User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Telefon alimi hakkinda

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g2 kullanıyorum, deli gibi 5s alasım var
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    g2 kullanıyorum, deli gibi 5s alasım var
    neden ferit aga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende o bütçeyle telefon araştırıyorum sony xperia compact z3 öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden ferit aga
    5s saplantı oldu bende, g2 den de vazgeçmek istemiyorum, uygulama kısıtmaları ve sarj sorunum yok

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her telefonda sorun yaşayan insanlar var iphone dahil

g3 deki sorunlar hepsinde yok belli bir kullanıcı kitlesinde çıktıki , kimin nasıl hangi şartlarda kullandığınıda bilemiyoruz haliyle bu şekilde yorumlara bakarak elemek yanlış olur

o fiyat aralığındaki en iyi cihaz aşağı yukarı g3 zaten ozellikle 32gb lığını bulursan 3gb ram ile ya şunuda yapamıyorum diyebiliceğin hiçbirşey kalmaz

güncelleme çıktıkça yavaşlama olayıda şoyle androidde yeni sürümler hep güncel telefonlar düşünülerek çıkarılıyor haliyle artan ozellikle eski cihazlarda verimsiz oluyor

iphonede bu sadece 4s de oldu 5 de çok hissedilmedi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al bi note 3 yada note 4 keyfine bak derim g3 ve 5s den cok daha üstün cihazlar

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5s 0 kasma.. Ama şarj çabuk biter..

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında bütçe dert olmasa 2.el 6 alınabilir fakat akşam 8 gibi sarj bitecek bi powerbank takviyesi lazım o zaman sorun olmaz ama note 4 şuan çok dengeli bi telefon şarj ve çekim kalitesi çok güzel pshop da bile üstünde çalışılarilir kalitede çekim yapıyor malesef ios harici hiç bir telefon ömrünün son günlerine kadar sağlıklı çalışmıyor burda şu devreye giriyor bu telefonu kaç sene kullanmayı düşünüyorsun ? Yıllar boyu telefon kullanma devri malesef bitti o yüzden 3 yada 4 sene max kullanımdan sonrası size kalmış yüksek paralar vermeden f/m ve 3-4 sene sonra yenisini alacağını düşünerek seçim yap ben hala 5800 kullanıyorum çektiğim sıkıntıyı sen düşün ama 6s çıksın bu sefer alacağım . Birde olmuşken en iyisi olsun mantığı var oda ayrı bi dert

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g3 16gb kullanıyorum ilk çıktığında almıştım herhangi bir sorun yok fazla uygulama kullanmıyorum donma vs yasamadım.5s'den kamera ve arttırılabılır hafıza olması avantajdır çok resım yukledıgınızde apple da kasıyor onun dısında lg 32 gb g3 almanızı tavsıye ederım 16lıklar 2gb ram 32ler 3gb 0'ları 1200-1300 sevıyesınde.Sararma vs problemle karsılasmadım fakat işlemcisi kamerasının orda sanırım ısındığını çoğu kez hıssedersınız

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung ve Iphone ikisini bir arada kullanan biri olarak söylüyorumki. Androidin IOS a yetişmesi için daha 10-20 fırın ekmek yemesi lazım Samsungu elime alasım bile gelmiyor sadece alo demek için kullanıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende o bütçeyle telefon araştırıyorum sony xperia compact z3 öneririm.
    z3 fiyatları daha yüksek diye biliyorum 1700 gbi birşeydi galiba. Ama sonyde düşünüyorum sarj olayı filan biraz daha iyimiş sonynin öyle yazıyor forumlar.

5s saplantı oldu bende, g2 den de vazgeçmek istemiyorum, uygulama kısıtmaları ve sarj sorunum yok
    G3 mü 5s mi abi ?

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her telefonda sorun yaşayan insanlar var iphone dahil

g3 deki sorunlar hepsinde yok belli bir kullanıcı kitlesinde çıktıki , kimin nasıl hangi şartlarda kullandığınıda bilemiyoruz haliyle bu şekilde yorumlara bakarak elemek yanlış olur

o fiyat aralığındaki en iyi cihaz aşağı yukarı g3 zaten ozellikle 32gb lığını bulursan 3gb ram ile ya şunuda yapamıyorum diyebiliceğin hiçbirşey kalmaz

güncelleme çıktıkça yavaşlama olayıda şoyle androidde yeni sürümler hep güncel telefonlar düşünülerek çıkarılıyor haliyle artan ozellikle eski cihazlarda verimsiz oluyor

iphonede bu sadece 4s de oldu 5 de çok hissedilmedi
    Yani burdan sunu cıkarabilirmiyiz , bugün hangi androidi alırsan al 2 yıl sonra yavaş kalıcak fakat iosta böyle birşey söz konusu değilmidir ?

Alıntı korkmazz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bi note 3 yada note 4 keyfine bak derim g3 ve 5s den cok daha üstün cihazlar
    Hocam not3 filan cok büyük cihazlar sürekli elimde telefon görüşme yap,foto çek,mail at filan birde düşürdükmü hayırlı işler

Alıntı ECD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5s 0 kasma.. Ama şarj çabuk biter..
    Tasınabilir sarjları alıcaz yanımıza

Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bütçe dert olmasa 2.el 6 alınabilir fakat akşam 8 gibi sarj bitecek bi powerbank takviyesi lazım o zaman sorun olmaz ama note 4 şuan çok dengeli bi telefon şarj ve çekim kalitesi çok güzel pshop da bile üstünde çalışılarilir kalitede çekim yapıyor malesef ios harici hiç bir telefon ömrünün son günlerine kadar sağlıklı çalışmıyor burda şu devreye giriyor bu telefonu kaç sene kullanmayı düşünüyorsun ? Yıllar boyu telefon kullanma devri malesef bitti o yüzden 3 yada 4 sene max kullanımdan sonrası size kalmış yüksek paralar vermeden f/m ve 3-4 sene sonra yenisini alacağını düşünerek seçim yap ben hala 5800 kullanıyorum çektiğim sıkıntıyı sen düşün ama 6s çıksın bu sefer alacağım . Birde olmuşken en iyisi olsun mantığı var oda ayrı bi dert
    min 2 sene kullanmam lazım üstünü bilmiyorum ne cıkar

Alıntı EmreYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    g3 16gb kullanıyorum ilk çıktığında almıştım herhangi bir sorun yok fazla uygulama kullanmıyorum donma vs yasamadım.5s'den kamera ve arttırılabılır hafıza olması avantajdır çok resım yukledıgınızde apple da kasıyor onun dısında lg 32 gb g3 almanızı tavsıye ederım 16lıklar 2gb ram 32ler 3gb 0'ları 1200-1300 sevıyesınde.Sararma vs problemle karsılasmadım fakat işlemcisi kamerasının orda sanırım ısındığını çoğu kez hıssedersınız
    sararma problemi karsısında neler yapabiliyoruz . garanti varsa servis değiştiriyormu ? ya garanti yoksa

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung ve Iphone ikisini bir arada kullanan biri olarak söylüyorumki. Androidin IOS a yetişmesi için daha 10-20 fırın ekmek yemesi lazım Samsungu elime alasım bile gelmiyor sadece alo demek için kullanıyorum.
    şarjları ne durumda hako abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lg'de sararma durumunda kesinlikle garantiden ekranı değiştiriyolar öyle bi sorun olmuyo. g2 kullanıyodum(denize düşmeden önce ) sararma vardı garantiden ekran değişti
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yani burdan sunu cıkarabilirmiyiz , bugün hangi androidi alırsan al 2 yıl sonra yavaş kalıcak fakat iosta böyle birşey söz konusu değilmidir ?

aslında demek istediğim bu ureticinin elinde , ben artık donanımı yüksek bukadar cihazdan sonra bu olayın birçok markada kolay kolay yaşanacağını duşunmuyorum çünkü donanımlar artık ciddi anlamda iyi

g2 bile hala daha müthiş performansla çalışıyor 2.5 ghz snapdragon var haliyle bu işlemcinin yetersiz gelmesi zor

iphone 3,3gs,4,4s nasıl şuan çekilmez ise illaki her cihaz yeni yazılım çıktıkca geriye düşücek bu yuzden bence bu olaya çok takılma

bu arada note3 e ekranı buyuk diyorsan g3 5.5 inc

sony z2 veya z3 bakabilirsin ikinci el note4 bakabilirsin çok fazla seçeneğin var onceliklerini sıralayıp eleme yapman lazım

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günkut bende bi soru soraym konu kirliliği olmasn

General mobile one g4 cıkms kullanan varmı beyler bu telefonu merak ediyorm alınırı nedir
    ben inceledim detaylıca açıkcası fiyatına gore iyi ama gerek yok yani

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şarj olayına bence takılmayın,kişinin kullanımına ve ayarlara bağlı olarak değişir.
    3G wlan sürekli açık,ekran ışığım yarının altına ayarlı ve normal kullanımda (oyun oynamıyorum) 50% ile akşam eve geliyorum.
    diğer yandan 5 ilk çıktığında aldım,hala stabil çalışıyor.
    pil değişim programında olmasına rağmen pilinde bir sorun yok.
    eşimin ki 20% nin altına düşünce kapanıyordu,verdik gelince cozuttu ve sıfır tel ile değiştirdiler.

fanatiklik değil de, genel olarak sırf müşteri memnuniyeti sebebi ile başka markaya yönelmem.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 plus un şarjı seleflerine göre ciddi derecede iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G3 mü 5s mi abi ?
    ben boyutlarının kullanılırlık açısından ideal oluşundan da 5s i tercih ediyorum, almak istememin en büyük nedeni birazda bu, gmd1 in boyutları da çok idealdi mesela.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında demek istediğim bu ureticinin elinde , ben artık donanımı yüksek bukadar cihazdan sonra bu olayın birçok markada kolay kolay yaşanacağını duşunmuyorum çünkü donanımlar artık ciddi anlamda iyi

g2 bile hala daha müthiş performansla çalışıyor 2.5 ghz snapdragon var haliyle bu işlemcinin yetersiz gelmesi zor

iphone 3,3gs,4,4s nasıl şuan çekilmez ise illaki her cihaz yeni yazılım çıktıkca geriye düşücek bu yuzden bence bu olaya çok takılma

bu arada note3 e ekranı buyuk diyorsan g3 5.5 inc

sony z2 veya z3 bakabilirsin ikinci el note4 bakabilirsin çok fazla seçeneğin var onceliklerini sıralayıp eleme yapman lazım

ben inceledim detaylıca açıkcası fiyatına gore iyi ama gerek yok yani
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şarj olayına bence takılmayın,kişinin kullanımına ve ayarlara bağlı olarak değişir.
    3G wlan sürekli açık,ekran ışığım yarının altına ayarlı ve normal kullanımda (oyun oynamıyorum) 50% ile akşam eve geliyorum.
    diğer yandan 5 ilk çıktığında aldım,hala stabil çalışıyor.
    pil değişim programında olmasına rağmen pilinde bir sorun yok.
    eşimin ki 20% nin altına düşünce kapanıyordu,verdik gelince cozuttu ve sıfır tel ile değiştirdiler.

fanatiklik değil de, genel olarak sırf müşteri memnuniyeti sebebi ile başka markaya yönelmem.
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 plus un şarjı seleflerine göre ciddi derecede iyi.
    ben boyutlarının kullanılırlık açısından ideal oluşundan da 5s i tercih ediyorum, almak istememin en büyük nedeni birazda bu, gmd1 in boyutları da çok idealdi mesela.
    5s ve lg olayını eledim fakat şimdi sony geldi sonynin 5s klasmanı hangisidir ? f/p ilişkisinde

Birde 2.el 5s alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 senedir z2 kullanıyorum ondan önce 4s kullandım son 6 ay tam eziyet oldu ısınma takılma şarj problemi z2 yi 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum işim gereği akşama kadar navi açık akşam 9 a kadar çıkarıyorum şarjı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 senedir z2 kullanıyorum ondan önce 4s kullandım son 6 ay tam eziyet oldu ısınma takılma şarj problemi z2 yi 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum işim gereği akşama kadar navi açık akşam 9 a kadar çıkarıyorum şarjı
    z2 şimdi inceledim 5s ten özellik olarak daha iyi gözüküyor tabiki kağı üstünde bu gördüklerim.

Ön kamera netliği ne şekilde peki z2 nin ? 4 çekirdekli işlemcisi filan var herhalde ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)