User Tag List

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk ... 23456 ... SonSon
126 sonuçtan 58 ile 76 arasý

Konu: Makas faciasý

Kadyr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altituya tekrardan katýlýyorum. milletin canýný hiçe sayýp abuk subuk makas atmak kimiside vurunca hemen kaçar ama bu hýyarýn kaçýcak þansý olmamýþ iyiki olmamýþ keþke sakat falan kalsaydýda bidaha makasa tövbe etmiþ olurdu bi hayvan daha düþerdi istanbul trafiðinden. altitu doðru söylemiþ sizin olduðunuz araca çarpsaydý burda bir muhabbet olmuþtu adam indi biþeyin varmý yok abi derken adam bitane patlatmýþtý büyük ihtimal sizlerde aynýný yapardýnýz. duygusal moda baðlamaya gerek yok çoðumuz makas atýyoruz bende atýyorumda hiç bir zaman aþýrý hýzla tehlikeye düþürücek silme geçme yapmadým yapmamda o riski almam. bu arkadaþ o riski almýþ hava yastýðýda götünde patlamýþ

AyrtonSenna - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    31
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlýþ anlamayýn ama yaptýðý hiç hoþbirþry deðil kesinlikle kaza yapan arkadaþýn ama o arabayý kullananda bizim gibi bir ana kuzusu yani Allah ailesine baðýþlamýþ sonuçta ve ümit ederimki bir daha inþallah böyle araba kullanmaz

Yaþ
    38
    Þehir
    çekmeköy-yalova
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yada 3 onceki geceden kalma buda.hoppala cuppala bi oraya bi buraya giriyodu 1 dakika sonraki hali.iyi gulmustum

Yaþ
    34
    Þehir
    istanbul / Bayrampaþa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 senesinde tem bayrampaþa baðlantý yolunda bi kaza geçirmiþtim. Normal bir kaza oynama falan yoktu, sadece hatalý sollamam vardý. Neyse akþam haberlere çýktý kaza, manþet þu þekilde;

"HIZ YARIÞI HASTANEDE BÝTTÝ"
    Resmen heryere etiket oldum resmen. Buda linki HIZ YARIŞI HASTANEDE BİTTİ | H

Yani gazeteler kanallar haberi dikkatli hale getirmek için bu tarz þeyler yapabiliyorlar. Önyargýlý olmamak gerekiyor, yaþýyorlarmýþ önemli olan þimdilik bu.

Bu arada 350Z þeysi ne ya merak ettim biri paylaþsýn

Yaþ
    31
    Þehir
    Istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Kadyr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    altituya tekrardan katýlýyorum. milletin canýný hiçe sayýp abuk subuk makas atmak kimiside vurunca hemen kaçar ama bu hýyarýn kaçýcak þansý olmamýþ iyiki olmamýþ keþke sakat falan kalsaydýda bidaha makasa tövbe etmiþ olurdu bi hayvan daha düþerdi istanbul trafiðinden. altitu doðru söylemiþ sizin olduðunuz araca çarpsaydý burda bir muhabbet olmuþtu adam indi biþeyin varmý yok abi derken adam bitane patlatmýþtý büyük ihtimal sizlerde aynýný yapardýnýz. duygusal moda baðlamaya gerek yok çoðumuz makas atýyoruz bende atýyorumda hiç bir zaman aþýrý hýzla tehlikeye düþürücek silme geçme yapmadým yapmamda o riski almam. bu arkadaþ o riski almýþ hava yastýðýda götünde patlamýþ
    bu kadar buyuk konusuyorsunuz da yarin bi gun insallah basiniza gelmez , ne bileyim ben hic bu kadar emin konusamadim hani o temkinli ve silme gecmeyen makasalarinizda da dikkatli olun baskasinin hatasiyla ayni sekil sonuclanmasin

Anýl E. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    Türkiye/Sivas
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski Bakan

Eski Bakan Çaðlayan’ýn oðlu ölümden döndü, kazada 2 kiþi öldü

Bu da geçen gün olan kaza . Scirocco sahibi rahmetli oðuzhan kardeþimiz ve yanýnda da kýz arkadaþý rahmetli olmuþ, ama gel gör ki gazetenin ve diðer gazetelerin ana baþlýðý '' BAKANIN OÐLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ.'' Zaten diðerleri insan deðil ki, oðul ya da kýz deðil aman iyi ki bir þey olmamýþ bakanýn oðluna.
    imzasýz..

emresener - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    Yeþilköy - Ýst
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az once sahil yolundada sn 885 subaru cok agir kaza yapmisti. Icindekiler sksmis sanirim. Allah yardimcilari olsun...

ceyhun737 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    32
    Þehir
    Antalya/Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inþallah yolda bir gün denk gelirsin de o makasý Aðzýna Aðzýna veririm kendine gelirsin attýðýn yoruma dikkat et arkadaþýmýza gidiyor aðrýmasýn baþýn kardeþ

Yaþ
    48
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Þile yolu gerçekten sýkýntýlý. Özellikle yaðmur daha yeni baþladýysa buz pateni pisti gibi oluyor. Kamyonlarýn taþýdýklarý hafriyattan ve lastiklerinden kalan çamur artýklarýndan, aðýr yük altýnda ezilen lastiklerden geriye kalan lastik kalýntýlarýndan ve gene kamyonlarýn aksamlarýndan damlayan yað birikimlerinden dolayý yolun yüzeyi çok pis. Bir de býraktýðý tortu yol üstünde tutunmayý saðlayan týrtýklý yüzeyi doldurduðu için yol felaket hale geliyor. Ýþin içerisine bir de ne yaptýðýný bilmeyen zýpýr kendini Alonso zanneden direksiyon tutmayý nasýl oturmasý gerektiðini bilmeyen tipler normalden biraz güçlü arabalarla yola fýrladýðý zaman sonucu bu oluyor.
    Acelem varsa bende makas atýyorum ama gidipte 1 arabanýn anca sýðacaðý yere arabayý sokmuyorum. 3-4 arabalýk aralara gire çýka ilerlemeye çalýþýyorum. En önemlisi sinyal kolu sürekli çalýþýyor. Tehlike yaratacak pozisyonlara girmiyorum. Neden mi yapýyorum çünkü bu millet araba kullanmayý bilmiyor. Pazar günü Ýzmirden döndüm yolun hepsi bölünmüþ yol. Yolculuðumun %60 ý en sað þeritte geçti. Araba kullanmayý bilmeyen bir sürü öküzün orta ve sol þeritte 80-90 la yol almasý yüzünden. Selektörle yol istemek hiç bir iþe yaramýyor. Çünkü herif ya da kadýn gaza biraz dokunup ay þunu da geçiim dur þunu da geçiim diye sol þeridi ihlal etmeye devam etmesi saða geçeceði zamanda saða geçip önü boþ olduðu halde frene dokunmasý ile sonuçlanýyor. Ya da selektör atýp yol istiyorsun 90 la yolu istila eden kiþi bi anda çýldýrýp 140-150 uçmaya baþlýyor. Halbuki ben zaten 110 la gitmek istiyorum. Sonra bakýyo gelmiyorum gene 90 a düþüp öyle saða geçiyor yanýndan geçerken de kolu kanadý þiþmiþ horoz gibi böbürlenerek sana bakýyor.
    IN BOOST WE TRUST

Yaþ
    36
    Þehir
    Türkiye/Sivas
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bela mýsýn la sen ? Herhangi bir konuda bu ve buna benzer yorumlarýn var . Yorumlara bak adamýn yaa azrail mi oldun ?

Zaten burada kimse sürücüyü aklamýyor farkýnda mýsýn ? Belki kaza yapan bmw sürücüsünde hata yok kamyonlarda var herhangi bir delilin var mý ortada ? Eðer gerçekten hatalý o sürücü ise kendisinin ve baþkasýnýn canýna bir zarar gelmemesi sevindirici. Ayný þekilde diðer þoförler suçlu olsa bile ölüm olsaydý farklý þeyler konuþabilirdik . En aðýr cezalarý verebilirsin ota boka ceza veriyorlar , nasýl araba kullanýyorsun öyle diye 5 sene ehliyetine el koy milyarlýk þekilde cezayý kes eðer hatalýysa . Zaten gencecik bizim yaþlarýmýzda korkudan kolay kolay atlatamaz 1-2 ay .

Yazýk günah genç yaþta bir insan hatasý neyse çeksin ama bunun bedeli ölüm falan olmamalý siz þaka gibi yorum yapýyorsunuz bazen.

Madem her konuda LEGAL bir araba sevdalýsý birisiniz , kurallara uyduðunuz için bu kadar þiddetli tepki veriyorsunuz bundan sonraki herhangi bir yarýþtý,rolldü hýz muhabbetiydi yaptýðýnýz ÝLLEGAL bir yorumu gördüðümde sizin bu yazdýklarýnýzý hatýrlatýrým bilmiþ olun . Haa bu s.kinizde olur mu ? Olmaz tabii ki ama belki yüz kýzartýr.
    imzasýz..

svtec - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    42
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün yorumlarý tek tek okudum. kaza ya karýþan kim varsa geçmiþ olsun. acil þifalar versin Allah.
    KÝMSE AMA KÝMSE ÝSTEYEREK VE BÝLEREK KAZA YAPMAZ ADI ÜSTÜNDE (KAZA)
    KÝMSE KÝMSENÝN CANINA MALINA BÝLEREK KAST ETMEZ ...
    BELKÝ BÝR ANLIK DALGINLIK BELKÝ BÝR ANLIK GAFLET HIRS DESEKTE KÝMSE CANINA VE MALINA BÝLEREK ZARAR GETÝRMEZ
    YORUM YAPMAK ÝÇÝN SIRF BÝR ÞEYLER SÖYLEMEK ÝÇÝN YAZI YAZMAK TEPKÝ ÇEKMEK TE KÝMSEYE YAKIÞMAZ.
    KAZA HABERÝNÝ ALAN ANNE BABA VE ARKADAÞLARININ (KAZA KARIÞAN HERKES ÝÇÝN GEÇERLÝ KAMYON ÞOFÖRLERÝ DÝÐER ARAÇLAR)
    DURUMUNU BÝRAZ ANLASANIZ VEYA GÖRSENÝZ ÝNANIN DAHA FARKLI DÜÞÜNÜRSÜNÜZ
    ÝÞÝN ÖZÜ KAZADIR VE KÝMSE ÝSTEYEREK BAÞKALARINI AÝLESÝNÝ ÜZMEK ÝSTEMEZ...
    low is low

Yaþ
    34
    Þehir
    istanbul / Bayrampaþa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zihniyete gel ya Ne kadar rahat beddualar ediliyor böyle yazýk

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý MK8800 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu kadar buyuk konusuyorsunuz da yarin bi gun insallah basiniza gelmez , ne bileyim ben hic bu kadar emin konusamadim hani o temkinli ve silme gecmeyen makasalarinizda da dikkatli olun baskasinin hatasiyla ayni sekil sonuclanmasin
    Doðru haklýsýn kardeþimde o þekilde ben yapýyorsam o benim hatam yani onu yapýyorsan sonuçlarýna katlanýrsýn sonucunu düþünmüyor insanlar herkeste bi övgüven var. sen sakin gidiyorsun adam makas atarken patlýyor sana kaderde yazýldýysa yaþýyorsun. sürekli o hareketi yaptýðýmý düþünme bazen trafikteki öküzlerden dolayý hepimiz mecbur kalýyor ya çok ani fren yapýcaksýn yada kendini atýcaksýn kenara. ama görüyoruz millet video çekmek için 10 dakka kesintisiz makas atanla bizim bu hareketler bir olmaz. tabi hiç birini yapmamak lazýmda adam öyle bir hareket yapýyor sen kaza yapmamak için makas atmak durumunda kalýyorsun. otoyolda genelde 100-120 ye sabitleyen e 5 tede 70-80 giden biriyim bu arada genelde.

XoR - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    Bodrum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alýntý emresener Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Az once sahil yolundada sn 885 subaru cok agir kaza yapmisti. Icindekiler sksmis sanirim. Allah yardimcilari olsun...
    Þimdi iþ arkadaþým geldi Florya'dan canlý görmüþ kazayý. Impreza Bmw ile gazlýyormuþ yanýndan geçmiþler. Impreza kontrolü kaybedip karþý þeride uçmuþ ve o yönden gelen Connect'e çarpmýþ. Ayný yönden gelen bi motorluda bu kazadan dolayý kontrolü kaybedip iki arabanýn arasýnda sýkýþmýþ.

Bizden bir yýldýz kaydý, yine gökler aldý... Hepimizin baþý saðolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Yaþ
    36
    Þehir
    Türkiye/Sivas
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun böyle bilinçli araç kullanýcýlarýný görmek duygulandýrýyor insaný .

Ayrýca kimse kaza yapmamak için makas atmak zorunda kalmaz güldürme . Ben makas atýyorum arada bir de sebepleride bunlar oluyor diye kýlýf uydurma bence .

Hepimiz ayný bokun sarýsýyýz demek lazým.
    imzasýz..

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kendine bak anýl her konuya atlayan ben deðilim sensin yazmak olsun diye burda çoðu insan biliyordur seni daha geçen hatýrlayamadým bir konuda tartýþmaya giriyordun her konuda bir tartýþma içindesin. benim kaç tane yorumum var konulara bide kendinin kaç tartýþma yorumu var onlara bakýver.
    ceyhun sen aðzýna baþka þeyler almak istiyorsun bence ama muhattap olmam burda sinirlenip kimseyle iþim olmaz. o dediklerini yarýn birgun makas konusu açýldýðýnda yüzüne söyleyen biri olursa senin canýný yakarsa ona söylersin gerçi yermi bilemem orasýný.
    birgün makas atan biri sen usulca giderken yanýnda eþin çocugun sevgilin her neyse seni yolda ters çevirince anlarsýn ozaman makas nerene girdiðini.

ayrýca ben
    makas atýp bu hale getýrdýyse orayý býrde sag kurtulan oysa demek ya allahtan cekecegý var yada sucsuz yazdým ona göre yorum yapýn.
    direk makas atýyormuþ demedim. makas atarak insanlarýn canýný tehlikeye atarak gidiyorsa buna kaza denmez. buna bile bile lades denir kendinizi kandýrmayýn boþuna. banada gelip canýn yanarmýþ bilmem neymiþ diye boþa mesajlar atmayýn. ben usulunca yolumda giderim hayvan gibi kullananýda ararým polisi þikayet ederim gerisi umrumda olmaz.
    bu makas olayýný alýþkanlýk haline getirip savunanlarýn inþallah baþýna gelmez ama gelirsede birine denk gelirsiniz çýkarýr vurur çokta kolay yapar ozaman sizin canýnýz yanar kardeþþ

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Anýl E. Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Helal olsun böyle bilinçli araç kullanýcýlarýný görmek duygulandýrýyor insaný .

Ayrýca kimse kaza yapmamak için makas atmak zorunda kalmaz güldürme . Ben makas atýyorum arada bir de sebepleride bunlar oluyor diye kýlýf uydurma bence .

Hepimiz ayný bokun sarýsýyýz demek lazým.
    hepimiz ayný bokun sarýsýyýz eyvallah zaten ben savunmadým ama adam solda 60 la gidiyorsa onu sollamak durumunda kalýyorsun buda makastýr yani mecbur kaldýðýn makastýr 5 dakka boyunca zigzag gitmiyorsun sonuçta

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý kelalper Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þile yolu gerçekten sýkýntýlý. Özellikle yaðmur daha yeni baþladýysa buz pateni pisti gibi oluyor. Kamyonlarýn taþýdýklarý hafriyattan ve lastiklerinden kalan çamur artýklarýndan, aðýr yük altýnda ezilen lastiklerden geriye kalan lastik kalýntýlarýndan ve gene kamyonlarýn aksamlarýndan damlayan yað birikimlerinden dolayý yolun yüzeyi çok pis. Bir de býraktýðý tortu yol üstünde tutunmayý saðlayan týrtýklý yüzeyi doldurduðu için yol felaket hale geliyor. Ýþin içerisine bir de ne yaptýðýný bilmeyen zýpýr kendini Alonso zanneden direksiyon tutmayý nasýl oturmasý gerektiðini bilmeyen tipler normalden biraz güçlü arabalarla yola fýrladýðý zaman sonucu bu oluyor.
    Acelem varsa bende makas atýyorum ama gidipte 1 arabanýn anca sýðacaðý yere arabayý sokmuyorum. 3-4 arabalýk aralara gire çýka ilerlemeye çalýþýyorum. En önemlisi sinyal kolu sürekli çalýþýyor. Tehlike yaratacak pozisyonlara girmiyorum. Neden mi yapýyorum çünkü bu millet araba kullanmayý bilmiyor. Pazar günü Ýzmirden döndüm yolun hepsi bölünmüþ yol. Yolculuðumun %60 ý en sað þeritte geçti. Araba kullanmayý bilmeyen bir sürü öküzün orta ve sol þeritte 80-90 la yol almasý yüzünden. Selektörle yol istemek hiç bir iþe yaramýyor. Çünkü herif ya da kadýn gaza biraz dokunup ay þunu da geçiim dur þunu da geçiim diye sol þeridi ihlal etmeye devam etmesi saða geçeceði zamanda saða geçip önü boþ olduðu halde frene dokunmasý ile sonuçlanýyor. Ya da selektör atýp yol istiyorsun 90 la yolu istila eden kiþi bi anda çýldýrýp 140-150 uçmaya baþlýyor. Halbuki ben zaten 110 la gitmek istiyorum. Sonra bakýyo gelmiyorum gene 90 a düþüp öyle saða geçiyor yanýndan geçerken de kolu kanadý þiþmiþ horoz gibi böbürlenerek sana bakýyor.
    benden bundan bahsediyorum abi ama makas atanlarýn zigzagçýlaýrn zoruna gidiyor. ben artýk takmýyorum polisi arayýp ihbar ediyorum. gerekirsede sürekli yapýyorum bunu illaki bir gün polisin canýna tak eder gerekli cezalarý keser. gerekirse kameralardan tespit edip cezayý keser. ama bir þeyler yapýlmalý bu zigzagçýlara

61enes61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    Ýstanbul/Kozyataðý
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yapan arkadaþý allah korumuþ.

Arkadaþlar kimimiz hala yapýyor kimimiz daha yapmýyor ama sonuçta hepimiz yaptýk bu boku.

bu kadar acýmasýzca yorum yapmaya gerek yok. öfkemizi kendimize saklayalým.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)