User Tag List

Sayfa 31/58 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
1093 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: Ekonomik kriz

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde çok ilginçler; dün facebookumda hiç üşenmedim A K p yi tutan ve işte bekleyin kriz geliyor diyen arkadaşıma yorum yaptım. 2010 dan 2015 e akdar bütün dolar kurlarını koydum gösterdim zaten durum bu dedim. Bana yok yok siz bekleyin ellerinizi kafanıza koyucaksınız o günler gelicek naptım diyiceksiniz dedi. HDP yide siz soktunuz dedi. aldım oy oranlarını gösterdim geçmişle bugünü. ARdından ne yapsın. cevap vermedi bütün yorumları sildi.

Gerçekleri silemezsin bütün kaynaklar internetten alınmıştır istersenden sende araştır dedim. seni kalaya almıyorum diye cevap verdi ve o yorumlarıda sildi.

şimdi gel buyur bu tip adama olayı anlat.
    74 model sehpa...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne krizi ??

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde çok ilginçler; dün facebookumda hiç üşenmedim A K p yi tutan ve işte bekleyin kriz geliyor diyen arkadaşıma yorum yaptım. 2010 dan 2015 e akdar bütün dolar kurlarını koydum gösterdim zaten durum bu dedim. Bana yok yok siz bekleyin ellerinizi kafanıza koyucaksınız o günler gelicek naptım diyiceksiniz dedi. HDP yide siz soktunuz dedi. aldım oy oranlarını gösterdim geçmişle bugünü. ARdından ne yapsın. cevap vermedi bütün yorumları sildi.

Gerçekleri silemezsin bütün kaynaklar internetten alınmıştır istersenden sende araştır dedim. seni kalaya almıyorum diye cevap verdi ve o yorumlarıda sildi.

şimdi gel buyur bu tip adama olayı anlat.
    Abi demedin mi yeni kurulan türkiyede 330 000 TL lik araba lüx olmiycak her türlu kutuları doldurur birlikte sıfırlarız desen anlardı sen de adama sert yapmışsın beklenti bu kızmamak lazım düşünce özgürlüğü kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    SON DAKİKA! BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN: HDP BUNDAN SONRA ÇÖZÜM SÜRECİNİN ANCAK FİLMİNİ YAPAR.

Kılıçlar çekilmiş savulun küçük enişte ve adamları geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne krizi ??
    Yağ kuyruğuna giricekmişiz öyle diyolaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi demedin mi yeni kurulan türkiyede 330 000 TL lik araba lüx olmiycak her türlu kutuları doldurur birlikte sıfırlarız desen anlardı sen de adama sert yapmışsın beklenti bu kızmamak lazım düşünce özgürlüğü kanka
    Kanka bişey sorucam allah kitap diyen adam forex yapamazmı ?? bırakıymmı bu işi ?

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi hakikaten düşünce özgürlüğü diyorum tamam desteklesin istediğini ama ortaya gerçekleri sununca yorum silmek seni kalaya almıyorum demek nedemek ulan sen benim arkadaşımsın fikir paylaşıyoruz.

Birde yemin ediyorum şu politika olmasa milletçe hobisiz kalırız Ulan millatin bundan başka konuşacak hiç mi konusu yok kime gitsen uluslar arası illişkiler uzmanı ekonomist sevmiyorum politika konuşmayı anlamıyorum çünkü
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ kuyruğuna giricekmişiz öyle diyolaaa
    Ben hastayım zaten kilo vermem falan lazım,ben girerim ya sıkıntı yok biraz ayakta takılıym

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim bir konu var ve bende bu konuda muallaktayım. Kesinlikle beni PKK lı yaftalamayın kalbinizi kırarım ama kendime bu soruyu sormadanda edemediğim doğrudur. Yıllarca şehit verdik, içimiz yandı her baskında, bitsin artık dedik, lanetledik, savaşalım dedik. Bunları derken bir yandanda şunu da dedik, siktirin gidin dedik, siyaset dağda değil mecliste yapılır dedik... Şimdi meclisteler, barajı geçtiler. PKK köpürüyor... Peki biz tam olarak ne istiyoruz? Dağda da olmasınlar, mecliste de olmasınlar. Şuda bir gerçekki bu adamlar varlar, bu ülkede yaşıyorlar. Biz tam olarak ne istiyoruz? Ben açıkca söyliyim ben o kadar muallaktayım ki anlatamam. PKK lı adam mecliste. Dağda olmasından iyimidir?
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük enistenin boynunu uzun kopararir bak çok yakında gorursunuz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettiğim bir konu var ve bende bu konuda muallaktayım. Kesinlikle beni PKK lı yaftalamayın kalbinizi kırarım ama kendime bu soruyu sormadanda edemediğim doğrudur. Yıllarca şehit verdik, içimiz yandı her baskında, bitsin artık dedik, lanetledik, savaşalım dedik. Bunları derken bir yandanda şunu da dedik, siktirin gidin dedik, siyaset dağda değil mecliste yapılır dedik... Şimdi meclisteler, barajı geçtiler. PKK köpürüyor... Peki biz tam olarak ne istiyoruz? Dağda da olmasınlar, mecliste de olmasınlar. Şuda bir gerçekki bu adamlar varlar, bu ülkede yaşıyorlar. Biz tam olarak ne istiyoruz? Ben açıkca söyliyim ben o kadar muallaktayım ki anlatamam. PKK lı adam mecliste. Dağda olmasından iyimidir?
    İki ucu boklu deynek.

Dağ'da şehit ederler. meclis'te ise hak idda edip bir dönem içine pusmuş sindirilmiş olan özerliklik hayali olan insanlara umut veriyor. Eskiden sesleri çıkmayanlar şimdi ise bayrakları açıp apoğ diye bağırabiliyorlar.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hükümet henüz işinin başında ve tüm kurumlar kontrolü altında.
    Önümüzdeki bir aylık süreçte büyük sorunlar yaşanmaz.
    Asıl zarar verecek olan, sonraki zamanlarda, herhangi bir koalisyon ile(içinde Ak Parti olsa dahi) yaşanacak sorunlardır...

Tabi işin bir de şu yönü var(belki de ilahi adalet);
    Hükümet bugüne kadar Hdp'yi kullanarak/oyalayarak iş yapmıştır.
    Bundan sonra resmi anlamda yapması gerekebilir...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bişey sorucam allah kitap diyen adam forex yapamazmı ?? bırakıymmı bu işi ?

Hayır abim mesele şu tabiki yapar forex de oynar borsa da faize de yatırır parasını dönemine göre ister usd ye çevirir ister euroya bu değil

bir duruşun olur hayatta dersin ki ben buyum ve bunu savunuyorum 3 gün önceye kadar adam din iman Allah kitap sonra aaa ne oldu

cumhur başkanı çıktı 330 Tl lkik araba lüx müdür dedi sonra da dalga geçti siz toplu taşıma mı kullanıyosunuza diye , tabi araba dediğin 1000000 dan başliycak ki boka benzesin

Alınan MB ler gelirin 1000 de 7 si dendi çerez parası dendi asgari ücret arttırılsın denildiğinde çökeriz dendi

sen çalışanın maaşından vergiyi kes çalışana ver zaten emekci adam ekmeğini suyunu domatesini ithal etmiyor ki yine o para piyasalara akıcak yine satılan maldan vergi düşecek vs vs ama bu hep banacılık bu işte din kitap Allah mağdur edebiyatı yetmedi mi abi ?

sen halkın %60 ıyla billur geçersen baştan indiğinde birazcık acı çekeceksin lafım inan sana değil ama hayatında ekonomi üzerine paylaşım yapmayan akp li tanıdıkların birden ekonomist olmaları da ayrıca komiğime gitti yoksa senin ne kadar yatırımcı bir erkek olduğunu bilmeyen yok haha

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ kuyruğunu bilmemde patates kuyruğuna girdik daha 1 ay oldu 5tl ye patetes alalı

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadığım bir nokta pkk neden meclise hep çoğunlukla bayanları soktu normalde aşırı kürt milliyetçi erkekleri girmesi gerekmez miydi ?

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki ucu boklu deynek.

Dağ'da şehit ederler. meclis'te ise hak idda edip bir dönem içine pusmuş sindirilmiş olan özerliklik hayali olan insanlara umut veriyor. Eskiden sesleri çıkmayanlar şimdi ise bayrakları açıp apoğ diye bağırabiliyorlar.
    Demirtaşın seçim sonrası konuşmasını çok iyi dinlemeye calıstım. Apoya teşekkür ettiği anda sinirlerim gerildi. Adamların siyaseti MHP ve CHP den çok daha iyi yaptığı kesin ama. Şuda varki özerklik falanda istemiyorlar. İşlerinede gelmez bu durum zaten bununda farkındalar. İstedikleri tek şey, bölgesel yetkinin arttırılması. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi. Beni Apoya teşekkür kadar sinirlendiren tek şey Facede AKP'lilerin nasıl olduda bu kadar oyu CHP sayesinde olduğunu iddia edip milliyetcilik maskesine büründükleri. Cidden mantıklı bir açıklama yapan olursa rahatlıycam. Dağda olmasınlar, meclistede olmasınlar, özürmü bekliyoruz? ne istiyoruz ...
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajlar gelmeye başlıyor

JP Morgan seçim sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmanın giderilmesi için en iyi piyasa senaryosunun Ak Parti-MHP koalisyonu olduğunu açıkladı.

Eğer ki mhp koalisyonu kabul etmezde erken seçime gidilirse olacakları düşünemiyorum. 2015 sonlarına doğru fed faiz artırımında TR de durum ne olur varın siz tahmin edin.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda en büyük suç zamanin da dağa ciktiklarinda 3-5 serseri diyen Özal'ın ve terörle mücadele adı altında ordaki insanlara zulm etmiş olanları görmezden gelen Çiller'in suçu çok fazla. En basiti babam 80 senesinde darbe donemi diayebakir cezaevinde askermis ordaki insanlara yapılan işkenceye bizzat şahit olmus. Insan insana bunu yapmamali der her zaman.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aponun bayan yegeni adaydı kazandı mı bilen var mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)