kredi ile ev aldım onda sıkıntı çekmem 4750 dolar borç aldım geçen sene şu zaman ödeme şartım yok ama inş 3 ü geçmez :D
Printable View
Ölumlu dunya bu kadar kafaya takmayin amk yiyin icin gezin amk.
önce 2.90 - 3.50 falan olacaksa bilelim ben kremi alıp yaglamaya baslıyım simdiden anca girer.
seçimden önce 3 büyük şirket yabancı yatırımcılar tarafından satın alınacak , ve RTE kendi parasını ülkeye bu şekilde sokacak seçime kadar kendini kurtarır mı tartışılır ama seçimden önce bir nefes aldırıcaklar çok yakın zamanda , sonrası fırtına
usd nin çıkışı usa in yeni ekonomi politikası parayı piyasaya sürmüyor bu durumda para değer kazanıyor yani sırf ülkemizde değil su an dolar dünyada değerli
bu ayranı yok içmeye tarzı araba alanlar patlarsa araba piyasası düşer bence :D
Daha bunlar iyi günlerimiz,daha önce hükümete sallayınca burdan savunan akp liler bakıyorumda şimdi bu konu ile ilgili hiç cevap bile yazmıyorlar!!!!
niye şaşırıyor ki insanlar bu kadar çok.. üretim mi var adam gibi. tüketim diz boyu..
yeni araba model çıkar al her yer inşaat ev al yeni telefon çıkar koş git al .. al al al tüket para ver.. nereye kadar.. birazda üretmek satmak gerekiyor..
Vazelin bulunur.
Geliş fiyatından vericem maksat işimiz görülsün.
http://i.hizliresim.com/b588Dn.jpg
Demeyin oyle k.o ve adamlari size suikast yapmasin..!
2.2 olsa gene haklılar. Kriz çıktığı zaman ilk önce 30 kuruş olan dolar 60-65 kuruş seviyesine çıktı sonra 2 yıllık zaman zarfında 1 liraları buldu.
Şimdi maşallah 1 ayda 1.7 lerden 2.2 lere, ve gene 1 ayda 2.2 lerden 2.6 lara çıktı.
Türkiye krizden hiçbir zaman çıkmadı zaten. Sadece belli koşullar karşılığında yurtdışından sıcak para akışı sağlandı. O koşulları da hepimiz biliyoruz. Şimdi o sıcak parada kurtarmıyor artık. Tepetaklak olduk iyicene. Bu arada dışarıya olan borçlarımızda her geçen gün kur farkıyla katlanıyor. Halimiz ne olacak bilemiyorum.