User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Telefon alimi hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    194417894 5 s im satıyorum ilanıdq burada ...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    android çok iyi diyemem iphone apple ios a göre üretiyor android de ise tam tersi telefon firmaları android i kendi tellerine romlarla falan uyarlamaya çalışıyor ama belli bir standartı var androidin oda uymsuzluk yaratabiliyor haliyle..

android ile ios farkını herhalde en güzel şöyle örneklendirebilirim ayak numaran 42.5 dur 41 giyersin sıkar ama yürürsün en nihayetinde sıkıntılıda olsa.. bazen durursun ayakkkabıyı çıkarır ayağını rahatlatırsın falan .. 43 numara alırsın bu seferde bol gelir doğru düzgün yürüyemessin topuğu vurur ayağından çıkmaya çalışır.

birde biri gelir tam senin ayağına özel senin ayak ölçüne göre 42.5 numaralı özel bir ayakkabı yapar rahat rahat yürürsün sorunsuz.. ios ile android bence böyle bir şey..

androidin avantajı özgürlük limitsiz sınırsız herşeyi yapabilme.. tabletlerim ios android de kullandığım app lerin çoğu yok store da olmasınada imkan yok belli nedenlerden ötürü..

yazılımcı arkadaşım demişdi app yapıyorlarmış firmalara google store a attıklarında sorunsuz hamen storeda çıkıyormuş ios yolladıklarında çoğu sefer geri yollanıyor işde burda açık var şurda gereksiz ram yiyor app düzeltin tekrar yollayın deniyormuş ..

ios stabilizasyon açısından androidin 10 yıl ilerisinde bu gerçek.. ama android de özgürlük kullanım çeşitliliği açısından ios dan 20 sene ilerde..

ios da internet gsm hat olmassa telefon fazla bir işe yaramaz.. android cihazda simcard olmasın wifi internet olmasın kullanım alanı ona rağmen çok fazla..

igo yu yükle offline navigasyon cihazı olsun.
    zaten android telefonların çoğunda radyo var.. Mp3 mp4 player Fm radyo olarak karışık kullanırsın..
    benim gibi retro 16 gibi bir emule yüklersiniz 300-400 tane zamanının atari salaonlarının en favori oyunlarını oynarsınız final fighat captin commando ,street fighter v.b telefon olur sana gameboy..
    mirror link özellikli her tür tv ( yeni nesil samsung lg tv lerin alayında artık var destekliyor yeni nesl araba teypleri bile destekliyor) mirror link özellikli kullanabilirsiniz.
    wifi yada bluetooth üstünden telsiz app leri var walkie talkie yada messenger hesabı kullanabilirsiniz..

android makinenin kullanım alanı çok yaygın üstelik bunlar içinde iki telefonun aynı marka olmasına gerek yok.. iphone dışında her android telefon birbiriyle anlaşır veri bilgi alış verişi eder..

android inde hakkını yemeyelim stabil değildir dedik ama google ında iphone gibi kendi ürettiği google phone nexus ler var.. onlar saf android ve onların üstündeki andorid yazılım tıpkı iphone gibi google tarafından telefona uygun üretildi ...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Androidde stabilite istiyorsaniz htc nin m serilerini kullanin bende iki senedir m7 var.o fiyata 2.el temiz m8 alabilirsin

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    android çok iyi diyemem iphone apple ios a göre üretiyor android de ise tam tersi telefon firmaları android i kendi tellerine romlarla falan uyarlamaya çalışıyor ama belli bir standartı var androidin oda uymsuzluk yaratabiliyor haliyle..

android ile ios farkını herhalde en güzel şöyle örneklendirebilirim ayak numaran 42.5 dur 41 giyersin sıkar ama yürürsün en nihayetinde sıkıntılıda olsa.. bazen durursun ayakkkabıyı çıkarır ayağını rahatlatırsın falan .. 43 numara alırsın bu seferde bol gelir doğru düzgün yürüyemessin topuğu vurur ayağından çıkmaya çalışır.

birde biri gelir tam senin ayağına özel senin ayak ölçüne göre 42.5 numaralı özel bir ayakkabı yapar rahat rahat yürürsün sorunsuz.. ios ile android bence böyle bir şey..

androidin avantajı özgürlük limitsiz sınırsız herşeyi yapabilme.. tabletlerim ios android de kullandığım app lerin çoğu yok store da olmasınada imkan yok belli nedenlerden ötürü..

yazılımcı arkadaşım demişdi app yapıyorlarmış firmalara google store a attıklarında sorunsuz hamen storeda çıkıyormuş ios yolladıklarında çoğu sefer geri yollanıyor işde burda açık var şurda gereksiz ram yiyor app düzeltin tekrar yollayın deniyormuş ..

ios stabilizasyon açısından androidin 10 yıl ilerisinde bu gerçek.. ama android de özgürlük kullanım çeşitliliği açısından ios dan 20 sene ilerde..

ios da internet gsm hat olmassa telefon fazla bir işe yaramaz.. android cihazda simcard olmasın wifi internet olmasın kullanım alanı ona rağmen çok fazla..

igo yu yükle offline navigasyon cihazı olsun.
    zaten android telefonların çoğunda radyo var.. Mp3 mp4 player Fm radyo olarak karışık kullanırsın..
    benim gibi retro 16 gibi bir emule yüklersiniz 300-400 tane zamanının atari salaonlarının en favori oyunlarını oynarsınız final fighat captin commando ,street fighter v.b telefon olur sana gameboy..
    mirror link özellikli her tür tv ( yeni nesil samsung lg tv lerin alayında artık var destekliyor yeni nesl araba teypleri bile destekliyor) mirror link özellikli kullanabilirsiniz.
    wifi yada bluetooth üstünden telsiz app leri var walkie talkie yada messenger hesabı kullanabilirsiniz..

android makinenin kullanım alanı çok yaygın üstelik bunlar içinde iki telefonun aynı marka olmasına gerek yok.. iphone dışında her android telefon birbiriyle anlaşır veri bilgi alış verişi eder..

android inde hakkını yemeyelim stabil değildir dedik ama google ında iphone gibi kendi ürettiği google phone nexus ler var.. onlar saf android ve onların üstündeki andorid yazılım tıpkı iphone gibi google tarafından telefona uygun üretildi ...
    Darkmoon abi kusuruma bakma sakın ne güzel yazmışsın satır satır ama anlayamadım ben olayı.

Benim için yeterli olucak olan telefon günde minimum 30 poz foto çeken ,toplamda 20 tane uygulaması bulunan,2 adet oyun saklayan, ön kamerası iyi olan , şarjı az kaldığın aptallaşmayan telefondur abi.

Öyle çok aman aman bir beklentim yok. Evdeki tvyi kontrol etmesede olur kumandası var neticede . Ve beni min. 2 yıl bu şartlar altında taşıyabilmeli ,şuan kullandığım telefon htc sensation xe . 2 belki 3 ayda bir hard reset vazgeçilmezim oldu. Şarj acıldımı donmalar,kendiliğinden kapanmalar bildiğin aykırı bir telefonum var abi kafasına göre çalışıyor.

Bu isteklerim doğrultusunda benim için en doğru seçim hangisi olucaktır.

iphone 5s ilk sırada gözüküyor
    sony z2 kamera olarak 5s ten iyi ram olarak 3 gb ama android 2 yıl ne derecede idare ederiz bu düşünce kafamda hakim
    başkada telefon yok zaten aklımda

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam

Menüde kameraya rehbere girince tak diye açsın istiyorsa i phone alacaksın. Açıkçası ben yolda belde giderken canlı bi araba görüp de foto veya video alacaksam bendeki 2 yılı geçkin süredir kullandığım note 2'mde açılmasını bekliyorum ve sıkıyor haliyle. Ha hız bu mudur illa, kişiden kişiye değişir. Ama androidin ömrü 2 bilemedin 3 yıl sanırım çünkü başlarda kesinlikle takılmayan donmayan telefonum donmaya başladı veya arama geliyor orda donuyor vs vs. Format attım yine aynı. Etraftan duyduklarım da böyle s4 olsun note 3 olsun.

Sanırım i phone senin işini görecektir
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam

Menüde kameraya rehbere girince tak diye açsın istiyorsa i phone alacaksın. Açıkçası ben yolda belde giderken canlı bi araba görüp de foto veya video alacaksam bendeki 2 yılı geçkin süredir kullandığım note 2'mde açılmasını bekliyorum ve sıkıyor haliyle. Ha hız bu mudur illa, kişiden kişiye değişir. Ama androidin ömrü 2 bilemedin 3 yıl sanırım çünkü başlarda kesinlikle takılmayan donmayan telefonum donmaya başladı veya arama geliyor orda donuyor vs vs. Format attım yine aynı. Etraftan duyduklarım da böyle s4 olsun note 3 olsun.

Sanırım i phone senin işini görecektir
    Aynen , bu yazdıkların aslında benim aradığım özelliklerin başını çekiyor.

5s işimi görücektir o zaman .

beratyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5S var mevcut kullandığım telefon 6+ almak için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm beklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beratyuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5S var mevcut kullandığım telefon 6+ almak için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm beklerim
    pm e gerek yok arkadasım yaz direk burdan sıkıntı olmaz

Yere düştümü telefon takla,kaza,boya değişen ne durumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen , bu yazdıkların aslında benim aradığım özelliklerin başını çekiyor.

5s işimi görücektir o zaman .
    +edit :

Ama sonyde aklıma bulandırmıyor dersem yalan olur z2 ram filan 3gb varmıdır kullanan z2leri aramızda.

beratyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm e gerek yok arkadasım yaz direk burdan sıkıntı olmaz

Yere düştümü telefon takla,kaza,boya değişen ne durumda
    hahahahah tramer pert yok

5S 16GB Silver

alındığından beli cam koruma ve kap ile kullanıldı.

yalan söylemeye gerek yok yere düştü tabiki ama dediğim gibi hiç koruma kabını çıkarmadığımdan çizik ezik yok.

dubaiden almıştım 1 sene önce kırdırma vs yok orjinal pasaport kayıtlı. ancak garantisi 1 ay sonra bitiyor.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1500 tl gibi bir bütçem var 2.el olabilir sıkıntı yok yeterki sıfır ayarında olsun

İphone 5s mi yoksa lg g3 mü benim kafamdaki telefonlar bunlar.

İş gereği(hasar danısmanı) cok fazla fotograf cekiyorum suanki kullandıgım telefon htc galeri acılırken yemek yiyip geliyorum.

Casper olur ,htc olur,asus olur ,iphone olur ,samsung olur .

Tek istegim kullandıgım total 20 uygulama var bunları yükledikten sonra kum saati ,dönen yuvarlak filan görmeyeyim

Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
    Lenovo vibe x2 gerçek 8 çekirdekli güzel çalışan bi telefon 1000 tl civarı tavsiye ederim. incelemelerde hep olumlu yorumlar aldı.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5s gold telefonum var 1400e verebilirim. 6 ay garantili olmasi lazim. Kargoyu karsilarim. Apple store garantili,ciziksiz tamirsiz
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön kamerası orta şekerli ne süper ne kötü şarjı iyi takılma sıkıntısı bu zamana kadar pek olmadı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Darkmoon abi kusuruma bakma sakın ne güzel yazmışsın satır satır ama anlayamadım ben olayı.

Benim için yeterli olucak olan telefon günde minimum 30 poz foto çeken ,toplamda 20 tane uygulaması bulunan,2 adet oyun saklayan, ön kamerası iyi olan , şarjı az kaldığın aptallaşmayan telefondur abi.

Öyle çok aman aman bir beklentim yok. Evdeki tvyi kontrol etmesede olur kumandası var neticede . Ve beni min. 2 yıl bu şartlar altında taşıyabilmeli ,şuan kullandığım telefon htc sensation xe . 2 belki 3 ayda bir hard reset vazgeçilmezim oldu. Şarj acıldımı donmalar,kendiliğinden kapanmalar bildiğin aykırı bir telefonum var abi kafasına göre çalışıyor.

Bu isteklerim doğrultusunda benim için en doğru seçim hangisi olucaktır.

iphone 5s ilk sırada gözüküyor
    sony z2 kamera olarak 5s ten iyi ram olarak 3 gb ama android 2 yıl ne derecede idare ederiz bu düşünce kafamda hakim
    başkada telefon yok zaten aklımda
    Bence iphone 5s al bizim gibi antin kuntin kullanmıyorsun gerek yok bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni çıkan androidler kağıt üstünde ram vs her türlü konuda üstün zaten. ama dikkat et kağıt üstünde ben g2 de hatırlamıyorum akşam falan çıkarıp direk foto çekip cebime koyduğumu. beklemem gerekiyo 10 saniye falan odaklasın diye. azıcık oynatayım bi 10 saniye daha bekliyorum. ön kamerasıda anca güneşin altında olursan düzgün çeker. 5s iyidir al geç
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarj bence IP alamamak için başlıca bir sebep şaka gibi hala 1800mha batarya kullanıyor bu devirde şarja bağımlı yaşıyorsun, yok şarj bitecek wifi kapat konum kapat komedi üstüne komedi .. IOS donmuyor diyen arkadaşlar şanslı yada bizde var gudubetlik.. Ağır olması da bence dezavantaj.. Android donma konusunda çok daha *oktan tabi.. Ama android eskisine göre daha stabil.. Neyse makale yazılır bu konuda da neticeye gelirsek; Z2 o fiyat aralığına bence gayet tatminkar olacaktır..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim sifir g3 aldi aldigina bin pisman satip iphone 6 ya gecicem diyor hic memnun degil ozellikle foto kalitesi iphone un yanindan gecmiyor

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim sifir g3 aldi aldigina bin pisman satip iphone 6 ya gecicem diyor hic memnun degil ozellikle foto kalitesi iphone un yanindan gecmiyor
    memnun olmamasını anlarımda resim kalitesinde g3 ciddi iyidir bence arkadaşının cihazında sorun var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Üst sınıf telefon alacak olursanız haberleşelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)