sen hic k20 turbo b16 turbo gordunmu sorusunu sormak gerek

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ama sertaç abinin dedikleri doğru sizin bindiğiniz şu benimde hayran olduğum 1.6 vti yı diğer ülkede adamlar bakıp g*tüyle gülüyor. abd de almaya çalışsan 500-600 dolar maxsimun 1000 dolar olsun o da honda hayranlarına. Otomobilleriniz konusunda 1000 dolara neler neler aldı arkadaşlarımız . Orada daha yeni ehliyetini almış 16-18 yaşında ki adamın tercihi 90-00 arası honda serisi oluyor( sağlamlığından dolayı 1 numaralı tercih araba arıza vermiyor şaka gibi) Bu bir gerçek. Avrupa da keza otomobil ömrü 10 yıl olarak bilinir 10 yıl ve üstü burada kral olan araba orada hurda (istisnalar var tabi ki Örn: alpina serisi ).

Demem yanlış anlaşılmasın ki burada araba fiyatları çok demiyorum burada sevdiğimiz değer verdiğimiz arabaların başka yerlerde hiç değer verilmediği göstermek istiyorum. Keza fiyat arabanın değerini belirleyen en önemli unsur.

Ben 9. sınıf tayken bundan 5-6 sene önce vtilar 15-16 dı çok iyi hatırlıyorum Si ler ise 10k civarındaydı . İyi la derdim üni geçince bi 5-6 daha iner alır binerim cillop gibi araba akarı yok kokarı yok derdim. Sonra bir şey oldu bi elamet geldi fiyatlar 2 katına çıktı. Severek izliyoruz abi ne olacak bakalım

Konumuza gelecek olursak egzozlu vtiyın audi a8 bindirmesi bu arabanın yürüdüğünü gösterir kimse kusura bakmasın
    Yurt dışında insanlar imkanlar sayesinde çok daha iyi araçlara bindikleri için bu aracın fiyatları düşük kalıyo tabi ama bu aracın TR' ye ilk girişini bile düşünsen vergiden dolayı ne kadar katlanıyo. Hemde yurt dışında adamlar daha donanımlısına biniyo, bizdeki en donanımlısı 2 hava yastıklısı güvenlik paket diye geçiyo Mesela Ek coupe civic TR' ye getirilmiş olsaydı ben kesin almıştım ve alacak çok kişi tanıyorum. Bunların da yurt dışında şuanki fiyatı aşağı yukarı aynıdır. Orada ne kadar talep olmasa da burada çok kişinin hayalidir. Yani yurt dışıyla TR' yi kıyaslamamak lazım.
    Fiyatları abartmadan yazıyorum;
    mesela bikaç sene öncesine kadar peugeot gti lar 11-14 lira arasındaydı şimdi 20 lira.
    ex civicler 8-9 liraydı 12-14 olmuşlar,
    1.4 civicler 10-12 liraydı şimdi 17-20 olmuş.
    şahinler 5-6 liraydı şimdi 10 liradan fazlaya alıcı buluyo
    12 ye ilk sahibinden civic si almıştı arkadaş şimdiki fiyatlar 15-18 arası geziyo.
    Bunun örneğini her araçta verebiliriz. Yani demem o ki bi tek vti' nin piyasası değil bütün araçların piyasası arttı ama fiyatlarının ne olduğu beni hiç ilgilendirmedi gti lara 20 istiyolar 1.4 civiclere şu kadar istiyolar diye hiç yakınmadım.
    boşver vti kaç para olursa olsun sende dert etme bence

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur_s nickly arkadasim (eskisehirde vtec2 ile megane2 kaldirmistik sene 2011)
    Sen 122 lik a3 unle civic geciyordun ama senin a3 stock muydu guzel kkardesim. Kendin diyordun yazilim var diye
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlıklı manuel vtec2 0-100 9.1 sn. Bravo 8.9 sn arada ahım şahım bir fark yok ki civic altı üstü 110hp bir aile aracı.

@ibrahim33 , Bu kadar fanatik olmayın. Fiat piyasada sevilmiyor ucuz ucuz alın binin. Neden biniyorsunuz diyen mi var? Aracınızın piyasada sevilmiyor oluşunu neden her konuda Honda'lara saldırarak kapatmaya çalışıyorsunuz anlamıyoum. Her konuda Fiat fanatizminizi ve Honda düşmanlığınızı görüyorum..

Ayrıca var, beklerim. Forumda gören arkadaşlar var aracımı. 110k ya kadar düzenli servis bakımlı, ciğeri taze. Yılların eskitmesine rağmende 140lık astra vsle yürüyor. Bravo denk gelmedi hiç.

@B.Kaya
    fiat fanatizmi mi bravonun dışında hiç bir arabasını sevmem ve kapıma koymam fiatın. bravo dediğin arabada giuilietta ve delta ile aynı şaseyi paylaşan bir araç. başka bir şey demeye gerek var mı ? hondaya olan antipatiyi , yine hondacılar yarattı zaten.

Alıntı SieRRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de oynamak için, Fiat'ın spor olarak ürettiği turbolu ve 260 kadranlı aracınızla Honda'nın 10-15 sene önce aile aracı olarak ürettiği araçları seçmeniz doğru olmuş.
    Honda'nın spor araçları (turbosuz) 20 küsür yaşlardaki crx, si ve 15 yaşındaki vti o fındık turboyu üzerdi
    ben gidipte 3.20 dizele , polo gti ye atarlanmıyorsam. onlarda bana atarlanmayacak arkadaş , atarlanırlarsa yerler tokatı otururlar yerlerine. ki hepte öyle oldu. zaten belirttim , tayyar ve s2 k için sözüm meclisten dışarı diye.

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş arabasına egzoz taktıran kendini hızlı sanıyo ya ona gülüyorum
    15-20 yıl önce piyasaya sürülmüş tofaşın japon versiyonun yerden göğe sığdıramadınız. Tamam zamanında iyi iş yapmıştır hatta küçükken azmı ketçap damlama reklamı vardı izlemedik ama 25 üstü istemenin hiç ama hiç bi anlamı yok.
    Millet yazıyor güvenlik paketi görende 8-10 tane airbag var sanır.
    Üreticilerin çoğu 12 yıl veriyor airbag için sonrası için şans diyor
    Hadi airbag patladı yılların yorgunluğu japon arabalarının hafiflik için teneke gibi sağlam olmayan yapısını napcaz...
    Bir arabanın 98 ile 2006 model arasında 3-4bin fark olurmu şaka gibi bmwye bakıyorum e39 ile e60(veya e36-46) arasındaki fark net 20bin

Neyse şimdi birileri atar gider yapar açıklasamda hala inat eder o yüzden kısmen kısa kesiyorum
    Hadi size iyi kesiciye girip hızlı sanmalar
    imzamı atarım sertaç
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

vedat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.8 t leri nasıl abartıyolar ne diyolar hiç duymadım ama guzel arabalar bilmeyen binmeyen boş konuşmasın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu 10 yıl önceki atmosferıkmı turbomu muhabbetıne dönücekken,
    m3 mu typermı konusuna dönmesini bekliyorum
    ordan 106 vtece sekeriz belki..
    hatta 2002 zamanından sfi gsi vs 306gti
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala 15 20 sene once uretilmis arabalari tartişiyosak görün dunyadaki otomobil piyasasinin halini

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw lerin hepsi, honda eg ler 1.4 ler 1.6 lar vtec2 ler, tdi şirket aracı specler ve son olarak tüm vw grubu arac sahipleri kendilerini hızlı sanıyorlar

Mazda 121 swap varken trafikte sakin sakin giderdim hep ,bu saydığım grup araç sahipleriyle ışıklarda felan karşılaşırsak bir şakalardım sonra durdurup ne var bunda diye sorarlardı arabaları çok hızlı ya yediremiyorlar

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda hondacılar ve volkswagen cilerde çok enteresan bir tutum var.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda hondacılar ve volkswagen cilerde çok enteresan bir tutum var.
    ben hondacıları yüzde ellicilere benzetiyorum kimisi varsa yoksa hüloğ diyor kimisi varsa yoksa 5500.olumsuzluklarını anlatıyosun yine bir çıkış yolu buluyorlar yok kırmızı kapak yok vtec yok sorunsuzluk vs. hertürlü bahane mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanmış insanların araçlarını geçmek çok zevkli..surat ifadeleri vs haha
    Crm performance

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiat fanatizmi mi bravonun dışında hiç bir arabasını sevmem ve kapıma koymam fiatın. bravo dediğin arabada giuilietta ve delta ile aynı şaseyi paylaşan bir araç. başka bir şey demeye gerek var mı ? hondaya olan antipatiyi , yine hondacılar yarattı zaten.

ben gidipte 3.20 dizele , polo gti ye atarlanmıyorsam. onlarda bana atarlanmayacak arkadaş , atarlanırlarsa yerler tokatı otururlar yerlerine. ki hepte öyle oldu. zaten belirttim , tayyar ve s2 k için sözüm meclisten dışarı diye.

imzamı atarım sertaç
    Focusla da Focus rs aynı şasi. Düz 1.6 atmosferik sürücüsü ben RSle aynı şasiyi kullanıyorum yea süperim mi diyecek? 2003 mk1 rs ve Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio verde karşılaştırmasını da ekleyeyim o zaman. Giulietta güzel yol tutuyor eyvallah, ama liderde değil yani.

Ford Focus RS vs Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio verde - FastestLaps.com

Fiat(bravo) kötü demiyorum, neden her konuda bravo şöyle bravo böyle diyorsunuz diyorum.. Bu hırs neden ?
    Fiat sevmiyorsanız sadece Bravo seviyorsanız da önceki mesajdaki her fiat kelimesini bravo ile değiştirin o zaman, yine aynı..

Honda'ya binerken 'yeni nesil kuş serisi (spor gazetesi)' dediğimi tanıyan bilir. Fanatiği falan değilim, fanatikliğinize ve saldırganlığınıza karşıyım sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel astra gsi - honda civic si - 106 gti

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyrun VTi fiyatları... sağ alttaki tarihe dikkat

Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşa valla nasıl buldun 2009 u bulabilirmisin bir de Bne 2012 ocağı zor buldum

2009 a gerek yok

1 parca boyalı vtı mı 2005 de 20.500 e aldım

ılan fıyatı 24 bın tl ıdı

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense Hızlı ve ofkelı fılmı vızyone gırınce boyle konular artıyor
    fılm ın etkısı buyuk uzerımızde
    kım hızlı kım abartı hızlı
    herkes kendıne araba yapıyor senı benı gecmek ıcın degıl

bu arada ben bu foruma 2005 yılında uye oldum
    istedigim her yere yazarım çizerim moderatorler harıç bana kimse karışamaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)