User Tag List

Sayfa 33/58 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
1093 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Ekonomik kriz

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erken seçim olursa ak parti yüksek ihtimal gene iktidar olur toparlar.. ne kadar gönlüm istemesede bu bir gerçek.
    Bence medya manipulasyonu ve Hükümet olanaklarını kullanamayacakları için düşüş bile yaşayabilirler. 2 Senedir, istikrarlı bir düşüş içindeler, yerel seçimlere bile ne kadar sağlam girmelerine rağmen benzer bi tabloyu yaşamışlardı.
    LSX

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erken seçim akpyi zararlı çıkartır 3 puan kaybettirir diyim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 : 11.147.000 oy
    2015 : 11.269.000 oy CHP

2011 : 21.466.000 oy
    2015 : 18.230.000 oy AKP

2011 : 2.800.000 bağımsız ( %95 i hdp adayları)
    2015 : 5.818.000 hdp

matematik ortada..

bir sürü tanıdıkla olmuyor bu işler.. akp 3 milyon küsur kaybetmiş hdp 3 milyon küsur kazanmış..

hala chp mi?
    2011 seçimine göre 2 milyona yakın yeni seçmen var.Bunu hesap katmıyorsunuz.MHP'nin artan oyunu da hesaba katan yok.2milyon arttırdı oyunu mhp..

2011'e göre yüzde 8 oy artışı var hdp'de.Yüzde 5 ak partininse yüzde 3 chp'dir.Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak aday yapıldı, üstelik bu aday mhp'nin adayıydı.MHP tam destek verdi.Ama chp'deki kayma yüzünden yine yüzde40 geçilemedi.Orda da mı kayma akp'nin? tayyip %51 oy aldı..Dün chp genel merkezi bile bayram yeri gibiydi.hdp nin barajı aşmasına herkes sevindi.Çünkü chp veya mhp birleşse bile yıkamıyor akp'yi.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Chp Mhp ve Hdp'nin koalisyon kurmasını istiyor Akp ki bahsettiğim üçlünün kuracağı üçlü zaten başarız olacak ve Rte'de alamayacakları destkler sebebiyle erken seçime gidilebilir.

Bu erken seçimde Akp açık ara yapar şuanda ben Bülent Arınç'ın son röportajından bunu çıkartıyorum.

https://www.facebook.com/ihlassondak...44792/?fref=nf

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chp Mhp ve Hdp'nin koalisyon kurmasını istiyor Akp ki bahsettiğim üçlünün kuracağı üçlü zaten başarız olacak ve Rte'de alamayacakları destkler sebebiyle erken seçime gidilebilir.

Bu erken seçimde Akp açık ara yapar şuanda ben Bülent Arınç'ın son röportajından bunu çıkartıyorum.

doları kaçtan almıştın )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doları kaçtan almıştın )
    Euro dolar karışıktı Euro'ya sabah güzel yüksek yakalayıp yol verdim o sırada dolardaki anlık düşüşle bütünleyip rotar moduna geçtim

Zamanında hoca'da güzel konuşmuş buarada. Kimler neler konuştuda işte hep bildiğimizi okuduk

https://www.facebook.com/haberaycom/...9933341032207/

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ak partinin bi tokat yiyip biraz silkelenmesi, 2002-2009 arasındaki tutumuna tekrar yaklaşması gerekiyordu. onun yerine aziz milletimiz sağolsun en okkalısından bi osmanlı şamarı indirdi.

benim de yaşım 37. koalisyon da gördüm kriz de gördüm. her seferinde zengin biraz daha zengin olur. fakir biraz daha fakirleşir, aradaki makas açılır. orta direk gittikçe kaybolur. babam çıkrıkçılar yokuşunda esnaftı, 80lı yıllarda kendine istediği evi alıyordu. 90 lı yıllarda abilerimi evlendirirken de rahat ev alabiliyordu, sonra 94 krizi, 2001 krizi. ben evleneceğim zaman elde avuçta ne varsa satıp da anca ev alabildi bana. şimdi abim devam ediyor babamın işine. son krizden sonra değil çocuklarına ev almak araba bile alamıyor. olacak olan budur, bu sefer de farklı bir şey olmaz. onun dışında:

1- bu ülkede seçimler manüple ediliyor deniyordu, demek ki öyle değilmiş, başka dinamikler varmış
    2- bu heriflerin seçimle gideceğine inanıyor musunuz deniyordu? valla geldikleri gibi giderler, milletimiz getirdiği gibi götürür de, yerine başka bi hareket geliverir
    3- bizim insanımız krizden falan hiç etkilenmez, ayağını yorganına göre uzatmaz, geçmişten ders almaz. başkalarına tavsiye verir ama kendisi uygulamaz. örnek: bu konuda aman ha kriz var paraları savurmayın yakında bulamayacaksınız diyen kardeşlerim bir sonraki konularında bilmem kaç yüzbin tl lere mercedesler, porsche ler, ferrari ler alma mevzuu açarlar. bize de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek düşer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 seçimine göre 2 milyona yakın yeni seçmen var.Bunu hesap katmıyorsunuz.MHP'nin artan oyunu da hesaba katan yok.2milyon arttırdı oyunu mhp..

2011'e göre yüzde 8 oy artışı var hdp'de.Yüzde 5 ak partininse yüzde 3 chp'dir.Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak aday yapıldı, üstelik bu aday mhp'nin adayıydı.MHP tam destek verdi.Ama chp'deki kayma yüzünden yine yüzde40 geçilemedi.Orda da mı kayma akp'nin? tayyip %51 oy aldı..Dün chp genel merkezi bile bayram yeri gibiydi.hdp nin barajı aşmasına herkes sevindi.Çünkü chp veya mhp birleşse bile yıkamıyor akp'yi.
    herşeyi hesaba katıyorum merak etme.

2011 e göre toplam seçmen sayısında 2 milyon değil 5 milyon artış var.

fakat kullanılan toplam oydaki fark 1.800 bin.

MHP nin aldığı fazla oy sayısı 1.800 bin..

gerisini tekrarlamaya gerek yok herhalde..

Chp nin sevinme nedeni hdp nin barajı geçmesi değil iktidar ümidi doğduğu içindir..

cumhurbaşkanlığında kayma sözkonusu değil katılımın düşüklüğü o oranı doğurdu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demin hastanedeydim hatta adres vereyim ümraniye hisar hospital bi baktım acilden içeri yüzü kıpkırmızı biçimde beyaz kuğu gibi 3 trilyonluk arabasından inen aga bey girdi belli sıkıntılı dün gece uyumamış.

Ghan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akpartinin yanlış politikaları, Erdoğan'ın tek adam tutumu, başkanlık ısrarı , açılım fiyaskosu bu tablonun baş mimarı. Miilet artık bir dur demek istedi bana kalırsa. Mhp ve Chp başkanlarının ve kadrolarının koalisyon hükümeti kursalarda bu ülkeyi yönetemeyeceklerini kendileri de halk da çok iyi biliyor. Koalisyonun kargaşadan başka birşey getirmeyeceği düşüncesindeyim. Akpartinin iyi bir kadro kurup geçmişten ders alıp başlıca ekonomi, dış politika ve çözüm süreciyle ilgili oturup düşünüp güzel çözümler üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek adam sevdasıyla bu iş yürümez. Ülkenin yüzde 50-60 lık kesmi bizi alakadar etmez politikasıyla bu işler yürümez. Benim kürt kardeşlerim diye bağır çağır yapıp chplilere dinsiz,mhplilere çakma milliyetçi gözüyle bakıp bu işler yürümez. Kürtler açık ve net tavrını ortaya koydu.

Hdp'ye giden oyların %80i akpartiden. Chp den kaymanın ufak olduğunu düşünüyorum, olmasa da barajı geçeceklerdi. Bu sürecin iyi değelendirilip milletin ,ülkenin hayrına, bekasına ne faydalıysa o adımlar uygulanmalı. Olan yine millete olacak çünkü.

Bir Akpartili olarak bu seçimde bilerek sandığa gitmedim. Sebebi Erdoğan'ın artık işi abarttığı düşüncesindeydim ve bu sonucu bekliyordum. Bence halkın bu tepkisi iyi değerlendirilmeli. Sonuç olarak akpartiye oy veriyorum ancak ağam,paşam mantığında değilim. Yanlış politikalarını acilen düzeltip iyi bir kadroyla geçişten ders alıp gelmeleri lazım. Koalisyon hükümeti bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez. Saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sandığa gitmeyince yanlış politikayı yinede desteklemiş oluyorsunuz farkında mısınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

başarıyı tartışırızda rte öyle bir hesap yapıyorsa öyle bir koalisyonun ilk işinin 4 eski bakanı yüce divana göndermek olacağını bununda akp yi çok sarsacağınıda düşünmeli..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ak partinin bi tokat yiyip biraz silkelenmesi, 2002-2009 arasındaki tutumuna tekrar yaklaşması gerekiyordu. onun yerine aziz milletimiz sağolsun en okkalısından bi osmanlı şamarı indirdi.

benim de yaşım 37. koalisyon da gördüm kriz de gördüm. her seferinde zengin biraz daha zengin olur. fakir biraz daha fakirleşir, aradaki makas açılır. orta direk gittikçe kaybolur. babam çıkrıkçılar yokuşunda esnaftı, 80lı yıllarda kendine istediği evi alıyordu. 90 lı yıllarda abilerimi evlendirirken de rahat ev alabiliyordu, sonra 94 krizi, 2001 krizi. ben evleneceğim zaman elde avuçta ne varsa satıp da anca ev alabildi bana. şimdi abim devam ediyor babamın işine. son krizden sonra değil çocuklarına ev almak araba bile alamıyor. olacak olan budur, bu sefer de farklı bir şey olmaz. onun dışında:

1- bu ülkede seçimler manüple ediliyor deniyordu, demek ki öyle değilmiş, başka dinamikler varmış
    2- bu heriflerin seçimle gideceğine inanıyor musunuz deniyordu? valla geldikleri gibi giderler, milletimiz getirdiği gibi götürür de, yerine başka bi hareket geliverir
    3- bizim insanımız krizden falan hiç etkilenmez, ayağını yorganına göre uzatmaz, geçmişten ders almaz. başkalarına tavsiye verir ama kendisi uygulamaz. örnek: bu konuda aman ha kriz var paraları savurmayın yakında bulamayacaksınız diyen kardeşlerim bir sonraki konularında bilmem kaç yüzbin tl lere mercedesler, porsche ler, ferrari ler alma mevzuu açarlar. bize de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek düşer
    Alıntı Ghan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akpartinin yanlış politikaları, Erdoğan'ın tek adam tutumu, başkanlık ısrarı , açılım fiyaskosu bu tablonun baş mimarı. Miilet artık bir dur demek istedi bana kalırsa. Mhp ve Chp başkanlarının ve kadrolarının koalisyon hükümeti kursalarda bu ülkeyi yönetemeyeceklerini kendileri de halk da çok iyi biliyor. Koalisyonun kargaşadan başka birşey getirmeyeceği düşüncesindeyim. Akpartinin iyi bir kadro kurup geçmişten ders alıp başlıca ekonomi, dış politika ve çözüm süreciyle ilgili oturup düşünüp güzel çözümler üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek adam sevdasıyla bu iş yürümez. Ülkenin yüzde 50-60 lık kesmi bizi alakadar etmez politikasıyla bu işler yürümez. Benim kürt kardeşlerim diye bağır çağır yapıp chplilere dinsiz,mhplilere çakma milliyetçi gözüyle bakıp bu işler yürümez. Kürtler açık ve net tavrını ortaya koydu.

Hdp'ye giden oyların %80i akpartiden. Chp den kaymanın ufak olduğunu düşünüyorum, olmasa da barajı geçeceklerdi. Bu sürecin iyi değelendirilip milletin ,ülkenin hayrına, bekasına ne faydalıysa o adımlar uygulanmalı. Olan yine millete olacak çünkü.

Bir Akpartili olarak bu seçimde bilerek sandığa gitmedim. Sebebi Erdoğan'ın artık işi abarttığı düşüncesindeydim ve bu sonucu bekliyordum. Bence halkın bu tepkisi iyi değerlendirilmeli. Sonuç olarak akpartiye oy veriyorum ancak ağam,paşam mantığında değilim. Yanlış politikalarını acilen düzeltip iyi bir kadroyla geçişten ders alıp gelmeleri lazım. Koalisyon hükümeti bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez. Saygılar...

Ağzınıza sağlık..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey olması gerektiği gibi oldu.
    Kimse kusura bakmasın ama ekonomi bıdı bıdı diye konuşmak çok saçma, paraya kendini satmaktan farksız.
    AKP'nin bir derse ihtiyacı vardı, aldı da.
    Ümit edelim de bunu idrak edebilecek kadar zeki olsunlar.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım son koalisyon hükümeti 2002 de olmuştu, ee buda 13 yıl önce ediyor. Bana lütfen biri 13 yıl önce koalisyondan ne hatırladığını söyleyebilir mi ? ben 17 yaşındaydım hani başka hobilerim vardı politikayla pek ilgilenmezdimde, aramızda yaşı bir hayli küçük olup sanırım o sıralar baya bir politikayla iç içe olan ve koalisyonun ülkemiz adına kötü olacağını düşünenler varda. Cahilliğimi mazur görün.
    74 model sehpa...

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koalisyon çok başlılıktan farksız.Günlük hayatta görüşleri birbirine zıt olan partiler nasıl ortak karar alsınlar..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse ekonomi batsın istemiyor istemezde ama kimse baskıcı bir rejimde istemiyor dayatmalarla zorla insanlara bir şeyler empoze etmekde çok yanlış. bunu genele yazıyorum bütün partiler sistemler için geçerli..

iş özgürlükler olursa insanlar ekonomi falan tanımaz kimsede çocuklarını baskıcı "bizim dediğimiz olucak o kadar" tarzı bir sistemin içinde yetiştirmek istemez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada tüm bu basın , oyuncu , sanatçı tayfasıda ne kadar Hdp meraklısıymış demekki böyle bi akım bekliyolarmış ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım son koalisyon hükümeti 2002 de olmuştu, ee buda 13 yıl önce ediyor. Bana lütfen biri 13 yıl önce koalisyondan ne hatırladığını söyleyebilir mi ? ben 17 yaşındaydım hani başka hobilerim vardı politikayla pek ilgilenmezdimde, aramızda yaşı bir hayli küçük olup sanırım o sıralar baya bir politikayla iç içe olan ve koalisyonun ülkemiz adına kötü olacağını düşünenler varda. Cahilliğimi mazur görün.
    +1

Bende son koalisyon zamanında 12,5 falandım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)