User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
126 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Makas faciası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni okuldan arayan çok kişi oldu kaza yapan ben değilim benim araç bag plaka . Çok geçmiş olsun arkadaşa aşırı hız olduğu kesin
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bende okulda görüyordum aracını büyük geçmiş olsun Allah korumuş

Sizlerde mi OZU'densiniz, büyük ihtimalle tanışıyoruz-dur haberimiz yoktur ama Ö.M attım.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altituti ye ; gelse yakınıma çarpsa dalarım diyosun haklısın. ama anlamadığım şu; yine sevdiğin bir yakının makasla kaza yapsa onun içinde iyi olmuş diyecekmisin?
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada 20-21 yaşında bir gencın canı var,kimsenin burnu dahi kanamamış,bu kadar beddua fazla diye düşünüyorum.
    hayat hatalarımızdan aldığımız derslerdir diye düşünürsek bu kadar acımasız olmaya gerek yok.

Sanırım emlak konutlarında ki genelde a6 altında ki otoparkta bulunan 18 Jantlı füme 407 sizin aracınız. stock araba dışında ki araçlardan nefret dahi etsem çok hoşuma gidiyor aracınız belirtmek istedim . Her şeyi yerli yerinde.
    insallah kimsenin başına boyle birşey gelmez ama başına gelmedende anlayamıyor insan benim başıma geldi oradan biliyorum, bu beddualardan fazlasını bile yapabilirsiniz ailenizden birine ' kasten ' yapılmış birşey karşsısında koruma iç güdüsüyle teşekkür ederim kardeşim araç benim ama teessüf ederim jantlarım 19' senin aracın nedir ? hangi bloktasın

ulaş : ayrım yok bu konuda herkese karşı tavrım aynıdır , hata olur sinyal vermeyi unutursun dalarsın karınla kızınla kavga etmişsindir moralin bozuktur vs. hepimiz yaptık ama göz göre göre 3 şeritli yolda 4. şeridi yaratmaya calısanlara yada başkasının canına kastedene tahammülüm yok sıkıştırıyorum genelde öylelerini

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam iş dönüşü nevzat demirin orda kamyonu gördüm refujlerde parcalanmıstı dedim heralde yine kamyon gazlıyordu duramadı. Meger daha büyükmüş kazaymıs

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizlerde mi OZU'densiniz, büyük ihtimalle tanışıyoruz-dur haberimiz yoktur ama Ö.M attım.
    pm gelmedi bana ben epeydir uğramıyorum okula gerçi
    0536 298 53 70 arayabilirsiniz istediğiniz zaman
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza nasil olundu tam bilinmiyor sanirim?
    Eger makas atarak bu trafikde gazladigi icin olduysa,oglum olsa affetmem. İnsan once baska insanin canina saygi duyarsa kendi caninin degerini bilir. Yani bu arkadasi saglam kurtuldu diye korumak sacmalik. Olseydi eger ve baska olume sebebiyet vermeseydi Allah rahmet eylesin der konuyu kapatirdik... Eger cidden hatali ise,kalici ders verilmeli(ehliyetine 5-10 sene el konulmasi vs)
    Kazaya karisan hafriyat kamyonuysa onlar zaten ayri bir skandal...
    İsin ozu;anlik zevklerimiz baskasinin kabusu olmasin.

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Ozu deyim gökay da yakın arkadaşımdır toplanmak lazım bir ara okul dışında .Batuğhan Özarı faceten eklersen tanışırız .

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun . Kaza yapan arkadaşı bilmem ama bizim okulun öğrencileri genel olarak çok atarlı gidiyorlar şile otoyolu çok tehlikeli bir yer dikkat etmek lazım .

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350z kazasından bahsedilmiş onun konusu var mı bulamadım merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer sayfalara bakmadım ''sanki siz atmıyorsunuz'' diye yazan oldu mu? Ha varsa söyleyin ona atmıyoruz biz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pm gelmedi bana ben epeydir uğramıyorum okula gerçi
    0536 298 53 70 arayabilirsiniz istediğiniz zaman
    Alıntı C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun . Kaza yapan arkadaşı bilmem ama bizim okulun öğrencileri genel olarak çok atarlı gidiyorlar şile otoyolu çok tehlikeli bir yer dikkat etmek lazım .
    33VV333 Cenk ben, tanıyorsunuzdur belki ikiz kardeşim var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza nasil olundu tam bilinmiyor sanirim?
    Eger makas atarak bu trafikde gazladigi icin olduysa,oglum olsa affetmem. İnsan once baska insanin canina saygi duyarsa kendi caninin degerini bilir. Yani bu arkadasi saglam kurtuldu diye korumak sacmalik. Olseydi eger ve baska olume sebebiyet vermeseydi Allah rahmet eylesin der konuyu kapatirdik... Eger cidden hatali ise,kalici ders verilmeli(ehliyetine 5-10 sene el konulmasi vs)
    Kazaya karisan hafriyat kamyonuysa onlar zaten ayri bir skandal...
    İsin ozu;anlik zevklerimiz baskasinin kabusu olmasin.
    Kamyon ile kamyonet arasında kalmış araç,sonrasını yada nasıl bu hale geldi kimse bilmiyor,ilgilenmiyor aslında.
    Herkes kamyonlardan dert yanıyor ama şile yolunda en efendi ve düzgün gidenler onlar bence sadece kamyonun kör noktalarını biliyorsanız ve kör noktalarına girmezseniz hiç bir tehlike yaratmıyorlar, 3 senedir kullanıyorum bu yolu 20-25 bin km yapmışımdır üzerinde.
    Şile yolu en tehlikeli araçlar listesi;

Ehliyetini yeni almış çoğunlukla okulumuzda okuyan - kamyondan korkan sürücüler hafriyat kamyonlarından daha tehlikeli hareketler yapıyor yol üzerinde. Aniden sağa-sola kırmamı dersiniz- otomatik vites kullandıkları için genelde hızlarını farketmeyip 120-140lara çıkan farkedince sol şeridin ortasında aniden frene asılan mı dersiniz. Viraja yanında kamyonla girince üzerine geliyormuş sanıp frene asılan-kornaya basan mı dersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insallah kimsenin başına boyle birşey gelmez ama başına gelmedende anlayamıyor insan benim başıma geldi oradan biliyorum, bu beddualardan fazlasını bile yapabilirsiniz ailenizden birine ' kasten ' yapılmış birşey karşsısında koruma iç güdüsüyle teşekkür ederim kardeşim araç benim ama teessüf ederim jantlarım 19' senin aracın nedir ? hangi bloktasın

ulaş : ayrım yok bu konuda herkese karşı tavrım aynıdır , hata olur sinyal vermeyi unutursun dalarsın karınla kızınla kavga etmişsindir moralin bozuktur vs. hepimiz yaptık ama göz göre göre 3 şeritli yolda 4. şeridi yaratmaya calısanlara yada başkasının canına kastedene tahammülüm yok sıkıştırıyorum genelde öylelerini
    Jant doğrudur, arabalarla ilgili sadece yürüyen aksam konusunda bilgim var, oda basit tamiratlarını kendim yaptığım için modifiye bana en uzak kısım.
    astra g kullanıyorum 33VV333 Görmüşssünüzdür sitede.

Nucleus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 haftası var, 3 parça temizlik boyalı hatasız...

Sam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçdan sağ çıkmakta marifet.Ne hale gelmiş araç ya.
    Arkadaşa büyük geçmiş olsun.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor araba gorunce hiz yapti makas atti uzerinden zipladi altindan gecti. Bende diyorum ki kesin o kamyonun hatasi var gorur gormez katiller is basinda dedim. Bende 6 senedir sile yolunu kullaniyorum her gun sileye kadar gidiyorum. Ozyegin daha yolun basi. Sile yolundaki her iki universiteden de kac arkadasimiz, kardesimiz hayatini kaybetti. 3 seritli yolda 4 kamyon yan yana muzik acip icinde oynuyo bu katiller abartisiz yaziyorum. Arkalarindan attiklari tas toprak toz bile kaza ihtimalini arttiriyor sizler daha iyi bilirsiniz. Sile yolu jilet gibi asfalt o kadar tozlu ki hic bir lastik tutunmuyor. Daha cok canlar yanacak her biri bu kamyonlar yuzunden. Ben eminimde siz resme bakinca farkli yorumlar yaparsiniz.

Ayrica, sile yolundan istanbul yönüne giderken nevzat demire gelmeden bir sag iki sol viraj var bu virajlarda her gun kaza oluyor artik virajin acisi mi yanlis asfalt mi kotu bilmiyorum bu kazanin oldugu yer son viraj. Bu yolu kullanirken dedigime dikkat ediniz

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nucleus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftası var, 3 parça temizlik boyalı hatasız...
    Adam arabanın içinden sağlam çıkmış ölen yok . senin yorum biraz gereksiz olmuş be kardeşim

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spor araba gorunce hiz yapti makas atti uzerinden zipladi altindan gecti. Bende diyorum ki kesin o kamyonun hatasi var gorur gormez katiller is basinda dedim. Bende 6 senedir sile yolunu kullaniyorum her gun sileye kadar gidiyorum. Ozyegin daha yolun basi. Sile yolundaki her iki universiteden de kac arkadasimiz, kardesimiz hayatini kaybetti. 3 seritli yolda 4 kamyon yan yana muzik acip icinde oynuyo bu katiller abartisiz yaziyorum. Arkalarindan attiklari tas toprak toz bile kaza ihtimalini arttiriyor sizler daha iyi bilirsiniz. Sile yolu jilet gibi asfalt o kadar tozlu ki hic bir lastik tutunmuyor. Daha cok canlar yanacak her biri bu kamyonlar yuzunden. Ben eminimde siz resme bakinca farkli yorumlar yaparsiniz.

Ayrica, sile yolundan istanbul yönüne giderken nevzat demire gelmeden bir sag iki sol viraj var bu virajlarda her gun kaza oluyor artik virajin acisi mi yanlis asfalt mi kotu bilmiyorum bu kazanin oldugu yer son viraj. Bu yolu kullanirken dedigime dikkat ediniz
    yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce yolu yapan fırmaya dava acılmıstı yolun açısı yanlış vs diye. kazanın oldugu yerde sağdan sola gecerken arabanım totosu kayıp gıttı yaban ellere hızımda yoktu aklım gıtmıstı o gunden berı o vırajlarda olabıldıgınde az hızla gırerım.

kaza yapan vatandasa gecmıs olsun
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)